• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma mı?

ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
816
Yapay Zekaya Sor

Neden hor görüyorlar öyle olunca anlamiyorum

Bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma mı?
Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Merhaba,

Öncelikle aslında bu sorunun ve bu düşüncenin temelinde yatan nedenlerden birisi toplum baskısından kaynaklanmaktadır, çünkü toplum olarak her zaman şöyle bir bakış açısı vardır erkek boşandığı zaman boşanmış olur kadın boşandığı zaman dul olur.
    Boşanmış ve dul olan bir kadın da rahat her istediğini yapan namus kavramı olmayan bir insan olarak düşünülür, işte toplumda bu zihniyet kaynaklı olmasından dolayı bekar bir erkeğin yani hiç evlenmemiş bir erkeğin boşanmış birisiyle evlenmesi genelde aileler tarafından özellikle belli kuşaklar döneminden gelen 1950-1960 doğumlu kişilerde böyle bir ön yargı vardır, mesela benim için çocuğu olmadıktan sonra bu problem değildir ama çocuğu varsa evlenmeyi ben de kabul etmezdim.

Çünkü neden diyeceksiniz bir kadının başka bir adamdan çocuğu varsa o adamdan ne kadar ayrıldığını söylese de ister istemez o çocuk vesilesi ile onun bir şekilde yolları kesişecektir, bu da benim kesinlikle tasvip etmeyeceğim bir konudur.

Netice olarak bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma değildir ama o kadının da boşandıktan sonraki hayatını nasıl idame ettirdiği yani nasıl bir hal hareket ve tavırlar içinde olduğu önemlidir, ama ne yazık ki bizim Türk toplumunda anne ve babalar böyle bir şeyi çok fazla tasvip etmiyor ama bu büyük bir sorun değildir sadece toplum baskısından kaynaklı insanların kafasına böyle sorular gelmektedir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• J3yKOSEROĞU
    J3yKOSEROĞU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Kişiler bir birlerini sevmişlerse gönül bağı oluşduysa evlenebilirler.. gerek erkek gerekse kadın.. boşanmış olması engel değildir.. bekar kişi eğer sorumluluk sahibi ise karşı tarafın varsa yükümlü olduğu sorumluluklarıda kabul ederek hayatlarını birleştirirler.. bunda bir saçmalık göremiyorum... boşanmış olmaları onların duyguları olmadığı anlamına gelmiyor.. boşanmak kötü algılanmasın.. aklı, fikri, kalbi.. ve kimyası uyuşmaz.. kadın ve erkeği birleştiren aşk, sevgi ve duygular körleşir uyumsuzluk meydana gelir ki bu kişilerin zaten evliliği uzatmaları bir birlerine işkence olur.. boşanırsın... artık birer yabancısınızdır.. elbet ki yaşanmışlıklar unutulmaz.. karakteri olan biri o sayfaları tekrar gündeme getirerek karşı tarafın yuvasına mutluluğuna gölge düşürmez..

1
    0 Yorumla
  • XAmigdalax
    XAmigdalax Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Neden evlenemesin ya..

1
    2 Yorumla
    • ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      +1 yıl

Demi

Yorumla
    • XAmigdalax
      XAmigdalax
      +1 yıl

Yani boşanmış olmak suç değil. Ama belki boşanmış bir insanla hiç evlilik geçirmemiş bir kişi arasında dünya görüşü farkları olabilir. O fark yoksa hiçbir sorun yok bence bayankatil :D

Yorumla
  • esmayim
    esmayim Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Evlenir istiyorsa ama genelde herkes kendiyle aynı seviyede biriyle olunca dahabiyi görülüyor. Ben de hiç evlenmedim, evlenip boşanmış biriyle olmam. Ama sahsi tercih. Ha yok kadın erkek ayrımı varsa o çok boş muhabbet

1
    2 Yorumla
    • esmayim
      esmayim
      +1 yıl

"Daha bir iyi" yazısını dahabiyi yapan KS, nedennnn😂😂

Yorumla
    • ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      +1 yıl

Kıskanmış herhal 😀

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

90

Cevap

157

Cevap

• MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Hayır saçma değil. Nasıl boşanmış bir erkek bekar bir kadınla evlenebiliyorsa, boşanmış bir kadınla da bekar bekar bir erkek evlenebilir. Bu mahalle baskısı dediğimiz insanların hayatlarına burunlarını sokan tipler olduğu için ayıpmış veya garip bir şeymiş gibi gösteriliyor.
    Halbuki uzaktan yakından alakası yok kaldı ki onlara ne! Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin. Eğer en hayırlısı ve nasibi buysa kimse buna engel olamaz.

