SEVGİLİM EVLİ VE BEN NAPACAĞIMI BİLMİYORUM BANA YARDIM EDİN?

Sevgilim evli bunu ilk duyduğumda kahroldum 2. Sevgilim yaklaşık 2 aydır beraberiz ve her gün yan yanayız bana aşık olduğunu söyledi severek evlenmemiş çok boşanma aşamalarından dönmüş ben yanlış olduğunu biliyorum ama deli gibi aşığım ayrılmak istemiyorum bana seni peşimde sürükleyemem sana hata bu sen bunu haketmiyorsun ben çok yoruldum birşeyler artık bitmek zorunda dedi sevgim var ama senin en güzel yılların mahvoluyor bunun sonunu biliyorum ya benden nefret edeceksin ya da benim için hayatını yakacaksın bırak zirvede kalsın imkansız kal ama ayrıl git dedi ben istemedim konu bi şekilde kapandı yanında değilm 1 haftadır gelme dedi bana dönme ben senin yüzünden hayatımı unutmuşum dedi yine seni seviyorum dedi ama ben anlamıyorum napmak istiyor ben napmalıyım bana bu konuları açmaması için ailemin yanından geri dönmeyi düşünüyorum 1-2 gün erkenden sırf onun yüzünden cuma gidecektim yarın çıkayım diyorum yokluğuma alışmasın diye sizce napmalıyım lütfen bana yardm edin çok zor durumdayım
SEVGİLİM EVLİ VE BEN NAPACAĞIMI BİLMİYORUM BANA YARDIM EDİN?