Benim sevgilim var senin neden yok?

Bir bilsem keşke 😥😔 Belkide yakınımdan aşık olmadığım için olabilir belki de yakınımda kımse yok ki aşık olacak kız yani maalesef hep aşık olduklarım uzaktan oluyor maalesef aşık olmak sevmek sevgili olmak sevdiği ile insanın Gerçekten Çok Güzel bir şey düşünsene ona dokunuyorum oda bana dokunuyor birbimize sarılıyoruz ben onu öpüyorum oda beni öpüyor Gerçekten Çok Güzel olurdu ama yok maalesef keşke olsa ya aşktan yana hiç mi? Şansım olmaz ki ya muhakak olmuyor bir şey ters gidiyor kıza aşık oluyorum bir Bakıyorum kızın sevgilisi var olduğunu öğreniyorum sonuç hayal kırıklığı üzüntü aşk acısı buradan bulabilir miyim? Acaba ya Gerçekten bu acıyı yaşamak istemiyorum artık 😭
Bu ortamdan Gerçekten sence bulabilir miyim? Artık benimde sevgilim olsun 😥
Kardeşim bu ortam da seni harcarlar, güvenme sakın 2.5 yıllık tecrübem var.
Nasıl yani harcarlar derken yani kız kılığında fake sahte hesap açıp beni kandırmaya mi çalışır trol yani
Duyguların ile oynarlar demek istedim 👍
Hmm ya tabi bende biliyorum öyle çok oynayan iki yüzlüler var ama çoğu kız öyle değil ki çok iyi kızlarda var elbette ki tabiki bu ortamda iyisine denk gelince o zaman çok mutlu olurum işte 😊 ama bu ortamda sanal ortam her zaman güveni düşük maalesef kaç kişi kaç kişiyi kandırıyor sahtekarlık Yapıyor dikkatli olmak gerekiyor peki ben ne yapcam ya yakınımda hiç kız yok aşık olduklarim hep hayal kırıklığına uğradım nasıl benim de sevgilim olacak ki Kardeşim 😔
Kardeşim beklemekten başka çaren yok, kimsenin kimseyle konuşası yok bu devir de çoğu insanın psikolojiisi bitik seni kim mutlu etsin? Kendini sev kendine aşık ol başka çaren yok
Nasibini bekle derler ya ondan işte o zamana kadar kendini geliştir
Neyse ben kaçtım, iyi geceler dilerim, Allah gönlüne göre versin 🥰
Bi sakin ol şampiyon bu ne hız kızda kız 😂😂okurken başım ağrmaya başladı resmen
Çok komik bir şey mi söyledim ben acaba burda aşk acısı çekiyorum ben
Öncelikle sakın bu sitelere güvenme burası sanal alem adı üstünde güven arama böyle sitelerde
Ya tabi bu ortama güvenmiyorum pek zaten ama buradan çok iyi kızlar var hepsi güvenilmez arkadan vurmaz ama onu bulmak sorun işte
Şey bu arada merak ettim sevgilin var mı? @sevdinagalim
İstemiyorum çünkü, ilişki bir insana pozitif anlamda bir şey kattığında ancak doğru bir ilişki olur.
Günümüz şartlarında bu çok mümkün değil maalesef, hayatı zehir etmeye yönelik daha çok ikili ilişkiler.
Yalnızlığımla daha mutluyum, ileride istediğim türden bir ilişki kurabileceğim birisi çıkarsa düşüneceğim durumdur bu.
Çünkü bu yaşta gereksiz ve ilişki konusunda çok iyi sayılmam daha önce ilişkim olmadı ama bi erkekle konuşurken bazıları çok cıvıtıyo iki kelam ettikten sonra sanki flörtleşiyomuşuz gibi davranıyo ve bu çok bunaltıcı ben çok katı biriyim o yüzden böyle şeylere gelemem 😂
çünkü beni benden alan biri yok..
öylesine takılmalık bir ilişkide istemiyorum.. gerçek olsun istiyorum, hissetmek istiyorum..
aşk, tutku, bağlılık, heycan.. sevmediğin biriyle bunları hissedemezsin wqşdl
Benimde yok malesef arayıştayım bende evlenmek istiyorum tanışmak isteyen bayanlar yazabilirler
Cevap
115Cevap
Olmaması için bir engel göremedim
Sevgimi hakedecek biri çıkmadı karşıma
Tekrardan hislerimi yeşerten, içimde sevgiyi olgunlaştırabilecek biriyle tanışmadığım için.
@ikoli1 var galiba senin
@ikoli1 neden yok peki
Diyor ki şair :
Çünkü özgürlük var ve aşk biyerden sonra rutine bağlar ama maceralar ve yenilikler yaratılabilir ve aslaa bitmez yalnızken mutluyum ve başkasının sevgisine ihtiyaç duymuyorum samimi arkadaşlarım yeter :)
Öncelikle hiç uğraşamam sevgili falan. Yani sevgilim olup ne olacak? Tek başıma mutluyum ben.
Kriterlerim çok yüksek ve o yüzden aşık bile olamıyorum. Hadi öylesini buldum diyelim, öyle birisi bana bakmaz ĞWJDLQJDQLDKALSMAİWÜQPDKQNDMAKDKQJDLWKDKQDJAKDIQĞSKQMSM
Ders çalışoyorum okulum bitmedi erkeklere güvenmiyorum olması için sebep yok.
Bu yaşıma kadar hiç olmadi sevgilim çünkü beni benden alan biri karşıma çıkmadı ve ben birinden ışık hızıyla soguyabiliyorum gercekten icimde o hisleri yeşerten biri çıkarsa belki 😏😅
Cevremde erkek bile yok. Ve de sevdim acildim ama karşılık bile almadım onun yerine hep aşağıladım. Kural neymiş kaçan kovalanirmis. Biz hayvan miyiz da kaçıyoruz onu da anlamadım. Seven biri açılır bu kadar basit ama ben acildim reddedilmek yerine bi mezarıma toprak flan atılmadı. O saatten sonra da kimseyi sevmedim. Beni seven bir insan olursa gelir söyler ben de duruma göre cevap veririm artık. Ama kendim gidip de bu işler için uğraşmam.
Benim eşim vardı bi zamanlar kaçtı gitti ve başkasıyla evlendi.. O günden beri de hiçbir bayanla yan yana bile gelmedim.. Bilmiyorum yani nasip olmadı hiç diyelim..
Canim istemiyor sevgilim olsun istesem bir tane salak bulurum ama yalnız mutluyum çekemem kimseyi birde hep salaklar denk geliyor o yüzden böyle mutluyum ne sevgili no dırdır 😅
Onceliklerim ve sağlık durumum nedeniyle aşkı ve hayati kacirdim ben neden bu
Güvenimi kazanacak biri olmadı henüz doğru insanı bekliyorum ilk ve sonum olacak birini 👀
Çabuk sıkılıyorum, daha flörtte bile soğuyorum bu yüzden olabilir.
Anlık birleşme oluyor mu
Kaza yaptığım ve konuşma yürüyüş bozuklugum ve beni halimle kabul eden olmadığı için 😫
Belki de ben sevgili olmak için yaratılmamışımdır hı? 😄
Köle aradığım icin😂 eskiden bir sürü kölem vardı çoğu evlendi kimiside öldü Yazik bana ya. Köle var mı ?
@SIRADISI1 köle lazım bana
@SIRADISI1 ben kimsenin biseyi olamam köle arıyorum dedim ya.
Yeni boşandım ve ceza verdim kendime. 5 aydır 1 seneye tamamlamayı düşünüyordum ama galiba bayramda olacak gibi
Bugüne kadar hayatıma girip çıkan kadınlara bakıyorum da hiç biri bana göre değilmiş.
Doğru kişiyi bulamamışoz demekki daha😊
Konuşmak bilmiyorum ondan onu geç sevgilim olmadı daha sevgili nedir onu bile bilmiyorum yani sevgili ile be yapılır ya da konuşulur.
Evlisin diyorlar
Dayi ne işin var aşk meşkle diyorlar
Sanaldan sevgili olalim diyorlar..
Ayıp ediyorlar. 😱
Güvenebilecek ve bu güveni bir insana arz edecek yüreğim kalmadı, bir insanı tanımak zaman alıyorsa benim böyle bir zamanım yok.
Pandemi yüzünden kimseyle doğru düzgün tanışamadığım için
Kalbim bir başkası için attığı sürece hiçbir zaman olmayacak. Kimseyi sevemiyorum zaten. Bu yüzden yok.
😀 birinin bana deger verip sevebilecegini dusunmuyorum hak etmiyorum bence
:) senın sımdı var yarın ayrıldıgında senı kım tesellı edecek tabıkı bız sevgılısı olmayanlar ;)
😀😀
:) :D
Inanir misin hic icimden gelmiyor. Canim hiiiiiic istemiyor. 😒
Sevgilimi yaptın hayırdır 😂 sevgililik yakışmıyor bize demekki kabul etmiyor kimse birde fenoşş olmuş
Kimsin?
Gogo-latte
Niye kapattın hesabı?
Öfkeme yenildim :))
Hayırlı olsun fenoş olmuşun
Teşekkür ederim:))
Kimsenin nazını dırdırını çekemem bana ne beni yoracağına hiç olmasın daha iyi
Zor bu devirde birine güvenmek, aşık olmak. Her iki cinsiyet içinde geçerli bu
şu an kendi isteğimle yok ama kolay olacak gibi de görünmüyor ortalama gay istemiyorum çünkü
Sonra eski saf halimizi özlüyoruz, valla bak boşver iyi böyle
Niye ne oluyor ki sevgili olunca
Seviyorsun, alışıyorsun sonra tak diye olmayınca boşluğa düşüyorsun
Ne gerek var ne işe yarar sevgili biri bana izah etsin
Ögrendim çünkü kadında sevgi vefa aşk olmaz bıraktım vazgeç tim
Kendimi hazır hissetmiyorum.
Aynı zamanda fazla detaycı ve seçici davranıyorum.
Benim sevgimi hak edecek hanımefendi hazırlanmaktan gelemedi yanıma 😂😂😂
Benim sevgilim yok çünkü fark edilmiyorum, fark edemiyorum, kimseye güvenemiyorum.
ut.
32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı çünkü kızların sevebileceği bir erkek değilim
Yabanci bir sevgilim olsun istiyorum cunku o da yok
Henüz kriterlerime göre bir kız göremedim
Görünce beni heyecanlandıracak biri olması gerekiyor öyle biri daha olmadı bir de geçmiş belası var tecrübeler ön yargı oluşturuyor
25 yaşındayım ve hiç olmadı utangaçtım çekingendim, bir de maddi durum olayını çok takardım zamanında çok ondan
Çevremdeki kızlar olgun degil cünkü haraketleri hoşuma gitmiyor bu nedenle sevgili yapmıyorum mutsuz olacagımı bildigim için
Sevgili taze bitti abi, kurutulmuşu var, konservesi var, dondurulmuşu var, bir tazesi yok dediler. Ben de istemem kalsın dedim.
Çünkü sadakat kalmadı ve ben sadece tüzük takrığımı sevmeye yemin ettim çünkü bir kere canım yandı yoğurdu üflüyorum sevdaya inanırım ama aşka inanmam tek aşk Vatan ikincisi aile başkası yalan
Hayatıma kimseyi almak istemediğim için. Kendi yanıma, kalbimin içine yerleştirebileceğim tek bir kişi vardı. O artık yok ama onun üstüne kimseyi getiremem..
Bende istiyorum ama bulamıyorum yaaa valla biri cıksın artık karşıma
Allah tip hariç herşeyi vermiş. Tip olmadığı için sevgilide yok
Varsa Merhametli, Vicdanlı, Dürüst, Anlayışlı, Düşünceli, Duygusal Bir Kadın Çıksın Nikahı Basayım. Ama Yok Çoğu Kadın Ön Yargılı Ve Çakal, Kötü Niyetli, Alkol, Sigara, Esrar İçenlerle Birlikte
Duygusal şeyler yaşamak yerine cinsel şeyler yaşamayı tercih ediyorum. Daha öncesinde aldatıldığım için böyle bir yöntem buldum kendime.
Kendim öyle istediğim için, öncelik sıralamamda sevgili olmadığı için veya şartlarım sağlıklı bir ilişki yürütmeye elverişli olmadığı için
Kim dedi yok diye var tabi ki😀🌸
❤❤
Yakışıklı değiliz
e tabi bir de veren varken sevene sıra gelmez :)
Sevgililik çok yorucu ben flört ya da takılma insanıyım
👈👏👏👏👍💘
Takılalım mı?
İstemiyorum çünkü, bir ilişkiye hazır değilim. Kimseye ilişmiyorum onun için
Benim sevgilim yok çünkü bey öğrenirse ikimizde keser ama boşanıcam zaten
Sevgilim yok ama birine olan karşılıksız sevgim var
Çünkü insanlar çok basit ve kusurlu. üstüne nankörlerde
Zor bir soru bilmiyorum açıkçası ama şu aralar yalnızlik sorunum yok ya iyiyim
Fakir çirkin çok değer veren mesajlara anında cevap veriyorum işte bu yüzden hiç sevgilim olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?