Toxic ilişki yardım?

sevgilimle 5 yıldan beri tanısıyoruz 3 aydan beri sevigliyiz mesafe ilişkisi hiç görüşmedik. Görüntülü konusmak istiyorum ama o hep konusuruz falan diyip geçiştiriyor. Neyse size davranıslarından bahsedicem, ben mesela kac gündür hastaydım bayagı beni hiç arayıp mesaj atıp nasıl oldun diye sormadı günde 10 kelime yazıp o günü bitiriyorduk bunu dediğimde kimseyle konusasım yok dedi. Sinirlenince küfür ediyor bana örnek; ite bak, * belanı, lan güzel kardeşim, hadi ordan git. Gercekten orta da hiçbir şey yokken bunları söylüyor benim dediğim şeyi eviriyor ceviriyor kötü olarak anlıyor anlatmaya calıstıgımda anlamıyor kırılıyorum diyorum çok sinirleniyorum napayım diyor mesela dogum gunum oldu 8 ekimdi hediye bile almadı parası yok dyelim tamam almasın ama bana desin alamıcam diye öyle söylemeyince insan bekleyis içinde oluyor ben 2 ay önceden bakıyorum hediyeyi sonra instası var kmseyi takip etmiyor sadece fenerbahce ordan beni takip etmiyor benim beğendiğim şeyler hesabına düiecek diye baska hesap actı ben ordan mesaj atayım gönderi falan diye ona bile söyleyince bakıyor insan merak etmez mi sevgilisi hikaye atmıs mı atmamıs mı ya da baska bi sey daha çok sey var bana yardım ederseniz çok sevinirim anlatırım da ihtiyacım var çünkü sevgilime anlatsam dinlemiyor yat uyu trip atma ayrılmaya çalışıyorsun gibi duruyor diyor sadece sorunu halletmek istiyorum oysa.
sürekli çevrimiçi arkadasımlayım fifa oynuyoruz bi yandan da konusuyoruz diyor bi saati geçti

Toxic ilişki yardım?