• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgilimi unutmak için başkalarıyla takılmak sizce doğru mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
513
Yapay Zekaya Sor
Eski sevgilimi unutmak için başkalarıyla takılmak sizce doğru mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Selamlar,

Öncelikle şunu düşünmek gerekiyor. Hayat bir başkasının acılarını ve özlemini üstünde taşıyabilmek için fazlasıyla kısa. Şöyle düşünmek lazım. Hayat öyle ya da böyle devam ediyor. Bunun etik olarak sakıncalı bir tarafı yok. Sadece başkalarını kendin için yara bandı olarak kullanmak çok doğru değil. Kafan bir ilişki içindeyken hala kapan eski sevgilindeyse o zaman bir sıkıntı vardır demektir.

Bana göre yeni bir ilişkiye girmeden önce insanın tamamen kendini arındırması lazım. Yoksa o yeni ilişkinin temelleri hiçbir zaman sağlam olmaz ilk rüzgarda ya da ilk fırtınada yıkılır. Sonuçta hepimiz bir şekilde hayatımıza devam etmek ve önümüze bakmak zorundayız. Bir başkasını unutmak için biriyle takılmak hayatımıza aldığımız insana çok büyük bir haksızlık olur.

6
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim dediğim şeyler tek gecelik şeylerdi ama yorumunuzu sevdim.

Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      +1 yıl

Cinsel olarak mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her türlü ne olursa

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Selamlar,

Bence ne şekilde olursa olsun eski sevgilinizi unutmak için başkaları ile takılmanız ya da görüşmeniz veya sevgili olmanız doğru değildir. aslında bunun adına ne derseniz diyebilirsiniz yani arkadaşlık olur işte flört olur takılmak olur. ben hiç bir şekilde bunu doğur bulmuyorum. çünkü insan sevdiği bir kişiyi gerçekten kalpten sevdiyse ve bir şekilde bir nedenden olayı ayrıldıysa o kişiyi unutması zaman alır. ama bu başkası kişiler ile değil daha çok zamana bırakarak yapabilir. çünkü eğer eski sevgilinizi unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsanız bu hem sizin için hem karşınızdaki kişinin duygularını incitebilir bence. zaten birisi ile takılmak size eski sevgilinizi unutturamaz. aslında her şey sizde bitiyor diyebilirim. bu yüzden bence eski sevgilinizi unutmak için başkalarıyla takılmak yerine bunu zamana bırakmalısınız. kabul ediyorum kolay olmayabilir ama zaman şu an için sizin eski sevgilinizi unutmanız için en iyi yol gibi görünüyor. çünkü bir insan aşkı çok zor unutur ve bunun içinde zaman gerekir hem de karşınızda ki kişiye haksızlık yapmamış olursunuz. her şey sizin gönlünüzce olur umarım.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hem katılıyorum hem katılmıyorum. İnsan en bencil varlıktır benim gözümde yani en azından artık öyle. Birisi hayatınıza girer belli bir zaman geçer ve hayatını ona göre planlamaya başlarsın o güveni verdiğini zannedersin. Sonra kendi çapında bir bahane bulur ve bitirir. Bence bu daha kötü bir şey.

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Haklısınız. saygı duyuyorum.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim :)

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Rica ederim :)

• crazzy42
    crazzy42 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 99%
    +1 yıl

eski sevgiliyi unutmak için başkasıyla takılmak çözüm değil eski sevgiliyi unutmak istiyorsan tüm anıları yak sana tavsiyem çocukla çocuk ol hayvanları sev engel bir durum yoksa muhabbet kuşu al onlarla vakit geçir eski sevgili unutulmaz kolay kolay ama başkasıyla takılırken hep aklına gelecek ve mutsuz olup karşındaki de mutsuz olacak

0
    0 Yorumla
  • sonbahar1589073
    sonbahar1589073 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Bence doğru değil çünkü eski sevgilini unutmak için takıldığın kişilere haksızlık yapıyosun çünkü aklında kalbinde başka biri varken başka birinin yanında yakınında duruyosun. Ki şuda var birini ne kadar unutmak istersen o kadar hatırlarsın unutamazsın bide bu süreçte verdiğin kararlar genelde yanlış olur neden dersen unutum diye bişeyler yapıcaksın ki genelde bu durumda doğru karar alınamaz

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabiki sizede hakkveriyorum. Ama dünyada zaman algımı yitirdim bazen 2 saat bazen 4 saat uyuyabiliyorum. Her şeytanı bir insan yaratır derler artık ne anlama geldiğini daha iyi biliyorum.

Yorumla
    • sonbahar1589073
      sonbahar1589073
      +1 yıl

Zor oluyo sevdiğin birini unutmak unutmaya çalışmak zor oluyo hatta en zoru tm unuttum derken onunla el ele yürüdüğün bi sokaktan geçmek yolda yürürken aynı kokunun burnuna gelmesi en zoru bunlar oluyo ve her defasında unuttum dediğin an oluyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nedenn yaramı deşiyonn nedeeeenn 😅

Yorumla
    • sonbahar1589073
      sonbahar1589073
      +1 yıl

Yara deşmek demeyelim de halinden anlarım diyelim 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düzeltiyorum neden yaramızı deşiyosuunn nedeenn :)

Yorumla
    • sonbahar1589073
      sonbahar1589073
      +1 yıl

Bilmem ben kendine acı vermeyi sevenlerdenim🙃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Me tooo

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

86

Cevap

96

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Karşındaki insan bunu biliyorsa, takıl diyelim be diyelim. Genel olarak bu bi işe yaramaz. Zaman kaybından başka bir şey değil hem takıldığın kişi hem de senin için. Bazı insanlar yara bandı olduğunu bile bile “takılmaya” razı olabiliyor. Bu tür şeylere kesinlikle onay vermiyorum ama yapan yapıyor. Böyle yaparak eski sevgili unutulmaz orası net

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim arkadaşlar yaptı gayet mutlular ama dediğim gibi bir yerden alıyor bir yerden veriyorsun. Karekteri değişti hepsinin

Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Misal seni sırf eski sevgilisini unutmak için seven birisin olduğunu düşün?
    Ne kadar da hayal kırıklığı yaratan bir olay. Tıpkı sana yapıldığı gibi seninde bir başkasına bunu yapman hiç hoş bir davranış değil. Çünkü birisini sırf unutmak için onu yarabandı gibi kullanmakla kişinin gururuyla oynamış olursun.

Unutmak için zamana bırak ve kendine başka meşkaleler aramaya bak. Bu zaman sürecinde eski sevgilinin unutmaya başlarsın.

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani sevmemesi için elimden geleni yapmaya çalışırım aslında.

Yorumla
    • MustiEmre u
      MustiEmre
      +1 yıl

Arada bir çekim olursa buna sen bile engel olamazsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmaması için elimden geleni başta yapacagım ama buna rağmen olursa yapıcak bir şey yok 😏

Yorumla
    • MustiEmre u
      MustiEmre
      +1 yıl

Orası da bir gerçek gönül ferman dinlemiyor 😏

Yorumla
  • seyyah3534
    seyyah3534 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Amacın seks bu net.
    Unutmak istersen bambaşka sorunlara yelken açıp ağır tranvalar geçirebilirsin.
    Onu ds unutayım, bunu da unutayım derken ordan oraya ordan oraya savrulur duruşun eğer psikolojin sağlam değilse.
    Karakterin değişir.
    Şöyle düşün, yukarda “bir çok arkadaşım bu şekilde yaptı, karakterleri değişti ama unuttular” demişsin.
    O unuttu zanneden arkadaşlarına bir iki kadeh içirdikten sonra sor bakalım unutabilmişler mi gerçekten.
    Ya da değişen karakterleri eskiye göre nasılmış?
    Ha unutmuşsundur hakikaten sonra canın takılmak ister ona “eyvallah. Ama bu ruh hali ile takılmak senin gibi birine ancak zarar verir.
    İntikam duygularını göm, kendine seks dışında başka bir meşgale bul.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artık duygularımın yok olmasını istiyorum.

Yorumla
  • AnaRosa
    AnaRosa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl

Yani ayrılmışsın artık istiyorsan takıl hayat senin hayatın ömür boyu üzülecek değilsin sende insansın sevmek sevilmek istemen doğal ve hakkın. Ancak öncelikle bir acını yaşa hisset bu acıyı ve acın bitsin kendin atlat baskasını kullanarak atlatmaya çalışma. Başkası ile takılıyorsun ama daha sonra onu unutmak için ne yapacaksın peki? Bu hep böyle devam mı edecek ondan ona ondan ona mı gideceksin? Cinsellik var mı takıldığın kişilerle aranda bilemem ama senin için iyi olmaz ruhun acır kendini illaki kötü hissedersin. Bence doğru değil önce acını yaşa kurtul bu durumdan unut. Sonra kiminle ne istiyorsan yaşa. Ama kimseyi yara bandı olarak kullanma.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Unutmak için elimden geleni yaptım olmuyor. Zaman zaman diyip duruyorlar. Geçmiyor işte napayım bende bir şekilde kurtulmak için böyle şeyler yapmayı istiyorum.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bununla ilgili kimse net bir cevap veremez. Senin onu ne kadar sevdiğine bağlı, arada yaşananlara bağlı, o kurduğunuz bağa bağlı vb şeyler. Unutma ihtimalinde var unutamama ihtimalinde. Ama inan kimse vazgeçilmez değildir. Aşk hayatta bir kez yaşanır. Sen bir sonrakini onun gibi sevemezsin ama yokluğuna alışıp başka biriyle devam edebilirsin. Ama sana önerim kendi kendine bu meseleyi çözmen. Çünkü kimse bilhassa iyi insanlar yara bandı olmayı haketmez. Herkes sevilerek bir ilişkiye başlamayı ister. Başkasını unutturmak için değil. Aklını başına topla mantıklı düşün bence sonra birde bunun karması oluyor. Asıl o zaman hayatın mahvoluyor. Dikkatli ol.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence karması oldu zaten artık onlar düşünsün

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle olmuyor işte bir kez ya da iki kez yaşadın diye bitmiyor. Sen bir şeyler yaptıkça yine oluyor. Bende sen gibi düşünüyordum ama öyle değil. Hayatım boyunca ilişkiler hakkında çok tecrübe edindim. Sen sen ol kimseyle oynama kötülük etme. Kimseye haketmediği davranışı sergileme. Sonucu ağır oluyor. Nerden bildiğimde ortada kendimden biliyorum. Kimseyi yara bandı niyetine de kullanma.

• r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Çok yanlış eski sevgilini unutmak için başkaları için görüşnen doğrumu o insanların duyguları ile oynaman belki sana aşık olucaklar ya da seninle ciddi düşünecekler ee günah degilmi onlara aynı şeyi bir başkası senin için yapmış olsaydi sen ne hissederdin peki hoşuna gidermiydi oyuzden eski sevgilin için başkalarının duygularıyla oynaman yanlış olur

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten bir başkası beni kullandı. Gerisinin ne önemi varki.

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ee yani bir başkası. Seni üzdü diye sende başkalarınımi üzüceksin gülüm sen belliki üzülmüzsün sevgilinede kuzginsin ona olan hırsını başkalarından çıkartmak istiyorsun

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Ben senin kırgınlığıni üzüntünü okadar iyi anlıyorum ki bu acının ne demek olduğunu merak etme hepsi geçiyor zamanla insan herşeye alışıyor kendini de üzme olur mu hayatın döngüsü böyle ilerliyor

Yorumla
  • yadsy
    yadsy Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

değil. kendıne karsındakı ınsanın duygularına zarar verırsın. aslında unutmak ıcın en guzelı yanlız kalıp zamana bırakmak ınsan ıcıne karısmak senı seven deger veren ınsanlarla vakıt gecırırsen. unuttursun. ınsan nelerı unutuyor unutmazsan bıle atesı soner kor kalıyor.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaman kavramının hapisden pek bir farkı yok benim için.

Yorumla
    • yadsy
      yadsy
      +1 yıl

maalesef oyle.. maalesef. alın bendende okadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle 👍

Yorumla
    • yadsy
      yadsy
      +1 yıl

inşallah karsına guzel bır ınsan cıkar. unutursun.. mutlu olursun herdaım.. sıkma canını.. buda bır sınav..

Yorumla
  • Yinelenen
    Yinelenen Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Doğru değil.

Unutmak için yapılan herhangi bir şey unutulmak isteneni unutturmaz sadece hatırlamayı erteler veya azaltır, onu unutmanın yolu onu normalleştirmektir.

Şu anda "unutulmak için uğraşılan birisi" olduğu için normalin dışında, daha özel bir yerde. Senin yapman gereken onu sokaktan geçen herhangi birisi düzeyine indirmek.

Sokaktan geçenleri hatırlar mısın? Hiç zannetmiyorum. Bunu yapabilmek için yeni şeyler yaşamalı, yeni kayıtlar oluşturmalısın, bu bakımdan bu düşündüğünü yapabilirsin ama amacın bu olmalı, unutmaya çalışmak değil.

Yani sen kendin için en doğru kişiyi aramaya, bunun için yeni insanlarla tanışmaya devam edeceksin ama sebebi kendin olacak, o değil...

