AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
İkiside bekâr sayılıyor şu an anormal bir durum yok
Nasıl boşanmış adam bekar bir kadınla evleniyorsa boşanmış kadınla bekarla evlenebilir.
Tam tersi peki nasil bekar hiç evlenmemis bir çocuğu olan boşanmış biri olur mu
Evlenilebilir ama evleneceği kişi nasıl bir kişi ne kadar ortak tarafları var yine aynı boşanma durumu tekrarlanabilir mi evleneceği insan ne kadar güvenilir tam bir analiz yapıldıktan sonra evlenilmesinin doğru olacağı uygun olacağını düşünüyorum bu konuda ki şahsi görüşümü açıkladım
Bekar bi kız boşanmış bir erkeği ne kadar oranla kabul ederse bu da öyle işte
Gayet de evlenebilir. Yeterki anlasabilsinler sevsinler birbirlerini
Şuraya bak şurda yazan adamların neredeyse hepsi 30 yaş üstü ve hepsi kuralcı konu yazı yazamaya gelince böyle derler gerçekte işlerini görüp giderler bu kişisel görüşüm kimse üstüne alınmasın
Seviyorsa evlenecek geçmişine çizgi çekmesi yeterli kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez
Garip bir durum değil... Garip olan hala bu durumu anormal bir şey gibi gören toplumumuz...
neden saçma ya gayet normal hayat bör kerelik değil
Yok seviyorsam Vallahi hiç affetmem tak tak alırım koynuma yatarım aşağı
Evlenir nedeniyle evlenmesin, bencil insanlar hor görür.. Üzmeyin o tatlı canını hayat çok kısa hep mutlu ol inşallah 🌸 🌸 🌸
Erkek annesi diye bir faktör var biliyorsunuz değil mi?
Tam tersi olunca, kadınlar alabildiğince hor görüyor.
Şu kadınların samimiyetsizliği
Şu kadınların iki yüzlülüğü
Şu kadınların çifte standardı
Çıldırtıyor beni!!!🤬
İki gönül birbirini sevdiyse bekar erkekle evlenmesine bir mahsur yoktur bunun tersine olabilir evlenip ayrılmış bir erkekle hiç evlenmemiş kızda bir birini seviyorsa evlenebilir
Boşanmış bir kadinla evlenmesi normal herkesin başına gelebilir lakin kadinda cocuk varsa yetişkin biraz sikınti verebilir. sonucta uvey baba muamelesi gorebilirsin bide erkek ilk defa evleniyosa eşiyle ozel hayat yaşamasi sorun olur yalniz kalmak istersin en azindan bir süre
Merhaba 36 yaşında bekar bir erkeğim. Şahsi fikrimi söylüyorum. Evlenirim. Hiç bir sorun da yapmam. Belki çocuk olursa sorun olabilir. Çocuğun babası uzak olacaksa sorun yok.
Değil tabi gizlice ilişki yaşasan kimse bilmez veya bişey demez ama evlensen boşansan çocuğun olmasa bence sıkıntı yok. Avrupa ülkelerinden kadının yaşça büyük olması bile normal erkekten ama neden ülkemizde hala dert ediliyor alan razı veren razı kimsey bağlamaz.
Kişiden kişiye değişir mesela ben evlenmem ama kadını yadırgadığım için falan değil karakter olarak aşırı derecede kıskanç olduğum için bu konudan habire kavga eder veya en ufak tartışmada içimde bu konu hakkında kalan şeyleri de çıkarırdım yani o ilişki sürmezdi zaten eğer karşında ki kişi benim gibi kıskanç değilse ve yadırgamıyorsa ki yadırganacak bişey değil sorun olmaz
Zaten üstü kapalı neredeyse her bekar bir erkek zaten boşanmış bir kadınla evleniyor. Modernleşme ile adlandırdığımız çağda bazı zamanla yaşanması gereken şeyler direk ilk günden yaşanıyor. Genel olarak saçma değil saygı çerçevesinde her şey çözülür olay hangi durumdan baktığınız ve senin hangi durumdan merak ettiğin önem kazanıyor bir evlilikte cinsellik önemli olduğu için o acıdan değerlendirdim
Sadakatsizlign ve cinsel açlığın tavan yaptg şu zamanlarda boşanmış olması önemli değil önemli olan sadakat güven ve saygı.
Saygı güven sadakat çok önemli her iki taraf içinde
Neden saçma olsun ki önemli olan kadının boşanmış olması ya da erkeğin boşanmış olması değil bence önemli olan kadının da erkeğin de birbiriyle anlaşması geçmişlerine değil geleceğe bakabilecek bi çift olması
Tabikide olabilir. Olmaması için ortada mantıklı sebep yok.
Yane
Neden boşanmış kadınlar insan değil mi ? Bu saçma düşüncelerden toplumum bir an önce kurtulması gerekiyor... 🥂
Yıllardır fazlaca saçma bulduğum bir konu bu. Bilhassa aileler bunu çok sorun haline getiriyor.
Bence elbette ki öyle evlenebilir yani ama boşanmış bir erkekle de nedense kızlar evlenmek istemiyor 🤔
Ben evlenirim çünkü ilk evliliğinde ki hatalarından ders çıkarıp ikincisinde yapmamaya gayret eder diye düşünüyorum.
Farklı bir versiyonu; zengin kız fakir erkek
Biliyorum ne farkı var diyeceksiniz ama ikiside aynı oranda
Her ikiside medeni kanun göre bekar ise evlenmekte engel olan bir yasak yok ise evlenip düğünde de halay çekerler.
Yani seviyorsa sevgi varsa bence değil herkesin sevip sevilmeyr hakkı var boşanmılta olsa bu erkek içinde geçerli tabi
Çevremde okadar varki bu niye olmasın daha güzel kıymet bileni bile gördüm kimseyi yadırgamam hayat ne getirir bilinmez
Efendimiz Hz Muhammed (s. a. v) annemiz Hz Hatice ile evlenmiş. Bunun üzerine kimse hor göremez.
Çok saçma hangi devirde yaşıyoruz bu ne saçmalik istediğini yap kulak asma İnsanların dediğini umursama bu kadar Tek başına öleceksin o zaman onlar olmayacak ve çok az zaman var Hayat çok kısa unutma
Hayır neden saćma olsun ki böyle dar düşünceli insanları anlamakta zorluk çekiyorum Kadın boşanmış olunca Namussuz olmuyor. Asıl namussuz boşanmış kadına namussuz damgasını vurandır.
Yaa aşk meselesi seviyosa neden olmasın yasak mi var öyle
Saçma değil ama dul kadınlarla ne yazıkki kullanma amaçlı beraberlik yaşıyorlar.
dullar bekarlardan daha hizli koca buluyo nedense
Erkeklerin çoğu eşelemez bu konuyu. Sevgisi varsa kabul eder.
Değil olabilir gayet normal çocuk varsa bazı evliliklerde sorun olabiliyor
Bunu saçma görenler boş kafalıdır, evlenebilir tabii ki. Ne var bunda?
Yobaz ve geri kafalı kişilerin uydurduğu sığ düşünceler.
neden hor görünsün anlamadım? bu cehalet hala devam ediyor mu P?
Bunda bir terslik yok bir basarisizlik olmuş geçmiş bence herkesin ikinci şansı var
Saçma değil ama toplumda boşanmış kadına kusurlu gözle bakılıyor , tabiki yanlış bi şey
Bence saçma degil ama mutlu olunmaz
Hezaman kavga sebebi
Neden saçma olsun ki önemli olan anlaşmaları hayatı birlikte paylaşarak yaşamaları değil mi.
Normal evlenmesi
İnsan seviyor sa sevdiğini her haliyle kabul eder
Hayır hiç saçma değil. Aşk sevgi varsa kimsenin ne dediği önemli değil
Kadının önceki evliliğinden çocuğu yoksa sorun olacağını sanmıyorum
Bu hayatta her şey mümkün. Neden olmasın ki ❗️
Yalnız nick ini görünce bir kez daha düşündüm 🙂
Neden saçma olsun ki ben evlenebilirim boşanmış biriyle yeter ki seveyim
hayır bekar bir kadının boşanmış bir erkekle evlenmesi kadar doğal.
Gayet normal canım niye a normal olsunki. ( Evli 4 çocuk) lu kadına aşık olmuşum boşan evlenelim diyorm olmaz diyor.
Erkeklerde boşanmış gibiler bu devirde bir farkları yok sadece resmiyette evli değiller o yüzden bence bişey olmaz evlenebilirler
Tabikii evlene bilir beşer şaşar kimse büyük konuşmasın asla dediğini günü gelir keyifle yaşarsın bana göre normal şeyler 😊
Evlenebilir tabiki ama bizim toplumumuz geriden geldiği için hatta ve hatta gerilediği için hor görülüyor.. neyse boşverin avrupa bizi kıskanıyor
Benim kuzenimde öyle evlendi şu an çok mutluluklar bebekleri oldu ve cidden çok güzel bı evlilikleri var
Klasik toplum baskısı. Evlilik nasıl iki kişinin isteğiyle oluyor ne kadın ne erkek eleştirilmiyor ama boşanma olunca kadın boşanmış vay vay.
Neden saçma olsun hor görülecek bir durum değil. İki kişi anlasiyorsa başkalarına laf düşmez
Aksine boşanmış ve çocuklu bir kadınla evlenmenin sünnet olduğunu biliyorum