Sevgilimin cüzdanında resim buldum?

Eski sevgilim benimle barışabilmek için 2 arkadaşıyla okuduğum şehre geldi. Biri yakın arkadaşı diğeri de arkadaşının sevgilisi. Onlar aramızı yapmaya beni ikna etmeye calistilar. Eski sevgilm de Barışmak istedi diz çöktü yalvardı vs. Ayrıyken cüzdanında hep resmimi taşıdıgni söylemişti yiyecek birseyler alırken cüzdanı çıkarınca bakayım dedim. Resimlerim cuzdanda. Bir çıkardım benim resimlerin altında bir kız resmi. Çalıştığı kafeden bir kız. Tabii ben huylandim. Ortalık karıştı. Kız nişanlı kafeden ayrılıyordu hatıra kalsın diye herkese dağıttı resmini dedi. Yanındaki erkek arkadaşı ve onun sevgilisi de o kafede çalışıyorlar. Onlar da onayladi. Kimden kiskanirsan kıskan da o en olmayacak kisi kız nişanlı dediler. Sevgilime tavır yapıp resimlerimi cuzdanindan aldim. Benimkilere gerek yok yaninda baskasinin resmi varken dedim. Biraz da sert konusunca gözleri doldu ver bana resimlerini geri nolur dedi. Kızın resmini yirtti. Sizce ne düşüneyim? Şüphelenmemi gerektirecek bir durum var mi yoksa dediği gibi sadece iş arkadaşı mı?
Sevgilimin cüzdanında resim buldum?