Sap arkadaşlar, sizlere özel VİP soru… Buyurun burdan geliniz efendim 😄

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sap arkadaşlar, sizlere özel VİP soru… Buyurun burdan geliniz efendim 😄

Çok fazla sevgilim oldu çok kızla takıldım ettim db flört ama şu an 1 kişiyle konuşuyorum işime odaklandım istesem bu gece bi yere gidip tanışırım beğendiğim ilk kızla
Çünkü benim gibi müko, aşko, bilge, akıllı, herşeyiyle süper bir kadını hiçbir erkek taşıyamaz slslsdhdjd. Herşeyim mükemmel olsun istiyorum mesela saatim Rolex'den, Arabam RollsRoyce'dan, Bileziğim Cartier'den, Küpelerim Tiffany'den olsun istiyorumda bunları bana alacak erkek var mı? Yok dlsldl. O yüzden yalnızım. Fazlasıyla Egoluyum ve bazı erkeklere kendileri gibi uçuzlar gerekiyor karakter olarak.
Cevap
28Cevap
Param yok o yüzden
Sevgilisi olanların başı göğe ermediği icin ben de dedim olmasın.. Bir gün birinin başı göğe erecek olursa bende sevgili edinmeyi düşünebilirim
Çünkü haram bro. Dinen doğru değil ve neden harama bulaşayım? Kafana göre takılmak, yalnızlık falan daha güzel. Sürekli bir şeyler bekleyen, soran vs yok mis gibi ¢
Yıpratıcı ve mutsuz geçen bir evlilikten sonra erkeklere olan inancımı güvenimi kaybettiğim için sanki bütün erkekler beni üzücekmis gibi geldiği için herkezden uzak duruyorum
Sebebi belli
Allah yardımcımız olsun.
İyi niyetli efendi dürüst biriyim bu özelliklerim yüzünden erkek ortamlarında 1 numarayım kadınların gözünde ezik sıkıcı
Sanırım yeni bir sevgili yapsam beni doğrayacsk bir eski sevgiliye sahibim aşırı kıskanc yanımda birini görmeye dahi tahamülü yok
Aldatıldım (yalan söyledi) güvenmiyorum o noktaya gelecek kadar da bir erkeği yanıma yaklaştırmıyorum artık.
Olgun kadın bulamıyorum. Hep bir kapris hep bir dırdır. Çocukluklarındaki o aşağılık komplekslerini yetişkinlik yaşlarına taşıyorlar.
Yalnızlık büyük bir konfor. Bu alandan çıkmayı gözüm kesmiyor.
Çocuk istemiyor musunuz. Ölücez zaten. Geleceğe bakmak lazım. Ölüme hazırlanmak lazım.
Kendimi kandırırken ben ^^
Genelde soğuk biriyim ve kimseye şans vermiyorum herşeyin kötü tarafını goruyirum
Ilk olarak haram. Ikinci olarak da düzgün kişiler yok. Üçüncüsü ne bilemiyorum...
Belki de kendimi yaşlı hissediyorum artık ondandır.
Gerek duymadığım için, aşk duygusu içimde körelmiş.
Kıskanılmaya, kısıtlanmaya gelemediğim için yok
Çünkü insan içine çıkmıyorum ve kimse beni haketmiyor yani karşıma istediğim gibi biri çıkmıyor
Saplara sorma boşuna, çıkmaz sokak. Kızlara sor bakim
Allah bilir. Sanırım doğru kişiyi karşıma çıkarmasını bekliyorum.
Herkesin kabul edemeyeceği bazı takıntılarım var çünkü.
Örneğin zengin olsun. Gibi. :D öylemi
Hayır tabi ki yaaa
Uzunca bir süre numaramı vermemek gibi kendim istemediğim sürece fotoğraf atmamak gibi
Bu şartlara okey dersem benimle dener misin. ?
Evet normal şeyler ama herkes kabul etmez böyle bir şeyi emin ol
Çünkü çok sessiz ve utangacım.
Karşımda ki insan ona hep ilgi göstermemi, samimi davranmamı, güzel sözler söylememi bekleyecek ben bunları yapamam
:( Yaz konuşalım istersen.
Denemelerim olduda kensime saygım azaldı mental problemlerim oluşmaya başladı ara verdim herşeye.
Şuurlu bir Müslüman olduğum için ,
"Zinaya Yaklaşmayın. Çünkü o , şüphesiz bir hayâsızlıktır , kötü bir yoldur. " Allah'ın bu ikazını idrak ettiğim için sevgilim yok.
Acelesi yok olur o da
Spora git atanmaya çalış aile problemleri derken zamanım yok olmuyor olmuyor olmuyor lanet olsun
Atanamazsan canını sıkma. Evlenirsin. Koca parası yersin. Kadınların çalışma zorunluluğu yok dinimizde. Kendini bu kadar sıkma. Rahat ol.
Güven sorunu yaşadığım için kimseyi hayatıma dahil edemiyorum maalesef ki
Çok takılma, benimde yok 😄😄😄
Bizim sevgi ağır geliyor herhalde
Çünkü gerek yok kafamı yoramam delilerle
Bulamadım bulunmadım ondan 😂
kadınlar serseri sevdiği için
Olması mı lazım?
İstiyorum ama geçingen birisiyim
Gerek duymuyorum.
Çünkü evliyim fhshdhd
Kendime Kimseyi Yakıştıramıyorum
Sevgilim var
Çünkü tamamiyle benim tercihim.
Kalbim tatilde 😊 o yüzden tatil dönüşü olabilir.
neden bir sevgilim olsun
Ben istemiyorum çünkü
İstemediğimden
FB seviyorum ben, sevgili çok kafa açıyo
Çünkü kimse sevgilim olmayı haketmiyor
Hak etmek için ne yapmak gerekiyor.
@Yusufurkan27 sadık, dürüst, saygılı ve kullanmak peşinde olmaması gerekiyor.
@BöcekReis
Hepsi okey. kullanmak peşinde derken. Anlamadım.
Bulamadık çünkü birbirimizi
Çevre yok tanışmak için
Herkese fazlayım galiba
Gerek duymuyoru
İstemediğim için
Sapıklık zihniyeti olduğu için
Hak eden biri yok 😅
Çünkü daha iyi
Gerek yok
Kolay kolay sevemiyorum
Efendiyim
Istemiyorum