Sevgilime fotoğraf attım?

Şimdi kınayanlarınız olacak haklisiniz ama biz zaten 1 yildir beraberiz ve ne bileyim zaten birseyler yaşıyorum azda olsa sevgilimle bazen anlarsınız bazi dekolteli fotoğraflar atiyordum bazen o istiyordu bazen ben ama bir gun istedi ve ben atmadim o gece gecistirdim bir baska konu ile kavga sırasında zaten sen bana fotoğraf atmadin dedi üstüne cektim ama atmadim o gece deyince kime attin bana atmadiysan dedi neyse bu laftan sonra barıştık özür diledi sinirden dedim dedi filan ama bugun sen bana kavga sırasında o fotoğraflari sildim dedin sildin mi deyince hayır silmedim dedi bana güvenmiyorsun dedi bakin benim birseyden korktugum yok ama sonradan ucuz bir hareket oldugunu farkettim ve böyle seyler atmayacağım diye soz verdim şimdi bu bana güvenmiyorsun diyip alınganlık yapip silmemeye çalışıyor farkındayım illa sil diye üstüne gitmedim ki bulusunca kendi elimle silebileyim sildim deyip geçiştirme yapmasin diye 😉birincisi guven olayini atmasi bende mideyi bulandirdi bana biz ayrilsakta kerdesimin üstüne yemin ederim o an sileceğim dedi ama bilmiyorum kimsenin yeminine inanmıyorum size sorum bulusunca elime telefonu alip google yedegine kadar kibarca silmek mantıklı degilmi ve sevgilimin tavirlari beni çok soğuttu açıkçası tamam yemin kolay degil ama böyle numara yapar gibi bi sildim bi silmedim olaylari ve ayrildigimizda silecegim diye yemini hakkinda yorum not: gerçekten pek kotu birsey beklemiyorum ama hayat bu guvendiz bir insanim
Sevgilime fotoğraf attım?