Selammmss ✌️
.. öldün sandık :D

#sosyetic
Selammmss ✌️
.. öldün sandık :D

#sosyetic
Genelde karşımda ki kişiye göre değişiyor çok yakın arkadaşımsa veya sevgilimse sorun etmezdim. ama pek konuşmadığım kişiye umursamaz bende geç yazardım. yani mesaj konusuna takılan birisi değilim. genelde çok acil bir şey olursa ya da önceden söylememize rağmen o an saatinde cevap yazmaz ise o zaman biraz tepki gösterebilirim.
Bu biraz mesajı atana kişiye bağlıdır. Önemsediğim birisinin geç yazması hoşuma gitmiyor veya ben mesaja cevap beklerken sitede soru sorup görüş yapması... Sitede takılmak isterse söyleyebilir, anlayışla karşılarım ve müsait olduğunda yazar. Kopuk sohbeti sevmiyorum, hoşuma gitmiyor
Duyanlaraaaaa duymayanlaraaaa :D
Güzel şarkıdır severim 😂
Soranlara sormayaaaanlaraaa :D
Bunu kim söylüyordu 🤔
Cengiz Kurtoğlundan dinle 😌
Tüm şarkılarını bilirim, lise yıllarında hastasıydim
Adam efso, bazı sanatçılar gibisi bir daha gelmez
https://youtu.be/b_nPjwwcujU
Çok az bilinen ama benim için önemli ve en sevdiğim şarkılarından birisi, sözlerine de dikkat et... sana gelsin
Efenim teşekkür ederim, sözlerini üstüme alınmıyorum çünküsü nazlı melek falan diyor sjdk
Kısassa kısas 😈 en sinir olduğum şey. Hani bir yoğunluğu vardır anlarım da her zaman bunu yapıp duruyorsa artık yeter derim yeter. Ama bunun nasıl bir duygu olduğunu anlaması için aynısını birkaç defa yaparım.
Bi de anlamıyormuş :D
Ters teper
O cevap gelmesen ben mesajımı siliyorum. Öyle saatlerce mesajımı bekletmeye gelemem. Çevrimici olduğunda veya görüldü yaptığında cevap yoksa mesajımı silerim. Ki bunu sadece bir kisi yapıyor. Bende onun hoşuna gitmeyen şeyler yaparak karşılık veriyorum.
Cevap
56Cevap
Takmıyorum çok ben yazıyorum çünkü ben öyle biriyim genelde günler sonra cevap verdiğim biri oluyor karşıdaki insana bağlı tamamen benim için önemli birisi ise ne yapıyorum ediyorum yazıyorum ama öyle çok önemli biri değilse bekliyor baya hemde.
İşi varsa önemsemem,
Normal eğlencelik bir sohbet dönüyorsa, kişiye göre tavır alırım,
Polis bi sevgilim vardı bir zamanlar. Mesajıma 2 gün sonra cevap verdi. Sinirlendim umarım çatışmaya girmişsindir de vurmuşlardır seni yoksa kendini bana affettiremezsin diye çıkıştım. Çocuk gerçekten vurulmuş, 2 gün topun bakımda yatmış. Kendimi affettirmek için yapmadığım şey kalmamıştı. İlk defa bir erkek için bu kadar çabalamıştım 😂
Kız Allah seni :D jsjsk
Çocuk ölümle cebelleşirken Masal trip peşinde 😄
Ama tipik kadın şeysi, hepimiz öyleyiz
Yaaani dimi ama ne biliyim ben onun vurulduğunu falan hıh 😂
Haber verseydi ya vuruldum diye ayıp etmiş
E yaaaani, ambulansı beklerken arayıp yavrum ben vuruldum diyebilirdi. Gider refakatçilik yapardım 😂
Eveeet düşüncesiz şey
Hıh neyseki ayrıldım da kurtuldum kdkdk
Geç dönme sebebini biliyorsam sorun etmem. Sonuç da kimse elinde telefonla benden gelecek mesajı beklemiyor. Herkesin işi var gücü var. Ama bilmiyorsam ve kasıtlı yapıyorsa ona göre davranırım ben de. Eğer bu kasıtlı yapan sevgilimse işte o zaman tutmayın küçük enişteyi moduna geçerim :)
O moddan çıkıyor musun ki sen ahaj
Hahaha :D ama geçtiğin zamanları anlattın
😌
Bir şey yapmıyorum ya şu mesaj olayları beni çok sıkıyor çünkü bu benim de sık sık başvurduğum bir davranış saatler sonra dönebiliyorum arayacağım diyorum arayamıyorum ve bazen sadece canım istemediği için bile dönüş yapmadığım insanlar oluyor sevgilim de buna dahil aştım artık bunları isteyen istediği zaman cevap versin
Aynen ya harbidan ara konusalim sesini duyim coluk cocuga karisalim demi.
