Kocamla para yüzünden kavga etmekten yoruldum? Hele o kaynanam ?

Evimiz arabamız var. Bir evin bı oğlu babası oturttu bizi evlenirken. Dükkanı da yapmış babası orada çalışıyor yıllardır kendi işi yani. Borcumuz harcımız da yok elhamdülillah. Yani çok şükür ki tuzumuz kuru. Ama adam cimri. Bende bı kaynana var düşman başına bile değil. Torununun yediğini içtiğini sayıyor. Kıskanıyor çocuğu rahat buyuyomus onun çocuklarından diye. Kocamı bana karşı ezelden beri kışkırtan bizi ayrılık raddesine getiren aramızı soğutan o, izin verende kocam tabi. Para harcama adamdan mutlusu yok. Ya hu ev dökülüyor yaptırmak istemiyor. Büyük aygazı söküyor o çok yakıyor diye, gece saat 12 de ampul söküyor belirli saatten sonra lamba yanmayacakmış. Çocuğum olmasa Allah'ına kavuşturacam. Ben bu adamı napayım. Sussam konuşsam bagirsam cagirsam alttan alsam kavga etsem ne yapsam da zerre düzelmiyor. Ailesi de fistekliyor tabi kese bir ya. Kendi en iyilerini alıp yer. Bana avuç içi kadar verir. Kendi sürer sefasını. Allah bunları bildiği gibi yapsın.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar altta ki gizli üye bey yorumları engellemiş. Sanırım kendisi zavallı bir sap. Çok aldırmayın. Havlayip kaçıyor. Ahahhahaha
Kocamla para yüzünden kavga etmekten yoruldum? Hele o kaynanam ?