Bazen seni seviyorum diyemez insan, onun yerine ;
dikkat et kendine, der fazla yorma kendini der, hava soğuk sıkı giyin, der
gidince beni ara , der geç yatma erken kalkacaksın der, der der der durur...
Bazen seni seviyorum diyemez insan, onun yerine ;
dikkat et kendine, der fazla yorma kendini der, hava soğuk sıkı giyin, der
gidince beni ara , der geç yatma erken kalkacaksın der, der der der durur...
Açıkçası ben artık sözlerin benim için bir kıymeti olduğunu düşünmüyorum bugün seni seviyorum kelimesini milyonlarca insan kullanıyor Sevgi kelimesini kullanmak bir şey ifade etmez sevdiğini hissettirmek ve göstermek önemlidir , bence artık seni seviyorum kelimesi basit ve sıradan bir kelime oldu ama bugün seni seviyorum diyen insanların yarın acımasızca hayatımızdan çıkıp gittiğini de göz önüne aldığımız zaman bu sözün herhangi bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Ama insanın karşısına çıkan her insanda kendisinden böyle uzak durdukça insan bazen kendisini sorgulamaya başlıyor, bence hayatımızda yeni tanıdığımız her insana imkan vermek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü her ne olursa olsun Yeni şeylere fırsat vermek kendi hayatına imkan vermektir
Belki de ben de aynı şeyleri yaşamışımdır yaşadığım aynı şeyleri niye böyle başkasını yaşatayım
Çok az yedin, yavaş kullan, sıkı giyin, dikkat et, yumurtayı ben yaparım, Allah seni hayatımdan eksik etmesin..
Özünde ilgi barındıran her cümle, genel olarak sevgi tabanlıdır.
Katılıyorum.
Sözleri davranışlarla desteklemek en önemlisi.. Ne dersen de, söylediklerin yaptıklarınla pekişmiyorsa boş yere kelimeleri israf etmektir sadece..
Teşekkür ederim..
Ben seni seviyorum demiyorum, ilgimle alakamla verdiğim değerle hissettirmeyi seviyorum. Kuru kuru seni seviyorum denilmesindense hissettirmedikten sonra neye yarar...
Cevap
12Cevap
Yemeğini ye, üstünü sıkı giy, benimsin, gözlerini oyarım, kendini yorma, iyi ki varsın.. sözleri eşdeğerdir
Benim için iltifat etmek güzeldir.
Seni seviyorum öyle harcanıp dile pelesenk edilmemesi gereken bir cümle zaten bana göre.. Ruhen ve mental olarak hissettirmek gerekli. Bazen bişey demeye de gerek kalmaz o ayrı konu tabi ama üşütme, sıkı giyin, ilacını al, yemeğini ye gibi söylemler en içten olanlar bana göre.. He bir de öküz, uyuz, aptal falan da denebilir benim kitabımda :D aahs cilveleşirken dağları deviyorsak ahah Keyifli günler.
İllaha bana sevdiğini kurduğu bir cümle ile göstermesine gerek yok.
Güzel bir bakış.
Güzel ve içten bir tebessüm.
Ben anlarım merak etmeyin.
Görmesini bilenlerdenim.
Hiç tahmin edemeyeceğiz kadar gorebilenlerdenim.
maalesef ki öyle.
Çünkü onu gosterebilecegim veya görmesini saglayabilecegim biri yok.
İnsancıklar insan olma niyetinde değiller maalesef.
Sözlerimle değil eylemlerimle görür onu nasıl sevdiğimi. Ayrılıklarda bile ondan başka kimseyi almadığımı hayatıma, başkasına koşmadığımı, gözü kapalı bana güvendiği için zaten sevgimden de, sadakatimden de emindir. Karşı taraftands bunları isterim, altı boş "seni seviyorum" cümlesi yerine bana hissettirsin.
Sevgilim benim dualarımda kızımla en baştadır. O da bunu bilir.
DAha güzel bir seviyorum deme şekli olmaz bence
Canımın içi beni bitiriyor 🥺❤️
Kendine dikkat et demek mesela aslında çok basit gözüküyor ama içerisinde birçok anlam barındırıyor 🌸
Kemal Sunal gibi.
"iyi dans bilirim, kibar fakat çok sertim, o biçim ısrar ederim"
Birisine benim için çok değerlisin, senin yerin çok başka diyorsam, bir zahmet anlayıversin : ))
Hayatımda kimseye seni seviyorum deme fırsatım olmadı. Seni seviyorum anlamına gelen cümleleri de bilmiyorum.
Hep yanımda ol. Allah senden razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin. vs vs
Sözel nitelemek bana inandırıcı gelmez. Yüreği ile sevmeli insan. Gözüne sokar gibi göstermemeli.
Bunu hissettirmek beni daha çok mutlu eder, seviyorum demek sadece sözden ibaret, fiziken, ruhen hissettirmek daha anlamlı olur..
Şiir bile yazabilirim sözlerimle ifade ediyorum
cemal süreya özetlemiş zaten işte detayda ki gibi
Benim için çok değerlisin derim 🌼👭❣️
Davranış beden dilim yeterli.. 🥂
İyi ki varsın
Gah bi çay goy da içeak
Söylemem:D
Hımm söylesem mi acaba 😀
İçimde senden başka yer kalmadı:)
Burnumda tüttün..:)
sana patik aldım.. soğuk oralar. üşümesin ayakların...:)
Selamın aleyküm Dilara ben volkan :D
Huzur veriyorsun:)
saçını kurutmadan çıkma sakın dışarı.
:)
günaydınım, narçiçeğim, sevdiğim...:)
iyi benimlesin...:)
Aç mısın lA:)
Beni ergenliğime götürdüğün için teşekkür ederim.😂😂😂
sensiz doğan güneşin taaaa ammınaaa koyayımmm!
:D:D
Kelimeler bazen çok gereksiz hadi sarıl bana da evrenin geri kalanı hakkında herşeyi unutayım.
(Final)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?