Sizce bu sevgi mi yoksa bir arzu mu?

Ünideyim, birisi var uzun süredir uzaktan bakıştığım. Bir iki kere konuşmuşluğumuz da var fakat ben bir ara benden hoşlanmadığını düşünüp bakmayı kesmiştim. Sonra baktım, 1 yıldır değiştirmediği durumuna Cemal Süreya'nın şiirinden bir mısra yazmış. Biraz zaman geçti, ben çekingen biri olduğum için ona belli edemiyordum sevdiğimi, emin de olamadigim icin bakmiyordum. Zaten bir birliktelik düşünmüyorum şuanda ama insan hoşlanınca birisinden onunla ilgilenmeden edemiyor. Bu da benim hatam:( aynı ders grubunda olduğumuz için birbirimizi görüyoruz düzenli olarak, bana bakarken yüzünde istemsiz gülümseme oluyor ve zaten çekingen birisi iyice çekingenleşiyor. Anladığım kadarıyla duygusal birisi instagramdan da arabesk sayfaları takip etmiş. İki seferdir de durumuna ana teması sevgilinin güzelliği olan şarkılardan söz yazıyor ve her birisi de karşılaşmamızdan sonra oluyor. Anladığım kadarıyla benden hoşlanıyor fakat bir erkek bakış açısıyla bakmaya çalıştığımda bu şekilde davranan kişi cinsel bir arzu duyduğundan mı ( sonuçta sadece güzelliğe vurgu yapan şarkılar) yoksa gerçekten bütünsel yaklaşarak 'seven' erkek mi nasıl anlayabilirim? Çünkü ben her ne kadar duygularımı beden dilimle ve davranışlarımla belli etmekle hata yapsam da karşımdakinin karakterine, düşüncelerine, davranışlarına, hayata bakışına, inancına aşık olurum. Ve ben bu kişinin bu özellikleriyle ilgili hicbir bilgiye sahip degilim cunku o kadar muhabbetimiz bile olmadı. Onun benim hakkımda biraz bilgisi var aslında özellikle benim dindar olduğumu biliyor. Her neyse ben böyle davranan bir erkeğin tahmini nasıl düşüncelere ve karaktere sahip olabileceğini merak ettim ve en önemlisi amacını. İlgilenenlere teşekkür ederim şimdidenn

Sizce bu sevgi mi yoksa bir arzu mu?