Sevgilimin cüzdanında eski sevgilisinin fotoğrafını buldum. Sevmiyor mudur?

1senedir beraberiz ve aşırı güzel mutlu bir ilişkimiz var ama sevgilimin benden önce ünide sevgilisi vardı 3senelik , biz ıntgm larımızı kapatıp yeni actık ve eski ıntgramının arşivinde gezinirken bu kızla onceki storyleri gördüm silmemişti (arşivden normal gönderi değil) görünce unuttuğunu bakmadığını söyledi, ama arşivinde gezinirken elimden almaya çalıştı telefonu bakma bişi unutmuş olabilirim moralin bozulmasın dedi bende ısrarla baktım, ilişkimizin 4. ayı falandı. İlişkimizin 1. Senesinde cüzdanında kimlik vb bakarken elimden aldı bakma diye şüphelendim neden dedim cüzdan karıştırılmaz dedi karıştırmıcağımı kimlik resmine bakıcağımı söylediğimde aşkım belki bişiler unutmuşumdur emin değilim ben bi bakayım dedi ben hayır bakıcam diyince 2farklı gözünden 3tane eski sevgilisin vesikalığını buldum, unutmuşum diyip yırttı özür dileme faslı vs oldu sizce kızı unutamamışmı , yoks cidden silmeyi , almayı unutmuşmu? cidden Düzgünce okuyup bana düşüncelerinizi söyler misiniz aklım cok karışık..
Sevgilimin cüzdanında eski sevgilisinin fotoğrafını buldum. Sevmiyor mudur?