@bjkbjk1903uay yok artık okadar yani
Tanismak istersen neden olmasin hatay iskebderundan ben
@Asu_egekızı
İşi olabilir diye düşünürüm.
Çok uzun sürdüyse merak ederim.
Ama!
Geçerli bir sebebi yoksa bir daha aynı sıcaklığı bulamaz ben de.
İyi niyetlisin aşırı sjsj
Ama! dan sonra okurken bi titreme geldi bana
Genelde bunu yapan ben oluyorum. Bana yapılınca ayar oluyorum. 😁 Başka sohbete geçerim, geç cevap verene görüldü atar geçerim.
Aferin sana :D
Kaybedersin böyle düşünürsen
geçerli bir bahanesi yoksa önemi kalmıyor artık:)
kişiye göre değişir tavrım ama genelde değer verdiğim kişilere rahatsız olduğum her ne olursa olsun konu bir kaç kez uyarıyorum baktım aynı tas aynı hamam bu olmamış ham daha diyorum ve uzaklaşıyorum gelemiyorum sinir olmaya ya
Cevap yazıyorum. Elinde ki telefonu bana direkt mesaj atabilsin diye almamıstır herhalde o arkadas.
Müsait degildir , uyuyordur bir çok şey olabılır. Gec cevap yazdı ben de geç yazayım gibi ergen düşüncelerim yok
mesajıma bakmayacak/aramama cevap vermeyeceksen NEDEN TELEFONUN VAR
diye bir anda yükseliyorum.
sevdiğim, arkadaşım, kuzenim, babam.. hiç fark etmez.
bir tek anneme yapamıyorum dönüp anca mı aradın diyor çünkü HJDFBGDFHJJGDF
Ben gördüğüm an cevap veririm. Ben de tuhaflık var 😅
Ama önemli olan ne zaman gördüğün 😅
Demek ki saatler sonra müsait olabildi yahut msjı o zaman farketti.
Dün arkadaşım mesaj atmış. Bugün tevafuk görüşünce msja cevap vermedin dedi. mesaj atığını farketmemişim bile. Benim başıma geliyorsa, herkesin başına gelebilir.
Kızarım. En azından şu işim var diyebilmeli veya meşgule atmalı arayınca. O güven sağlandı ise zaten geri döner. Ancak bu sürekli bir hale geliyorsa insan altında başka bir şey aramaya başlar.
siliyorum direk. O an bir işi olabilir ama tekrarlanırsa demek ki benim verdiğim değeri vermiyor derim. Ayrıca insanlar anlattıkları kadarda yoğun değiler.
En sinir olduğum şeylerden biri.. Bende artık mesaj atmıyorum kendimi değersiz görüp hissetmek istemem.. Var bu durumu yaşadığım arkadaşlarım ve kısasa kısas yapıyorum..
Bu durum sürekli yaşanmaya başlamışsa, herhangi bir bahanesi yoksa artık bende mesaj atmamaya ve attığı mesajlara hiçbir şekilde dönmeme kararı alırım.
Mantıklı
Bir arkadasim sürekli bahanelerle 3 gün sonra cevap veriyordu. Ben artik hic cevap vermiyorum. En son yazisina 1 ay gecikmeli yazdim. Aninda cevap verdi bende birdaha yazmadim.
Ben de saatler sonra cevap veririm, affetmem.
Her ne kadar sinir bozucu olsa da bende karşı tarafı beklemeye bırakıyorum. Benim için her şey karşılıklıdır.
En nefret ettiğim şey bi iki kere anlarım işi vardır derim ama bi yere kadar dayanırım sogudugum zaman dönüşü olmaz
O cevabı genelde görmem çünkü 1 saat geçtiği zaman engeller geçerim kimse kimsenin nazını çekecek kadar ömrü uzun değil
Konu neydii diye düşünmeden edemiyorum 🤣🤣 sonrada işime gelirse cevap veriyorum işime gelmezse cevapsız bırakıyorum 😅
Önemli bir mesaj attıktan sonra cevap geç gelirse, sinir olurum. Normal mesaj ise, muhabbet falan, hiç bir şey yapmam.
