eski Sevgiliniz barışmak istese tam şimdi şu an, kabul eder miydiniz? ”İnsanların hayatında gerçekten aşık olduğu insanları aradan 15-20 yıl geçse bile unutamadığı doğru diyebilir miyiz?“Jennifer Lopez ve 17 yıl sonra yeniden birlikte olduğu Ben Afflect 🤷♀️PS: Bunları görür görmez “Jenny from the Block” klibi gözünün önünden geçen bir ben değilim, dimi 😃😅?
Evet kanka hatadır şöyle ki araya bir kere soğukluk girdiyse tekrar bir araya geldiğinde eskisi gibi olmaz şöyle düşün bir bardak kırıldığında parçalarını birleştir eski verimi alirmisin almazsın ilişkiyi sen de bilirsen karşı tarafta bitirse tekrar bir araya gelmeyi doğru bulmuyorum zaten karşı taraf bitirdiyse ve sen dönmeye çalışıyorsan bu katmerli hatadır çünkü bitiren ileride canı sıkıldı mi tekrar bitirir mantıklı düşünmek lazım her zaman
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seviyorsam onu halen unutamadıysam karşısına çıkarım onu halen sevdiğimi istediğimi ve çok özlediğimi belirtirim çünkü sevgi seni seviyorum demekle belli edilmez lafla olmaz oturduğun yerden Sevgi eylem gerektirir hareketlilik gerektirir oturduğun yerden bir kadının gelmesini bekleme git peşinden sadece gitmezsen başkalarına yol açmış olursun ama bunu seviyorsanız yapın sevmiyor iseniz gerek yoktur ve karşıdaki insanin da umutları ile oynamayın kadınlar alfa erkek sever.
Benim gözümde eski sevgiliyle barışmak gerçekten hata değildir çünkü hala onu seviyorsun dur hala ondan içinde bir parça vardır ve hala ondan vazgeçemem içindir ve hala hayat senin için onun etrafında onun ekseninde dönüyor dur ki eski sevgilinle barışma gereği duyarsın gerçekten arada şiddetli ve güçlü bir sevgi varsa biten hiçbir ilişki yoktur sadece ara verilmiştir sadece kafalar dinlenmiştir ve insanlar anlamıştır ki gelenler gidenin yerini tutmuyor 🥰
Neden eski olmuş demek bir hataymış.. neden aynı hatanın tekrarını yaşamak isteyim ki? Benim için akılsızlık , ileri doğru gitmek varken geriye gitmem.
Eğer büyük hataları yoksa hata değil belki kendine çeki düzen verir ama ben aldatmasına rağmen affettim o zaman bişey yoktu tam çıkmıyordum sonra girdi hayatıma yine aldattıı galiba bilmiyorum insanların değişeceğini düşünmüyorum ex sonuçta next olamaz
Ben hicbiri ile kus degilim. Peki donermiyim don bana dese, ilk once neden ayrildigimi hatirlar, guveni bosa cikarma eylemi, aldatma eylemi yoksa, diger hususlarda iyilesme gostermisse sigortasi tam yatiyor, maasini aliyorsa, kredi karti borcu yoksa.. neden olmasin 😅
Bundan 5 yıl önce biriyle sevgili oldum 2 yılımız geçti ve ayrıldık 1 yıl araya girdi tekrardan barıştık 2 yıl daha geçti ve yine ayrıldık tamamen her şey bitti 4 aydır ayrılmışız Bi yani anlıyacagin pişmanlık ama tekrardan barışıp mutlu olan kişiler de var etrafımda bu tamamen kişiye bağlı bence
Hata diyemem çünkü bazen, yanlış zamanda doğru insan ile karşılaşabiliyoruz ve o dönemde başarısız bir ilişki yaşanabiliyor. Doğru zamanda tekrar aynı insan ile karşılaşmanın mümkün olduğuna inanıyorum. Unutmamak ayrı bir konu, hayatın boyunca tekrar karşılaşma imkanın olmayan birini hayatın boyunca unutamayabilirsin. 🙂🙂
Hayır barışmazdım Aradan yıllar gecmiş Sen her şeyi yapacaksın herbir boku yemişsin ben de mal gibi eski sevgilimin “özür dilerim gel barışalım” demesini mi bekliycem birde bunu kabul edecem 4 K Aptallık Olur Bu 🤨 He o barışalım mesajına cevap verir Buluşma ayarlarım Bi güzel son sözlerimi yüzüne çarpa çarpa söylerim Oh lan içimde kalmadı eşşek gibide döndü ama bu seferde ben agzına ettim der Kafa tertemiz içmeye eglenmeye giderim😎
niye olmasin bazen birisiyle tanisiyorsunuz zor bir dönemden geciyorsunuz o an ve tanisdiginiz kiza tam kafa veremiyorsunuz ayriliniyor ama ikincide hersey düzelmis ikinci bir baslangic daha iyi olabilir...
Bence en büyük hatalardan biri. Bitmiş bir olayı tekrar devam ettirmek mantıksız. Sonuç yine hüsran oluyor genellikle. Aşkların unutulmadığına ise katılmıyorum. Zamanla hepsi unutuluyor ya da başka aşklara yelkenler açılınca akla bile gelmiyor.
Ben ayrilinca icimdeki hersey coktan olmus oluyor. O yuzden eski sevgilimin siradan bir insandan farki yok ne nefret ne sevgi ne hatira. Normal sokaktan gecen insan
Ne barışacağım ya zaten bitmiş bitmişse bir sebebi vardir. Eğer bitmisse benim gözümde zerre degeri kalmamistir... Sonradan dönemlerde eski beni karşısında bulamadi..🙂😎😎
Eski sevgili de aşk aranmaz ki. Eskiyen şeyler tarihi eser olur. Aşkı insanlar küçük görüyor. Hoslantiya bile aşk diyorlar.😃 Konu don lastiği gibi uzar da neyse.🤣🤣🤣 O hata değil yanlış olur.