erkkler neden bırıne bglnmktn korkarlar yanı uzaklaşırlar emın olamazlar , krsısında duzgun bı kız varkn neden ıstemezler tek kısıyle olmayı anlamıyrm hıc
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Kadınlar güçlü erkeklere daha havalı ve çekici gelir bu kalbin de biri olmayan her kadın geçerlidir bu yönden erkek duygularını göstermez kadın bağlandıktan sonra gösterebilir ama sadece ilgisi için de olabilir ama Bir kadın gerçekden bir erkeğin ona bağlanmasını istiyorsa onu gerçekden sevdiğini hissetirirse ancak o erkek ona duygularını açar ve bağlanır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle herşey güzel giderken ilişkide bir anda kopup gidiyor erkek. işte bayanın anlam veremediği bu bahane zannediyor o da uzaklaşıyo tabi. İki taraf içinde anlaşılmaz bir hal alıyo. Kalbimizi tam açmamız lazım heralde bunun çözümünü bende tam bulamadım açıkçası :)
00 Yorumla
gayet iyi çözmüşsün işte anlamıcak ne var bağlanmaktan korkarız sebebide düzgün kız olduğundan emin olana kadar uzaklaşma konusuna gelirsek orası bence olmamış ama sen şu yaşadığın konuyu iyice bir düşün bu erkek senden neden uzaklaşmış acaba seni yeterince düzgün görememiş olabilir yanlış bir şeymi yaptın iyi düşün
09 Yorumla- +1 yıl
arada uzaklık olduğu ıcın sehır olarak ve de bglnmk ıstemıyr sebebı bu bnce
- +1 yıl
tereddutu olmadığını bılıyrm o guvenr bn de gvnmk ıstıyrm ama o uzaktan yapamadığını soyluyr
- +1 yıl
o bana guvenır ama bn guvenemıyrm guvnmeme de ızın vermıyr.. yakınkn cok ıyı uzakken cok kotuyuz anlam veremıyrm.. ayrıca bnı tamamn de ckrmıyr hytndan ve evlılıktn de bhsedıyr
- +1 yıl
bn 5 yldr tanıyrm bılmıyrm ama anlayamıyrm cunku cok saçma dvranıyr
- +1 yıl
doğru.. okul btnce artk
+1 yılKız iyiyse temizse gerçekten o zaman korkacak bişey yok bende onu severim
28 Yorumla- +1 yıl
ama ıste olmadı
- +1 yıl
Yazık
- +1 yıl
oyle...
- +1 yıl
İnsan bir artı atar ya ne bencil sin
- +1 yıl
en ıyı cevap sectm.. oldu mu :)
- +1 yıl
Eyvallah sağolasın
- +1 yıl
Umarım herşey düzelir
- +1 yıl
rıca ederım... umarım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
118Cevap
Düzgün bir kizsa ben ona baglanirsam o bana zaten çok daha fazla baglanir. Duzgun degilse ayni ortamda bile olamaz. Sonuc:Birine baglanamam:) En son birisine cok fazla baglanmistim ama.2 gun ayni kizla dolastim yani gerci sonunda cok bunaldim ama 2 gun uzun bir sureydi gercekten.
02 Yorumla- +1 yıl
2 gun... cokmus :)
Para yok , ev yok araba yok , geçim kaynağı yok ben birde birisisine bağlansam gidip sana aşığım desem e haliyle naz yapacak gidip istesen bana kız vermezler sonra bu halimizle efes pilsen i zengin mi edelim her akşam içerek üzülerek - demekki neymiş bağlanmayacaksın öyle körü körüne - g*tumuzde don yok sen neden bahsediyorsun :)
25 Yorumla- +1 yıl
frklı bı bakış acısı :) calısrsan olur nedn olmasn
- +1 yıl
kısıye gore dgsr :)
- +1 yıl
bılemem..
Kişilik & Karakter konusunda 742 cevap paylaştı. evet korkuyorum bağlanmaktan gerçekten ama neden çünkü gerçekten sevdim ve yarı yolda bırakıldım o yüzden artık kimseye bağlanmam her an gidecekmiş gibi bağlanan seven her zaman üzülür hep sizin yüzünüzden yani... gerçekten seveni ortada bırakmazsanız kimse bağlanmaktan korkmaz... genelleme yapmıyorum böyle yapanlara lafım
07 Yorumla- +1 yıl
dha once oyle olmuş olabılr ama grcktn svn bırıne bırakmayacgndn emn olduğun gordgn bırıne de bunu yprsan sorun sndedr
- +1 yıl
öyle biri olduğu zmaanda ona göre davranırım ama asla herşeyimle bağlanmam bırakıp gittikten sonra bütün acı o bağlanan sonuna kadar seven insana kalıyor... böyle bağlanmam diyorum diye sevmeyeceğim anlamına gelmiyor beni gerçekten sevene ondan daha fazla sevgimi veririm herşeyimle sahiplenirim...
- +1 yıl
anladım...
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
:) :)
düzgün kız olduğuna inanmazlar. kendi hissettiğimi söyleyeyim, bir kızdan ne kadar hoşlansamda aklımda hep bir soru kalır ve yeteri kadar yaklaşamam ona. Sana tavsiyem birinden hoşlanıyorsan ilk önce SADECE 'GÜVEN'mensini sağla. tabi bu arada sende ona güven. bir tavsiye daha bir erkeğe fazla güvenme :D
01 Yorumla- +1 yıl
bn guvnmıyrm zaten.. o guvnıyr ama yıne de aynı dedgm sey.. saçma yanı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmemek en iyisi ben bunu bizzat kendim denemedim ben gerçekten sevdim ama hak etmyorlar sonradan acı çeken ben oluyorum yani onları seveek biri değilde acı çektirecek biri lazım yani seversen acı çekersin sevmezsen acı çekmezsin Şuanda acı çektiriyorum kazanan ben demeki kızların istediği bu?
012 Yorumla- +1 yıl
başkasına mı acı cektırıyrsun
Cevap sahibi+1 yılEvet acı çektiriyorum yani süründürüyorum onu kızların sevme anlayışı bu çünkü..
- +1 yıl
başkasına bunu yapman yanlış senı gercktn sevıyrsa neden ona oyle yapasın kı cok gerksızce baskasndn ckrtmk o acıyı
Cevap sahibi+1 yılBaşkasından çıkarmak değil şu an çıktığım kişi öyle eskilerde zaten ciddi olduğum ve onu mutlu ettiğim için kaybettim artık kaybetmek istemiyorum şuanda kaybedeceğimi düşünmüyorum tam tersi onun korkusu var ben bırakmayacağım için sen hiç kaybetmekten korktun mu?
- +1 yıl
anladm aynı kısıye bu sfr sen oyle dvranıyrsun o zmn haklısın... korktum evet şu an o var.. nasıl tersıne döndrdun pekı tam olarak?
Cevap sahibi+1 yılSevdiğimi belli etmedim o kadar çok seviyorum herşeyden öte ama o bunu bilmiyor..
Fazla ilgilenmiyorum arada biliyorum ki fazla ilgi sıkıntı çıkartıyor..
Ve sonra onu rahat bırakmıyorum ve fazlada sıkmıyorum herşey tadında..
İstediklerimi yaptırırım eskiden mesela öyle değildi ne dediyse seviğim tamam derdim ama öyle yapınca olmuyor onu anladım..
Daha fazla üstüne düştüm ve onu gerektiği zaman görüşürüm fazla değil azda değil biraz özlem girmesi en iyisi..- +1 yıl
berabrsın yanı suan... anladm dgru ypmıssın aslnda
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyelim kaybetmemek eyer eski ben olursam kaybederim çünkü bayanlar uğraşacak bişeyler istiyorlar bu bana göre sen davranışlarına göre düüzenleyebilirsin mesela anlar insan ne için kaybetiğini onu göstermemeye çalışırsan tamamdır.
- +1 yıl
anladım... aynn bn de oyle ypmaya calısıyrm suan..
Cevap sahibi+1 yılHımm o zaman inşallah düzelir herşey yoluna girer umarım herşey gönlünüzce olsun..
- +1 yıl
teskkur ederım snn de oyle olsun
Cevap sahibi+1 yılTşkler..
Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Özgürce doğada gezinen bir at kendisine eğer takılmasından ne kadar rahatsız olursa erkekler de bağlanmaktan, evlenmekten o kadar rahatsız olurlar. Sizin ilişki dediğiniz şey özgür insanlara göre ayağa vurulan pranga gibidir.
15 Yorumla- +1 yıl
ve yanlıstr
- +1 yıl
ıkıncı dedıgın yanlış degıl
cevabı kolay erkekler kızlardan daha kırılgan ama içinde kalır dışa asla sizler gibi yansıtmazlar ayrılmak erkeklere daha çok koyar oyüzden bağlanmadan önce bir kıza ilişkiden tam emin olmaları gerekir özeti :)
01 Yorumla- +1 yıl
anlıyrm..
+1 yılIşte adı üstünde erkek adam yapmaz adam aldatmaz adam her zmn adamdır erkek ise bsey gördüğü zman tamam eglenym geziyim kızı kullaniyim keyfime bakiyim der baglaninca kedi yavrusu gbi oluyolar zor vazgeciyolar ondan bu baglnamamak korkudan hep
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılZamane insanları böyle maalesef.. Ne erkekler tam erkek, ne de kızlar tam kız.. İnsan gibi sevemiyoruz bir türlü.. Her gelen,"senin için ölürüm" diyor ve biz hiç ölenini görmedik.. Her şey yalan.. Hayat gibi..
21 Yorumla- +1 yıl
doğru..
+1 yılİnsan bağlanma ait olma ihtiyacı, iç güdüsü ile doğar fakat zamanla yaşadığı olaylardan terkedilmelerden itibaren bu korkuya kapılır. Aslında gereksinimi olan bir durumdan kendini korumaya çalışır.
01 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum...
+1 yılDaha önemli işleri vardır erkeğin, bir karıya hayatını verecek kadar salak değildir. Güvenmez, gönül eğlendirir... Tabi aşık olan kamillerde yok değil, öz anasını kesiyor sonra karı içün...
11 Yorumla- +1 yıl
snn düşüncen ama ynlıs
+1 yılYaa kizdan kiza fark ediyo abim birini cok sevdi kizda tbi abime veriyodu ciplak resimleri flan gördüm abmn telde kiz hc bisey olmamis gbi ayrildi abmden hic mi korkmadn fotolari nete flan koyar diye devir cok degisik ya anlam veremiyorum bide üstüne abm bu kiz yuzundn depresyona girdi.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılTabi alnında yazıyo zaten bu kız iyi temiz dürüst diye bağlanıyosunda noluyo allah aşkına ömrünü ver sen onun elini bırak parmaklarının ucunu tutabilmek için oysa sudan sebeplerle başını ellerinin arasına alıp kara kara düşünmene sebep olsun :(
05 Yorumla- +1 yıl
alnnda yazmıyr ama bı ınsanı bllı bı zmn sonra tanırsan nedn hala kacrsn bn onu soruyrm... blkı sen ytrnce tnımadan ynlıs kısıyı svmıssndr
- +1 yıl
Kimseyi asla tanıyamazsın ne kadar süre birlikte olursan ol :)
- +1 yıl
tanırsın bnce dzgn olduğunu cok sevdgnı brkmaycgnı
- +1 yıl
Yavrucum millet köpek gibi aşık oluyo birbirine 5 sene 6 sene flört ediyo ailesi vermese kaçarak evleniyo o kadar tanıyo seviyo biliyo pat 1 sene sonra boşanıyo senin bahsettiğin çok insan üstü çok temiz çok saf bir sevgi ki öyle bir sevgiyi allah herkese nasip etsin de hayal biraz
- +1 yıl
haklısın...
+1 yılÇünkü terk edilmekten korkar. Erkekler bilir ki bir erkek bir kıza bağlandıgında, onun peşinden koştugunda kızlar o erkeği çekici bulmayıp erkeği kabul etmez. Kızlar karşılarında sağlam duran bir erkek ister, peşinden koşan bir erkek değil.
03 Yorumla- +1 yıl
pesınde kosan ılgılenn kısıyı ıster kndı de sevıyorsa ıster tabıkı bunları kabul etmez dıye bırsey yok bnce.. benim dmk ıstedgm frklıydı
- +1 yıl
Kız seviyorsa ister. Kız sevmeden önce erkek bunları yaparsa kız sevmez. İkisi arasında çok fark var.
- +1 yıl
olabılır o zmn... ınsanoglu ıste hp ımknsızı ıster
korkar cünki Terk edilmekden Rutine binmekden Karşı tarafın sorumlulugunu almaktan Yüke girmekden korkar. Veyahut önceki ilişkisinden dolayı Korkar olmuştur.
11 Yorumla- +1 yıl
anladm
Erkekler çünkü kızlara göre daha gerçekçidir. Olaylara daha geniş bakar. İleriyi düşünür. Bütün bunların sonucu ona uyuyorsa bırak bağlanmayı köpek olur köpek.
01 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum...
+1 yılKadınlar bağlanmak ve sevilmek ister, erkeklerse bir kişi için özgürlüklerinden vazgeçip fedakarlık yapmak istemezler.
05 Yorumla- +1 yıl
yanlış işte onu dıyorum..
- +1 yıl
Sana göre yanlış, ben de onu diyorum. Hani nirde empati yeteneği? ;)
- +1 yıl
empatı kuruyrm anlam veremıyrm
- +1 yıl
Yaw anlamıcak ne var? Erkekler özgür olmak ister, bütün arzularından sıyrılmak ister. Hiçbir şeyi birşeye tercih eder. Bak bir fikir edinmek için burdaki yazıyı oku: www.frmtr.com/.../...-feminen-maskulen-enerji.html
- +1 yıl
pekı tskkurler
Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Öyle bişi yok ya bazen cıkıyo karsına 😉
Mesela ban belki iki ya da 3 kızla konuşurum ama tek birisini severim anladın mı tek bir kız021 Yorumla- +1 yıl
pekı 2 3 kızla konuştuğunda o kızı kaybedecgnı bılsen yıne konusurmusun. cunku guvnmez sana
- +1 yıl
bu gerck sevgı degıl bnce
- +1 yıl
oluyr ama sen frklı sekılde soyledın 2 3 kızla konuşmak dıye arkdslık demedn kı takılmk dıyorsun
- +1 yıl
bn de grck seven baskalarıyl takılmaz dedım...
- +1 yıl
pekııı :)
- +1 yıl
iki şu an
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
atarm ama cıkacgm sımdı
- +1 yıl
sen bılırsın
- +1 yıl
gırerım yarın
Atalar bile boşuna dememiş gelin ata binmiş ya nasip demiş ama erkeklerde bu olmuyor toplum hep kızların uzulduginu sanıyor veya böyle bir algı var erkek bağlandığı zaman tam bağlanır etrafındaki hiçbir şeyi gözü görmez umarım atasözünu anlamışsındir
032 Yorumla- +1 yıl
anlıyrm.. benim demk ıstedgm onu gercktn sevn kısden kacmk
- +1 yıl
sanmıyrm...
- +1 yıl
oyle oyle... korkak da bnce
- +1 yıl
atıp tutmuyrm genl konusuyrm
- +1 yıl
rıca ederım
- +1 yıl
hayır :)
- +1 yıl
bu sekılde konuşma bnce tartışma olmasın
- +1 yıl
hayır degılım eger olsaydım başka bı cevap verırdm sana
- +1 yıl
onyargılısın
- +1 yıl
oyle ama sende oyle degıl
- +1 yıl
bna o kelımeyı söyleyen sensen tabıkı derım haklı olrk
- +1 yıl
kcuk ayrıntılara takılıp zekıce konuştuğunu düşünme bnce
- +1 yıl
pekı o zmn
- +1 yıl
teskkurler
- +1 yıl
bnce de
- +1 yıl
Mantıklı olanda bu ayrılık sebebinin çoğu çiftlerin birbirini sakin kafayla dinlememeleri insan konuşurken kalpte konusurmus sinirlenince insanların birbirine bagirmalari aslında kalbin kulağını tikamasi sonucu ortaya çıkar aslında mesafe yakın olsa dahi kalp uzaklastigi için istemsiz bir şekilde bağırma ortaya çıkar
- +1 yıl
doğru...
Erkek işini gücünü bırakıp severse büyük tehlike , sonra sittinsene kendini doğrultamaz
61 Yorumla- +1 yıl
o kdr cok bı bglnma demıyrm sadk olma bırkmama yanı bunlar..
Yahu ne aşkı kim aşık olabiliyo bu durumdan biri sever biri gider bu herzaman böyledir. Sevende gittiği ondan uzak durduğu ona yaklşamadığı için sever. Bunun düzgün kızla bir ilgisi yok. Bağlanma korkusu nedir yok öyle birşey
01 Yorumla- +1 yıl
vardr bnce gördm cunku
+1 yılÇoğu kadının tavrı bu olduğu için
2.bp.blogspot.com/.../kopek+kiz+baglanma.jpg12 Yorumla- +1 yıl
yanlış bnce bu
- +1 yıl
Bence de tavır yanlış
+1 yılbir laf var diyorki ;
Senin yanındayken mutluluktan uçuyorum dedi ,
Çok mutlu ettim heralde uçtu gitti :)23 Yorumla- +1 yıl
dogrudr
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Güzel sözmüş ya :)
+1 yılbu bahsettiğin ve benim de içine dahil olduğum erkek tipleri kızların bikaçından sağlam kazıklar yemiş olduğundan dolayı böyle güvensizlik içine girmişlerdir. hakikaten güvenilir kızlar olduğuna inanıyomusun hayatta. benim pek umudum kalmadı da..
01 Yorumla- +1 yıl
ınanıyrm var da.. bnce sen de ınnmalısın
- Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bağlanmaktan korkarlar. Tıpkı köpeğin tasmadan ilk denemede korktuğu gibi.
12 Yorumla- +1 yıl
bence de oyle...
- +1 yıl
:):
+1 yıltek kişi için değildir o bağlanmamak ,, karşısındakı kişi tam güven mermediğinderdir
01 Yorumla- +1 yıl
olabılır.. bn oyle dsnmuyrm ama
Erkekler bağlandığı zaman terkedilmekten korkar. Kızlar ağlayıp rahatlar ama erkekler kolay kolay içindekileri aktaramaz. Birazcıkta hissetme meselesi tabi..
00 Yorumlaben sevgilime baglandım hemde çok baglandım hasta oldugunda yalnız bırakmamıştım terketti beni :(
03 Yorumla- +1 yıl
bn de cok goruyrm boylelerını... olabılır sadece kızlar ypmıyr.. yanı bunu yasadn dıye bırdha bglnmm demen dgru degıl onu dmk ıstıyrm
- +1 yıl
uzaklık olsa yıne de bglanabılırmısın.. sanmıyrm
+1 yılyaşadığı kötü tecrübelerin etkisinde kalmış, kimseye güvenmiyordur, risk almıyordur çünkü bir yarayı daha kaldıracak gücü kendinde bulamıyordur gibi gibi..
01 Yorumla- +1 yıl
anlaıyrm bnce de oyle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece erkek degil bu kizlar icinde gecerli sahsen ben suanda korkuyorum kimseyi sevemiyorum erkekler yanima yaklastimi hemen ordn uzaklasiyorum
ne acilar cektim anca kendime gelebildim bence bu kizlar icinde gecerli00 Yorumla
+1 yılDertleri tek kişiyle olmama korkusu değil dertleri terkedilirse boşluğa düşme korkusu. O yüzden uzak dururlar alışmamaya çalışırlar mümkün olduğunca
00 Yorumlaerkelerın zaafları vardır bu tamamen dogasıyla ılgılı bence kadınlar daha ıradelı ve duygusal erkeler bıraz daha ıradesız ve olaylara mantıklı yaklasırlar bu tamamen yaratılısla ılgılı.
00 Yorumla
+1 yılBağlanma korkusu değil üzülme korkusu o toplumda hep kızlar üzülür olarak görünür ama erkekler daha çok üzülür
16 Yorumla- +1 yıl
bılıyrm ama yıne de dgru ınsana yapmamk gerek bunu yanı senı yllrca brkmayan bırıne svn bırıne
- +1 yıl
Ya sonuçta aslında bu iki taraf içinde geçerlidir bir erkek ya da kız eğer bir kere incildiyse karşı taraf ne kadar iyi olursa olsun gene de kolay kolay bağlanamaz o acıya ilaç sevgidir ama o sevgiye inanmakta zordur
- +1 yıl
dofru...:/
- +1 yıl
Keşke doğruları bilmeseydim yaşayabilseydim
- +1 yıl
kısmet.
- +1 yıl
inşallah
bu külliyen yalan :) inanyomusun sen buna :) seven köpek gibi koşar köpek gibide bağlanır, bu senin yazdıklarını sevmeyen soğuyan erkekler bahane olsun diye anlatıyor, inan buna :)
07 Yorumla- +1 yıl
bn göruyrm ama snn fkrn tskkurler
- +1 yıl
bılmıyrsun da dıyebılırım
- +1 yıl
anlamadm?
- +1 yıl
teskkurler :)
Her erkek icin gecerli degil gercekten deger veren kisi olursa illaki karsiligini gorur.. fazla ustune dusme yerine gore kndini hissettir kardiligini gorursun
02 Yorumla- +1 yıl
pekı teskkur ederm..
şahsen o korku bende var daha tek eşliliğe hazır değilim 27 yaşıma geldim ama böyle..
03 Yorumla- +1 yıl
bı nedenı olmalı.. psıkoljk bblkı
- +1 yıl
doğru...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapısında köle olabileceğini onu çok sevdiğini ona kanıtlamalısın bir kere olsa yeter.
Çok samimi olman gerekir bu davranışında.09 Yorumla- +1 yıl
o zmn da bast oluyrsun o kdr da degıl bnce
Cevap sahibi+1 yılO zaman o adamın korkması da normal neyi merak ediyon :) Sen ne düşünüyorsan o da aynısını düşünür. He nedir bir kişi içinizden her zaman daha cesaretlidir ve gurur yapmaz he kim kazanır sonuçta ikinizden biri onu da bilemem neye göre kime göre..
- +1 yıl
sen benı anlamadn
Cevap sahibi+1 yılHe tamam şimdi anladım pardon.
Tek kişiyle neden olmuyo çünkü vajinanın tadını aldığı için kendi gibi karaktersiz kaşarları bulur. Sonra yol verir. Ya da gerçekten iyi niyetli kızları bulup kızlığını alıp sonra yine yol verir.
O o... pu Ç... yüzünden bizde kız arkadaş edemiyoruz kafaları çok karışıyor bu durumda.
Ne bilim be gülüm.
Zor kızı oynayın ne diyim onları tanımaya çalışın. Ama kendinizi bozmayın hemen vermeyin.
Niyetini anlarsın zaten.
Ama zarf atman lazım hemen sana şap diye söylemez niyetinin ne olduğunu sorularla akıllıca sorularla ne bilim aklıma gelenler böyle. :)- +1 yıl
anladm.. teskkrler
Cevap sahibi+1 yılİstediğin cevap tam olarak nasıl bir cevap bekledğin cevap ya da
- +1 yıl
bılmıyrm...
Cevap sahibi+1 yılLütfen öl.
- +1 yıl
aaa :)
O korku terk edilme korkusudur ya cok seversem y giderse :/
35 Yorumla- +1 yıl
doğru o herkeste var ama emın oldgn bırıne de bunu yapıyrsan sorun sendedr derm
- +1 yıl
her ıkısı ıcınde gcrlı bu hm kız hm erkk
- +1 yıl
Her zamanki gibi yine romeooo ya katılıyorum
- +1 yıl
ıyı bakalım
+1 yılEmpati kur.. baglandin sonra gitmeye mecburum diyip baskasina vardi sen bidaha kimseye baglanmak istermiydin
03 Yorumla- +1 yıl
bılmıyrm değen bırı olsa blkı.. zor da olsa
- +1 yıl
Oyle biri cikmadi daha karsima
- +1 yıl
çıkarsa anlarsn..
+1 yılBağlanma korkusu kızlara güvenilmediği için olabilir. İkincisi aile kurmaya korkuyor herkes aptal sebeplerden dolayı boşanıldığı için.
01 Yorumla- +1 yıl
olabılır...
+1 yılsen adamına denk gelmemişsin, işte amaç önüne gelenle çıkmak olsun boş kalmamak olsunla yola çıkılırsa böylede sorunların olması gayet normal
011 Yorumla- +1 yıl
doğru haklsın...
- +1 yıl
seven erkek kadınını benimser ve ona her daim sahiplenir çünki bu erkeğin doğasında vardır, sevmeyen gönül eğlendiren, kişi ise ağzından yalan düşmez, gözlerinde o ışıltı sıcaklık yoktur, cinsel içgüdüleri arttığı zaman sana yakınlık gösterir, ilgisi alakası yoktur, içtenlik samimiyetlik yoktur, yani böyle birinin sonu b. ktur
- +1 yıl
aynn oyle ama benim bhsttgm ksı tm olrk byle degıl
- +1 yıl
sen olarak değil zaten, genel konuştum
- +1 yıl
pekıı
- +1 yıl
panpa yeter ama artık şıkıldım sus artık:)
- +1 yıl
? ne
- +1 yıl
sus dedikya uzatırda uzatır artık:)
- +1 yıl
ok. kalabılıgn lüzumu yok
- +1 yıl
pardon çok pardon yanlış kişiye yazmışım, özür dilerim
- +1 yıl
ok o zmn
+1 yılevet erkeklerin baglanma korkusu var cunku kendilerine guvenmiyorlar, ve baglandigini hissettigi an manalar uydurur ve senden uzaklasir.. eger boyle biriyle berabersen tekmeyi vur+
00 Yorumla
+1 yılBu seni düşündüğü için sevemiyor çünkü erkeksel içgüdüsünde senden daha güzelini bulup onunla ilgilendiğinde senn üzülnebi istemiyor
13 Yorumla- +1 yıl
uzulmemı ıstemıyrsa tamamn gtmelı o zmn onu da yapmıyr sevıyrm deyıp bglnmktan kaçmak... yanlıs
- +1 yıl
Biz erkeklerde bide şu var. "Midyata pirinç almaya giderken evdeki bulgurdan olmama" duygusu :)
- +1 yıl
bu adilktn başka brsy değil
O kaybetme korkusu oluyor genelde. Bağlandığımızda kaybedersek sonra atlatmak çok zor oluyor bizim için.
01 Yorumla- +1 yıl
anlıyrm
Benim sevgilim de bağlanmaktan korktu. Salak beni soğuttu böylece, şimdi kendi pişman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşısındaki kişi ile ilgili çekinceleri aklında soru işaretleri vardır emin değildir sevip sevmediğinden
07 Yorumla- +1 yıl
bnce kndıyle alakalı
Cevap sahibi+1 yılKarşıdaki kızın düzgün olup olmadığı alnında yazmıyor onu diğerleri gibi görüp ona göre tavır sergilerim bir çekincem bir acaba'm vardır
- +1 yıl
ınsan anlar zmnla nasıl olduğunu yanlış bnce soyledgn
Cevap sahibi+1 yılZamanla anlar mı ne kadar iç içe olduğuna bağlı
- +1 yıl
bılmıyrm artık anlar ama
Cevap sahibi+1 yılYıllarca aşık dolaşıp evlendikten 1 hafta sonra boşananlarda var öyle 3 hafta zamanla 2 yıl zamanla çözemezsin kimseyi yaşaman lazım belki 20 yıl sonra bilmediğin bir özelliği çıkar
- +1 yıl
doğru tabı...
Bana baglanmaktan korkandan ben daha cok korkarim... sonunu dusunerek baglanilmaz ya da kopulmaz
00 Yorumlakarşısındakinin düzgün kız olduğunu bilirlerse bırakmazlar kendilerinin düzgün olmadığını düşününce bırakırlar bıraksınlarda zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbğlanmış görünende var sevgilisini kimseye söyelemyip başkasıyla flört edip yine aldattığı sevgiliyle evlenen varsa , sen yine şükret bağlanma korkusu olan erkeklere, onun gibi bağlanacaksa hiç bağlanmasın.
00 YorumlaBirisine çok bağlanıp deli gibi severken onun gittiğinden dolayı ondan sonrasına güven olmuyo
012 Yorumla- +1 yıl
dgruu..
- +1 yıl
kötü ama işte gecmıse gore dvrnmk
- +1 yıl
anlıyrm
- +1 yıl
sert mı oldum?
- +1 yıl
ne soyledım kı?
- +1 yıl
yok degılım :) kararszm sadece ondn blkı
Çok şükür benimki sadece benimle olmayı seçti. Sen ona gereken değeri verirsen ve sevdiğini hissettirirsen karşılığını alırsın :) nazar değmez inş :Dd
00 Yorumla
+1 yılabazalık diyebiliriz ya da belki farklı tatlar arıyodur , doğrudur var bende mesela bağlanma korkusu :D
06 Yorumla- +1 yıl
kndını ıyı tanımladın :)
- +1 yıl
hiç değilse yalan söylemiyorum ben tek eşle yaarım diyipte o daha kötü değilmi sence ^^
- +1 yıl
doğru durust oldn barı
- +1 yıl
sana yalan söyleyip çoğu serefsiz gibi ben aşk adamıyım deyip senden istediğimi aldıktn sonra seni aldatsam daha hoşuna gidiceğini sanmıyorum ^^
- +1 yıl
tabıkı dgru brsey demedm ztn drstsn dedım :)
- +1 yıl
;) okey o zaman
Bağlandıkta ne oldu? Daha yeniyken anlaşamıyoruz diye ilişkimiz bitirildi. Kal da dedim halbuki, gururumu hiçe sayarak
06 Yorumla- +1 yıl
ınsan yanlış kısıyı sevebılıyr...
- +1 yıl
bu sa snn sınavndr belkı...
- +1 yıl
bn savasıyrm
- +1 yıl
cok sevnce olmaz Allh da kızar... kıvamnda olmalı
Çünkü yıpranmışlardır , ya da başkasının hayatını batırmamak ıcınde olabilir kişinin düşüncelerine göre
03 Yorumla- +1 yıl
oyle sanırım bı ypranmıslık var ama yınde yapmamk gerek
- +1 yıl
bılıyrm bazı seylerı ama yıne de anlk ıstemıyr ınsan.. teskkurler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarsimdakinin duzgun kiz oldugunu nerden bileyim. Oyle oldugunu sandigim sebepsiz defolup gitti agzima hayatimin icine edip gitti ne dersin.
01 Yorumla- +1 yıl
duzgn degılmıs demkkı.. yanı senı yıllrca sevn başkasıyla olmyn kışı duzgndr bn oyle bırınden bhsedıyrm snn durumn frklı olabılır haklısın
+1 yılHer erkek bir kere olsun tek kisiyle olmayi dener ama cani yandiktan sonra o hatayi bidaha yapmazlar..
03 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum... ama yanlış bnce yanı her onune gelene bgln demıyrm ama
- +1 yıl
Daha once cani yanan biriyse bir daha baglanmasi zor sizin icinde gecerli bu durum hakszmiyim.
- +1 yıl
evet benim ıcın de gecerlı.. gecerlı olmasa ztn srmazdm bunu..
+1 yılbnce birine baglanmak degil dogru kişiye baglanamama korkusu o :) erkekler ne kadr umursamaz gibi dursada cogu secici ciddi ilişki de sebebi bu olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılbağlanma korkusu diye bir şey yoktur. sadece daha fazla insanla yatma isteği ve bunu yapabilecek potansiyele sahip olduğunu bilme durumu vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
anladm.. ynlıs
+1 yılÇünkü daha öncede düzgün olduğunu düşündüğü birine bağlanmıştır ve yara o kadar derindir ki arada sızlar hatırlatır bağlanınca başına nelerin gelebileceğini.
00 YorumlaGöz disarda ondan gozunu dışarıya kapatacak birisi olacak ki sevdiginle ilgilensin burada kiza büyük is düşüyo ayrica erkek degil kızda gözü disarda olanlari var cok gördüm duydum
011 Yorumla- +1 yıl
nasıl kapatabılır bnn kızla alakası yok krsı trf ıstmezse herseyı ypsan da olmaz sorun onda oluyr cunku.. genelleme yapıyrm
- +1 yıl
saçma bu
- +1 yıl
o zmn da dgrsz olur
- +1 yıl
cnsel yonumu kllndktan sonra kalacksa hıc klmasın.. once klpten sevsın o sonra olur. osekılde elde tutmak adiliktr bnce yakısmaz
- +1 yıl
saçmaydı bnce soyledgn..
- +1 yıl
kusura bakma yanlstı da bn svgıdn bhsedıyrm
- +1 yıl
bnce de..
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi