Yaşlarınız evlilik sorumluluğunu taşıyamayacak kadar genç, tecrübeniz olmadığı için evcilik oyunu gibi sürekli bu şekilde kavgalarınız olur. İkinizin de birbirine müdanası yoktur. Kavgalarınızda asla birbirinize rest çekmemeniz gerekirdi boşanma kelimesini ne kadar öne sürüp birbirinizi tahrik ederseniz istemeden de olsa bu gerçekle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.
Hangi konuda akıl almak istiyorsunuz anlamadım ama ben yapıcı olmanızı tavsiye ederim.03 Yorumla- +1 yıl
Eşiniz için konuşmuyorum ama siz hayatınıza yazık etmişsiniz. Görücü usulu kendinizden 10 yaş büyük biriyle ailenizin zoruyla evlenmiş olmalısınız ve bu durumda aileniz baskın olduğundan boşanma durumunuza karşı çıkacaklardır. Tam tersi aileniz size destek ise sevginin olmadığı mutsuz bir evliliği çekmenin anlamı yok.
En İyi Cevaplar
+1 yıldirekt örnek alma tabi ama annem senin gibi bir ilişkisini önce el gün ne der diyen ailesiyle baş edemeyip , sonra çocuklarım ortada kalmasın diye 10 yıl sürdürüp daha fazla dayanamayıp boşanmış , şimdiki aklım olsa 1 gün çekmezdim diyo... eğer kurtarılabilir görüyosan uğraş tabi ama sırf ilişkin hakkında pişmanlığın olmasın diye uğraş , "dul" kalmamak için değil, olmuyosa kendini düşün ve hayatını ayır daha fazla sorumluluklar edinmeden (çocuk vb.)
00 Yorumla
Boyle erkeklere akıl veremiyorum benim hoc sevgilimbile olmadı 19 yaşındayım askerden sonra evlenicez evlendigim insanı da dünyanın en mutlu insani yapıp sevgiye boğacam çünkü o benim ilk im olacak.. yanlış insanla evlenmissin hislerine gore eşin dindar birisi
02 Yorumla
+1 yılDUL: Eşi Ölene Denir!
09 Yorumla- +1 yıl
Bekar :)
- +1 yıl
Ona Bakarsan, Bende Doğuluyum! Cahil İNSAN Cahildir. Derler Derler Diyecekler İnsanların Ne Dediği Değil Gerçekte Olan Önemlidir. Zaten İnsan Olsalar Dedikodu Yapmaz ve İnsalara Hakları Olmadığı Halde Yakıştırmalarda Bulunmazlar.
- +1 yıl
Ailen Kızar mı? Boşanırsan Dışlarlar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılYa biraz bu boşanma konusunu bırakıp tadını çıkarın bence o konussa bile sen konunun üstüne gitme ve bol güler yüz göster :) Allah Kerim ama alttan al ve kendini sevdir içten gülümseme çok önemli bence ve gözlerine bak gülerken :) çok üzücü bir şey bu ve cok geçsin inatlasmaa ! Bence canım benim hem ilk zamanlar en zor zamanlar demişti bir ablam birbirine alışma ve huylarini öğrenme vs... dikkat et kendine.
024 Yorumla- +1 yıl
bir abdest al namaz kıl ferahla başka şeyler düşün biraz. Ilgini verecegin başka şeyler.
- +1 yıl
bir şey diyim mi bırak onu kendi gençliğini ve tatliligini düşün :) ve sevecen ol o gulmese bile gül alasen bu kadar zor mu be en fazla salak mi bu falan der :)) hem kendi evliliğin bu başkasının değil izleme sahip çık.
- +1 yıl
Ya takma adamı bu kadar ipler senin elinde cadilasmadan hallet yaşı da büyük ya güven ver ona bence güvenmek istiyor seni tanımaya çalışıyor göster sende işin ne hem :))
- +1 yıl
Elde tabi. Ayakta mi hemde senin elinde. Aynı yastayiz :)
- +1 yıl
Güven kendine.
- +1 yıl
Hayır ama senden baya büyük ya rahat davraniyodur o. Eee onun yaptığı en küçük tersleyici hareket sana ağır gelir derinden sarsar küçük düşün yaşını küçük sicarim o otoriteye de ve siç efendim :) biraz kaba oldu ama.
- +1 yıl
Laf yetiştirme zaten bildiğini oku :) inadına sev ve dağıt o huzursuz havayı yapamaz misin?
- +1 yıl
Bence yaparsın ama güven kendine güven bırak zirlamayı.
- +1 yıl
Tuuuu bir de taktik veriyorum oda mi ordaydi kız. A s sağolsun.
