Kocamın sorumsuzluğundan ve sacma sapan seylere para harcamasindan biktim artik tahammul edemiyorum?

Merhaba 30 yasindayim evliyim calismiyorum ama muhendisim Şu an 28 haftalik hamileyim. Eşim de çalışmıyor aile sirketlerinden gelen parayla ve kira gelirleri ile geciniyoruz.. Mesela bir yere gidiyoruz arkadaslarimizla butun hesabi benimki oduyor gidip 101 oynuyor hesabina diyor yine kaybedip 2 3 bin tl oduyor bi gunde.. Su gibi para harciyor artik biktim ve surekli evde de disarda da bir etkinlik pesinde biktim hep arkadaş ortamindan her gün bağa bahceye gitmekten mangalından oyunundan gidip sacma sapan oyunlara bir ton para veriyor.. Kiz kardesi de ayni anasida ayni birde ayni sitede oturuyoruz 😒hep dip dibe kı.. ç kıcayiz afedersiniz. Yarin cocugumuz olacak o zaman ne olacak bilmiyorum ama normalde belki aa bunlar sorun mu ne var ki diyor olabilirsiniz cunku kime anlatsam bu sekilde tepki veriyor bilmiyorum bazen beni o kadar sinirlendiriyor ki tahammul edemiyorum. Dogumdan sonra calisicam ben dedim iyi 3 kurus para icin gidersin cocuguda bakici buyutur dedi.. Kendime guvenim kalmadi kendimi degersiz hissediyorum. Kocam kotu biri degil benim için herseyi yapti yaparda ama ben sabah gidip aksam gelecegi bi is yapsin istiyorum.

Kocamın sorumsuzluğundan ve sacma sapan seylere para harcamasindan biktim artik tahammul edemiyorum?