Çok takılmam. İşi olabilir, müsait değildir, canı sıkkındır vs. ben de bazen yapıyorum bunu. O yüzden çok büyütmem bu konuyu.
Geçerli bir neden varsa sorun yaratmam ama telefon elinde olmasına rağmen cevap vermiyorsa engeli basarım.
Arada bir olursa bu durumu hiç sıkıntı yapmam ama sık sık yaparsa. Bende aynı şeyi yaparım çünkü intikam soğuk yenen bir yemektir 😂😂
Mesaj atmayı sevmem pek. Arada atıyorum. Geçen arkadaşın bşrine attım ertesi gün baktım geri dönüş olmamış hala engelledim. Artık telefon üzerinden bana ulaşma şansı yok
Hiç bişey olmamış gibi devam ediyorum sohbete kaldığım yerden. Kavgaya lüzum yok. Ama acil bir durumda zaten arar sıkıştırırım
Kendim elimden geldiğince hızlı cevap verir bekletmem karşımda ki kişi aynı şeyi yapmazsa beyninin etini yerim gerçek anlamda !
Ne yazık ki kadınlar böyle yapınca onlara muhtaç olduğumuzu düşünüp daha geç cevap veriyo
bana böyle yapılınca karşıya yapmak istediğim😂😂
Sinir olurum. O an önemli bir işi dai olsa küçük bir mesajla bunu dile getirmek zor olmamalı.
Mevlutunu okutuyorum. Helvayı geçtim artik😂
Hiç sevmedigim , sinir olduğum şeylerden. İşi varsa tamam ama başka türlü kabul edemem.
Görüldü Atar Benim Mesajıma Kaç Saatte Baktiysa Onun 2 Katı Saat Sonra Dönüş Yaparım
Bildirimler, yana kaydır, telefonu ve elleri cebe sok ıslık çalarak yürümeye devam et :)
Önemsediğim biriyse tepkili olurdum artık bu durumları da aştım, umurumda değil genel olarak.
Saatler sonrası sorun değil de günler sonra olunca ölü taklidi yapıyorum.
Kıssasa kısas mantığını yanlış bulsam da geç mesaj için bu yöntemi kullanıyorum.
cevap verirrim var mı mesaj alıp cevap vermek isteyen
Eğer önemli bir iş, mecburiyet veya durum yoksa elbette sıkıntı yaratır bu.
Anında cevap veririm buna devam ediyorsa da belli bir yerden sonra bir daha mesaj atmam
Utansın dıye hemen cevap verırım sonrasında ıletısımı rölantıye alırım
Çokta şeyapmayın ya belki işi vardır belki müsait değildir 😃
Görüldü atar bırakırım veya direk silerim mesajı okumadan
Bilerek gec cevap verdigini düşünürsem bende gec cevap veririm
Sen yaşıyor muydun diye dönüş yapıyorum genelde. İnsan bi bakar yahu 😂
Bir daha mesaj atmam
önemli Bir işi yoksa o saatten sonra bi önemi Yok
Olabilir.
Herkes her an müsait olmak zorunda değil benim için.
Mantıklı bir gerekçe yoksa belirsizlikten nefret ederim
Umursamam genelde ve bu durumu dürüst olmak gerekirse ben de yapmaya başladım ya.
Sevgilim mesaja geç cevap veremez. İşi olmadığı sürece geç cevap yazarsa tartışma çıkar.
İşi olabilir ama genel olarak kısasa kısas tesekkürler. 🤓
Engelliyorum
Tabi sürekli ve nedensizse
Bir süre cevap veriyorum sürekli hale gelirse silerim uğraşamam
Olabilir, İşi vardır ve bakamamıştır derim. Çocuksu tavır içine girmişse salarım zaten
O kişi genelde ben oluyorum 🤧
shhsjs aynen :D
Her yapılanı bir kenara yazıyorum 😂
Sonra ne oluyor
Bir anda konuşmayı kesiyorum
Küt diye pat diye şak diye djkd
Aynen öyle 😂😂😂
baktığında da cevap vermem bir daha umruma gelmez o kişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?