çok damar sordum tepki bekliyom ona göre he
ciğerci kedisi gibi
beni terkettin ama intakamım acı olacak
git bakalım nasılsa dönersin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kafası öne eğikti. Sonra kafasını kaldırdı. aşağıdan bana öyle bir baktı ki,
henüz unutamadım. 10 gün sonra 365. gün bitmiş olacak.
fenaymış ya etkili bakmış gün daydırıyor sana vay be
Sorma birader ya. 355 gün oldu işte. Yemin ederim her gün, ama her gün onun yanına gitmeye kalkıştım. Her seferinde kendime bir şekilde engel oldum. Barışmamız mümkün değil. Gitsem, onu görsem, o güzel kokusunu içime çeksem benim zararıma olacak. Çünkü yine barışmayacağız, eziyet çekmekten başka bir şey olmayacak benim için.
Samimi söylüyorum, düşmanım yaşamasın bu duyguları. Düşmanıma bile acırım.
bu ne aşk kardeşim ya eziyet valla unutmak için kalbini aç sende biraz yoksa şu erkeklerin acı çekmesi beni üzüyor valla. terkeden o galiba
bak çok iyi açıklamışsın çok isteyince hata üstüne hata yapıyor insan unut kardeşim umarım unutursun.
Vay arkadaş sen sorunca dikkat ettimde, hep telefonda ayrılmışım ben yaw.
ahahh valla bende mesajla ayrıldım hep beklediğim cevaptı bu seni seçtim pikaçu aynıyız :)
Eyvallah teşekkürler :)
hakettin kardeşim güldüm çok rica ederim :)
Benden bugün ayrıldı telefonda hakikaten bende hep telefondan ayrilmis ayrian ayrilirmis ne diyom ben ya :D
:) ben anladım merak etme ne dediğini. telefon olmasa ayrılıklar olmazdı demek ki
derin sevmeyenler böyledir tel. den ayrılır ama yaşarken bunu farketmek gerek ne kadar sevip sevmediğini ona göre değer vermeli yoksa emekler boşa gidiyor. gidene değildi emeğine yanıyor insan
dönmezsin akıllısın sen :)
fenaymış be bu ne sevgi sendeki dön bari barış acı çekme arkadaşım kaptırmadan kimseye
oyy deme askerdeyken nişanı atıp gitmiştim bende sakın yapma arada barış oranın hali çok başka. yalnız bırakma terhis olunca tekrar ayrılırsın. ama şimdi barış sen yazık valla
bu işi flash tv yalçın abi çözer durum fena. o zaman bişey yapma terhis olsun kendi kaşınmış arama hiç.
ağlıyordum sessiz sessiz oda yüzüme bakmadan hoşçakal dedi 2 saat sonra barıştık :D
ya ben dramatik istiyorum ama bu mutlu sonla bitmiş olmaz ki saymam bunu küsün ve barışmayın
Allah korusun sonumuz öyle görünüyor ama yine de allah korusun
allah korusun tabi
Cevap
5Cevap
Ben ayrılmadım aldattı bugün ikisini akşam gülmelerini izledim daha ne olsun
yanlış mı anladım aldattımı seni dostum yapma be öyleyse eğer geçmiş olsun
seni kaybetmiş kardeşim hiiiç üzülme
Ben de ayrılıcam bu hafta içinde. Bana şans dile dostum.
ahhaa güldüm ya planlı programlısın şansın bol olsun dostum :)
en son gördüğümde çok garip bakmıştı böyle uzaktan uzaktan derinden bakmıştı noluyo l*n dedim kendi kendime film gibiydi *
O bakışı görmemek için telde halletmek lazım
yaşıtız ya aynı düşünüyoruz tel. de en iyisi doğru
Unuturmuyum hiccc
Ama donmedim 😈
Bunlar değil
koyalım kardeşim ek şık yaz sen canın sağolsun
çapkınsın da yakalanış fena olmuş baldızla :) soruyu beğendiysen ne güzel teşekkürler kardeşim. dikkat et ama kardeşle yakalanma :)
anladım ama yinede güldüm alemsin dostum :)
Lanet olsun :((
nolldu yaaav üzülme kardeşim
emeğine yazık kardeşim amaan boşver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar