+1 yılMerhaba,
Öncelikle aslında bu sorunun ve bu düşüncenin temelinde yatan nedenlerden birisi toplum baskısından kaynaklanmaktadır, çünkü toplum olarak her zaman şöyle bir bakış açısı vardır erkek boşandığı zaman boşanmış olur kadın boşandığı zaman dul olur.
Boşanmış ve dul olan bir kadın da rahat her istediğini yapan namus kavramı olmayan bir insan olarak düşünülür, işte toplumda bu zihniyet kaynaklı olmasından dolayı bekar bir erkeğin yani hiç evlenmemiş bir erkeğin boşanmış birisiyle evlenmesi genelde aileler tarafından özellikle belli kuşaklar döneminden gelen 1950-1960 doğumlu kişilerde böyle bir ön yargı vardır, mesela benim için çocuğu olmadıktan sonra bu problem değildir ama çocuğu varsa evlenmeyi ben de kabul etmezdim.
Çünkü neden diyeceksiniz bir kadının başka bir adamdan çocuğu varsa o adamdan ne kadar ayrıldığını söylese de ister istemez o çocuk vesilesi ile onun bir şekilde yolları kesişecektir, bu da benim kesinlikle tasvip etmeyeceğim bir konudur.
Netice olarak bekar bir erkeğin boşanmış bir kadınla evlenmesi saçma değildir ama o kadının da boşandıktan sonraki hayatını nasıl idame ettirdiği yani nasıl bir hal hareket ve tavırlar içinde olduğu önemlidir, ama ne yazık ki bizim Türk toplumunda anne ve babalar böyle bir şeyi çok fazla tasvip etmiyor ama bu büyük bir sorun değildir sadece toplum baskısından kaynaklı insanların kafasına böyle sorular gelmektedir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKişiler bir birlerini sevmişlerse gönül bağı oluşduysa evlenebilirler.. gerek erkek gerekse kadın.. boşanmış olması engel değildir.. bekar kişi eğer sorumluluk sahibi ise karşı tarafın varsa yükümlü olduğu sorumluluklarıda kabul ederek hayatlarını birleştirirler.. bunda bir saçmalık göremiyorum... boşanmış olmaları onların duyguları olmadığı anlamına gelmiyor.. boşanmak kötü algılanmasın.. aklı, fikri, kalbi.. ve kimyası uyuşmaz.. kadın ve erkeği birleştiren aşk, sevgi ve duygular körleşir uyumsuzluk meydana gelir ki bu kişilerin zaten evliliği uzatmaları bir birlerine işkence olur.. boşanırsın... artık birer yabancısınızdır.. elbet ki yaşanmışlıklar unutulmaz.. karakteri olan biri o sayfaları tekrar gündeme getirerek karşı tarafın yuvasına mutluluğuna gölge düşürmez..
10 Yorumla
+1 yılNeden evlenemesin ya..
12 Yorumla- +1 yıl
Demi
- +1 yıl
Yani boşanmış olmak suç değil. Ama belki boşanmış bir insanla hiç evlilik geçirmemiş bir kişi arasında dünya görüşü farkları olabilir. O fark yoksa hiçbir sorun yok bence bayankatil :D
Evlenir istiyorsa ama genelde herkes kendiyle aynı seviyede biriyle olunca dahabiyi görülüyor. Ben de hiç evlenmedim, evlenip boşanmış biriyle olmam. Ama sahsi tercih. Ha yok kadın erkek ayrımı varsa o çok boş muhabbet
12 Yorumla- +1 yıl
Kıskanmış herhal 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır saçma değil. Nasıl boşanmış bir erkek bekar bir kadınla evlenebiliyorsa, boşanmış bir kadınla da bekar bekar bir erkek evlenebilir. Bu mahalle baskısı dediğimiz insanların hayatlarına burunlarını sokan tipler olduğu için ayıpmış veya garip bir şeymiş gibi gösteriliyor.
Halbuki uzaktan yakından alakası yok kaldı ki onlara ne! Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin. Eğer en hayırlısı ve nasibi buysa kimse buna engel olamaz.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sacma olsun aşkın gücü kuvvetlidir sevmek yeterlidir
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır saçma değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu konunun üzerine geldi bende az önce böyle iki soruya yorum yaptım bu soruya da yapayım, Bunu bende anlamıyorum bakın benim tanışma evresinde olduğum biri vardı o da bu sitede üye ve iki çocuğu vardı evlenip ayrılmış ve tanıştık iyi anlaştık her şey güzel gidiyordu ama abisi ablası ben bekarım diye olmaz tanışmaya bile getirme demişler konuştuğum kişide abim ablam istemiyor bekarsın diye istemiyorlar diyip tanışma evresindeyken başlamadan ilişkiyi bitirdi engelledi ama şimdi bi arkadaşımın hesabından baktım yeni sevgili yapmiş benimle konuştuğu zamandan beri sevgiliymiş sorusunda bahsettiği tarihten anladım yani başıma böyle saçma sapan bir olay geçti.
İlk ilişkim de evlenip boşanmış bi öğretmendi 8 aylık güzel giden bi ilişki vardı aileler tanıştı ailesi beni çok sevdi ama isteme akşamından iki gün öncesi eski eşi bi konu hakkında konuşmak için kızın evine gitmiş aralarında bişeyler yaşanmiş cinsellik yaşamıslar ve bana bunları anlatıp yarı yolda bıraktı.
Yani uzun lafın kısası evlenip boşanmış olmasına bakmam karakteri düzgünse sadiksa o bana yeter.10 YorumlaYani burada hor görecek hiçbir şey yok ki. Sonuçta bir kadın boşanarak kötü bir şey yapmamış oluyor toplumumuzda maalesef her şeyi yargıladıkları gibi bu duruma da fazlasıyla yargılıyorlar sanki insanlar mutsuz oldukları bir evliliği hayatlarının sonuna kadar sürdürmek zorundaymış gibi davranıyorlar bu hayatta kimin başına ne geleceğini hiçbir garantisi yok o yüzden kimseyi yaşadığı durumlar üzerinden eleştirmemek ya da değerlendirmemek gerekiyor Ben bu duruma katılmıyorum. Eğer Karşımdaki insan benim gerçekten seviyorsa ve ben de aynı şekilde onu seviyorsam boşanmış olmasını zerre kadar umursamam.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma falan değil. Tabi ki herkes şartların eşit olmasından yana olur ama biri hiç evlenmedi diye bu hiç ilişki yaşamadığı anlamına gelmez. Herkesin nikahlı ya da nikahsız beraberliği olabiliyor özellikle günümüz şartlarında. Evlenip boşanmış olmasından ziyade karşılıklı anlayış ve uyum faktörü önemlidir. İşin içerisinde çocuk varsa o zaman işin rengi değişebilir elbette. Bir tarafın sorumlu olduğu bir can varken diğer taraf bunu anlayabilecek bilgi ve deneyime sahip olmadığı için sorun teşkil edebilir, elbette istisnalar da vardır o ayrı konu.. Keyifli günler..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekar bir kadının boşanmış bir erkekle evlenmesini saçma görmeyenler, nedense durum tam tersi olduğunda bunu saçma görüyorlar. Sonuçta sünnet de aynı zamanda, boşanmış bir kadınla evlenmek. İslamiyet'te de böyle bir algı, düşünce yok. Toplumda kadınlara dayatılan kalıplar var maalesef, yoksa kadın ve erkek birbirinden ayrı değildir. Tamamen toplumun saçma sapan bakış açısı. Delinin biri kuyuya taş atmış, herkeste o delinin benimsediğini doğru kabul etmiş.
"Erkeğin çirkini olmaz, erkeğin namusu olmaz, erkeğin dulu olmaz"gibi saçma sapan düşünceler var. Toplum erkeği çok ayrı bir yere koyuyor ve tüm ayrıcalıklar erkeğe veriliyor. Ataerkilliği benimseyenlerin doğruladığı bir düşüncedir bu
20 Yorumla Önyargılar, önyargılar, önyargılar… En çok nefret ettiğim şeylerden biri…
Kendi hayatımıza ve karakterimize bakacağımıza, gider başkalarıyla uğraşır, onların hayatlarına burnumuzu sokar dururuz. Hayatımızdan ve yaşadıklarımızdan dersler almayız, aynı haltın farklı renklerini yediğimiz halde haksızlık ve ikiyüzlülüğe devam ederiz. Ne kadar büyük cahillik…
Kadın ve erkek birbirini seviyor ve hayatlarını beraber yaşamaya karar veriyorsa, birinin boşanmış olmasının ne önemi var? Evrensel mükemmel değerler varken, hurafeler ve saçma sapan adetlere ne gerek var?