- +1 yıl
Oda yani bulmuş gencecik kızı sahip cikacagina neler yazdiriyo buraya çıkk çık.
- +1 yıl
Ya ben 3 aylik Evli olsam Boşanmak neye yapacak O Kadar sey Varken. Haddimi aşmak istemem ama :o
- +1 yıl
Ne biliyim be içinizden geleni yapın işte :)
- +1 yıl
Sizin içiniz geçmiş daha dogru olur bence :))
Üç aylık evililkte hayattan bezdiysen üç yıl sonra yaşananların psikolini etkilemesinden korktum. İnsan mutlu olmak için evlenir. Kendini düşün ve nasıl mutlu olucaksan onu yap lutfen.
11 Yorumla
+1 yılBu yaşta evlilik yaparsanız genelde bunları yaşarsınız yazık değil mi bu gencecik yaşlara erken evlenmeyin arkadaşlar bir aşkla sorumluluk kaldıramayacağınız işlere girmeyin...
08 Yorumla- +1 yıl
Olsun zararın neresinden dönersen kardır sadece boşanmış olursun doğru insan muhakkak bir yerlerde seni bekliyor...:(
- +1 yıl
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş keşke ailen izin vermeseydi bu yaşta evlenmenize...:(
- +1 yıl
10 yaş çok, bence çok erken evlenmişssin keşke 27 yaşında evlenseydin...
- +1 yıl
Hiç bir şey için geç değildir prenses...
+1 yılZararın neresinden Dönersen kârdır neden dul olasın 19 yasindasin yeni bir başlangıç yap akıllı hareket et
05 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki ağır gelecek kolay olmaz ailen kol kanat gererse bir başlangıç yap kendi ayaklarının üstünde dur çok çok gençsin başarabilirsin
- +1 yıl
Anladım... iyi düşün kolaylıklar dilerim
+1 yılPeki canım 19 yaşında neden evlendim bende 19 yaşındayım ama şu an kendi ihtiyaçlarımı bile gideremiyorum zorla mi eblendirdiler?
09 Yorumla- +1 yıl
İşte canım daha 19 olunca insanın fikri gelişmemiş oluyo biz tamam olduk artık kendi kararalrimizi verebiliriz sanıyoruz ama öyle değil zamanla yaptigimiz hatalarla anlaşılıyor. Şimdi kurslara yazilabilirsiniz birlikte ayrı veya birlikte veya adama hediyeler al kendine bağla evde aşırı süslenmiş hep ilgilen yanında telde internetle falan oynama dereye geçene kadar aşırı ilgi göster sevdiğini belli et ayrılmak son çare
- +1 yıl
O zaman evlilik danışmanına görünseniz bir
- +1 yıl
Benim kuzenim evlendi 3 yıl önce ve büyük aşlkla evlendiler üniversitede tanışmışlardı. Evlendikten sonra her şey değişti sorunlar yaşadılar hatta davalar açıldı evler ayrıldı daha sonra annem dediki bir görünün danışmana önce ablam gitti daha sonra konuştular ona anlattı danışman daha sonra birlikte gittiler önce sen tek git anlat içini dök sınra adamı tek alır onada anlattırır en sonda birlikte alır.. Bunu devlette ücretsiz yapanlar bile vardır sakın atlama bir yuva kolay kurulmamıştır eminim
- +1 yıl
Onlar bunun eğitimini almış sen her şeye bu kadar negatif bakma bence halletmek istiyorsan bütün yollara başvurmak zorundasın denemeden bilemesin
Mutsuzsan ve ümit de görmüyorsan boşanman daha iyi olur. Dul lafı da saçma zaten, sadece elalem ne der diye bir ömür öyle geçmez
14 YorumlaO yasta b*k mu vardi evlendin, afedersin de yani...
11 Yorumla
+1 yılbuyuk bir sorununuz yoksa eger evliliginizi kurtarin derim
07 Yorumla- +1 yıl
o herkesde olan seyler önemli olan zoru basarip evliligine sahip cikman
- +1 yıl
oturup karsilikli cözmeye calissin derim kolay yikmasi ne olursa olsun konussun
- +1 yıl
Peki bukadar uyumsuzdunuzda neden evlendiniz cok acele etmisiniz bu yasta gercekten
Dul damgasını * et kuzum herkes gördüğü kadar insandır. Olmuyorsa olmaz be. Çocuk olmasında aman yaa. Sagligindan önemli mi
01 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa ümitde yoksa iyi. çocuk varsa hapı yuttun. otur oturduğun yerde derim
00 YorumlaBosan gel. Benim avradim olmak istersen kabul ederim. Yasim 70 2 yila kadar mezar olurum. Malim mülküm sana kalir
00 YorumlaNapıyosun ya bu genç yaşta evlenöişsisn kalkmışssın hemen bışanmaya çalışıyorsun. Sorun nedir?
07 Yorumlacanım boşanma fikir senden mi çıktı dul olursan biraz zor bir hayat seni bekler çevremden görüyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk dönemler. GENELDE zor geçer. . Sabırlı olman lazım. .
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrılık söz konusu oldumu hiç senle onun arasında konuştunzmu hiç
seçimini iyi yapamamışsın aynı türkiye gibi :D hahahahah
30 Yorumla
+1 yılHayat senin. Kategorilere girmek zorunda değilsin. Olduğun gibi yaşa, olması gerektiği gibi değil...
03 Yorumla- +1 yıl
O bunu der şu bunu. Dul mu olucam şimdi? Millet arkamdan neler diyecek kim bilir? düşünme bunları, kendin için yaşa hayat kısa kuşlar uçuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma şu an ben hiç çıkmadım senle aynı yaştayım kaldıki evlenmişsin eğer birde ayrılırsan saçma yani kimse almaz seni güzel değilsen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. o yaşta evlenirsen normal
40 Yorumlane acelen vardı da bu yaşta evlendin
00 Yorumla
+1 yılRenklendir evliligini
01 YorumlaAcelen neydi acaba merak konusu
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. 19 yaşında niye evlendin mk.
10 Yorumla
+1 yıldaha 3 ayken ne tür kavgalar ediyorsunuz
049 Yorumla- +1 yıl
nasıl ya kim başlatıyor severek evlenmediniz mi
- +1 yıl
Hiç sevdiğin oldumu ne üzerine kavga bir örnek verirmisin
- +1 yıl
çok mu titiz hep o mu başlatıyor
- +1 yıl
Daha önceden sevgilisi varmıydı acaba ortada bir sorun var bunun sebebini bulmak lazım
- +1 yıl
ilk günden beri kavga ediyormusunuz
- +1 yıl
Birlikteliğiniz nasıl
- +1 yıl
ilişkiye girme sıklığınız nasıl birlikte olduğunuzda zevk alıyormusunuz
- +1 yıl
beni ilgilendirmez de sebebi olabilir. Sen isteksizsindir az birlikte oluyorsunuzdur. ya da sevdiğini düşünüyordur bunun sebebini bulmak lazın.
- +1 yıl
Ben sadece sorunu bulman için bazı şeyleri düşünmene yardımcı olmaya çalıştım. Bunları önce bir kendin sorgula bana teday anlatma
- +1 yıl
İlk kavga ne zaman başladı
- +1 yıl
nişanlıyken kavgadan sonra hatalıysa özür dilermiydi
- +1 yıl
Şu an öyle oluyor mu
- +1 yıl
Hatalı olduğunu düşündüğün ne oldu mesela
- +1 yıl
Hangi birini sayayım. Suna kayinvalidemgilde kalıyoruz kendisi rahatsız olduğu için. Belini incitri. Evlendigimizden beri sadece bir defa gezmeye gittik. Bu iki gündür iki dakikalık mesafede ki parka gidelim çok bunaldim dedim ki bir saat önce de dedim. Yok dedi odasına geçti bende sigara içmeye gittim bende gezmeye giderim dedi. Beli ağrıyan birnin ve beni defalarca reddetmiş birinin gideceğini düşünmedim. Bir geldim ki gitmiş. Ve şimdi de gelmiş bir sey yokmuş gibi davranıyor.
- +1 yıl
Sen sigara içmeye nereye gittinki
- +1 yıl
sen balkondayken mi gitimiş okadar kısa sürede
- +1 yıl
Nasıl tanıştırdılar sizi nasıl oldu evlenmeniz acaba istemiyordu da zorla mı oldu ayrılmak için yapıyor
- +1 yıl
Hiç başbaşa konuşmadınız mı
- +1 yıl
bir sorun var şimdi kavga ediyorsunuz akşamları hiçbirşey olmamış gibi yanına yanaşıyor mu
- +1 yıl
Barışmak için öyle birşey yapması güzel ama bir kaç saat sonra hemen kavga mı edersiniz
- +1 yıl
Sende sinir var mı
- +1 yıl
biraz daha sakin olmaya çalış tam olarak durumu anlayamadım ama var bir sebebi
- +1 yıl
Bazı insanlar öyledir senin çok büyük gördüğün şeyleri basit görürler
- +1 yıl
Şu an sen nasıl yazıyorsun görmez mi
- +1 yıl
Nasıl ya biliyorsa onunla yazışma ihtimalim var mı
- +1 yıl
merhaba burada böyle bir şeyi danışmana kızmadı mı