#𝓘𝓼𝓪𝓫𝓮𝓵𝓵𝓪🖤

#𝓘𝓼𝓪𝓫𝓮𝓵𝓵𝓪🖤
Bende saatler sonra cevap veriyorum. Bir sonraki mesajlarında ‘görüldü’ yapıp çıkarıyorum. Bunlarla zaman kaybetmektense duvarı izleyerek mandalina yemeyi tercih ederim. (Örneğe takılmayalım, aklıma gelen ilk şey buydu😅)
Kimden... Buna bakarım. Aramasına 5 gün sonra döndüğüm de var aradığımda cevap vermeyip bir hafta sonra dönen arkadaşım da var umursamam Yani önemli olan Karşımdakinin kim olduğu
Karşıdakinin işi olabilir ve geç cevap verebilir. Bu normal bir durumdur ancak görüp de saatler sonra cevap veriyor veya vermiyorsa sıkıntıdır.
Cevap
36Cevap
Eğer ki bu durumu sürekli yapan birisi olursa onunla pek iletişim kurmayı istemem gadası
En sevmediğim insan tipi. Bende onu sallamıyorum daha sonra.
Saatler sonra cevap veriyorum ya da görüldü atıyorum yazmıyorum.😂
Bir kac gun sonra hic birsey olmamış gibi cevap yaziyorum sonra tekrar cevap geldiginde cevapsiz birakip gostluyorum ve hayatimdan bir copu atmis oluyorum 😀
Onun cevap verdiği süreden daha geç cevap veririm. Etkili bi yol kendilerine yapılınca bana nasıl yapar kafasına giriyolar ve sinir oluyolar. Sinir etmek çok keyifli
Geç görme sebebini sorarım çok da umursamam hani , umursayacagim geç görme konuşma anında oluyor konuşurken bi anda mesajlarıma geç dönmeler olursa sinir olurum o zaman
Eğer önemsemediğim biriyse umrumda olmaz ama her gün sürekli olarak konuştuğum biriyse ben de aynısını yaparım
Bende aynı şekilde karşılık veriyorum ama sevgilimse tatlı tatlı konuşurum yapmasın haber versin olay bu.
Bu kişinin kim olduğuna bağlı önemsemediğim biriyse zaten takmam. Hatta mesajları siliyorum genellikle birkaç tanesi hariç
Tek seferlik ise; işi vardır, müsait değildir diye düşünebilirim ama süreklilik arz ederse, geri dönüş yolunu kapatmasını da bilirim...
O iplemez tavırları hissettiğimde, anınds yansıtırım.
Böyle şeylere takılacak kadar yoğun bi muhabbet içinde değilim kimseyle
Umursamadığı için yazmayan biriyse aynı tavırla terbiye ederim, bie noktadan sonra yanıt vermem
Ulan telefon elinden düşmüyor benim mesajı yeni mi gordun. Derim 😂
Hiçbir zaman öyle bir şey yaşamadım bilemiyorum🙂↔️
Acelem yok ise benim içinde acelesi yok bekleyebilir…
Aynı benim gibisin 😂😂 ama kimseyi bekletmem. Yasa hanım
Yoda hanım demek istemiştim @avicenna90
Geçiştirilmeyi sevmem. Ve sessizce o kişiden uzaklaşirim, sogurum.
Saatler sonra cevap veriyorsa onu hayatimdan silerim
Eğer her zaman bilerek geç cevap yazıyorsa yolumu ayırıyorum
Engelliyorum ne istediğini dahi bilmeyen veya oyun oynayan erkolara tahammülüm yok artık
Bana saatler sonra mesaj gelmez, tam olarak kesilir ve susarlar
Çevrimiçi yazıyor olsa bile uygulamadan çıkış yapmıştır belki. Ve gerçekten görmedi. Ve hemen cevap bekleyip karşı tarafı sıkmak istemedi. Ve 1 saat içinde mesaj geleceğini düşünmedi
Bende saatler sonra cevap veririm, kısas her konuda en sevdiğim şey
Çok umursamıyorum niye bu kadar takılıyorsunuz ki
Aklayıp paklayıp vitrinlere koyduğunuz insanın sizi aynı yere koymaması can sıkıyor evet. Siz de onu astığınız yerden indirebilirsiniz. Herkes vakit ayırdığına müsaittir.
Şu zamanda herkes her saniye telefonuna bakıyor. Eğer cevap geç gelirse beni umursamiyordur ve o kisye geçmiş olsun
@CielosM neden?
@CielosM hayır
@CielosM ama ben soruma cevap alamadım
@CielosM ikinci şans denilen şeye inanmam
Yoğun olmadığını bildiğim biriyse bende görmezden geliyorum 😅
ne yazmıştım ddiye bi kontrol ediyorum unutuyorum çünkü
Kimseden mesaj gelmiyor saatler sonrada gelmiyor
Geri dönüş mesaja baktığında ortada bı engel görüyor. direk engel atarım uğraşmam kımseyle.
Çıldırıyorum ama kendim başkalarına hep geç cevap veririm
Saatler sonra cevap veriyorum.
Hiç bir şey yapmıyorum.
Günler sonra dönerim
çok da önemli değil
görmezlikten geliyorum
Geri cevap yazmıyorum genelde
Bir gün sonra yazıyorum hak ettiği gibi
Hevesim kaçıyor jdjsj
Trip üstüne trip ajdnan
Bisey yapmam müsait olmauabilir yqni
Ertesi günü görüyorum