Selamlar,
Öncelikle şunu düşünmek gerekiyor. Hayat bir başkasının acılarını ve özlemini üstünde taşıyabilmek için fazlasıyla kısa. Şöyle düşünmek lazım. Hayat öyle ya da böyle devam ediyor. Bunun etik olarak sakıncalı bir tarafı yok. Sadece başkalarını kendin için yara bandı olarak kullanmak çok doğru değil. Kafan bir ilişki içindeyken hala kapan eski sevgilindeyse o zaman bir sıkıntı vardır demektir.
Bana göre yeni bir ilişkiye girmeden önce insanın tamamen kendini arındırması lazım. Yoksa o yeni ilişkinin temelleri hiçbir zaman sağlam olmaz ilk rüzgarda ya da ilk fırtınada yıkılır. Sonuçta hepimiz bir şekilde hayatımıza devam etmek ve önümüze bakmak zorundayız. Bir başkasını unutmak için biriyle takılmak hayatımıza aldığımız insana çok büyük bir haksızlık olur.
63 Yorumla
Soran+1 yılBenim dediğim şeyler tek gecelik şeylerdi ama yorumunuzu sevdim.
Soran+1 yılHer türlü ne olursa
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamlar,
Bence ne şekilde olursa olsun eski sevgilinizi unutmak için başkaları ile takılmanız ya da görüşmeniz veya sevgili olmanız doğru değildir. aslında bunun adına ne derseniz diyebilirsiniz yani arkadaşlık olur işte flört olur takılmak olur. ben hiç bir şekilde bunu doğur bulmuyorum. çünkü insan sevdiği bir kişiyi gerçekten kalpten sevdiyse ve bir şekilde bir nedenden olayı ayrıldıysa o kişiyi unutması zaman alır. ama bu başkası kişiler ile değil daha çok zamana bırakarak yapabilir. çünkü eğer eski sevgilinizi unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsanız bu hem sizin için hem karşınızdaki kişinin duygularını incitebilir bence. zaten birisi ile takılmak size eski sevgilinizi unutturamaz. aslında her şey sizde bitiyor diyebilirim. bu yüzden bence eski sevgilinizi unutmak için başkalarıyla takılmak yerine bunu zamana bırakmalısınız. kabul ediyorum kolay olmayabilir ama zaman şu an için sizin eski sevgilinizi unutmanız için en iyi yol gibi görünüyor. çünkü bir insan aşkı çok zor unutur ve bunun içinde zaman gerekir hem de karşınızda ki kişiye haksızlık yapmamış olursunuz. her şey sizin gönlünüzce olur umarım.
14 Yorumla
Soran+1 yılHem katılıyorum hem katılmıyorum. İnsan en bencil varlıktır benim gözümde yani en azından artık öyle. Birisi hayatınıza girer belli bir zaman geçer ve hayatını ona göre planlamaya başlarsın o güveni verdiğini zannedersin. Sonra kendi çapında bir bahane bulur ve bitirir. Bence bu daha kötü bir şey.
- +1 yıl
Haklısınız. saygı duyuyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
eski sevgiliyi unutmak için başkasıyla takılmak çözüm değil eski sevgiliyi unutmak istiyorsan tüm anıları yak sana tavsiyem çocukla çocuk ol hayvanları sev engel bir durum yoksa muhabbet kuşu al onlarla vakit geçir eski sevgili unutulmaz kolay kolay ama başkasıyla takılırken hep aklına gelecek ve mutsuz olup karşındaki de mutsuz olacak
00 Yorumla
+1 yılBence doğru değil çünkü eski sevgilini unutmak için takıldığın kişilere haksızlık yapıyosun çünkü aklında kalbinde başka biri varken başka birinin yanında yakınında duruyosun. Ki şuda var birini ne kadar unutmak istersen o kadar hatırlarsın unutamazsın bide bu süreçte verdiğin kararlar genelde yanlış olur neden dersen unutum diye bişeyler yapıcaksın ki genelde bu durumda doğru karar alınamaz
17 Yorumla
Soran+1 yılTabiki sizede hakkveriyorum. Ama dünyada zaman algımı yitirdim bazen 2 saat bazen 4 saat uyuyabiliyorum. Her şeytanı bir insan yaratır derler artık ne anlama geldiğini daha iyi biliyorum.