Kısacası, kadın ve erkek birbirlerinin hayatı olmaya karar vermişse, yardım etmek yerine onlarla haksızca uğraşan üçüncü kişilere çok iğrenç şeyleri yemek düşer. Birebir etkileşimli bir evrende yaşıyoruz, bu yüzden emin olun yerler…
10 Yorumla
+1 yılBekar bir erkek boşanmış bir kadınla evlenebilir. Boşanmış erkekte bekar kadınla evlenebilir bu doğal bir şey ama sağlıklı bir ilişki olur mu bu orası muamma.
İkiside eşit değil çünkü ikiside dul olsa ya da bekar olsa birbirinni doğal karşılayabilir anlaşabilir
Sızı Bilmiyorum ama ben böyle birşeye karşıyım ben boşanmış bir erkekle evlenmem
Toplum dul kadın bekar erkekle evlenemez ama dul erkek bekar kadınla evlenir kafasında bu bana göre yanlış
İster erkek olsun ister kadın hayatları eşit olmalı. Olmalı ki ilişkileri sağlam olsun zengin bir kadın fakir bir erkekle evlenebilir başta güzel başlar ileride illa bir yerde patlak verir
Ha mutlu evlilikler var mı var ama nadir..11 YorumlaBöyle bir konu facebookta bir grupta sorulmuştu o grubun moderatörüyüm o gün 6 kişiyi gruptan engellemiştim neymiş evlenip boşanmış kadın başkasının artığıymış kafaya bakar mısın adam pardon karaktersizin yazdığı kelimeye bak milletin artığıyla mı evlenip yuva kuracağız bize sıfır km kız lazım diyordu bir ton kelime ettim 1 saat sonra gruptan attım diğer 5 kişi daha da uçmuştu erkek toplumunda şu var %80 i sıfır km tabir edilen eline beline erkek eli değmemiş kız arıyor sen sürüyorsun ama ben erkeğim erkek olunca herkes adam mı oluyor? hayır bu kadar kadın düşkünüyseniz önce kimliğinizi değişin daha sonra google girin nerede seks partisi nerede daha çok kadınla beraber olunur oralara gidin milletin karısına kızına bacısına sulanmamış olursunuz
10 YorumlaHer hor görülen saçma olacaksa yaşamanın kendisinin saçma olduğu da düşünülebilirdi. İnsanlar hor görüyordu, görüyorlar ve görecekler, buna alışılması gerekiyor.
Saçma olması için mantıklı olmaması gerekiyor. O kadın bekar olan erkek için doğru bir kadınsa sadece doğru zamanda karşılaşamadılarsa ne olacak? Mutlu olacağı bu kadınla yaşamayıp mutsuz olacağı bekar bir kadınla yaşaması daha mantıklı? Asıl saçma olan bu.
Saçma olmayan şey kişinin kendisi icin en doğru şekilde yaşaması, bunun dışında söylenenler ve düşünenler saçma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla saçma değil karşılıklı sevgi ve güven oluştuktan sonra evlenmesi hiç sıkıntı olmaz benim iki tane bayan arkadaşım var eşleri den ayrılmış çocuklarında var ikiside bekar hiç evlenmemiş erkeklerle evlendiler hatta ondan çocuğuda oldu geçen yıl gayet te çok mutlular sevdikten ve guvendikten sonra gerisi teferruattir
20 Yorumla
+1 yılBen bu konuda çoğu akranımın tanımlamasına göre "yobazım". Bana göre bekar bir erkek boşanmış veya eşi ölmüş bir kadınla ya da bekar bir kadın boşanmış veya eşi ölmüş bir adamla evlenmemeli. Bunun yanında bakir bir erkek bakire olmayan bir kadınla veya bakire bir kadın da bakir olmayan bir erkekle evlenmemeli. Bu tarz evlilikler yapıldığı takdirde çok da sağlıklı bir evlilik olacağını düşünmüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Peki erkek sünnetsizse kızlar evlenir mi
Valla burası Türkiye o kadının eski kocası da ilişkiye illâ ki dahil olur genel olarak gördüğüm bu yönde haliyle o toplum baskısı dedikleri olayla insanlar garip bir oluşum içine girebiliyorlar.
İlişki de yürür evlilik de ama 3. kişiler her bir taraftan girmeye çalışırsa ya da buna benzer olaylar yaşanırsa can sıkıcı da olabilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma değil tabi olabilir ya ama erkek nede. Evlenmiş boşanmış kadının çocuğu ile uğraşmak istesin ki yani eşitlik denklik önemli ben evlenmiş bir adama temkinli yaklasirim. sonucta biue ile sorun yaşamış yurutememis ben neden tekrar deneyeyim zor biraz bu konuda
10 Yorumla
+1 yılBen şöyle anlatayım ister boşanmış olsun ister bekar zaten bu tür şeylere hoş bakmıyorum sonuçta insan olsun bu tür ayrımlardan aslında bakılırsa ben de hoşlanmıyorum hayatta bin bir türlüsü var insanın başına her şey gelebilir bekar iken nasıl erkek arkadaş yapıp sevgili olup ayrılıyorsak buda bir tür boşanma ayrılık gibi geliyor bana çünkü bazı şeyleri normalleştirmek gerekir yeter ki saygı duyulsun..
10 Yorumla
+1 yılAh ah Eskiden ben de diyordum niye boşanmış bir erkekle evleneyim diyordum ama aynı şeyi benim başıma geleceğini bilmiyordum ve ben kendim boşandım şu an evleneceğim erkek de neredeyse bir evliliğe benzer bir şeyler yaşamış olabilir de yani
O da ben de birbirimize razıyız yani sevdikten sonra neden olmasın ki
Ve şu an evlenmeye karar verdik nasip olursa tabii maddi sıkıntılardan dolayı 😊10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSaçma değil ama maalesef ki Türk toplumu bu konuyu saçma sapan bir hale getiriyor.
İki kişi istedikten sonra her şey mümkün bana göre.
Evlenmiş boşanmış bir kadın kötü bir şey yapmamış.
Evlenmiş olmamış ve boşanmış...
Neyin davası güdülüyor anlamış değilim.10 Yorumla
+1 yılKadın bir seyler yaşamış erkek tecrübesiz. Olumlu olmaz diye düşünür çoğu kişi. Kadın önceki hayatında olumsuzluklar gördüyse bunları tekrar yaşamak istemeyecektir. İlişkilerin orta yolu bulması zaman alır. Erkek önceki ilişkideki gibi tavırlar sergilerse bütün erkekler böyle düşüncesi oluşabilir. Çok olgun fikirli biri olmalı bunu sağlaması için
10 Yorumla
+1 yılSaçma olması için bir sebep yok... bekar bir erkek boşanmış bir kadınla ya da bekar bir kadın boşanmış bir erkekle evlenebilir... bunun yanlış bir tarafı yok ama Burada erken boşanma sebebi... böyle bir durumda insanlar ne der diye hareket eden birisi değilim... ne yapacağımı bana toplum söyleyemez... kendi kararlarımı kendim alırım..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani peygamber efendimizin ilk hanımı Hz. Hatice'nin daha önce iki defa evlenmiş olduğunu bilmeyenler için saçma geliyor. Bence önemli olan anlaşa bilmek hani tamam davul bile dengi dengine derler de denklik neye göre derim. Yani benim için tek sorun olacak olan çocuğu olup olmadığı olur du çünkü birlikte bir çocuğumuz olduğun da ben ayrım yapar mıyım olur du ya da kıskanırmı kıskanırmıyım olurdu tabi bunları bilemem lakin bu şüpheye düşmemek için çocuksuz bir bayan tercih ederim. Lakin boşanmış olması sorun değil bunu söyleyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılİnsanların yaşı ilerledikçe hayata bakışları değişiyor. Bundan 20 sene önce belki farklı cevap verirdim ama şu anda hiç önemli değil! O insana ısınabilmek, sevebilmek önemli. Maalesef toplumuzda evlenme kararı bir çift arasında olmuyor. Aileler de işin içinde ot tıkıyorlar. Kişi istese bile aile istemeyebiliyor.
10 YorumlaBen bekarken boşanmış bir kadınla evlendim ama bin pişman oldum. Çünkü daha önceki eşi bunu aldatmisti. 2 yıldır evliyim her gün benim onu aldattığımı düşünüp su i zan etti benim hakkımda ve iftiralar attı bana oysa bir kez bile aldatmadım ben onu. O yüzden bekar bir erkek dul bir kadınla evlenecekse kesinlikle neden boşandığını iyice öğrensin.
10 YorumlaEvlenebilir. Kimseyi ilgilendirmez, hor görenlerinde Allah başına versin.
20 Yorumla
+1 yılBoşanmış, dul, bekar ne fark eder o da bir insan. Boşanmış bir kadın başka bir yaratığa mı dönüşüyor? Hayır. Evlenmeleri gayet doğal. Evliliği geçtim ilişkilerde dahi karşıdaki kişinin geçmişinden dolayı o kişiyi yargılayan biri geleceği olmak için değil geçmişini deşmek için girmiştir hayatına.
10 YorumlaBende evlendim ayrıldım bekar kişiler tanışmak istediği zaman ailesinin tavrına karşı tepkisini soruyorum eğer ailesi karşısında sahip cikmayacaksa bekar ya da ayrılmış farketmeksizin yol vermek bana doğru geliyor. Tabi orta da bir çocuk varsa eski eşle görüşmek zorunda kalinacagi karşı tarafa anlatmak lazım yani herşeyi başta konuştuktan sonra boşanmış ya da hiç evlenmemiş kişiyle gayet güzel de anlaşılır
43 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten güzel yorum
Saçma değil ama erkek yaşı geçmemiş ise bu durum hor görülüyor evet. Bence cahillik. Daha önce evlilik yapmamış bir erkek evlilik yapmış bir kadınla evlenemez diye bir kural mı var. Ayrıca günümüzde evlilik yapmamış erkeklerin kaçı bakir acaba?
00 Yorumla
+1 yılUzun yazmak istemiyorum. Sadede şu bilinsin , bir erkek bir kadın birbirini seviyorsa medeni durumları aile yapısı gelenekleri ırkları önemli değildir. Sadece bekar olmaları yeterli. Son olarak evlilikte 3. Şahısları asla duymamalılar. İliskiye dahil edilmemelidir. Anne babalar da dahil. Bir sorun olduğunda kendi içlerinde çözüme ulaştırmadan o gün bitmemeli.
00 YorumlaYahu neden saçma olsun buna karar veren kim? Eğitimi ne, kültürü ne, ahlak anlayışı ne, bütün bunlara baktıktan sonra ne kadar ciddiye almak lazım bunları oturup konuşmak lazım. Örnek veriyorum bir deli geldi size küfür etti ciddiye mi almak lazım? İnsanlara kapasitesince değer vermek önemsemek lazım. Her bağnazın fikrine uyup yaşayan kişi bu hayatı o dairede yaşamaya mahkum kişidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden saçma olsun ki ama bazı insanlar kendini şartlandırıyor ben bekarım deyip bekar evlenmemiş biri ile evlenmek istiyorum diyor herkese saygı duyarım. Bana soracak olursanız karşılıklı uyum ve sadakat varsa olabilir tabi ki neden olmasın derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden saçmalık.
Hata insanlar için.
Doğruyu bulmakta insanlar için.
Tabi görebilmek.
Aynı hatayı yapma ısrarı varsa saçmalık olur tabi.
Ağzından çıkan kelimeler değil önemli olan, bunların ne kadarı fiile düşüyor.11 Yorumla- +1 yıl
Yoldan birini cevir sorunuz.
Hayattan beklentiniz nedir diye?
Kaliteli yaşam , sevgiyi aşkı yazacağım bir adam diyecek hiç şaşmaz.
Çoğu kez 2+2=4 ediyor ama o kişi bununla alakalı ne yapıyor ona bakmak lazım.
Söylemek bir yere kadar götürebilir bizi.
Ta ki davranışa düştüğü zamana kadar.
Siz ısrarla olmayacak duaya amin demeye devam ediyorsanız kusura bakmayın ama ne kadar konussaniz da boşuna.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen boşandım benden çok hoşlanan aylarca peşimde koşan adam bana deid ki sonradan ailemin ne düşüneceğini biliyorum bizden olmaz. İğrençsiniz cidden hepiniz öylesiniz
119 Yorumla- +1 yıl
Ailesinin ağzının içine bakan bi erkek dediğin gibi peşinden koşsa da iş ciddiye binince kaçacaktır
- +1 yıl
Yaşadığınız kötü anılar için geçmiş olsun fakat genelleme yapmasaydınız keşke
Cevap sahibi+1 yılGenellememin de a.. K. m genelinde a.. M... K
- +1 yıl
Anlaşıldı, sorun sende hiç kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılBak senin façanı çizerim beni tanıyor musun ki biliyorsun oturduğun yerden konuşuyorsun
- +1 yıl
2 kelimenle belli ettin kendini
- +1 yıl
@UfkunÖtesi arkadaşın ne yaşadığını bilmeden eleştirmek doğru değil
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyor işte
- +1 yıl
@dördüncümurat4 nasıl doğru değil? Genelleme yapmaya ne hakkı var? Suç işleyen bir kimsenin faturası bütün topluma kesilebilir mi? Üstelik argo kelimeler kullandı. Yani baktığımda hiç edep adap göremedim maalesef
Bir insan hayatında ne yaşarsa yaşasın durduk yere argo kelimeleri kullanmaz burada birine eğer o kelimelere hayatında alışık değilse
Cevap sahibi+1 yılBen sana mı sövdüm duruma sövdüm. ne boş yapıyorsun. Net insan olunca hemen Bi argo. Siz iyi çocuklarsınız demi? Küfür de sizin tekelinizde a. K. M bunu da Bi siz diyebilirsiniz?
- +1 yıl
Sorun ne bacım
- +1 yıl
Bana küfür ettin demedim yakışmıyor sadece. Erkekler de argo kullanmasın
Çok gereksiz böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılSorun bu köpçük ağızlı erkekler a. K. M her Bo. ka karışıyorlar. Bi kendileri biliyor her şeyi. Hayat onların güç onların öncelik onların. Biz kimiz lan?
Cevap sahibi+1 yılSen mi karar veriyorsun yakışıp yakışmadığına? Ben sövünce rahatlıyorum tedavi şeklim belki ne biliyon neeee?
- +1 yıl
Sakın ol güzelim
Cevap sahibi+1 yılSakin olmak istiyorum ama ilacım bitti yazdıramadım da. Sakin olamıyorum ya bıktım bu hayattan. Beynimin içi susmuyor. Sik. Tipim kafamın içi sussa ben rahat edecem ama susmuyor a. m. mk
- +1 yıl
Özele yazarmisin
Cevap sahibi+1 yıl?
- +1 yıl
Özelden mesaj yazar mısın dedi
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bekar bir erkegin boşanmis bir kadinla evlenmesi ; Bekar bir bayanin boşanmiş bir erkekle evlenmesindrn farklir.
Ortada bi cocuk varsa bayanin eski esi velayet vs acarsa nasil olcek.
Eski eşi ile gorusuyirsa bayan eski eşi piskopat bi tipse mevcut eşi onunla ve ailesiylemi ugraşcek.
Bunlar hep soru isaretidir.00 Yorumla
+1 yılArtık böyle durumlar normal karşılanıyor zaten anormal değil boşanmış genç bir erkek nasıl bekar bir kızla evlenmek istiyorsa kadın için de aynı şeyler geçerli
10 Yorumla
+1 yıl2 karakter uyuşuyorsa evet , ben bekarım nişanlımın ise boşandığı bir evlilikten oğlu var ve onunla yaşıyor hiç bir şekilde engelim değil daha çok ona annelik yapmak istiyorum nişanlandım herkesi susturdum en baştan ailemle saygı duyuyor ve çok mutluyuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılHer iki tarafta da bu konu sorun deyilse tabi ki evlenebilirler, hayat ve alacakları karar onları ilgilendirir kimseye açıklama yapmak zorunda deyiller
10 Yorumla Eski nesilde bence bu durum var bence çok normal hatta yaş sorunu da olmamalı tabiki kurallar çerçevesinde ve dayatma olmadan küçük kızların yaşli adamlarla evlenmesinden bahsetmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. Her neyse insanlar alışılmışın dışında bir şey gördüğünde kabullenemiyorlar ama evlilik iki kişiliktir diğerlerinin ne düşündüğü takılmadıkça neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılValla bekarını bilmem ama boşanmış erkek bile boşanmış kadınla hele çocukları varsa evlenmek istemiyor. Benim tecrübe ettiğim bu yönde. Evlenen olursa önünde secde edilsin büyük cesaret. Her adamın harcı olamaz. Ha ben erkek olsaydım boşanmış kadınla çocukları varsa bile aşıksam seviyorsam güzel vakit geçiriyorsam evlenirdim
10 Yorumla
+1 yılTabiki evlenebilir, kimsenin iznini gerektirmiyor.. Bunda ayıp bişey de yok ve böyle bişey tuhaf da karşılanmamalı.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli ; kadının kalbini ve ruhunu değil , bacak arasındaki bir dokuyu ve bi iki damla kanı seviyor da ondan..
21 Yorumla- +1 yıl
Toplumu çok iyi analiz etmişsin 👍
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Evet olmasi gereken normal karsilanmasi ama toplimumuzda hos bakilmiyor. Buda bazen sevsede erkekleride etkiliyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa nesi saçmaymış acaba merak ediyorum? İnsanlar evlilik yapabilir, boşanabilir tekrar evlenebilir bundan daha doğal ne var ki? Elbette bazı hususlar var… Kadının eski kocası hala kasının peşindeyse bu sıkıntı yaratabilir bir ilişki için… Sonuçta ilişki bir nevi huzur demektir… Kimseye aldırış etmemeli iki taraf birbirini gerçekten seviyorsa elaleme affedersin b*k yemek düşer…
00 Yorumla
+1 yılKim hor görüyor anlamadım. Tabi ki evlenebilir. Erkek de boşanmışsa bekar bir kızla evlenebilir. Önemli olan uyumlu bir evliliğin olmasıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden saçma olsun ki?
Hem kadın zina yapmamış normal yollardan evlenip boşanmış.
Her haltı yiyen evlenmemişten daha iyidir boşanmış insan !10 Yorumla
+1 yılSaçma değil bu iki insanın seçimi, kadın ikinci ele düşer diyenlerin beyin hücreleri ortamı terk mi etmiş
10 YorumlaEvlenir. Ben evlenirdim. Aşıksam seviyorsam seviliyorsam evlenirim
20 YorumlaYa çocuğun annesi babası hor görür başka da kimse görmez. Çocuk seviyorsa sorun yok zaten
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Hayır değil. Saçma olması için bir neden göremiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annem de boşanmıştı. Babam bekar birisiydi. Evlendiler. Hala evlilikleri sürüyor. Önemli olan anlaşmak. İnsanlar kendi işlerine baksınlar
20 YorumlaSacma degil ama bu ulkenin insaninin kafa yapisina sigmiyor
20 Yorumla
+1 yılBağnazlık dan başka bir şey değil Peygamber efendimiz bile Hatice annemizle evlenmiş biz kimiz ki böyle bir durumu eleştireceğiz Allah hayırlı insanları eksik etmesin etrafımızda. Bir birinizi seviyorsanız çevreye kulak asmayın
10 YorumlaMahkeme tutanaklarına kadar araştırırım. Önceki kocasına 6284 ile eziyet eden borderline bir kadın olabilir. Kocasıyla muhatap olmasam da kocasının avukatıyla konuşurum. TC kadınları son 10 yıldır hipergami ya da para için boşanabiliyor.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenemesin ki bence evlenmesinde bir sakınca yoktur bekar bir adam olarak boşanıp ayrılmış veyahutta dul bir hatunla evlenirim hiçbir sakıncası yoktur benim açımdan yeter ki sevip aşık olayım gerini lafügüzaftır bence
00 Yorumla
+1 yılSeviyor , fikirlerde uyuyorsa neden olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Saçma değil sahip çıkmak ona destek olmak içinse çok Güzel
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenir niye evlenmesin, çevremde var da örneği
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde şu an sevgilim dul biri evlenmek istiyorum ama annem istemiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Kolay gelsin ozaman
Cevap sahibi+1 yılEvlensemmi aileme rest çekip
- 1 yıl
Seviyorsan ailene rest çekip evlen.
Hayır değil anlaştıktan sonra problem yok çevremde çok evlenen var gayet mutlulular
10 Yorumla
+1 yılSaçma değil ama bizim kültüre 1 2 beden büyük bu durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. hor gorulecek bi durum degil, tercih meselesi. isteyen evlenebilir istemeyen evlenmez
10 Yorumla- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat