Ağlarken beni görüp bana su getiren çocuk ne dusunmustur?

Eski sevgilimle son kez buluştuk bugün ve iliskimizi noktaladık. Ben hala sevdiğim ve yıllarımı verdiğim için tabiki hep ağladım. Yanından ayrıldıktan sonra ağladığım için biraz yürüyüp bir apartman merdiveninde oturdum ve baya ağlıyordum kendimde değildim. Sonra bir çocuk gelip bana gülümseyerek su uzattı. Yardımcı olup olamayacağını sordu. Teşekkür edip aldım ve sonra yanıma oturmak isteyince kabul ettim. Biraz konuşup sohbet ettik beni dinleyip yardımcı olmak istedi. Ve daha sonrasında sohbet arasında sosyal medya hesaplarına girdi sanki ben isimini göreyim diye gibiydi. Ve yanından ayrılırken teşekkür edip isimini sordum ve el sıkıştık. Sonrasında istersen instagram hesabımı vereyim dedi ama ben tam dediğini anlayamadan hop diye hayır dedim bir anda😅 sonrasında yolda bi bakındım o kadar kişi içinden emin bile değilken istek attım ve tam isabet o kişi cıktı. İstediğimi kabul etti takiplestik kısa bi diyalog geçti aramızda sadece o kadar. Sizce bu kader mi bilemiyorum? Yardım etmekten baska amaci yoktu sanirim.

Ağlarken beni görüp bana su getiren çocuk ne dusunmustur?