Kaza geçirmiş polisler aradı direk gittim eşyalarını bana verdiler hastanede yaninda kaldim. Cuzdaninda fotografimi gordum.
Seviyor mu beni?
Seviyor mu beni?
Yok sevmiyor boşuna koymuş o fotoğrafı 😠🤦♂️
Yeminle bu sorduğun soruyu gerçekten ciddi mi sordun eğer sorduysan beynini zihnini bir boşalt derim git meditasyon yap adam kaza geçirmiş senin dediğin taktığın şeye bak
Bende aynı şeyi yazmıştım adam kaza geçirmiş o resim derdine düşmüş 🤣 koyun can derdinde kasap et derdinde 😂😂
Ben öyle insanlara denk geliyorum ki yuh artık diyorum biz artık insanlıktan çıkmışiz
Hem de ne çıkmışız iyiler her zaman kaybederken kötüler yapabildiğini yapıyor Allah bana bir hayırlı kapı açmadı o kötülere açmaya devam ediyor ben Allah'a olan saygımı hiç yitirmedim
Ama isyan etmekte de haklıyım işe girmek istiyorum kimse almıyor şans vermiyor tek bir sorunum var o da ulaşım
Hakkında hayırlısı olsun rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
Merhaba, bence seviyor ki fotoğrafınızı cüzdanına koymuş yani aksini düşünemem ben o yüzden. Kesinlikle sevmiyor diyemem çünkü ince bir davranış bu. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
10Cevap
Sevgilin kaza geçirmiş, geçmiş olsun. Senin tek derdin sevip sevmemesi mi :D ne günlere kaldık ya rab.
Yani sevmese fotoğrafını neden koysun ki? Gerçekten bunu yapan da nadir erkek vardır.
Yani belki de olabilir neden olmasın
Ya ne kadar saçma sapan sevgi kriterleriniz var çok sığ böyle bir sorunun varlığı bile saçma cüzdanın da fotoğrafı olmasa sevmiyor mu diye mi soracaktın? Adam can derdinde sen cüzdanda aşk derdindesin
Seviyor tabi. sevmediğini düşündüğün adamla niye birliktesin onu anlamadım. Neden böyle bir şüphen var
Sevdiğin adam kaza geçirmiş sen ise neyin derdine düşmüşsün.. bencilliktir bu. Yine de Allah muhabbetinizi artırsın
O kadar teknolojinin geliştiği bir dönemde niye vesikalık fotoğraf taşıyor diye sorarım. Nereden bulmuş sonra..
Çocuga üzüldüm harbi bu nasıl soru hastaneye gidip takıntı konusundan yardım almaşısın fazla düşünmekte bu hale getirebiliyor
Sevgilin kaza geçirmiş sen fotograf derdine mi düştün 🤣🤣 koyun can derdinde kasap et derdinde temsili 🤣🤣
Bu arada çok gecmis olsun rabbim beterinden korusun inşallah acil şifalar dilerim
Yok yoldan geçerken fotoğrafın düşmüş o da denk gelince almış koymul cüzdanına, tam sana geri getirirken kaza olmuş işte
Yani sevgilin olduğu için taşıması normal seviyordur da adam kaza yapmış iyi mi acaba
Allah Allah acaba seviyor mu hadi canım aaa Sevgilin değil mi?
Adam kaza yapmış tek derdin fotoğraf ve seni sevmesi mi oldu?
bunu gerçekden bilmediğin içinmi soruyorsun, sevindiğin için paylaşmakmı istedin.
Sevgilisi kaza geçirmiş burada gelmiş beni seviyormu diye soruyor kadınlar gerçekten tuhaflar
Öyle mi olmuş kanka nerden buldun bu hikayeyi Instagramdan mı en aşık sizsiniz leyla mecnun
Adam kaza yapmiş bu kafayla yemin ederim ya Ülkenin özeti sensin
Senin derdini ayrı fotoğrafını skeyim. 🤗😂🤗 Kız adam kaza geçirmiş senin derdin fotoğraf mı? Yok beni seviyor ama senin fotonu koymuş.😂🤣😂 Geçmiş olsun.
-güzelim kolum koptu, hastaneye gidiyoruz, çıkınca ararım
-güzelin miyim gerçekten?
Bide soruyor musun?
ADam sevmese neden taşısın resmini!
yok nefret ediyor senden ondan resmin cüzdanında! şaka mısın sen
Adam kaza geçirmiş senin düşündüğün şeye bak adam duymasın valla bu sefer kalp krizinden gider
Yok bence bu tip durumlarda seni arasınlar diye koymuş
Keşke çocuk hafizini yitirsede senin gibi birin den kurtulsa
Derdini seveyim ya ahahaha
bize neden bildiğin sorular sorduğunı anlamadım ama sevgilin kaza gecirmis düsündüğün seye bak bence sen sevmiyosun foeldkejd
Evet seviyor
Cüzdanda resim taşıyan kaldı mı hâlâ
adam kaza yapmış ve sen bunu düşünüyorsn öyle mi
Yani sevmese fotoğrafını taşımaz.
Gecenin trolliçesi geldi. He yavrum seviyor.
Yemin ederim beynin yok ya
Soruyor musun cidden?
Adam kaza yapmış derdin 😅
Adam kaza yapmış senin derdin bu mu gercekten
Sevgilin olduğuna göre evet
Ay çok güzel
Çokk seviyor bence
Yiaaaa şapşiiikk seviyor tabi
seviyo
seviyor
o değil bn seviyorum
seviyorrrr yaa