Konuştuğum çocuk bana kirli donunu attı?

Öncelikle bu soruyu sormamın nedeni, henüz erkek zihniyetini pek anlamıyor olmam. Kime sorduysam hepsi kadın ve sorduğum bazı erkekler bile cevabını veremedi. Yaklaşık bir haftadır (ya da belki daha fazla) bir çocukla konuşuyorum. Konuştuğum çocuk benimle aynı şehirde yaşıyor ve benimle aynı gyme gidiyor. Çocuğu daha önce orada hiç görmemiştim ama konu bu değil. Çocuk beni bir ortak arkadaşımızdan bulup takip etti ve birkaç gün sonra da beni tanımak istediğini belirten bir mesaj attı. Birlikte oyun oynayıp oynamamak istediğini sorduğumda ise kabul etti ama önce çamaşır asması gerektiğini söyledi. Ne hikmetse bana bir fotoğraf attı. Tek oynatmalıktı, ne diye baktığımda ise yatağının üstünde işte asacağı kıyafetler duruyordu ama tam ortasında ise iç çamaşırı vardı. Kendi kendime sorguladım yani ne alaka daha konuşmaya başlayalı iki gün olmuş bu ne samimiyet. Neyse, birkaç kişiye sordum ve onlar da çocuğun belki farketmemiş olabileceğini söylediler. Bu arada yurtdışında yaşıyorum ve çocuk sanırım kübalı falan, çünkü yarı siyahi yarı beyaz. Geçen bana işte çok tatlısın falan dedi, ben de teşekkürler falan dedim. Sonra bana bir anda işerken sıyırdığı donunu attı. Yani ben ekranla birkaç saniye bakıştım ve çok derin bir iç çektim. Yani bayağı kıllı bacağını falan gördüm. Hani diyelim ki ilkinin farkında değildi, şimdi attığı? Bu açıklanabilir bir şey mi? Bir insana neden giydiğin donu atarsın? Bunun psikolojik bir açıklaması var mı? Çünkü ben cidden tiksindim. Ahlaken bana hiç uymuyor her ne kadar kendimi aşırı açık görüşlü olarak tanımlasam da, bu sadece iğrenç benim gözümde. İnsanın biraz öz saygısı olması gerektiğini düşünüyorum. Bunu neden yapmış olabilir acaba? Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Dalga geçmiyorum bu arada, cidden yaşandı ve sebebini bilmeyi çok isterim. 😭

Konuştuğum çocuk bana kirli donunu attı?