2
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Doğru değil. Duyguların hâlâ varsa bir başkası ile olmak, onu sana daha çok hatırlatır. Bakışında , gülüşünde her hangi bir hareketinde bile onu anımsarsın. Yeni ilişkinde de duygu açısından sağlıklı bir şeyler yaşayamazsin. Sendeki duyguların tam olarak bitmesini beklemelisin bunun da ilacı zaman, zaman ilerledikçe anılarını senden uzaklaştıracak ve sen bir çok şeyi hatirlayamaz olacaksın böylece duyguların da körerecek ve yeni birini sevebileceksin. Acele etme hiç daha çok üzülürsün

1
    5 Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

Biz iki saatten fazla ayrı kalmadığımız için böyle sorunlarımız yok jdjd

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@DoluRakıŞişesi evet en fazla iki saat dayanabiliyorsun shdhs

Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

İki den sonrası kalp krizi bende ölmemi istiyorsan süreyi uzat 😏

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@DoluRakıŞişesi istemem orada huriler var yedirmem seni 🤣

Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

Benim cennetim de, hurim de sensin ya. Diğer huriler en fazla senin getir götürünü yapar 😏

Yorumla
  • Rosekokusu
    Rosekokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Eski sevgiliyi unutmak saçma bence. biten bir şey düşünülmez. Düşünen kendini yıpratır. Onu unutmak için yapılan bir ilişki sağlıklı olmaz. Sen istediğin için bir ilişkiye başka onunla bununla karıştırma gelecek hayatını

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öncelikle fikrim sadece takılıp geçmekti ama bunuda denerim saol :)

• Rosekokusu
      Rosekokusu
      +1 yıl

Olsun sen yapmazsan başkası görür faydalanır. Sen acıyı içinde tutmak istersen tutarsın. Ama insanın içinde acidan başka çok şey var acıyı mi tutmak istersin sence

• Riffi
    Riffi Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

başkasıyla takılarak unutabiliyorsan zaten normal hayatını sürdürürken de unutabilirsin. unutamıyorum ama dersende zaten karşına yeni birisinin çıkması lazım biriyle takılarak unutamazsın anlık olur belkide takılırken hatırlıcaksın onu.

1
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin dediğin şey yürüyorken aslında koşadabilirsin. Normal hayatıma devam ettim olmadı artık bu yollara başvurmayı düşünüyorum.

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

senin tercihin tabikide bişey diyemem. sonunda pişman olup üzüleceğin duruma düşmessin umarım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım bundan kötüsü olmaz herhalde.

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

umarım dikkat etmek lazım. ne yaşadın da unutamıyon eski sevgilini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben duygusal biriydim normalde. Neyse konuya geleyim. Sevgilim 4 yıllık üni aşkımdı herşeyi birlikte yapardk. Espiri anlayışımız aynıydı falan gidiyo bu böyle. Sonra malum o kara gün kendisi karşı cinsle çok samimi biri bende öyleydim. Birbirimize güveniyorduk her arkadasımızı birbirimizle tanistiriyorduk. Sonra ben bir hece uyurken bir mesaj aldım. Bir başkası var diye ve aradım ulaşamadım. İbanına beni ara diye para yolladım ahaha ne mi yaptı. Sen daha iyilere layıksın dedi.
      Ve mutlu son.

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

kötü olmuş ve sen hala unutamadım diyorsun onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nefes aldıgında aklıma gelen birini nasıl unutayım. Ergen değilim yazdıklarım ergence kaçabilir. Önceden bende bunları ne ksfayla yazıyorlar diyodum. Şimdi anlıyorum teşekkür ederim yorum için.

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

şu an mesela nefret etmen gereken biri. duygusal biriyim diyorsun başkanlarıyla takılım unuturum mantığıyla daha fazla üzülebilirsin bence bulaşma hiç o konuya karşına çıkar illa seviceğim biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Degişmeye bir yerden başlamak lazım.

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

mutlu olursun umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizde kendinize cici bakın :)

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

teşekkür ederim ☺️

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

istediğin zaman yazabilirsin bu arada konuşmak soru sormak filan istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende öyle teşekkür ederim

Yorumla
    • Riffi
      Riffi
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • 1asosyal
    1asosyal Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Takilmaktan kasıt ara ara çay kahve içmekse sorun değil. Fakat duygusal şekilde ışık yakmaksa doğru olmaz. Sonuçta belki aşık olup sonra hüsrana uğrayanlar olur. ya da takılmak sadece cinsel boyuttaysa çok kaybın olur.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinsel boyutta olucak. Kesinlikle karekterim eskisi gibi olmayacak onu biliyorum :)

Yorumla
    • 1asosyal
      1asosyal
      +1 yıl

Sadece karakter değil. Farklı insanlarla takılınca sonuç şöyle olacak birçok kişinin birkackez yatıp kalktığı bir birlerine anlattığı ve çevrende büyük bir cemberdeki herkesin yatağa atmak isteyeceği ama kimsenin aşık olup evlenmeyi dusunmeyecegi biri olacaksın. Kimseye kizipta kendine ceza verme. Yinede sevgi iyidir.

Yorumla
  • kartaltuvasi
    kartaltuvasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 72 , eic 97%
    +1 yıl

Tabi ki doğru... Eski sevgilinizi belli ki çok seviyordunuz, o nedenle içiniz rahat değil. Bu sorudan bunu anlarım... Ama bitmişse bitmiştir. İnzivaya çekilecek değilsiniz. Zamen neler gösterir bilinmez. Belki ondan daha çok sevebileceğiniz biri çıkar karşınıza.

1
    0 Yorumla
  • cxinaraa
    cxinaraa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Yok kardesim yalnış yapıyorsun Hiç boşa uğraşma Unutmak için sevgili olursun hem karşındaki üzülür hem unutabildigin falanda olmuyo Ben denedim inanki. Sen kendine odaklanarak biraz hafifletebilirsin acını zamanla önemsizleşecektir belki Tabi tamamen unutulmaz o ayrı konuda❤️‍🩹

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaman tanıdım artık hissiz olmak istiyorum.

Yorumla
    • cxinaraa
      cxinaraa
      +1 yıl

Aynen bnde o dönemdeyim hissizlesmek istiyorum artik. Gerçi hoş ondan sonra pek bir kimseye ilgi duyamıyorum hevesim azaldida Yinede duygusuz olmaya çalışıyorum

Yorumla
  • anais70
    anais70 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Eğer sadece unutmak için başkalarıyla goruseceksen bu sana zarar verir ayrılıkların yasını tutmak lazım uygun şekilde kalbinde ona veda etmeden başka limanlara yol almak bu eski sevgiliyi zombilestirir sürekli toprağın altından çıkıp seni rahatsız eder

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demek istediginizi anladım. Bu kararı aldığım her gün neden aldığımı hatırlayacagım ve yine o aklıma gelicek biliyorum bu durumu düşündüm. En azından her dakika aklıma gelmesinden iyidir. Bir yanlışı üç doğruyla düzeltmek yerine yanlışla düzeltmeye calısıyorum ama bu beni daha iyi hissettiricek.

Yorumla
  • laerdi2421
    laerdi2421 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bu soruyu gerçekten soruyormusun birini unutmak için bir diğerine umut vermek onu kullanmak neresi doğru sence? Bunu size bir erkek yapsa etmediğiniz laf yapmayacağınız katakulli kalmaz birde kızsın sizin gibiler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı yapmayın

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek kadın ayrımı yapmayı sevmem. İnsan olarak ele alan biriyim durumu ve haklısınız. Önceki ben böyle konuşuyordu ve ne duruma geldi. Şimdi ise böyle düşünmüyorum. Artık insanlarin hakkında ne düşüneceğide umrumda değil. ister kaşar desinler ister başka bir şey.

Yorumla
  • gamzeliprnses
    gamzeliprnses Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır ir insanı unutmak için bir başkasını kullanmak çok saçma birisi seni öyle kullansaydı emin ol çok üzülürdüm müzik dinle film izle çık dışarı arkadaşlarınla gez toz eğlen ama bir başkası oyuncak değil senin elinde yapma bunu bence yine de sen bilirsin karar senin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kullandı zaten artık öyle hissediyorum.

Yorumla
  • gvklvfj
    gvklvfj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben de şu an boşanma aşamasındayım ve kesinlikle sana hak veriyorum kimse senden daha değerli değildir git mutlu olmak için hayatını yaşa başkası yüzünden hiç ama hiç üzülme.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle öyle.

Yorumla
    • gvklvfj
      gvklvfj
      +1 yıl

Ben hiç aldatmadım bosanmadan da aldatmam diye düşünüyorum ama eşimle de asla barışmam.

Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Yarani kapamak icin yanlis bbir yontem unutmus olsaydin zaten bu soruyu burada sormamis olurdun guzelmiyim nasilim derdin 😃

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • bielmanınyarısı
      bielmanınyarısı
      +1 yıl

Sen ama yarani boyle sar daha iyi kafan dagilir

Yorumla
  • alakasızsorularımvar
    alakasızsorularımvar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Bi ayrıntı var eğer takılmaksa okey takıl gitsin kafan dağılır ama uzun soluklu bi iliskiden çıkıp hemen sonra tekrar uzun bi iliskiye girmeyi düşünüyorsan bu afedersin aynı bokun başka rengi gibi olur arada bi es vermediğin için ayrıldığın kişiyle yeni başladığın kişinin arasında beynin ayrım yapmakta zorlanacağı için kafan karışıcak istesende istemesende hemen biter eski sevgilinin ismiyle yeni erkek arkadaşına seslendigini düşünsene kaos o yüzden bi zaman tanı kendine ama kadınlar bi iliski bitmeden anlayıp piskolojik olarak hazırlar kendini uzun olmasa da en az 3 ay ver kendine erkekler genelde 6 ay gibi bi sürede toparlanıyor o yüzden önce kendini dinle niye bitti diye düşün suçlama yargılama yapma ben kimim neyim nasıl birini istiyorum sorularının cevaplarını bul ve o insanı al hayatına yani sözün özü denize düşüp yılana sarılma hissizlesirsin😉😎😎

0
    0 Yorumla
  • alperencanclk26
    alperencanclk26 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.