3
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Neden sacma olsun aşkın gücü kuvvetlidir sevmek yeterlidir

2
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Hayır saçma değildir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Konu konunun üzerine geldi bende az önce böyle iki soruya yorum yaptım bu soruya da yapayım, Bunu bende anlamıyorum bakın benim tanışma evresinde olduğum biri vardı o da bu sitede üye ve iki çocuğu vardı evlenip ayrılmış ve tanıştık iyi anlaştık her şey güzel gidiyordu ama abisi ablası ben bekarım diye olmaz tanışmaya bile getirme demişler konuştuğum kişide abim ablam istemiyor bekarsın diye istemiyorlar diyip tanışma evresindeyken başlamadan ilişkiyi bitirdi engelledi ama şimdi bi arkadaşımın hesabından baktım yeni sevgili yapmiş benimle konuştuğu zamandan beri sevgiliymiş sorusunda bahsettiği tarihten anladım yani başıma böyle saçma sapan bir olay geçti.
    İlk ilişkim de evlenip boşanmış bi öğretmendi 8 aylık güzel giden bi ilişki vardı aileler tanıştı ailesi beni çok sevdi ama isteme akşamından iki gün öncesi eski eşi bi konu hakkında konuşmak için kızın evine gitmiş aralarında bişeyler yaşanmiş cinsellik yaşamıslar ve bana bunları anlatıp yarı yolda bıraktı.
    Yani uzun lafın kısası evlenip boşanmış olmasına bakmam karakteri düzgünse sadiksa o bana yeter.

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Yani burada hor görecek hiçbir şey yok ki. Sonuçta bir kadın boşanarak kötü bir şey yapmamış oluyor toplumumuzda maalesef her şeyi yargıladıkları gibi bu duruma da fazlasıyla yargılıyorlar sanki insanlar mutsuz oldukları bir evliliği hayatlarının sonuna kadar sürdürmek zorundaymış gibi davranıyorlar bu hayatta kimin başına ne geleceğini hiçbir garantisi yok o yüzden kimseyi yaşadığı durumlar üzerinden eleştirmemek ya da değerlendirmemek gerekiyor Ben bu duruma katılmıyorum. Eğer Karşımdaki insan benim gerçekten seviyorsa ve ben de aynı şekilde onu seviyorsam boşanmış olmasını zerre kadar umursamam.

3
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Saçma falan değil. Tabi ki herkes şartların eşit olmasından yana olur ama biri hiç evlenmedi diye bu hiç ilişki yaşamadığı anlamına gelmez. Herkesin nikahlı ya da nikahsız beraberliği olabiliyor özellikle günümüz şartlarında. Evlenip boşanmış olmasından ziyade karşılıklı anlayış ve uyum faktörü önemlidir. İşin içerisinde çocuk varsa o zaman işin rengi değişebilir elbette. Bir tarafın sorumlu olduğu bir can varken diğer taraf bunu anlayabilecek bilgi ve deneyime sahip olmadığı için sorun teşkil edebilir, elbette istisnalar da vardır o ayrı konu.. Keyifli günler..

2
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bekar bir kadının boşanmış bir erkekle evlenmesini saçma görmeyenler, nedense durum tam tersi olduğunda bunu saçma görüyorlar. Sonuçta sünnet de aynı zamanda, boşanmış bir kadınla evlenmek. İslamiyet'te de böyle bir algı, düşünce yok. Toplumda kadınlara dayatılan kalıplar var maalesef, yoksa kadın ve erkek birbirinden ayrı değildir. Tamamen toplumun saçma sapan bakış açısı. Delinin biri kuyuya taş atmış, herkeste o delinin benimsediğini doğru kabul etmiş.

"Erkeğin çirkini olmaz, erkeğin namusu olmaz, erkeğin dulu olmaz"gibi saçma sapan düşünceler var. Toplum erkeği çok ayrı bir yere koyuyor ve tüm ayrıcalıklar erkeğe veriliyor. Ataerkilliği benimseyenlerin doğruladığı bir düşüncedir bu

2
    0 Yorumla
  • Captain_M
    Captain_M Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

Önyargılar, önyargılar, önyargılar… En çok nefret ettiğim şeylerden biri…

Kendi hayatımıza ve karakterimize bakacağımıza, gider başkalarıyla uğraşır, onların hayatlarına burnumuzu sokar dururuz. Hayatımızdan ve yaşadıklarımızdan dersler almayız, aynı haltın farklı renklerini yediğimiz halde haksızlık ve ikiyüzlülüğe devam ederiz. Ne kadar büyük cahillik…

Kadın ve erkek birbirini seviyor ve hayatlarını beraber yaşamaya karar veriyorsa, birinin boşanmış olmasının ne önemi var? Evrensel mükemmel değerler varken, hurafeler ve saçma sapan adetlere ne gerek var?

Kısacası, kadın ve erkek birbirlerinin hayatı olmaya karar vermişse, yardım etmek yerine onlarla haksızca uğraşan üçüncü kişilere çok iğrenç şeyleri yemek düşer. Birebir etkileşimli bir evrende yaşıyoruz, bu yüzden emin olun yerler…

1
    0 Yorumla
  • kalpsizsjnzalimm
    kalpsizsjnzalimm Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Bekar bir erkek boşanmış bir kadınla evlenebilir. Boşanmış erkekte bekar kadınla evlenebilir bu doğal bir şey ama sağlıklı bir ilişki olur mu bu orası muamma.

İkiside eşit değil çünkü ikiside dul olsa ya da bekar olsa birbirinni doğal karşılayabilir anlaşabilir

Sızı Bilmiyorum ama ben böyle birşeye karşıyım ben boşanmış bir erkekle evlenmem

Toplum dul kadın bekar erkekle evlenemez ama dul erkek bekar kadınla evlenir kafasında bu bana göre yanlış

İster erkek olsun ister kadın hayatları eşit olmalı. Olmalı ki ilişkileri sağlam olsun zengin bir kadın fakir bir erkekle evlenebilir başta güzel başlar ileride illa bir yerde patlak verir

Ha mutlu evlilikler var mı var ama nadir..

1
    1 Yorumla
    • KTL1707
      KTL1707
      +1 yıl

👍 ,

Yorumla
  • crazzy42
    crazzy42 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 99%
    +1 yıl

Böyle bir konu facebookta bir grupta sorulmuştu o grubun moderatörüyüm o gün 6 kişiyi gruptan engellemiştim neymiş evlenip boşanmış kadın başkasının artığıymış kafaya bakar mısın adam pardon karaktersizin yazdığı kelimeye bak milletin artığıyla mı evlenip yuva kuracağız bize sıfır km kız lazım diyordu bir ton kelime ettim 1 saat sonra gruptan attım diğer 5 kişi daha da uçmuştu erkek toplumunda şu var %80 i sıfır km tabir edilen eline beline erkek eli değmemiş kız arıyor sen sürüyorsun ama ben erkeğim erkek olunca herkes adam mı oluyor? hayır bu kadar kadın düşkünüyseniz önce kimliğinizi değişin daha sonra google girin nerede seks partisi nerede daha çok kadınla beraber olunur oralara gidin milletin karısına kızına bacısına sulanmamış olursunuz

1
    0 Yorumla
  • Yinelenen
    Yinelenen Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Her hor görülen saçma olacaksa yaşamanın kendisinin saçma olduğu da düşünülebilirdi. İnsanlar hor görüyordu, görüyorlar ve görecekler, buna alışılması gerekiyor.

Saçma olması için mantıklı olmaması gerekiyor. O kadın bekar olan erkek için doğru bir kadınsa sadece doğru zamanda karşılaşamadılarsa ne olacak? Mutlu olacağı bu kadınla yaşamayıp mutsuz olacağı bekar bir kadınla yaşaması daha mantıklı? Asıl saçma olan bu.

Saçma olmayan şey kişinin kendisi icin en doğru şekilde yaşaması, bunun dışında söylenenler ve düşünenler saçma.

0
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Hayır asla saçma değil karşılıklı sevgi ve güven oluştuktan sonra evlenmesi hiç sıkıntı olmaz benim iki tane bayan arkadaşım var eşleri den ayrılmış çocuklarında var ikiside bekar hiç evlenmemiş erkeklerle evlendiler hatta ondan çocuğuda oldu geçen yıl gayet te çok mutlular sevdikten ve guvendikten sonra gerisi teferruattir

2
    0 Yorumla
  • MasalliaPolatova
    MasalliaPolatova Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Ben bu konuda çoğu akranımın tanımlamasına göre "yobazım". Bana göre bekar bir erkek boşanmış veya eşi ölmüş bir kadınla ya da bekar bir kadın boşanmış veya eşi ölmüş bir adamla evlenmemeli. Bunun yanında bakir bir erkek bakire olmayan bir kadınla veya bakire bir kadın da bakir olmayan bir erkekle evlenmemeli. Bu tarz evlilikler yapıldığı takdirde çok da sağlıklı bir evlilik olacağını düşünmüyorum.

2
    1 Yorumla
    • Alltime_20
      Alltime_20
      +1 yıl

Peki erkek sünnetsizse kızlar evlenir mi

Yorumla
  • ƞextlevel
    ƞextlevel Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Valla burası Türkiye o kadının eski kocası da ilişkiye illâ ki dahil olur genel olarak gördüğüm bu yönde haliyle o toplum baskısı dedikleri olayla insanlar garip bir oluşum içine girebiliyorlar.

İlişki de yürür evlilik de ama 3. kişiler her bir taraftan girmeye çalışırsa ya da buna benzer olaylar yaşanırsa can sıkıcı da olabilir.

2
    0 Yorumla
  • miyan_çakır
    miyan_çakır Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Saçma değil tabi olabilir ya ama erkek nede. Evlenmiş boşanmış kadının çocuğu ile uğraşmak istesin ki yani eşitlik denklik önemli ben evlenmiş bir adama temkinli yaklasirim. sonucta biue ile sorun yaşamış yurutememis ben neden tekrar deneyeyim zor biraz bu konuda

1
    0 Yorumla
  • kirmizirujkk
    kirmizirujkk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Ben şöyle anlatayım ister boşanmış olsun ister bekar zaten bu tür şeylere hoş bakmıyorum sonuçta insan olsun bu tür ayrımlardan aslında bakılırsa ben de hoşlanmıyorum hayatta bin bir türlüsü var insanın başına her şey gelebilir bekar iken nasıl erkek arkadaş yapıp sevgili olup ayrılıyorsak buda bir tür boşanma ayrılık gibi geliyor bana çünkü bazı şeyleri normalleştirmek gerekir yeter ki saygı duyulsun..

1
    0 Yorumla
  • fatmakokten
    fatmakokten Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 85%
    +1 yıl

Ah ah Eskiden ben de diyordum niye boşanmış bir erkekle evleneyim diyordum ama aynı şeyi benim başıma geleceğini bilmiyordum ve ben kendim boşandım şu an evleneceğim erkek de neredeyse bir evliliğe benzer bir şeyler yaşamış olabilir de yani
    O da ben de birbirimize razıyız yani sevdikten sonra neden olmasın ki
    Ve şu an evlenmeye karar verdik nasip olursa tabii maddi sıkıntılardan dolayı 😊

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Saçma değil ama maalesef ki Türk toplumu bu konuyu saçma sapan bir hale getiriyor.
    İki kişi istedikten sonra her şey mümkün bana göre.

Evlenmiş boşanmış bir kadın kötü bir şey yapmamış.
    Evlenmiş olmamış ve boşanmış...
    Neyin davası güdülüyor anlamış değilim.

1
    0 Yorumla
  • Rosekokusu
    Rosekokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Kadın bir seyler yaşamış erkek tecrübesiz. Olumlu olmaz diye düşünür çoğu kişi. Kadın önceki hayatında olumsuzluklar gördüyse bunları tekrar yaşamak istemeyecektir. İlişkilerin orta yolu bulması zaman alır. Erkek önceki ilişkideki gibi tavırlar sergilerse bütün erkekler böyle düşüncesi oluşabilir. Çok olgun fikirli biri olmalı bunu sağlaması için

1
    0 Yorumla
  • CallSignVanguard
    CallSignVanguard Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 73%
    +1 yıl

Saçma olması için bir sebep yok... bekar bir erkek boşanmış bir kadınla ya da bekar bir kadın boşanmış bir erkekle evlenebilir... bunun yanlış bir tarafı yok ama Burada erken boşanma sebebi... böyle bir durumda insanlar ne der diye hareket eden birisi değilim... ne yapacağımı bana toplum söyleyemez... kendi kararlarımı kendim alırım..

1
    0 Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Yani peygamber efendimizin ilk hanımı Hz. Hatice'nin daha önce iki defa evlenmiş olduğunu bilmeyenler için saçma geliyor. Bence önemli olan anlaşa bilmek hani tamam davul bile dengi dengine derler de denklik neye göre derim. Yani benim için tek sorun olacak olan çocuğu olup olmadığı olur du çünkü birlikte bir çocuğumuz olduğun da ben ayrım yapar mıyım olur du ya da kıskanırmı kıskanırmıyım olurdu tabi bunları bilemem lakin bu şüpheye düşmemek için çocuksuz bir bayan tercih ederim. Lakin boşanmış olması sorun değil bunu söyleyebilirim.

0
    0 Yorumla
  • Patagonyalı
    Patagonyalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

İnsanların yaşı ilerledikçe hayata bakışları değişiyor. Bundan 20 sene önce belki farklı cevap verirdim ama şu anda hiç önemli değil! O insana ısınabilmek, sevebilmek önemli. Maalesef toplumuzda evlenme kararı bir çift arasında olmuyor. Aileler de işin içinde ot tıkıyorlar. Kişi istese bile aile istemeyebiliyor.

1
    0 Yorumla
  • gvklvfj
    gvklvfj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben bekarken boşanmış bir kadınla evlendim ama bin pişman oldum. Çünkü daha önceki eşi bunu aldatmisti. 2 yıldır evliyim her gün benim onu aldattığımı düşünüp su i zan etti benim hakkımda ve iftiralar attı bana oysa bir kez bile aldatmadım ben onu. O yüzden bekar bir erkek dul bir kadınla evlenecekse kesinlikle neden boşandığını iyice öğrensin.

1
    0 Yorumla
  • Pikauv
    Pikauv Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Evlenebilir. Kimseyi ilgilendirmez, hor görenlerinde Allah başına versin.

2
    0 Yorumla
  • NatureCycle
    NatureCycle Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Boşanmış, dul, bekar ne fark eder o da bir insan. Boşanmış bir kadın başka bir yaratığa mı dönüşüyor? Hayır. Evlenmeleri gayet doğal. Evliliği geçtim ilişkilerde dahi karşıdaki kişinin geçmişinden dolayı o kişiyi yargılayan biri geleceği olmak için değil geçmişini deşmek için girmiştir hayatına.

1
    0 Yorumla
  • anais70
    anais70 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Bende evlendim ayrıldım bekar kişiler tanışmak istediği zaman ailesinin tavrına karşı tepkisini soruyorum eğer ailesi karşısında sahip cikmayacaksa bekar ya da ayrılmış farketmeksizin yol vermek bana doğru geliyor. Tabi orta da bir çocuk varsa eski eşle görüşmek zorunda kalinacagi karşı tarafa anlatmak lazım yani herşeyi başta konuştuktan sonra boşanmış ya da hiç evlenmemiş kişiyle gayet güzel de anlaşılır

4
    3 Yorumla
    • efeecannn
      efeecannn
      +1 yıl

burada gördüğüm en mantıklı yorum

Yorumla
    • anais70
      anais70
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

Gerçekten güzel yorum

Yorumla
  • Havacı27
    Havacı27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Saçma değil ama erkek yaşı geçmemiş ise bu durum hor görülüyor evet. Bence cahillik. Daha önce evlilik yapmamış bir erkek evlilik yapmış bir kadınla evlenemez diye bir kural mı var. Ayrıca günümüzde evlilik yapmamış erkeklerin kaçı bakir acaba?

0
    0 Yorumla
  • AydınlıkMYHEART
    AydınlıkMYHEART Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Uzun yazmak istemiyorum. Sadede şu bilinsin , bir erkek bir kadın birbirini seviyorsa medeni durumları aile yapısı gelenekleri ırkları önemli değildir. Sadece bekar olmaları yeterli. Son olarak evlilikte 3. Şahısları asla duymamalılar. İliskiye dahil edilmemelidir. Anne babalar da dahil. Bir sorun olduğunda kendi içlerinde çözüme ulaştırmadan o gün bitmemeli.

0
    0 Yorumla
  • Baran1979
    Baran1979 Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

Yahu neden saçma olsun buna karar veren kim? Eğitimi ne, kültürü ne, ahlak anlayışı ne, bütün bunlara baktıktan sonra ne kadar ciddiye almak lazım bunları oturup konuşmak lazım. Örnek veriyorum bir deli geldi size küfür etti ciddiye mi almak lazım? İnsanlara kapasitesince değer vermek önemsemek lazım. Her bağnazın fikrine uyup yaşayan kişi bu hayatı o dairede yaşamaya mahkum kişidir.

0
    0 Yorumla
  • Veysel454588
    Veysel454588 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Neden saçma olsun ki ama bazı insanlar kendini şartlandırıyor ben bekarım deyip bekar evlenmemiş biri ile evlenmek istiyorum diyor herkese saygı duyarım. Bana soracak olursanız karşılıklı uyum ve sadakat varsa olabilir tabi ki neden olmasın derim

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Neden saçmalık.
    Hata insanlar için.
    Doğruyu bulmakta insanlar için.
    Tabi görebilmek.
    Aynı hatayı yapma ısrarı varsa saçmalık olur tabi.
    Ağzından çıkan kelimeler değil önemli olan, bunların ne kadarı fiile düşüyor.

1
    1 Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Yoldan birini cevir sorunuz.
      Hayattan beklentiniz nedir diye?
      Kaliteli yaşam , sevgiyi aşkı yazacağım bir adam diyecek hiç şaşmaz.
      Çoğu kez 2+2=4 ediyor ama o kişi bununla alakalı ne yapıyor ona bakmak lazım.
      Söylemek bir yere kadar götürebilir bizi.
      Ta ki davranışa düştüğü zamana kadar.
      Siz ısrarla olmayacak duaya amin demeye devam ediyorsanız kusura bakmayın ama ne kadar konussaniz da boşuna.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben boşandım benden çok hoşlanan aylarca peşimde koşan adam bana deid ki sonradan ailemin ne düşüneceğini biliyorum bizden olmaz. İğrençsiniz cidden hepiniz öylesiniz

1
    19 Yorumla
    • Dördüncümurat4
      Dördüncümurat4
      +1 yıl

Ailesinin ağzının içine bakan bi erkek dediğin gibi peşinden koşsa da iş ciddiye binince kaçacaktır

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

Yaşadığınız kötü anılar için geçmiş olsun fakat genelleme yapmasaydınız keşke

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Genellememin de a.. K. m genelinde a.. M... K

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

Anlaşıldı, sorun sende hiç kusura bakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak senin façanı çizerim beni tanıyor musun ki biliyorsun oturduğun yerden konuşuyorsun

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

2 kelimenle belli ettin kendini

Yorumla
    • Dördüncümurat4
      Dördüncümurat4
      +1 yıl

@UfkunÖtesi arkadaşın ne yaşadığını bilmeden eleştirmek doğru değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Konuşuyor işte

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

@dördüncümurat4 nasıl doğru değil? Genelleme yapmaya ne hakkı var? Suç işleyen bir kimsenin faturası bütün topluma kesilebilir mi? Üstelik argo kelimeler kullandı. Yani baktığımda hiç edep adap göremedim maalesef
      Bir insan hayatında ne yaşarsa yaşasın durduk yere argo kelimeleri kullanmaz burada birine eğer o kelimelere hayatında alışık değilse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben sana mı sövdüm duruma sövdüm. ne boş yapıyorsun. Net insan olunca hemen Bi argo. Siz iyi çocuklarsınız demi? Küfür de sizin tekelinizde a. K. M bunu da Bi siz diyebilirsiniz?

Yorumla
    • ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      +1 yıl

Sorun ne bacım

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

Bana küfür ettin demedim yakışmıyor sadece. Erkekler de argo kullanmasın
      Çok gereksiz böyle şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sorun bu köpçük ağızlı erkekler a. K. M her Bo. ka karışıyorlar. Bi kendileri biliyor her şeyi. Hayat onların güç onların öncelik onların. Biz kimiz lan?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen mi karar veriyorsun yakışıp yakışmadığına? Ben sövünce rahatlıyorum tedavi şeklim belki ne biliyon neeee?

Yorumla
    • ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      +1 yıl

Sakın ol güzelim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sakin olmak istiyorum ama ilacım bitti yazdıramadım da. Sakin olamıyorum ya bıktım bu hayattan. Beynimin içi susmuyor. Sik. Tipim kafamın içi sussa ben rahat edecem ama susmuyor a. m. mk

Yorumla
    • ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      +1 yıl

Özele yazarmisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

?

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

Özelden mesaj yazar mısın dedi

Yorumla
  • NeoMask
    NeoMask Takip Et
    Bilge Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bekar bir erkegin boşanmis bir kadinla evlenmesi ; Bekar bir bayanin boşanmiş bir erkekle evlenmesindrn farklir.
    Ortada bi cocuk varsa bayanin eski esi velayet vs acarsa nasil olcek.
    Eski eşi ile gorusuyirsa bayan eski eşi piskopat bi tipse mevcut eşi onunla ve ailesiylemi ugraşcek.
    Bunlar hep soru isaretidir.

0
    0 Yorumla
  • Slckkpln34
    Slckkpln34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Artık böyle durumlar normal karşılanıyor zaten anormal değil boşanmış genç bir erkek nasıl bekar bir kızla evlenmek istiyorsa kadın için de aynı şeyler geçerli

1
    0 Yorumla
  • Nurçetiner
    Nurçetiner Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

2 karakter uyuşuyorsa evet , ben bekarım nişanlımın ise boşandığı bir evlilikten oğlu var ve onunla yaşıyor hiç bir şekilde engelim değil daha çok ona annelik yapmak istiyorum nişanlandım herkesi susturdum en baştan ailemle saygı duyuyor ve çok mutluyuz

1
    0 Yorumla
  • Guzin-abla
    Guzin-abla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 68 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.

Her iki tarafta da bu konu sorun deyilse tabi ki evlenebilirler, hayat ve alacakları karar onları ilgilendirir kimseye açıklama yapmak zorunda deyiller

1
    0 Yorumla
  • hera211
    hera211 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Eski nesilde bence bu durum var bence çok normal hatta yaş sorunu da olmamalı tabiki kurallar çerçevesinde ve dayatma olmadan küçük kızların yaşli adamlarla evlenmesinden bahsetmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. Her neyse insanlar alışılmışın dışında bir şey gördüğünde kabullenemiyorlar ama evlilik iki kişiliktir diğerlerinin ne düşündüğü takılmadıkça neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Mathilda84
    Mathilda84 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Valla bekarını bilmem ama boşanmış erkek bile boşanmış kadınla hele çocukları varsa evlenmek istemiyor. Benim tecrübe ettiğim bu yönde. Evlenen olursa önünde secde edilsin büyük cesaret. Her adamın harcı olamaz. Ha ben erkek olsaydım boşanmış kadınla çocukları varsa bile aşıksam seviyorsam güzel vakit geçiriyorsam evlenirdim

1
    0 Yorumla
  • igdonducakss
    igdonducakss Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Tabiki evlenebilir, kimsenin iznini gerektirmiyor.. Bunda ayıp bişey de yok ve böyle bişey tuhaf da karşılanmamalı.

1
    0 Yorumla
  • Apple-Crow
    Apple-Crow Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin geneli ; kadının kalbini ve ruhunu değil , bacak arasındaki bir dokuyu ve bi iki damla kanı seviyor da ondan..

2
    1 Yorumla
    • Alltime_20
      Alltime_20
      +1 yıl

Toplumu çok iyi analiz etmişsin 👍

Yorumla
  • sewen
    sewen Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı.

Evet olmasi gereken normal karsilanmasi ama toplimumuzda hos bakilmiyor. Buda bazen sevsede erkekleride etkiliyor

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ya nesi saçmaymış acaba merak ediyorum? İnsanlar evlilik yapabilir, boşanabilir tekrar evlenebilir bundan daha doğal ne var ki? Elbette bazı hususlar var… Kadının eski kocası hala kasının peşindeyse bu sıkıntı yaratabilir bir ilişki için… Sonuçta ilişki bir nevi huzur demektir… Kimseye aldırış etmemeli iki taraf birbirini gerçekten seviyorsa elaleme affedersin b*k yemek düşer…

0
    0 Yorumla
  • kartaltuvasi
    kartaltuvasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 72 , eic 97%
    +1 yıl

Kim hor görüyor anlamadım. Tabi ki evlenebilir. Erkek de boşanmışsa bekar bir kızla evlenebilir. Önemli olan uyumlu bir evliliğin olmasıdır.

1
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Neden saçma olsun ki?

Hem kadın zina yapmamış normal yollardan evlenip boşanmış.
    Her haltı yiyen evlenmemişten daha iyidir boşanmış insan !

1
    0 Yorumla
  • banayasall
    banayasall Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Saçma değil bu iki insanın seçimi, kadın ikinci ele düşer diyenlerin beyin hücreleri ortamı terk mi etmiş

1
    0 Yorumla
  • KamusalS
    KamusalS Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Evlenir. Ben evlenirdim. Aşıksam seviyorsam seviliyorsam evlenirim

2
    0 Yorumla
  • liader
    liader Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Ya çocuğun annesi babası hor görür başka da kimse görmez. Çocuk seviyorsa sorun yok zaten

2
    0 Yorumla
  • özgürce14
    özgürce14 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

Hayır değil. Saçma olması için bir neden göremiyorum.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim annem de boşanmıştı. Babam bekar birisiydi. Evlendiler. Hala evlilikleri sürüyor. Önemli olan anlaşmak. İnsanlar kendi işlerine baksınlar

2
    0 Yorumla
  • Floryadan
    Floryadan Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Sacma degil ama bu ulkenin insaninin kafa yapisina sigmiyor

2
    0 Yorumla
  • Bergamalı355
    Bergamalı355 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 126 , eic 70%
    +1 yıl

Bağnazlık dan başka bir şey değil Peygamber efendimiz bile Hatice annemizle evlenmiş biz kimiz ki böyle bir durumu eleştireceğiz Allah hayırlı insanları eksik etmesin etrafımızda. Bir birinizi seviyorsanız çevreye kulak asmayın

1
    0 Yorumla
  • Bearcan
    Bearcan Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Mahkeme tutanaklarına kadar araştırırım. Önceki kocasına 6284 ile eziyet eden borderline bir kadın olabilir. Kocasıyla muhatap olmasam da kocasının avukatıyla konuşurum. TC kadınları son 10 yıldır hipergami ya da para için boşanabiliyor.

0
    1 Yorumla
    • Bearcan
      Bearcan
      +1 yıl

Ek olarak kadın seks yaşamak için boşandım diye erkek çağırıyor sonra kocasını 6284 ile bir iftira seçip kovuyor. Al sana katliam. Dikkat önemli.

Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Neden evlenemesin ki bence evlenmesinde bir sakınca yoktur bekar bir adam olarak boşanıp ayrılmış veyahutta dul bir hatunla evlenirim hiçbir sakıncası yoktur benim açımdan yeter ki sevip aşık olayım gerini lafügüzaftır bence

0
    0 Yorumla
  • Bankerçılgın
    Bankerçılgın Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 85%
    +1 yıl

Seviyor , fikirlerde uyuyorsa neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Saçma değil sahip çıkmak ona destek olmak içinse çok Güzel

1
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Evlenir niye evlenmesin, çevremde var da örneği

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benimde şu an sevgilim dul biri evlenmek istiyorum ama annem istemiyor

1
    3 Yorumla
    • ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
      +1 yıl

Kolay gelsin ozaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlensemmi aileme rest çekip

Yorumla
    • Sedasedaakca
      Sedasedaakca
      1 yıl

Seviyorsan ailene rest çekip evlen.

Yorumla
  • Arzu06_06
    Arzu06_06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Hayır değil anlaştıktan sonra problem yok çevremde çok evlenen var gayet mutlulular

1
    0 Yorumla
  • FilozofHYPATİA
    FilozofHYPATİA Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 89%
    +1 yıl

Saçma değil ama bizim kültüre 1 2 beden büyük bu durum

1
    0 Yorumla
  • tuXba
    tuXba Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı.

hor gorulecek bi durum degil, tercih meselesi. isteyen evlenebilir istemeyen evlenmez

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (187)
Devamını Gör(232)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma mı? 70 cevap verildi
Bekar bir erkek evlenmiş boşanmış bir kadınla evlenir öi? 23 cevap verildi
Bekar bir erkek boşanmış kadınla evlenir mi? 100 cevap verildi
Boşanmış bir kadınla bekar bir erkek birlikte olamaz mı? 28 cevap verildi
Evlenmiş ayrılmış bir kadınla, hiç evlenmemiş bir erkeğin evlenmesi garip mi? 40 cevap verildi
Evlenmiş ayrılmış çocuksuz bir bayanla bekar bir erkek evlenirse sorun olur mu? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