Toksik ilişki tavsiyesi yardım?

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, görüp görebileceğiniz en toksik ilişkiye sahibim. Bana küfreden saygı duymayan, sevmeyen, sürekli hadi ordan olup gitmemi söyleyen, engelleyen birisiyle 3 aydır birlikteyim. Başından beri onun böyle olduğunu biliyordum. Gönül bu ota da konuyor boka da. Yanında mutluyum diye kalıyorum. Onunla olmak beni gerçek hayatımdan alıp götürüyor. Ancak artık hareketlerinden sıkıldım. Otuz yaşında adam çocuk gibi küsüyor sürekli. Tam ondan vazgeçince kendini hatırlatıyor ama görmeniz lazım. Tek bir mesajıyla kalbim güm güm. Beni bedensel ihtiyaçları için kullandığının farkındayım kendisi de bunu derken çekinmiyor. Sanal değil de gerçek hayatında tamamen dindar. Yobaz denecek kadar hemde. Bana birkaç oyuncağın fotoğrafını attı. Sonra senin gibi birisi nasıl bunlara sahip değil dedi. Konuyu kapatmaya çalıştım bana fotoğraflar atıp bak bunlar uygun sana dedi. Sonra da günah olduğunun farkında mısın dedim. Bana bu kadar şey yapıyorsun bu mu günah dedi. Bende aynısını sen yapıyorsun beni kınayamazsın dedim. Direkt hadi ordan git yazıp mesajlarıma yanıt vermemeye başladı. Mevzu din çatışması değil, konuyu buraya çekmeyin. Bazenleri şifa zehirdedir. Onunla olmak hayatıma iyi geliyor. Her dediğini alttan alıyorum ama artık dayanamıyorum tavırlarına. Lütfen onu kolayca unutabileceğime, ondan kurtulabileceğime dair tavsiyeler verin. Bilmiyorum belki aklımı başıma almam için bana kızabilirsiniz. Sadece birisiyle bunu paylaşmaya ihtiyacım var.

Toksik ilişki tavsiyesi yardım?