Nişanlımla son kez güzel bir gün geçirip günün sonunda ilişkimizin bittiğini söyleyeceğim beni güzel hatırlasın istiyorum Çok?

Biz onunla ünite tanıştık 3 yıl sevgiliyiz bir buçuk yılda nişanını kaldık kendisi kesinlikle kötü bir insan değil özellikle ailesinin etkisinde çok kalıyor kendi hayatını ve bizi 2 plana atıyor onu çok seviyorum ama evlilik için uygun olmadığına karar verdim ikimiz için evlenmemiz yanlış olur 15 Ocak bizim çıkma yıl dönümümüz dediğim gibi biz onunla çok güzel günler geçirdik onun aklına çıkma yıl dönümümüzde son bir defa güzel gibi bir gün geçirmek istiyorum En sevdiğimiz yerlere gidelim benim bir poğaça var çok sever onu bile yapıp götüreceğim sonra da sakince bitirmemiz gerektiğini söyleyeceğim ben öyle diğer insanlar gibi bağırış çağırış kavga kıyamet ayrılmak istemiyorum nankörlük olur çok güzel günler geçirdik onun hatırına böyle bir şey yapmayı düşünüyorum maksadım kesinlikle trip değildir vallahi kafamda bitmiş bir ilişkidir böyle yapmayı düşünüyorum sizce nasıl beni hatıralarında güzel hatırlamasını istiyorum

Nişanlımla son kez güzel bir gün geçirip günün sonunda ilişkimizin bittiğini söyleyeceğim beni güzel hatırlasın istiyorum Çok?