Güncellemeler
+1 yıl
Kendisinde Peter pan sendromu vardı. Burdan bakabilirsiniz son madde hariç hepsi o.
www.boylampsikiyatri.com/peter-pan-sendromu/
Güncellemeler
+1 yıl
Hep erkekler yazmış. Size soruyorum hanginiz 1 2 ay yıkanmadan duruyor? Hanginizin vücudu ve ağzı leş gibi kokuyor? Hanginiz asla bir işte çalışmayıp yatıyor? Hanginiz karı parası yemeyi seviyor? Hanginiz 100 kişinin de normal diyeceği şeye anormal diyor? Ve çok daha fazlası bu hiçbir şey değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu kadar etkilenmen tamamen psikolojik zamanla elbette geçecek olmayacak biri için de değmez
Benim kişiyle alakam yok beyfendi kişiden nefret ediyorum öfke doluyum onun yüzünden bu haldeyim. Yerimde Herkül olsa etkilenir neler çektiğimi kimse bilmez.
Yaş farkı var mı
Hayır 2 yaş büyük benden
Anladım peki
Uzadimi iyi degil ya senle seks iycin beraber yasamis zaten nasil kaniyorsunuz anlamiyorum ya
Ne seksi 😂😂 öyle şeylerle işi yok ki. Burada kanma durumum yok diyorum ya ben kimseye inanmayan biriyim zaten. Anne oğul ilişkimiz vardı size garip gelecek ama ben onunla sadece uyuyordum.
Iyi peki
Senin o dediğin normal erkekler için geçerli benim küçük çocuğum seksin s sini bilmez öpmeyi bile bilmez. 😃
Eğer zenginsen beni alabilirsin abla.
Hayır değilim ama ona kıyasla öyle olabilirim cebinde 1 kuruş olmayınca normal yaşam süren biri ona zengin geliyordu.
Zamanla kendine gelirsin. İletişimini tam anlamıyla kesmeni öneriyorum.
İletişimimi zaten kestim. Adını bile anmıyorum öyle iğreniyorum gözümün önüne yüzü gelse deliriyorum. O derece midemin bulandığı bir yaratık. Ama geçende yazdı hala barışmak istiyor rezil yüzsüz. Cidden yaşamayan bilmez öyle zor ki psikolojimi resmen bozdu.
Buda burada ilk defa onla ilgili sorduğum soru burada amaç o değil ama amacım kendimi tekrar yaşatmak. Kendisi Peter pan sendromu yaşayan biri bakabilirsin. Son madde hariç hepsi o.
Yolladığın sendrom yazısı olayına baktım da erkeklerin tabiatında olan şeyler çoğu. Hatta içinde en az 5-6 tane benim de sahip olduğum özellik var. Anladığım kadarıyla iğrenmekten daha çok biraz da öfke dolusunuz. Öfkeniz geçince affetmeyi aklınızdan geçirmeyin. Kendinize zaman ayırın. Arkadaşlarınızla dışarı çıkın gezin eğlenin dizi film izleyin sinemaya gidin ailenizle vakit geçirin spor yapın vs vs bin bir türlü aktivite var. Senin birini özellikle bulmana gerek yok belki aylar sonra belki yıllar sonra doğru tercih, doğru insan karşına çıkacaktır. Bakmayın troll falan yazıyorum arada ama bu konuda ciddiyim. Hayat aceleye gelmez.
Öncelikle ben o özellikle sahip erkek hayatımda hiç görmedim.. Birsürü erkek tanıdım hepsi sorumluluk sahibiydi. Erkek olduğunu yanında hissettiriyordular ana oğul ilişkimiz yoktu. Hangileri olsbilir ki sende? Affetmek mi sakın sakın sakın tahammülüm yok. Diyorum ya ben sevmedim zaten acıdım sadece acıdım istedim ki 28 yaşına gelmiş bir adam bir baltaya sap olsun. Ama hata yapmışım ilk ve sondu. Ha birde onun yüzünden hayatımdaki beni en çok seven ve çok sevdiğim birini kaybettim beni artık uzaktan seviyor konuşurken mutlu olduğum insan onun yüzünden gitti hayatımdan. Yani öyle bir şeyin ihtimali eksilerde bile olamaz zor yakamı kurtardım. Ayrıca dediklerini keşke yapabilsem hepsini severken artık içimden hiçbir şey gelmiyor. Ve yaşım zaten 30a dayandı dayanacak çok zamanım yok biri olacaksa ama nasip Kısmet işleri tabi.
Ne diyebilirim ki.. adınıza üzüldüm gerçekten.
Unutmayın, hayattaki her umutsuz vakayı düzeltemeyiz. Sizin için en hayırlısı olur umarım. Tekrardan geçmiş olsun.
Sağol bende kendime inanılmaz üzülüyorum. Hayat dolu biriyken bu hale gelmek çok yıpratıcı. O dediklerinizin hepsi herkesin aklına gelir zaten ama işte olmuyor ne yazık ki. Kilo artışı da aşırı yaşadım 35 kilo aldım bu süreçte. Çok güzel biri olmama rağmen onda da bir kötüleşme olmadı değil. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın tekrar sağol. Umarım hiçbiriniz bu durumu yaşamaz insanın hayatının kararması çok başka.
🙏🙏🙏🙏🙏
Nasıl bir ilişki
Yazıyor işte nasıl olduğu ana oğul ilişkisi.
Cinsellik olarak kullanmış seni başka bir acıklaması yok
Acıma vur kah peye
Beni bu zamana kadar kimse kullanamadı onun zaten kullanmaya aklı yetmez. Ben onun annesıydım bu arada yazdıklarımı dikkatli okuyun. Ben 28 yaşındaki genç delikanlı bir erkek yerine aslında 3 yaşında bir çocuk bakıyordum. 3 yaşındaki bir çocuğun cinsellikle alakası olur mu? Biz sadece beraber uyuyorduk öpüşme bile olmuyordu şaka gibi geliyor ama cidden öyle.
Nasıl annesiydin nasıl öpüşmeyi bilmez m al mı bu yani sen cinsellik isterken o istemiyor muydu
Arkadaşım şu attığın güncellemedeki maddeleri oku son madde hariç hepsi onda vardı ve daha bin tane daha anormalliği iğrençliği. Ayrıca evet sevmiyordu öyle şeyleri biz sevgili değil de anne oğul ilişkisi resmen yaşıyorduk. Hayır istemiyordu. Ve istemeyecek tek erkekte onu bilirim. Zaten bakireyim de ama sonuçta başka şeylerde yapılabilir asla sevmezdi.
2 yıl bir erkekle yasadın ve bakiresin diğer anormallikleri bilmemde adamına denk gelmişsin zaten maddelerin hemen hemen cogu her erkekte var bakiresin hala ona bak salla
Valla yaşım 26 çok erkek tanıdım hayatımda o maddelerin hiçbiri onlarda yoktu. Adamına mı denk geldim? Tam tersi olmasın benle ilişki yaşamadı diye adam olmuyor o onu adamlığından yapmadı. Kendini çocuk gibi hissediyor öyle istekleri yok ve olsa bile hiçbir şeyin sorumluluğunu aşamayacağı için her şeyden kaçıyor. Yaşamayan bilmez nasıl zor dönemler yaşıyorum eski beni özlüyorum.
Erkekler kendinilerini iyi kamufle eder aklında bulunsun ne yasadınız bılmiyorum ama o maddelerden bende de var balla ben onu bunu bilmem hala zarın varsa ona sevin
Ben zaten bir öleceğim günü bilmiyorum merak etme. Görünen köy klavuz istemiyor. Hayatımda olan hiçbir erkek kokmuyordu bakımına dikkat ederdi hepsi sorumluluk sahibi okumadıysa hemen işe giren yollarca aynı işte çalışan insanlardı. Lafının 1tlsini yese gururundan ölecek kadar adamdılar. Ve anormal şeylere normal demezdiler çocuk gibi değil erkek gibiydiler cinsel istekleri de her erkek gibi vardı. Cinsel isteğini içinde tutarsın ayrı bu slak direkt istemiyordu.
Bu cocukta beyin yok o halde
E hiç sevmemiş madem bu seni niye farkına var adınki
Ya sana diyorum ya ben ne sanıyorsun? Birkaç şeyle bu hale gelmedim. Kime anlatsam millet kafayı yiyor dalga geçiyorum sanıyorlar bu kadar olmaz diyorlar. Yok işte yok 3 yaşındaki çocuktan akıllı iş bekler misin? Oda öyle. Hangi erkek çalışmadan yaşamını devam ettirebilir birde aşırı fakirse güvenebileceği hiçbir şeyi yok. Başka bir kadını bırak kendisini bile mutlu edemez ki. Onun yaptıklarını anlatsam burdan tüm dünyaya yol olur. Tek bir yaptığı şeyi söyleyeyim sana. Diş fırçalama huyu yok dişleri sapsarı ve çok kokuyor. Diş fırçalamasını istiyorum bahane uyduruyor sonra ben bağrıp çağrınca kötü oluyorum huysuzluk çıkaran hep ben oluyorum. Kıllarını saçın kadar uzatır mısın? Ayrıca şunuda ekleyeyim soğan sarımsak gibi şeyleri çok seviyor bende yerim ama yemek içinde falan direkt gidipte soğan kırıp yemem ya da sarımsak yemem yani. Zaten dil fırçalamıyor fırçalasa bile o kokular hemen gitmez üstüne yapmıyor en az 10 gün o koku ondan gitmiyordu. Sonra dövünce sövünce kötü ben olurum. Saygı olacak bir insanda en gelemediğim şey saygısızlık sonra ben pelinsu oluyorum oysaki alakamda yok ha gram yok. Neden pelinsu oluyorum? Onun gibi sade soğanla sarımsak yemedim diye kim durduk yere onları yemeye gidiyor ya? Yemek yerken hızlı yiyip ağzını şaplatır her şeye bahanesi var ben köy çocuğuyum böyle daha zevkli der. Bende dövdüm sövdüm işe yaramadı şimdide arkamdan koşuyor görecek gözüm yok pzvngi.
Hayatta her şeye bahane bulursun şunu bunu bu yüzden yapmıştır dersin ama bu çocuk için emin ol bulamazsın herkesin dünyada bundan bir tane daha asla yok dediği bir yaratık
Valla ne yalan döyliyim üşrngeclikten bikachafta banyo yapmadığımı bilirim bide köyde yansıyorsa slogan sarımsaktan vazgeçemez zaten hiçmi sevilmedin sen
İnan bunun nedenleri vardı yani ben her şeyin farkındaydım ama birde adı üstünde toxiclik işte toxic bir şeyi bırakamıyorsun ha cidden nedenlerim vardı buna açıyordum ama üstüne kendi tarafımdan da nedenlere sahiptim onlara çok girmek istemiyorum ama o an yanımda biri olmalıydı kız olsun erkek olsun olmalıydı. Ayrıca sevmediğinden değil nasıl anlatsam sana onun maksimum sevme kapasitesi bu. Sana bana göre bu asla sevmek değil insan sevdiğine böyle şeyler yapmaz. Ama ona göre sevmek benden önce ilişkisi bile olmamış zaten ulan kim napsın bunu ki? Kimseyi bugüne dek kaale almamış. Bir beni sevdi işte dediğim gibi ona göre sevmek ona göre maksimum bir insan bu kadar seviliyor bana göre ise asla sevmemektir bu.
😂Guldum ya yemk yerken agzını sapırdatıp ben köy çocuğuyum demrsine
Bu insan bunları sana yaptıysa sevmemiştir sevdiysede eger biraz sal akt ır biraz safmıydı çocuk
Ben öyle yıkanmayan insan görmedim maksimum 2 ay banyo etmediğini gördüm ben zorla banyoya sokuyordum onu. Evet köy yaşamında olan biri köyde yaşamış kendi ailesinde bunun gibi aileden baskıyı bırak hiç en ufak olumsuz bir şey görmemiş salmışlar bunu yetiştirememişler. Benimde köyüm var arada sırada giderim ama onun gibi tamamen köyde yaşamıyorum. Yani bir insan kendini geliştirir bunun yaptığı hiçbir şeyin bahanesi yok herkesi delirtti yaptıklarıyla. Ayrıca en son yazdığına güldüm 😂😂 sende haklısın buna mı muhtaç kaldın demeye getiriyorsun. Hayır aksine aşırı sevildim dünyalar kadar diyebilirim sevilmekten yana hiç sıkıntım olmadı. Ama o işler çok karışık. Zaten hayatımdaki beni en çok seven insanı da onun yüzünden kaybettim. Zaten insana bu koyuyor ya bir kere Nirvana’yı görmüşsün sonra bir anda el alta iniyorsun.
Onun bahaneleri> tüm dünyanın bahanesinden. Öyle saçma sapan bahaneler sunar ki aklını oracıkta yitirirsin. Mesela bu banyo yapmayı sevmiyor ya bana suya alerjim var demişti 😂😂😂 bu en basiti bu arada. Daha neler neler yaptı. Sevmedi tabikide böyle sevmek mi olur ama ona göre çok sevmiş. Hayır saflık yoktu ama karakteri böyle aile yetiştirememiş salmış bunu.
Valla olayı bilmiyorum senden duyduğum kadarıyla biliyorum herkesin kendine göre anlatacak seyleri vardır bana sorsan başbaşka seyler derım ona sorsan daha farklı seyler kimin ne yasadıgını bilemem hala pesinden koşuyorsada biraz saf herhalde okadar dövmene sövmene ragmen hala peşinde Allah kurtarsın ikinizde
Ben ondan kurtuldum ama o beni bırakmıyor düzeltmem her şeyi istediğin gibi olcam diyor ulan sen şimdi git milyoner ol dünyanın en iyisi ol vallahi de billahide bakmam. Öyle büyük midem bulanıyor. Diyorum ya sana onu gram tanımayanlar bile deliriyor duyunca böyle erkek olmaz diye gram bir yerde ona hak veren yok. Böyle insan yok dalga mı geçiyorsun bizle diyolar. inanılmaz biri inanılmaz. Dövmeme sövmeme rağmen peşimde çünkü haklı olduğumu bence aslında oda biliyor hak verdiği içinde düzelirsem zaten aynı şeyleri yapmaz diyebiliyor.
Haklı oldugunu bilmese sana yazıp gurursuzluk etmez s af sa lak degılse tabi bu çocuk sa f biri bence ya
Hayır hiç saf değil. Uyanıkta diyemem ama saf asla değil. Haklı olduğumu her şeyde çok iyi biliyor. Sonuçta ben bir deli değilim ki durduk yere birine sövüp döveyim. Oda bunu biliyor o hallerimin hepsinin onun anormallikleri yüzünden olduğunu bildiği için af diliyor ama isterse yerle göğü birleştirsin öyle büyük düşmanım kendisi. Eeee kaçan Balık büyük oluyor. Zamanında elindeki fırsatı yani beni kullanmasını bilecekti. Kullanmak derken ben ona acıdım orada yeni hayat kursun istedim eli ekmek tutsun düzeni olsun dedim açıktan da bir üniversitede okusun istedim kenarda dursun yine bir diploması. Memleketime giderken kiradaki evi ona da bırakacaktım uygundu kirası da çalışır öderdi anasının babasının düşünmediği kadar düşündüm çünkü ilk defa öyle fakir biri gördüm çevremde öyle insan asla yok hayatını kursun belli düzene sahip olsun dedim ama o bir işe giriyor 3 gün sonra çıkıyorum çocuk oyuncağı mu bu? Ve o paraya ihtiyacımızın olduğunu bile bile bırakıyor.
Sen ne kadar saf demesende bu cocugun kafada var bir şey
Kafasında sorun var zaten ama saflık başka bir şey. Normal değil hiçbir hareketi. Bak herkes benim gibi birine sahip olmak ister. Çünkü ben hayatımdaki insanı öne taşımayı severim geride kalsın istemem. Eksikliklerini tamamlamak isterim ona çok iyi bir anne oldum resmen. Hayatını kurması için gereken alt yapıyı sağladım. Ona kalan çalışmaktı. Mesela nasıl sağladım? Ben üniversite mezunu olduğum şehirde kalmaya karar verdim. Ailemden geçiniyordum ona göre çok iyi aile durumum. Ama zengin değilim. Buda başka şehirde köyde yaşıyordu. Bunu yanıma çağırdım daha büyük bir şehir ve çalışma olanağı daha fazla ayrıca merkez. Ona kalan sadece çalışmaktı düzenini kurmaktı hayatımda ilk defa birine böyle bir şey yaptım ve bu sondu bu zaten benim normalde tabiatıma da aykırı normalde almayı severim vermeyi değil ilk defa birine yaşamımdan verdim acıdım diye oda büyük ders oldu. o köyde yaşarken her şeyi kısıtlıydı. Yanımda yaşamadığı hayatı yaşadı. 1+1 evdeydik bana göre içi sıradandı baya ama ona göre lükstü. O hiç öyle ev görmemiş hiç yemediği yemekleri benle yedi. Gezmek? Gezmeyi sevmiyordu ama başkası olsa atlardı o atlamıyordu yemeği olsun yeter. Güzel tatil yerlerine zorla götürdüm onu resmen. orada bile inan yüzü asıktı hiç mutlu olmadı. Ya kim mutlu olmaz ki? Senden giden ne? Cidden acayip farklı bir yaratık insan demek insanlara saygısızlıktır. Kim gezmeyi sevmez hemde güzel yerleri hayatında gitme imkanı olmayacak yerlere götürdüm bir kere gülmedi. Ancak dönüş yolunda yüzü gülüyordu şükür eve gitcez diye.
Belki onunda sorunları vardır bilemeyiz siz kadınlar herseyi kendi açınızdan bakıyorsunuz
Bu kadar insan bunu düşünemedik zaten. Abicim sorun yok yok sorunu ne biliyor musun rahatlık batmış ona. Asıl yaşantısı sorunlu olan hep bendim. Hayatımda hep sorunlar yaşadım çocukluğumdan beri. Ama hep güçlü durdum. Ailemden baskı gördüm başkalarından kötülükler gördüm ama hep dimdik durdum. Peki ya o? Ailesi onu hiçbir şey için zorlamamış. Hepimizin ailesi iyiliğimizi ister ve iyiliğe teşvik eder yapmadığımız zaman bile ısrar eder ki doğru yolda olalım diye peşimizi bırakıp salmaz. Ailesi asla bir şey yapmamış ona kötülük falan kimseden yana bir şey görmemiş. Kendisi çok naif küçük bir kız çocuğundan daha naif. Zaten diyorum ya benim yaptıklarım ona anormal geliyordu çünkü ona kimse doğruyu göstermemiş ailesi salmış onu. Yani sorunlu olsam sıkıntılı olsam ben olurdum o değil. Ayrıca genelleme yapacaksan hiç yazmayayım. Ben kendi açımdan değil objektif olarak bakarım olaylara tümüyle ele alırım yüzeysel bakmam derinlemesine incelerim. Rahatlığın battığı biri ve dediğim gibi sendrom içinde ve yaşı gittikçe daha da çocuk olacak. Yani şaşırıyorum cidden bu kadar insan bir kişi böyle konuşmadı sen böyle diyorsun iyi misin? Biraz daha böyle konuşsan o sanacağım seni çünkü kendisi de burada. Kullanıcı adını bilmiyorum ama.
Buradan mı tanıstınız
Evet maalesef o kara gün 2019 sonlarıydı.
😂Haha
Son bir şey daha hiçbir kimse yoktur ki ablasının istemesinde bulunmasın. Kendisi evde olmasına rağmen ablasının istemesinde olmamış. Neden dedim bilmiyorum canım öyle istedi dedi. Ve ablasıyla düşmanlığı da yok olsa bile zorla getirtirlerdi yine onu. Ama herkes salmış işte. Sana anlattığım o kadar şeyin nasıl bir açıklamasını sen dahil kimse yapamazsa bununda yapamaz işte. Abla bu abla ailenden insan en başta onun olması gerekken istememiş çıkmamış. Zaten arkadaşları da yok lafa gelince çok arkadaşım var der bir kişiyle konuşmaz. Bir ara şifre olayı oldu aramızda telden şifre isteyecektik tanıdıklardan ben en az 15 kişi buldum bu 1 kişi bulamadı dalga geçtim bunla hani çok arkadaşın vardı bir kişiden isteyemedin diye cidden arkadaşım yok benim sen haklısın diyor. Daha neler neler var da söyleyeceklerim bu kadar. Hiçbir yaptığının açıklaması yok.
boş ver artık bunları hepsi geride kaldı önüne bak
Ayrıl.
Okumadığın o kadar belli ki.
Hayati sıfırlamak lazim bazen.
Olmuyor işte yaşamayan bilmez. Toxic ilişki adamı mahvediyor. Ben mesela normalde de sinirli biriyimdir ama böyle tahammülsüz değildim. Ve otoriter kuralcı insanımdır. Yani toplumda olması gereken şeyleri savunurum dışına çıkmak istemem normalim yani Buda tam tersi nerede toplumda yuh denecek şey var onu yapmaya gider. Kendisi Peter pan sendromu yaşayan biri. Kendisine okuduğumda oda onaylamıştı. Ne olduğuna bakabilirsin son madde hariç hepsi o.
Yaşamayan bilemez derken karşındaki kişinin ne yaşadığını bilmeden de böyle konuşulmaz değil mi?
Burada sorun bumu sence? Ben senin ne yaşadığını bilemem ama benim durumuma herkeste düşmez. Herkes kötü ilişki yaşar olumsuzluklar yaşar. Ama bu çok farklı durum böylesini ne kendim yaşamıştım ne yaşayanı duydum. Evde bunu dövdüm sövdüm küçük çocuğum gibiydi. Bana yaşattıkları say say bitmez. Şayet bir toxiclik yaşadıysan da bundan hafiftir çünkü sen bir erkeksin karşındaki de kız. Kızlarda da toxiclik var yok demiyorum ama nasıl anlatayım sana bir erkek kadar asla değil. Hani toplumun erkeğe yüklediği sorumluluklar vardır yapması gereken şeyler vardır hatta insan olarakta vardır hiçbirini gram yapmayan bir çocuk büyütmeye çalıştım ben bu çok farklı bir durum. Allah düşmanıma yaşatmasın.