Çook ama çok güzel birisi olsan, sevildiğini sandığın insan da seni vezir edeceğine dünyaya çevresine , çevrene ailene herkese rezil etse
ama seni hala seviyor olsa ne yapardın? Ben ona artık aşık değilim ama yapma tuba 14 yılın hatrı var diyorum?
Çook ama çok güzel birisi olsan, sevildiğini sandığın insan da seni vezir edeceğine dünyaya çevresine , çevrene ailene herkese rezil etse
ama seni hala seviyor olsa ne yapardın? Ben ona artık aşık değilim ama yapma tuba 14 yılın hatrı var diyorum?
Hayır bence ayıp olmaz burada önemli olan sizin kendi düşünceniz yani sonuçta zorla aşk ya da zorla güzellik olmuyor o yüzden bence kendi hayatınıza ya da kendi kararlarınıza odaklanmanız sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ben. yani eğer sevmiyorsanız sırf aşık olduğunuz için ona acımanız gerekmiyor bu yüzden bence onun duyguları ile oynamadan vaz geçmeyi denemelisiniz yoksa her ikinizi de üzebilir bu durum. yani ben sevmediğim birine sırf acıyorum diye sevmeye devam etmezdim. yani ayıp olacağını düşünmüyorum hiç bir şekilde.
Bi yerde aşk bitiyor yerine saygı sevgi kalıyor diye biliyorum. Kafanız aynıysa sevgi varsa tahammül edebiliyorsan sorun yok ama acıma hissi vs ile hiç bulaşma sahte olma. Hayat senin hayatın ve bir kez yaşanıyor. Ayrıca rezil vb ediyorsa o insan sevmiyordur sözde olan sevgiye gram inancım yok
Cevap
3Cevap
o iş bitmiş acımaya devam et ancak birlikte olma
Saçmalama Tuba kendine de mi saygın yok?
Var işte ama ona üzülüyorum
Neden hayatım babanın oğlu mu sal gitsin o sana senin ona üzüldüğün kadar üzülse şu dediklerini yapmazdı zaten
Evet 👍 teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🌼
Biteni sürdürmek sadece Zaman kaybıdır
Aşık değilim buna eminim?
Evet 👍 galiba haklısın
Teşekkür ederim gerçekçi olduğun için.. gözüm zaten açılmıştı ama yorum tam isabet 🎯 oldu
Merci 😊
Olmaz sevmiyorsan seviyormuş gibi yapma umut verme
Olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?