Toxic ilişki beni mahvetti yardım eder misiniz?

Toxic ilişkimi tamamen 7 ay önce bitirdim. 2 yıl aynı evde yaşadık. 2020 martta yanıma geldi ve birdaha hayatım eskisi gibi hiç olmadı. Beni deli etti onun yüzünden çok tahammülsüz sinir hastası bir insan oldum. Kaç kez sinir krizi geçirdim bilmem. Eskiden yaptığım hiçbir şeyi onunla yapamadım. Kendisi çalışmayı sevmeyen, kişisel bakımı 0 olan, asla olgunlaşmamış, cebinde 1 kuruşu olmayan, Gezmeyi sevmeyen eve kapanan, hayatı tel olan, arkadaşları olmayan, normal şeyleri anormal gören biriydi. Ben ise bu anlattıklarımın tam tersi biriyim. Arkadaşlarıma yaptıklarını anlattığımda bile deliriyordular. Şimdi diyeceksiniz ki çok mu sevdin böyle birine nasıl dayandın? Hayır asla sevmedim. Hayatımda ilk defa birine acıdım keşke acımasaydım. Hep akıllı iş yapan ben bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir kötülük ettim kendime. Ona acıdım çünkü aşırı fakirdi etrafımda hiç öyle insan yoktu. Hayatını düzene soksun istedim. Ona her türlü destek olacaktım. Onu ondan hatta ailesinden çok düşündüm. İlişkimiz daha çok anne oğul ilişkisi gibiydi srvgililik ilişkisi kimse demez bende demezdim. Neyse ne yazsam az gelecektir. Benim sorunum şu. Bu toxiclikten sonra birdaha eski canlı ben birdaha olmadım. Başta daha kötüydüm geçmişte kötülük yapanada yeni kötülük yapanada anında kin doluyordum saniye başı bunları düşünüyordum. Sonra onu yendim. Ama bazı şeyler kaldı. Mesela dışarı çıkmayı sevmiyorum. Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum. Karşı cinsle özellikle asla konuşmuyorum. Konuşmak istediğimde de sürmüyor zaten o gün içinde bitiyor. Oysaki önceden böyle değildi uzar giderdi. Artık asla kimseye güvenmiyorum zaten güvenmezdim ama şimdi gram yok. Asla samimiyetlere inanmıyorum sadece eski yani en az 5 yıllık olan ilişkilerin samimiyetine inanıyorum. Renklerim vardı artık hiçbiri yok benim için sadece siyah var. 1 yıl dışarı çıkmasam aramam yani. Dışarıya baktığımda her şey anlamsız geliyor. Eski beni inanılmaz özlüyorum ama artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Çok güçlü bilinen ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. O pislik öyle bir hale getirmiş ki beni kendime üzülüyorum sizce nasıl eski halime dönebilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Kendisinde Peter pan sendromu vardı. Burdan bakabilirsiniz son madde hariç hepsi o.

www.boylampsikiyatri.com/peter-pan-sendromu/
Güncellemeler
+1 yıl
Hep erkekler yazmış. Size soruyorum hanginiz 1 2 ay yıkanmadan duruyor? Hanginizin vücudu ve ağzı leş gibi kokuyor? Hanginiz asla bir işte çalışmayıp yatıyor? Hanginiz karı parası yemeyi seviyor? Hanginiz 100 kişinin de normal diyeceği şeye anormal diyor? Ve çok daha fazlası bu hiçbir şey değil.
Toxic ilişki beni mahvetti yardım eder misiniz?