Ayrılmak isteyen sevgili "Seninle aramızda çok güzel ten uyumu var gel biz arkadaş kalalım." Diyen sevgili bencil midir?

Ayrılmak isteyen sevgili "Seninle aramızda çok güzel ten uyumu var gel biz arkadaş kalalım." Diyen sevgili bencil midir?

Ayrılmak isteyen sevgili Seninle aramızda çok güzel ten uyumu var gel biz arkadaş kalalım. Diyen sevgili bencil midir?

"Kimseyle ten uyumunu kolay kolay yakalayamam seninle ten uyumu harika ama çok kavga ediyoruz gel biz arkadaş kalalım." dedi bu adam kendini mi düşünüyor sadece bencil mi, narsist mi, manipüleci mi, nedir bu adam sizce? Kavgalarımız bile hep onun hataları yüzünden ama o hatalarını hiç görmüyor her fırsatta beni suçluyor. Bir çok hatasını anlattım ve kabul bile etmiyor ayrıca aldattı bir kere affettim onu bile kabul etmedi aldatmadım dedi ve hala diyor. Bende de güven kalmadığı için hep kavga ettik. Bir de suçsuz gibi bana "ben bana güvenen sevgili isterim." Diyor bende "sen bunu istemen için artık çok geç sen artık sabıkalısın benim gözümde sevgim var ama güvenemem çünkü sen beni aldattın." Dedim adam hala kabul etmiyor bunu. Bir de en son böyle söyledi bana ten uyumu güzelmiş arkadaş kalalım mış, amacı ne bunun nedir bunun sorunu artık benim psikolojimi bile bozmaya başladı bana hakaret bile ediyor sen şizofrensin halüsinasyon içindesin diyor bana. Ben gayet iyiyim herşeyin de bilincindeyim. Napim ben bu adama artık siz söyleyin?

Uzun oldu ama kusura bakmayın artık ben bunun içinden çıkamaz duruma geldiğim için anlatmak yardım almak istedim.😔