- +1 yıl
Zor oluyo sevdiğin birini unutmak unutmaya çalışmak zor oluyo hatta en zoru tm unuttum derken onunla el ele yürüdüğün bi sokaktan geçmek yolda yürürken aynı kokunun burnuna gelmesi en zoru bunlar oluyo ve her defasında unuttum dediğin an oluyo
Soran+1 yılNedenn yaramı deşiyonn nedeeeenn 😅
- +1 yıl
Yara deşmek demeyelim de halinden anlarım diyelim 🙂
Soran+1 yılDüzeltiyorum neden yaramızı deşiyosuunn nedeenn :)
- +1 yıl
Bilmem ben kendine acı vermeyi sevenlerdenim🙃
Soran+1 yılMe tooo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
u +1 yılKarşındaki insan bunu biliyorsa, takıl diyelim be diyelim. Genel olarak bu bi işe yaramaz. Zaman kaybından başka bir şey değil hem takıldığın kişi hem de senin için. Bazı insanlar yara bandı olduğunu bile bile “takılmaya” razı olabiliyor. Bu tür şeylere kesinlikle onay vermiyorum ama yapan yapıyor. Böyle yaparak eski sevgili unutulmaz orası net
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşlar yaptı gayet mutlular ama dediğim gibi bir yerden alıyor bir yerden veriyorsun. Karekteri değişti hepsinin
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Misal seni sırf eski sevgilisini unutmak için seven birisin olduğunu düşün?
Ne kadar da hayal kırıklığı yaratan bir olay. Tıpkı sana yapıldığı gibi seninde bir başkasına bunu yapman hiç hoş bir davranış değil. Çünkü birisini sırf unutmak için onu yarabandı gibi kullanmakla kişinin gururuyla oynamış olursun.
Unutmak için zamana bırak ve kendine başka meşkaleler aramaya bak. Bu zaman sürecinde eski sevgilinin unutmaya başlarsın.34 Yorumla
Soran+1 yılYani sevmemesi için elimden geleni yapmaya çalışırım aslında.
Soran+1 yılOlmaması için elimden geleni başta yapacagım ama buna rağmen olursa yapıcak bir şey yok 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmacın seks bu net.
Unutmak istersen bambaşka sorunlara yelken açıp ağır tranvalar geçirebilirsin.
Onu ds unutayım, bunu da unutayım derken ordan oraya ordan oraya savrulur duruşun eğer psikolojin sağlam değilse.
Karakterin değişir.
Şöyle düşün, yukarda “bir çok arkadaşım bu şekilde yaptı, karakterleri değişti ama unuttular” demişsin.
O unuttu zanneden arkadaşlarına bir iki kadeh içirdikten sonra sor bakalım unutabilmişler mi gerçekten.
Ya da değişen karakterleri eskiye göre nasılmış?
Ha unutmuşsundur hakikaten sonra canın takılmak ister ona “eyvallah. Ama bu ruh hali ile takılmak senin gibi birine ancak zarar verir.
İntikam duygularını göm, kendine seks dışında başka bir meşgale bul.11 Yorumla
Soran+1 yılArtık duygularımın yok olmasını istiyorum.
Yani ayrılmışsın artık istiyorsan takıl hayat senin hayatın ömür boyu üzülecek değilsin sende insansın sevmek sevilmek istemen doğal ve hakkın. Ancak öncelikle bir acını yaşa hisset bu acıyı ve acın bitsin kendin atlat baskasını kullanarak atlatmaya çalışma. Başkası ile takılıyorsun ama daha sonra onu unutmak için ne yapacaksın peki? Bu hep böyle devam mı edecek ondan ona ondan ona mı gideceksin? Cinsellik var mı takıldığın kişilerle aranda bilemem ama senin için iyi olmaz ruhun acır kendini illaki kötü hissedersin. Bence doğru değil önce acını yaşa kurtul bu durumdan unut. Sonra kiminle ne istiyorsan yaşa. Ama kimseyi yara bandı olarak kullanma.
11 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak için elimden geleni yaptım olmuyor. Zaman zaman diyip duruyorlar. Geçmiyor işte napayım bende bir şekilde kurtulmak için böyle şeyler yapmayı istiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBununla ilgili kimse net bir cevap veremez. Senin onu ne kadar sevdiğine bağlı, arada yaşananlara bağlı, o kurduğunuz bağa bağlı vb şeyler. Unutma ihtimalinde var unutamama ihtimalinde. Ama inan kimse vazgeçilmez değildir. Aşk hayatta bir kez yaşanır. Sen bir sonrakini onun gibi sevemezsin ama yokluğuna alışıp başka biriyle devam edebilirsin. Ama sana önerim kendi kendine bu meseleyi çözmen. Çünkü kimse bilhassa iyi insanlar yara bandı olmayı haketmez. Herkes sevilerek bir ilişkiye başlamayı ister. Başkasını unutturmak için değil. Aklını başına topla mantıklı düşün bence sonra birde bunun karması oluyor. Asıl o zaman hayatın mahvoluyor. Dikkatli ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence karması oldu zaten artık onlar düşünsün
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmuyor işte bir kez ya da iki kez yaşadın diye bitmiyor. Sen bir şeyler yaptıkça yine oluyor. Bende sen gibi düşünüyordum ama öyle değil. Hayatım boyunca ilişkiler hakkında çok tecrübe edindim. Sen sen ol kimseyle oynama kötülük etme. Kimseye haketmediği davranışı sergileme. Sonucu ağır oluyor. Nerden bildiğimde ortada kendimden biliyorum. Kimseyi yara bandı niyetine de kullanma.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış eski sevgilini unutmak için başkaları için görüşnen doğrumu o insanların duyguları ile oynaman belki sana aşık olucaklar ya da seninle ciddi düşünecekler ee günah degilmi onlara aynı şeyi bir başkası senin için yapmış olsaydi sen ne hissederdin peki hoşuna gidermiydi oyuzden eski sevgilin için başkalarının duygularıyla oynaman yanlış olur
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir başkası beni kullandı. Gerisinin ne önemi varki.
- +1 yıl
Ee yani bir başkası. Seni üzdü diye sende başkalarınımi üzüceksin gülüm sen belliki üzülmüzsün sevgilinede kuzginsin ona olan hırsını başkalarından çıkartmak istiyorsun
- +1 yıl
Ben senin kırgınlığıni üzüntünü okadar iyi anlıyorum ki bu acının ne demek olduğunu merak etme hepsi geçiyor zamanla insan herşeye alışıyor kendini de üzme olur mu hayatın döngüsü böyle ilerliyor
değil. kendıne karsındakı ınsanın duygularına zarar verırsın. aslında unutmak ıcın en guzelı yanlız kalıp zamana bırakmak ınsan ıcıne karısmak senı seven deger veren ınsanlarla vakıt gecırırsen. unuttursun. ınsan nelerı unutuyor unutmazsan bıle atesı soner kor kalıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılZaman kavramının hapisden pek bir farkı yok benim için.
Soran+1 yılKesinlikle 👍
Doğru değil.
Unutmak için yapılan herhangi bir şey unutulmak isteneni unutturmaz sadece hatırlamayı erteler veya azaltır, onu unutmanın yolu onu normalleştirmektir.
Şu anda "unutulmak için uğraşılan birisi" olduğu için normalin dışında, daha özel bir yerde. Senin yapman gereken onu sokaktan geçen herhangi birisi düzeyine indirmek.
Sokaktan geçenleri hatırlar mısın? Hiç zannetmiyorum. Bunu yapabilmek için yeni şeyler yaşamalı, yeni kayıtlar oluşturmalısın, bu bakımdan bu düşündüğünü yapabilirsin ama amacın bu olmalı, unutmaya çalışmak değil.
Yani sen kendin için en doğru kişiyi aramaya, bunun için yeni insanlarla tanışmaya devam edeceksin ama sebebi kendin olacak, o değil...
20 Yorumla
+1 yılDoğru değil. Duyguların hâlâ varsa bir başkası ile olmak, onu sana daha çok hatırlatır. Bakışında , gülüşünde her hangi bir hareketinde bile onu anımsarsın. Yeni ilişkinde de duygu açısından sağlıklı bir şeyler yaşayamazsin. Sendeki duyguların tam olarak bitmesini beklemelisin bunun da ilacı zaman, zaman ilerledikçe anılarını senden uzaklaştıracak ve sen bir çok şeyi hatirlayamaz olacaksın böylece duyguların da körerecek ve yeni birini sevebileceksin. Acele etme hiç daha çok üzülürsün
15 Yorumla- +1 yıl
Biz iki saatten fazla ayrı kalmadığımız için böyle sorunlarımız yok jdjd
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi evet en fazla iki saat dayanabiliyorsun shdhs
- +1 yıl
İki den sonrası kalp krizi bende ölmemi istiyorsan süreyi uzat 😏
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi istemem orada huriler var yedirmem seni 🤣
- +1 yıl
Benim cennetim de, hurim de sensin ya. Diğer huriler en fazla senin getir götürünü yapar 😏
+1 yılEski sevgiliyi unutmak saçma bence. biten bir şey düşünülmez. Düşünen kendini yıpratır. Onu unutmak için yapılan bir ilişki sağlıklı olmaz. Sen istediğin için bir ilişkiye başka onunla bununla karıştırma gelecek hayatını
12 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle fikrim sadece takılıp geçmekti ama bunuda denerim saol :)
- +1 yıl
Olsun sen yapmazsan başkası görür faydalanır. Sen acıyı içinde tutmak istersen tutarsın. Ama insanın içinde acidan başka çok şey var acıyı mi tutmak istersin sence
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. başkasıyla takılarak unutabiliyorsan zaten normal hayatını sürdürürken de unutabilirsin. unutamıyorum ama dersende zaten karşına yeni birisinin çıkması lazım biriyle takılarak unutamazsın anlık olur belkide takılırken hatırlıcaksın onu.
115 Yorumla
Soran+1 yılSenin dediğin şey yürüyorken aslında koşadabilirsin. Normal hayatıma devam ettim olmadı artık bu yollara başvurmayı düşünüyorum.
Soran+1 yılUmarım bundan kötüsü olmaz herhalde.
Soran+1 yılBen duygusal biriydim normalde. Neyse konuya geleyim. Sevgilim 4 yıllık üni aşkımdı herşeyi birlikte yapardk. Espiri anlayışımız aynıydı falan gidiyo bu böyle. Sonra malum o kara gün kendisi karşı cinsle çok samimi biri bende öyleydim. Birbirimize güveniyorduk her arkadasımızı birbirimizle tanistiriyorduk. Sonra ben bir hece uyurken bir mesaj aldım. Bir başkası var diye ve aradım ulaşamadım. İbanına beni ara diye para yolladım ahaha ne mi yaptı. Sen daha iyilere layıksın dedi.
Ve mutlu son.
Soran+1 yılNefes aldıgında aklıma gelen birini nasıl unutayım. Ergen değilim yazdıklarım ergence kaçabilir. Önceden bende bunları ne ksfayla yazıyorlar diyodum. Şimdi anlıyorum teşekkür ederim yorum için.
Soran+1 yılDegişmeye bir yerden başlamak lazım.
Soran+1 yılSizde kendinize cici bakın :)
Soran+1 yılSende öyle teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Takilmaktan kasıt ara ara çay kahve içmekse sorun değil. Fakat duygusal şekilde ışık yakmaksa doğru olmaz. Sonuçta belki aşık olup sonra hüsrana uğrayanlar olur. ya da takılmak sadece cinsel boyuttaysa çok kaybın olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsel boyutta olucak. Kesinlikle karekterim eskisi gibi olmayacak onu biliyorum :)
- +1 yıl
Sadece karakter değil. Farklı insanlarla takılınca sonuç şöyle olacak birçok kişinin birkackez yatıp kalktığı bir birlerine anlattığı ve çevrende büyük bir cemberdeki herkesin yatağa atmak isteyeceği ama kimsenin aşık olup evlenmeyi dusunmeyecegi biri olacaksın. Kimseye kizipta kendine ceza verme. Yinede sevgi iyidir.
+1 yılTabi ki doğru... Eski sevgilinizi belli ki çok seviyordunuz, o nedenle içiniz rahat değil. Bu sorudan bunu anlarım... Ama bitmişse bitmiştir. İnzivaya çekilecek değilsiniz. Zamen neler gösterir bilinmez. Belki ondan daha çok sevebileceğiniz biri çıkar karşınıza.
10 YorumlaYok kardesim yalnış yapıyorsun Hiç boşa uğraşma Unutmak için sevgili olursun hem karşındaki üzülür hem unutabildigin falanda olmuyo Ben denedim inanki. Sen kendine odaklanarak biraz hafifletebilirsin acını zamanla önemsizleşecektir belki Tabi tamamen unutulmaz o ayrı konuda❤️🩹
12 Yorumla
Soran+1 yılZaman tanıdım artık hissiz olmak istiyorum.
Eğer sadece unutmak için başkalarıyla goruseceksen bu sana zarar verir ayrılıkların yasını tutmak lazım uygun şekilde kalbinde ona veda etmeden başka limanlara yol almak bu eski sevgiliyi zombilestirir sürekli toprağın altından çıkıp seni rahatsız eder
11 Yorumla
Soran+1 yılDemek istediginizi anladım. Bu kararı aldığım her gün neden aldığımı hatırlayacagım ve yine o aklıma gelicek biliyorum bu durumu düşündüm. En azından her dakika aklıma gelmesinden iyidir. Bir yanlışı üç doğruyla düzeltmek yerine yanlışla düzeltmeye calısıyorum ama bu beni daha iyi hissettiricek.
+1 yılBu soruyu gerçekten soruyormusun birini unutmak için bir diğerine umut vermek onu kullanmak neresi doğru sence? Bunu size bir erkek yapsa etmediğiniz laf yapmayacağınız katakulli kalmaz birde kızsın sizin gibiler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı yapmayın
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek kadın ayrımı yapmayı sevmem. İnsan olarak ele alan biriyim durumu ve haklısınız. Önceki ben böyle konuşuyordu ve ne duruma geldi. Şimdi ise böyle düşünmüyorum. Artık insanlarin hakkında ne düşüneceğide umrumda değil. ister kaşar desinler ister başka bir şey.
+1 yılHayır ir insanı unutmak için bir başkasını kullanmak çok saçma birisi seni öyle kullansaydı emin ol çok üzülürdüm müzik dinle film izle çık dışarı arkadaşlarınla gez toz eğlen ama bir başkası oyuncak değil senin elinde yapma bunu bence yine de sen bilirsin karar senin
01 Yorumla
Soran+1 yılKullandı zaten artık öyle hissediyorum.
