Bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma mı?

#orkide
#beyazorkidem😘
Bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma mı?

#orkide
#beyazorkidem😘
Hayır, bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma değildir. Evlenmek, bir çiftin karşılıklı sevgisi ve uyumu ile ilgilidir, geçmişteki deneyimleriyle değil. Bir boşanma, birçok farklı faktörden kaynaklanabilir ve bir kişinin kötü bir insan olması anlamına gelmez. Önemli olan, her iki kişinin de birbirine saygı duyması, birbirini desteklemesi ve birbirine güvenmesidir. Bu nedenle, bir boşanmış kadınla evlenmek tamamen normal bir durumdur ve birçok sağlıklı ve mutlu evlilik bu şekilde başlamıştır.
Tercih meselesi ama saçma bir şey değil.
Evliliğin kumar işi olduğu söylentisi aslında o kadar doğru ki ne kadar çabalarsan çabala ne kadar seversen sev ne bilim ne kadar maddi manevi imkan da sunsan içinde şeytani ruhla beslenen kişiler hep kötülük yapacaktır ve kendi menfaatleri için hep birilerini maşası olarak kullanacaklar üstelik kişinin hayatını mahvedip hiçbir şey olamamış gibi davranarak yoluna devam ederler. Ve evlilik kaderdir de deniyor ama seçimleri biz yapıyoruz o yüzden de kendi kaderimizi kendimiz belirliyoruz yani o kişi hakkında ne biliyorsun neden boşandı ya da onunla vakit geçirdiğinde ne kadar mutlusun ayrılırken ne kadar özlüyor ve görmek istiyorsun bilmiyorum aslında o kadar çok şey var ki ama kimse mükemmel değil o yüzden mükemmel olanı kimse hiçbir zaman hiçbir şekilde bulamayacak.
Hayır.. Kadın ya da erkek boşanmışsa iş orada bitmiş zaten.. Bir taraf boşanmış , diğer taraf hiç evlilik yapmadiysa da sorun olmaz. Ama bu saklanırsa ben sorun ararım.. Saklanmadığı sürece benim için problem yok.. Kimse için olmamalı..
Hayır saçma değil neden saçma olsun? önemli olan kişilerin kendi kararıdır buna kimse karışamaz zaten. bu yüzden de isteyen evlenir istemeyen evlenmez. yani bir kadın boşanmış olabilir ve bekar bir erkek ile evlenebilir aşıksa güveniyorsa bu sorun olmaz. bunu da kişiler belirler sadece. günümüzde toplum maalesef her şeye karıştığı için bunun yanlış olduğunu düşünebilir ama ben oldukça saçma buluyorum böyle kalıpların olmasını
Cevap
46Cevap
Neden saçma olsun gayet normal
Selam gadası 🙃
Gönül işlerine akıl sır ermez. Bu durumu yaşayan insanlar var. İnsan sevdikten sonra bu tür durumların olması anlamsız kapıyı.
Saçma değil fakat çocuk varsa sıkıntı kaçınılmaz
Türkiyede veya Türklerde Saçma evet..
Çünkü boşanmış Kadına kötü gözle bakıyorlar.. 18 le evlendirildim 19 olmadan boşandım , duymadığım laf kalmadı.. Bundan sonra seni boşanmış dul çocuklu erkek alır falan filan.. 8 ci koca adaylarını bekliyorum.. Al beni bul beni çek beni kameracıııııııı
Hayır saçma değil. Herkesin hayatı tek bir düzen içerisinde ilerlemiyor sonuçta. Önemli olan karşılıklı anlayış. İki taraf bu durumu sıkıntı etmiyor birbirlerini sevip anlaşıyorlarsa hiçbir sorun olamaz hayatlarında
Bekar erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma değildir. Evlilik, iki kişinin karşılıklı sevgi, saygı ve uyum içinde birbirlerine bağlanmasıyla ilgilidir ve bu faktörler kişilerin geçmişleriyle ilgili değildir.
@clebi96 seviyorsam neden evlenmeyeyim
Değil...
Elalem ne der diye takanlar için saçma...
Kişiye göre değişir bir durum...
Aile yapısı önemli sürekli başına kakılacak bir aileden geliniyorsa...
Sevgi her şeyi yeniyor
Yeterki sabırlı ve düşünceli olunmalı
Taraflar tartışmayı değil konuşmayı başarabilmeli
Hayır saçma değil. Bi insan kadın veya erkek farketmez daha önce evlenip ayrılmış olabilir. Sonuçta boşanmak için evlenmemişti aslında ama olmadıysa boşanmış işte fakat bu hiç evlenmemiş birisiyle tekrar evlenemez anlamına gelmiyor. İsteyen evlenir. Bu abes bi durum olmamalı
Saçma falan değil. İkisi de bekar sonuçta. Birbirlerini sevip gelecek hayali kuruyorlarsa evlenmelerinde sakınca yok. Şimdi erkek ya da kadın evlenmeden kaç tane birliktelikler yaşıyorlar. Resmî olarak birisiyle birlikte oldukları belli değil diye onlarla evleniliyorsa, boşanmış birisi ile evlenmek de gayet normal.
neden saçma olsun ki
kimse boşanmak için evlenmiyor boşandıysa bir nedeni vardır ee sonsuza kadar da yalnız kalmayacak ki
elbet evlenecek
Artık boşanmak o kadar basit ki
İnsanların bunu bir engel olarak görmesini çok saçma buluyorum
Saçma değil de bazı kadınlar keşke evlenip ayrılmış olsaydın diyebilir.
Çünkü olaya şöyle bakar sen daha görmemişsin sorumluluk nedir bilmiyorsun gözüyle...
Evlenmem niye evleneyim? İsterse dünya güzeli olsun. Saf mıyım..
Ben yorumu genel olarak yaptım benim tercihim ya da senin tercihin farklı olabilir.
Saçma değil. Konu bekaretse ki genelde öyle bakılıyor, evlilik içinde olmuş olan bir şey olduğundan legaldir. On evlilik yapan bir kadınla bekar bir erkek evlenebilir ama evlilik dışı bir kişiyle ilişkiye girmiş bir kadınla evlenilemez.
Hayır saçma değil. Hayat bu ne gösterir bilinmez. Belki kadın çok iyi biri eski eşi kötü biriydi. Eşi vefat etmiş olabilir. Yani bunlar bence çok önemli şeyler değil. Evlilikte güven önemlidir.
@clebi96 ben inançlı bir insanım ve bu yaşıma rağmen kendimce yanlış işlere girmedim. Ama karşımdaki bu konuda samimi ve konuşmak istemiyorsa ve düzeldiğine inandıysam evlenirim. Benim eski görüştüğüm bir kadının eşi Kalp krizinden vefat etmişti. Evlenmek niyeti ile görüştüm ama anlaşamadık. Bekaret ile ilgili hiç konuşmadık bile.
Aslında senin dediğini anladım. Mesela bazı insanalar oluyor geçmişinde yemediği nane kalmıyor. Yani ilerisi içinde güvenmek çok zor. Dolayısıyla o kişilerden uzak durmak lazım. Bu noktada demek istediğini anladım.
İki çocuğum var ve bekar kişilerle evlenmeyi kabul etmiyorum
Herkesin kendi tercihidir yani sevmişse eğer saçma değildir ama bu tip ilişkilerde genellikle sorun yaşamamak kaçınılmaz oluyor.
Hayır değil. Boşanmak herkesin başına gelebilir. Yeter ki kızda başka kırmızı alarmlar olmasın ya da çocuğu kullanma niyetinde olmasın.
neden saçma olsun ki? bekar bir kadın boşanmış erkekle nasıl evleniyorsa bu da onun kadar normal
Boşanmış kadınla evlenmesi doğal bence saçma olacak ne varda
Resmiyete dokulmus ya da dokulmemis ne fark ederki?
Böyle bir şey yok sevdiği sürece evlenebilir
Neden saçma olsun? Gönüller birse, ikisi de mutluysa, bize laf düşmez ki
Neden saçma olsun. Sevmişse bişeyler görmüşse olabilir
Yoo hiçte değil iyi anlaşıp mutlu oluyorlar gayet güzel olur
Saçma değil ama dehşet sıkıntılar çıkartacak bi durum
Ben evlenmem ama evleneceklere mutluluklar dilerim.
Bakire değilse ve benden önce evlendiğini söylemeyip evlendikten sonra ben ogrenirsem 2 mizde üzülürüz
Eskiler, davul bile dengi dengine derler ama bence gönüller bir olduğu zaman medeni geçmişin bir önemi olmaz Orkide'm :)))
Hayır niye saçma olsun , sevdikten sonra hiç bir şey önemli değildir
Ben bekar bır kadınım sahsen bosanmıs erkekle evlenmek ıstemem
Ben istemezdim beni yorardi kesin
Bu durumun saçma olmadığını düşünüyorum 😇
Niye saçma olsun asıl nu saçma
Hayır yaaa bnce neden olmasın ki
Değil
Sevgi varsa sorun yok
@clebi96 evet. Bekaret beyindedir. Bakire oldu diyelim ilki sen oldun. Senle iken başkasını merak etmeyeceğini ne biliyorsun? Olay sadece bu mecrada değil. Ama evlilik geçirmiş biri geçmişte yapmış olduğu yanlışları tecrübe edinmiştir. Kaybetmenin ne demek olduğunu bilir. Yoksa bakire olayına girersen sen bakır misin diye sorarım sana.
Hayır değil gayet normal
neden saçma olsun ki?
Evet nafaka kesilir kadının
Çocuk varsa zor...
Çocuğu yoksa normal bir durum
Saçma değil.
Olabilir.
Saçma degil
İki kişi birbirini istediyse başkasına laf düşmez
Kadın ateşli ve cilveli ise saçma değil
Yo değil bence
Hayır saçma değil