Bence sadece kendini ve takıldığın kişiyi kandırmak olur bu. Bu durumun Kurbanı olarak söylüyorum, başkasını unutmak için bana gelen bir kız vardı ve emin ol sonunda ikimizde sadece hayal kırıklığına uğradık. Başkası umutlanabilir ya da durumu farklı anlayabilir bu yüzden hep kendi kendine yetmeyi öğren, güçlü ol. Sen başkasına değil başkası sana ihtiyaç duysun

0
    0 Yorumla
  • Patagonyalı
    Patagonyalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Seni iyi hissettiriyorsa doğrudur. Neticede ölenle ölünmediği gibi bitenle de her şey bitmiyor. yeni heyecanlar sana heyecan veriyorsa devam yok daha kötü ve değersiz hissettiriyorsa bir süre (aynı heyecanı yaşayana kadar) ara verip enerjini başka şeyler için harcayabilirisin...

0
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Şunu bir ben yapamadım gitti ya o kadar ıstiyorumki o gamsızlığa ulaşmayı.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İsteyen yapıyormuş banada yaptılar

Yorumla
    • mervems91
      mervems91
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani bende önceden senin gibi düsünüyordum. Keşke bende yapsam ya da yapsam nasıl olur. Artık umrumda degil yap gitsin diyorum kendime o duruma gelmessin umarım.

Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Onlarla takılıyorum diye onlardan birine takılma sonra.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşündürücü...

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Hayat bu belli olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Risk almayı severim

Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Hayır, bunu kesinlikle yapma; hem onların duygularıyla oynarsın hem de o sahte sevgilerle mutlu oldum sanırken, aslında o yaralarının kapanmadığına bizzat şahitlik edersin.

2
    0 Yorumla
  • 270994sSs
    270994sSs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Valla ben genelde öyle yapmaya çalışıyorum ama aklım o kişide ise bu yöntem kesinlikle bir işe yaramıyor. Deneyimlerle sabit.. Bu kez o şansı daha çok arıyorsun. Durum daha da kötüye gidiyor anlayacağın. O yüzden başka şekilde kafanı dağıtmaya çalış spor yap gez dolaş inan bana etkili oluyor.

2
    0 Yorumla
  • evapo0
    evapo0 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.

Ben bu duruma çok karşıyım başkasını unutmak için bi diğerini kullanmak. Hoş bi davranış değil aynı zamanda boşta kalmamak için sevgili yapanlar da garip geliyor

1
    0 Yorumla
  • melis2784
    melis2784 Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Başka insanın vebalini alıp onu yara bandı gibi kullanmış oluyorsun. Doğru olduğunu düşünmüyorum. Süreci kabul edip yasını tutman gerekir. Hayatında illa biri olmak zorunda değil farklı hobiler edin kendine. Ayrılık zordur Üzüleceksin hepimiz üzüldük, yaşa duygularını, ağla bastırma. Zaman içerisinde unutmaya başladığını göreceksin. He unutmadan, başkasının hakkına girer ve onu yarabandı olarak kullanırsan, başka biri de sana aynı durumu yaşatır. Etme bulma dünyası. İyi düşün derim 😉

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Takılmaktan kastın anlık zaman geçirip evine dönmek sanırım.
    İlişki kurmak değil, kimseyi yara bandı olarak kullanmak değil sadece anlık zaman geçirmek iyi gelebilir.
    Ama saydıklarımın olmasına izin vermeden yapmalısın bunu.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her anlamda takılmak. Canım ister eve giderim canm ister sadece konuşurum.

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

O zaman doğru olmaz bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artık doğru ile yanlışı ayırt edemiyorum.

Yorumla
    • lotus-patra u
      lotus-patra
      +1 yıl

Çünkü şu anda mantıklı düşünemiyorsunuz.
      Aksi halde kesinlikle ayırt edebilirdiniz.
      Tam da bu sebeple uzak durmanız gerekiyor her türlü ilişkiden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mantıklı düşünmek istemiyorum ki.
      Düşününce hep bir b*kluk beni buluyor.

Yorumla
  • rablix
    rablix Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Birini unutmak için başkasıyla olmak sonra onuda unutmak için başkasyla olmak gbi bi kısır döngü unutmaz insan ama zamnla düşünmemeye başlarsn zamn çogu şeyin ilacı kendini motive etmek için başkasıyla olmak yerine kendinle ol kendine değer kat sonrası zaten kolay..

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ağlamayan kadın ağlatan kadındır demişti bir arkadaşım doğru demiş bence.

Yorumla
    • rablix
      rablix
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • myraes
    myraes Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.

Mantıklı olabilir. Eğer o şekilde unutabileceğini düşünüyorsan acı çekmek yerine, başkalarıyla takılıp kafa dağıtmak iyi gelebilir.

1
    0 Yorumla
  • semadiyorki2
    semadiyorki2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

İllaki karşı cins olmak zorunda değil. Gez dolaş kafanı dağıt bence, kızlarla falanda takılabilirsin illa erkek olmak zorunda değil bence.

1
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Kalbinde yarası olana o yara ne yaparsa yapsın acı verir, gerçekten seviyorsa tabiki. Aklına getirmek istemeyen için kitap okumak ve başka şeylerle ilgilenmek daha güzel olur.

0
    0 Yorumla
  • Beyaz_Saçlı_Prens
    Beyaz_Saçlı_Prens Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Çivi çiviyi sökmez takılmalık ilişkiler eskisini unutturmaz ancak sosyalleşmek ve yeni heyecanlar aşk acısını hafifletir kişiyi depresyondan korur. Yeni ilişkinin tek faydası bu olur, tabi karşı tarafı üzmemek kaydıyla.

0
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Hiçkimseyi yarabandı olarak kullanma.
    Takılırım diyorsun ya takılacağın insan sana aşık olursa.

Ee sende sevmiyorsun. Yazık olmayacak mı ona?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim suçum neydi.

Yorumla
  • ISTQNBL
    ISTQNBL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir yorumda söylemişsin karakteri değişti bunu yapan arkadaşlarımın sende de olur

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum almak istediğim bir şey bu değişsin istiyorum

Yorumla
    • ISTQNBL
      ISTQNBL
      +1 yıl

Umarım iyi olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güç sizinle olsun :))

Yorumla
  • kirmizirujkk
    kirmizirujkk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Tabikide bu çok normal sonuçta eski sevgili adı üstünde..

1
    0 Yorumla
  • Yomeyamo
    Yomeyamo Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.

Çok sevdiysen kiminle takılmak istiyorsan takıl zor yine de

1
    0 Yorumla
  • thestrain
    thestrain Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

cıx bi işe yaramıyor , gecici çözüm
    ben tatile gideceğimseviglimle tatilden bir hafta once ayrildim.
    tatilede başka bir kız arkımla gitim
    bi halta yaramadı bak 2 . gün , anladım ama mecburen tatili bitirmek zorunda kaldım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başka çarem yok evde oturup aglamaya devam etmem artık.

Yorumla
  • Zeynepss0107
    Zeynepss0107 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Aslında bende aynısını yapıyorum ama en ufak bişey olunca bi anım aklıma geliyo unutamıyorum bence takılmaya işeyatamıyo onu görmemek için elinden geleni yapabilirsin fotoğraflarınızı sil onun ismini kullanma çevredekilere de yasakla hediyelerini at numarasını sil yani o hayatında hiç olmamış gibi düşün ve anılarınızı da rüyaymış gibi hayal et

0
    0 Yorumla
  • Slckkpln34
    Slckkpln34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Tek gecelik olur bağlanmadan karşı tarafa da durumu anlayacagi şekilde olur hatta olmali çünkü ciddi ve uzun ilişkilerden sonra büyük duygusal boşluklar oluyor

0
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Başkası senin ruhunun neye ihtiyaç duyduğunu bilemez. Bu sebeple doğru veya yanlış sözlerinin hepsi herkesin kendine göre sözler. Senin doğrun sana iyi hissettirendir...

0
    0 Yorumla
  • Marginata_
    Marginata_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 95%
    +1 yıl

En nefret ettiğim konu 🤦 biri de çivi çiviyi söker demesin arkadaş ya. Oturup bi acınızı yaşasaniz bitecek korkmayın. Hiç bir sevgi ölümsüz değil, ilahi bir sevgi değilse eğer.

0
    0 Yorumla
  • DoluRakıŞişesi
    DoluRakıŞişesi Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Eskiyi unutmak icin birine ihtiyacın yok. Önce onla olan kendini, sonra onu unut. Zaman içinde farklı hobiler edin ve yoğunlaş. Kendi kendine mutlu olmayı öğren.

0
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hayır. Başka birisini bulmak eski sevgilisini unutmasına yardımcı olur ancak sadece eski sevgilisini unutmak için seçici olmadan birisi ile takılmak farklı üzüntülere yol açabilir.

0
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Unutacağını düşünmek yanıltıcı olabilir daha mutlu olma şansın olduğu gibi daha mutsuz olma ihtimalini de düşünmek lazım. onun için zamanın akışına bırak.

0
    0 Yorumla
  • tumbrlytarık
    tumbrlytarık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Dünyanın en saçma tavrı unutmak için başkasıyla takılmak yerine hayatın sadece o kisiden ibaret mis gibi triplere girmeye gerek yok bırak bu boş tavırları

0
    0 Yorumla
  • Stoneeecold
    Stoneeecold Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Karşıda taraf senin yara bandın mı? Tamamiyle ona haksızlık yaparsın aklındakini unutmadan kimseyle bir ilişkiye başlama yazık olur 😒

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kime yazık olacağı umrumda bile değil artık.

Yorumla
  • Arifde38
    Arifde38 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 52%
    +1 yıl

Yanlış bir adım kesinlikle çivi çiviyi sökmez ilişkiden çıkan biri bir süre kafasını toplaması lazım yoksa yeni bir ilişkiye girdiği kişiye haksızlık yapar eskinin yarasının hafiflemesi lazım

0
    0 Yorumla
  • Black1710
    Black1710 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Yas tutunca vaz geçemiyorsun ben yapamadım hala dahada yapamıyorum ama git konuş gezmesende konuş kafan dağılsın

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yas tutmak insan hayatına zarar getiriyor.

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      +1 yıl

Hemde çok deliriyorum diyorum bazen ciddiyim bak ama dışarı çık gez dolaş hani yanlarına gitnesende konuş yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok sosyal birisiyim zaten sorun olmaz benim için

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      +1 yıl

Ozman çok iyi bende sosyaldim ama kapanma kendi içine kapandın mı bitiyor her şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yep her anlamda sosyal olmak lazım 😏

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      +1 yıl

Aynen bencede onun için bende artık her anlamda sosyalleşiyorum😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güssselll

Yorumla
    • Black1710
      Black1710
      +1 yıl

Bir yersen başlamak gerek

Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Kesinlikle evet doğru tabi ki, giden başkasını buluyor, hatta birini bulduğu zaman direk gidiyor..

1
    0 Yorumla
  • miyan_çakır
    miyan_çakır Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Karakterine bağlı tamamen ben mesela asla öyle değilim kişisel bir şey iyi gelirse konuş tabikide

0
    0 Yorumla
  • MelikeÇaytak
    MelikeÇaytak Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Ben de çok sevdim ve benim sevgilim trafik kazasında öldü. Ondsn sonra da hiçkimseye aşık olamıyorum.

0
    0 Yorumla
  • iamelody
    iamelody Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Aynısı başına gelse ve sonradan bunu öğrensen nasıl hissedersin? Bu bakış açısıyla bakarsan, doğrusunu bulacağına eminim.

0
    0 Yorumla
  • ROSCOSMOS
    ROSCOSMOS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 76%
    +1 yıl

En nefret ettiğim durum bir keresinde böyle yaptığım zammedilip kötü bir duruma düşmüştüm yanlış anlaşılması bile çok kötü

0
    0 Yorumla
  • Bergamalı355
    Bergamalı355 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 126 , eic 70%
    +1 yıl

Sadece kendini avutmaktan başka bir şey değil. Yaptığın şey seni basitleştirir, insan aşk acısını içinde yakarak kora kordan küle dönüştürür.

0
    0 Yorumla
  • MertKayaci96
    MertKayaci96 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bu tontemle eski sevgili unutulmaz. Onu unutma için fiilen yaptiginin eylemin farkindaligi ile onu unutman mümkün değil.

0
    0 Yorumla
  • Bearcan
    Bearcan Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Kendini değersiz hissedersin. Bir erkeği unutmak için başka erkeklere kendini kullandırmak hiçbir kadını mutlu etmiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bazen işe yarıyor olabilir veya bazı kişiler için. Ama genelleme yapmak yanlış olur.

1
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Başkaları sizin yara bandınız olmak için doğmadı

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kullanmak demedim karşılıklı takılmak dedim.

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

Senin başka birini unutmak için takıldığın insan bunu bilecek mi? Hayır. O zaman o karşılıklı olmuyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece takılmak istediğini söylersen sebebini sorgulamaz insanlar.

Yorumla
  • Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimi unutmak için başkalarıyla takılmak sizce doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliyi unutmak için bir başkasıyla mı çıkmak gerekiyor? 94 cevap verildi
Eski sevgiliyle barışmak her zaman hata mıdır? 75 cevap verildi
Eski sevgiliyi unutmak için sevgili yapmak sizce ne kadar mantıklı? 6 cevap verildi
Eski sevgiliyi özlememek için napmak gerek? 17 cevap verildi
Eski sevgilimi unutamamış halde başkalarıyla görüşmek ne derece doğru? 3 cevap verildi
Eski sevgili ile barışmak sizce doğru mu? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