Ex neden seni sevmiyorum demez?

4 yıllık bir ilişki yasımız daha genç özet bir sekilde çok kez ayrıl barış oldu askere gitmeden 1 ay önce ayrıldık askerde Şu an 3. Ayı toplasan 5 6 kez hal hatır sormak için yeri geldi laf demek için yazmıştım. 3 gün önce sevgilim var sanıp benim 20 gün önce yazdığım mesaja cvp vermiş gibi mesaj yazdi sevgilim sandığı hesap benim fakemdi takip ediyordu fakat engellemişti bana yazmadan 5 dk önce ztn arkadaşı ss attı öyle sanmış. Her neyse 3 gün o gece dahil konuştuk ben yazdım son 2 gece unutamadığım dile getirdim kıskandırmaya çalıştı açık bir şekilde canımı yakmaya çalıştı sevgilim var dedi sonra arabam benim sevgilim filan dedi güya biraz canımı yakmaya çalıştı yarın dahası ağlayarak wp engelimi kaldır dedim kaldırdı soyle dedi içimden geçen herseyi dedim taki umrunda olmadı pek ağır da konuşmadı bise demedi pek. Beni sevmediğini soyle dedim sonda soyleki bende senden nefret edeyim dedim söylemedi laf değişti başka bise diyormusun dedi tekrar ettim beni sevmediğini soyle diye gene konu değişti son kez tekrar ettim beni yorma bb yazdi neden sevmediğini soyleyemedi engellemedi ben engelleyince oda engelledi sonda.
Ex neden seni sevmiyorum demez?