Ben de şu an boşanma aşamasındayım ve kesinlikle sana hak veriyorum kimse senden daha değerli değildir git mutlu olmak için hayatını yaşa başkası yüzünden hiç ama hiç üzülme.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYarani kapamak icin yanlis bbir yontem unutmus olsaydin zaten bu soruyu burada sormamis olurdun guzelmiyim nasilim derdin 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Sen ama yarani boyle sar daha iyi kafan dagilir
+1 yılBi ayrıntı var eğer takılmaksa okey takıl gitsin kafan dağılır ama uzun soluklu bi iliskiden çıkıp hemen sonra tekrar uzun bi iliskiye girmeyi düşünüyorsan bu afedersin aynı bokun başka rengi gibi olur arada bi es vermediğin için ayrıldığın kişiyle yeni başladığın kişinin arasında beynin ayrım yapmakta zorlanacağı için kafan karışıcak istesende istemesende hemen biter eski sevgilinin ismiyle yeni erkek arkadaşına seslendigini düşünsene kaos o yüzden bi zaman tanı kendine ama kadınlar bi iliski bitmeden anlayıp piskolojik olarak hazırlar kendini uzun olmasa da en az 3 ay ver kendine erkekler genelde 6 ay gibi bi sürede toparlanıyor o yüzden önce kendini dinle niye bitti diye düşün suçlama yargılama yapma ben kimim neyim nasıl birini istiyorum sorularının cevaplarını bul ve o insanı al hayatına yani sözün özü denize düşüp yılana sarılma hissizlesirsin😉😎😎
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBence sadece kendini ve takıldığın kişiyi kandırmak olur bu. Bu durumun Kurbanı olarak söylüyorum, başkasını unutmak için bana gelen bir kız vardı ve emin ol sonunda ikimizde sadece hayal kırıklığına uğradık. Başkası umutlanabilir ya da durumu farklı anlayabilir bu yüzden hep kendi kendine yetmeyi öğren, güçlü ol. Sen başkasına değil başkası sana ihtiyaç duysun
00 Yorumla
+1 yılSeni iyi hissettiriyorsa doğrudur. Neticede ölenle ölünmediği gibi bitenle de her şey bitmiyor. yeni heyecanlar sana heyecan veriyorsa devam yok daha kötü ve değersiz hissettiriyorsa bir süre (aynı heyecanı yaşayana kadar) ara verip enerjini başka şeyler için harcayabilirisin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şunu bir ben yapamadım gitti ya o kadar ıstiyorumki o gamsızlığa ulaşmayı.
13 Yorumla
Soran+1 yılİsteyen yapıyormuş banada yaptılar
Soran+1 yılYani bende önceden senin gibi düsünüyordum. Keşke bende yapsam ya da yapsam nasıl olur. Artık umrumda degil yap gitsin diyorum kendime o duruma gelmessin umarım.
+1 yılOnlarla takılıyorum diye onlardan birine takılma sonra.
13 Yorumla
Soran+1 yılDüşündürücü...
- +1 yıl
Hayat bu belli olmaz
Soran+1 yılRisk almayı severim
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır, bunu kesinlikle yapma; hem onların duygularıyla oynarsın hem de o sahte sevgilerle mutlu oldum sanırken, aslında o yaralarının kapanmadığına bizzat şahitlik edersin.
20 YorumlaValla ben genelde öyle yapmaya çalışıyorum ama aklım o kişide ise bu yöntem kesinlikle bir işe yaramıyor. Deneyimlerle sabit.. Bu kez o şansı daha çok arıyorsun. Durum daha da kötüye gidiyor anlayacağın. O yüzden başka şekilde kafanı dağıtmaya çalış spor yap gez dolaş inan bana etkili oluyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Ben bu duruma çok karşıyım başkasını unutmak için bi diğerini kullanmak. Hoş bi davranış değil aynı zamanda boşta kalmamak için sevgili yapanlar da garip geliyor
10 YorumlaBaşka insanın vebalini alıp onu yara bandı gibi kullanmış oluyorsun. Doğru olduğunu düşünmüyorum. Süreci kabul edip yasını tutman gerekir. Hayatında illa biri olmak zorunda değil farklı hobiler edin kendine. Ayrılık zordur Üzüleceksin hepimiz üzüldük, yaşa duygularını, ağla bastırma. Zaman içerisinde unutmaya başladığını göreceksin. He unutmadan, başkasının hakkına girer ve onu yarabandı olarak kullanırsan, başka biri de sana aynı durumu yaşatır. Etme bulma dünyası. İyi düşün derim 😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTakılmaktan kastın anlık zaman geçirip evine dönmek sanırım.
İlişki kurmak değil, kimseyi yara bandı olarak kullanmak değil sadece anlık zaman geçirmek iyi gelebilir.
Ama saydıklarımın olmasına izin vermeden yapmalısın bunu.05 Yorumla
Soran+1 yılHer anlamda takılmak. Canım ister eve giderim canm ister sadece konuşurum.
- +1 yıl
O zaman doğru olmaz bence.
Soran+1 yılArtık doğru ile yanlışı ayırt edemiyorum.
- +1 yıl
Çünkü şu anda mantıklı düşünemiyorsunuz.
Aksi halde kesinlikle ayırt edebilirdiniz.
Tam da bu sebeple uzak durmanız gerekiyor her türlü ilişkiden.
Soran+1 yılMantıklı düşünmek istemiyorum ki.
Düşününce hep bir b*kluk beni buluyor.
Birini unutmak için başkasıyla olmak sonra onuda unutmak için başkasyla olmak gbi bi kısır döngü unutmaz insan ama zamnla düşünmemeye başlarsn zamn çogu şeyin ilacı kendini motive etmek için başkasıyla olmak yerine kendinle ol kendine değer kat sonrası zaten kolay..
12 Yorumla
Soran+1 yılAğlamayan kadın ağlatan kadındır demişti bir arkadaşım doğru demiş bence.
Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Mantıklı olabilir. Eğer o şekilde unutabileceğini düşünüyorsan acı çekmek yerine, başkalarıyla takılıp kafa dağıtmak iyi gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılİllaki karşı cins olmak zorunda değil. Gez dolaş kafanı dağıt bence, kızlarla falanda takılabilirsin illa erkek olmak zorunda değil bence.
10 Yorumla
+1 yılKalbinde yarası olana o yara ne yaparsa yapsın acı verir, gerçekten seviyorsa tabiki. Aklına getirmek istemeyen için kitap okumak ve başka şeylerle ilgilenmek daha güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi sökmez takılmalık ilişkiler eskisini unutturmaz ancak sosyalleşmek ve yeni heyecanlar aşk acısını hafifletir kişiyi depresyondan korur. Yeni ilişkinin tek faydası bu olur, tabi karşı tarafı üzmemek kaydıyla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçkimseyi yarabandı olarak kullanma.
Takılırım diyorsun ya takılacağın insan sana aşık olursa.
Ee sende sevmiyorsun. Yazık olmayacak mı ona?01 Yorumla
Soran+1 yılBenim suçum neydi.
Bir yorumda söylemişsin karakteri değişti bunu yapan arkadaşlarımın sende de olur
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum almak istediğim bir şey bu değişsin istiyorum
Soran+1 yılGüç sizinle olsun :))
+1 yılTabikide bu çok normal sonuçta eski sevgili adı üstünde..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Çok sevdiysen kiminle takılmak istiyorsan takıl zor yine de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. cıx bi işe yaramıyor , gecici çözüm
ben tatile gideceğimseviglimle tatilden bir hafta once ayrildim.
tatilede başka bir kız arkımla gitim
bi halta yaramadı bak 2 . gün , anladım ama mecburen tatili bitirmek zorunda kaldım01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka çarem yok evde oturup aglamaya devam etmem artık.
+1 yılAslında bende aynısını yapıyorum ama en ufak bişey olunca bi anım aklıma geliyo unutamıyorum bence takılmaya işeyatamıyo onu görmemek için elinden geleni yapabilirsin fotoğraflarınızı sil onun ismini kullanma çevredekilere de yasakla hediyelerini at numarasını sil yani o hayatında hiç olmamış gibi düşün ve anılarınızı da rüyaymış gibi hayal et
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik olur bağlanmadan karşı tarafa da durumu anlayacagi şekilde olur hatta olmali çünkü ciddi ve uzun ilişkilerden sonra büyük duygusal boşluklar oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Başkası senin ruhunun neye ihtiyaç duyduğunu bilemez. Bu sebeple doğru veya yanlış sözlerinin hepsi herkesin kendine göre sözler. Senin doğrun sana iyi hissettirendir...
00 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim konu 🤦 biri de çivi çiviyi söker demesin arkadaş ya. Oturup bi acınızı yaşasaniz bitecek korkmayın. Hiç bir sevgi ölümsüz değil, ilahi bir sevgi değilse eğer.
00 Yorumla
+1 yılEskiyi unutmak icin birine ihtiyacın yok. Önce onla olan kendini, sonra onu unut. Zaman içinde farklı hobiler edin ve yoğunlaş. Kendi kendine mutlu olmayı öğren.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır. Başka birisini bulmak eski sevgilisini unutmasına yardımcı olur ancak sadece eski sevgilisini unutmak için seçici olmadan birisi ile takılmak farklı üzüntülere yol açabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Unutacağını düşünmek yanıltıcı olabilir daha mutlu olma şansın olduğu gibi daha mutsuz olma ihtimalini de düşünmek lazım. onun için zamanın akışına bırak.
00 Yorumla
+1 yılDünyanın en saçma tavrı unutmak için başkasıyla takılmak yerine hayatın sadece o kisiden ibaret mis gibi triplere girmeye gerek yok bırak bu boş tavırları
00 Yorumla
+1 yılKarşıda taraf senin yara bandın mı? Tamamiyle ona haksızlık yaparsın aklındakini unutmadan kimseyle bir ilişkiye başlama yazık olur 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılKime yazık olacağı umrumda bile değil artık.
Yanlış bir adım kesinlikle çivi çiviyi sökmez ilişkiden çıkan biri bir süre kafasını toplaması lazım yoksa yeni bir ilişkiye girdiği kişiye haksızlık yapar eskinin yarasının hafiflemesi lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yas tutunca vaz geçemiyorsun ben yapamadım hala dahada yapamıyorum ama git konuş gezmesende konuş kafan dağılsın
08 Yorumla
Soran+1 yılYas tutmak insan hayatına zarar getiriyor.
Soran+1 yılÇok sosyal birisiyim zaten sorun olmaz benim için
Soran+1 yılYep her anlamda sosyal olmak lazım 😏
Soran+1 yılGüssselll
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle evet doğru tabi ki, giden başkasını buluyor, hatta birini bulduğu zaman direk gidiyor..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterine bağlı tamamen ben mesela asla öyle değilim kişisel bir şey iyi gelirse konuş tabikide
00 Yorumla
+1 yılBen de çok sevdim ve benim sevgilim trafik kazasında öldü. Ondsn sonra da hiçkimseye aşık olamıyorum.
00 YorumlaAynısı başına gelse ve sonradan bunu öğrensen nasıl hissedersin? Bu bakış açısıyla bakarsan, doğrusunu bulacağına eminim.
00 YorumlaEn nefret ettiğim durum bir keresinde böyle yaptığım zammedilip kötü bir duruma düşmüştüm yanlış anlaşılması bile çok kötü
00 Yorumla
+1 yılSadece kendini avutmaktan başka bir şey değil. Yaptığın şey seni basitleştirir, insan aşk acısını içinde yakarak kora kordan küle dönüştürür.
00 Yorumla
+1 yılBu tontemle eski sevgili unutulmaz. Onu unutma için fiilen yaptiginin eylemin farkindaligi ile onu unutman mümkün değil.
00 YorumlaKendini değersiz hissedersin. Bir erkeği unutmak için başka erkeklere kendini kullandırmak hiçbir kadını mutlu etmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen işe yarıyor olabilir veya bazı kişiler için. Ama genelleme yapmak yanlış olur.
10 Yorumla
+1 yılBaşkaları sizin yara bandınız olmak için doğmadı
23 Yorumla
Soran+1 yılKullanmak demedim karşılıklı takılmak dedim.
- +1 yıl
Senin başka birini unutmak için takıldığın insan bunu bilecek mi? Hayır. O zaman o karşılıklı olmuyor.
Soran+1 yılSadece takılmak istediğini söylersen sebebini sorgulamaz insanlar.
- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat