Kadınlar sevgi ilgi isterler sık rastlanan bir durumdur. Erkeklerde kadınlardan ilgi ister. Burdaki erkek üyelerden birisi benden sevgi ilgi bekliyordu sonuç alamayınca hüsrana uğruyor. Ben onunla samimi değilim ki kimseye sevmek zorunda değilim saygı göstermek önemli. O erkek burdaki üyelere sürekli kendini sevdirmeye çalışıyordu değer vermesini bekliyordu, işte beklentiye girerse hayal kırıklığı uğrar. Kendisi de ruhsal rahatsızlığı var birçok üyeler biliyor zaten. Bende tartıştım onu engelledim. Kimseye kendini sevdirmeye çalışmasın, önce kendini sevmeyi bilmeli gerisi kendiliğinden gelir.
Şöyle ifade edeyim; Ondaydı ya aklım, sonra sendeledi algım. Görür diye beklemiştim, göremeyeceğini düşünememiştim hiç anlamadım hala tam olarak, ama yakınım hissediyorum. O yüzden de uzak olduğumu biliyorum. Hissetmek yetmiyormuş çünkü anlamak için arada mesafe olmadığını bilmek gerekiyormuş, mesafe öfkeden çıkıyor, öfkenin sonunda araya mesafe giriyor. Sonra korku, sonra derin bir sorgu, biraz daha az mı sevsem acaba onu veya ‘’o’’ dediğim şeyi, tarzını anlamak zor zaten neyi neden yaptığını bilmeden, rıza göstermeye razı olmak lazım razı olduğuna rıza gösterebilmek için. Her şeyin sevgiden olduğunu anlayabilmek için. Hepsinin sevgiden olduğunu hissedebilmek için.
Benim sevgilimde benle hiç ilgilenmez nasıl olduğumu bile merak etmez varsa yoksa işi ortamı ve arkadaşları ama ne zaman kavga çıkarsam yine başladık der ilgi istediğimi açık açık belli etmeme rağmen yine bunun için beni suçlar işini bahane eder ama sorsan beni seviyor bunun neresi sevgi oda şüpheli?
Önce seni seviyorum cümlesinin önemli bir tarafı yoktur bugün Bu cümleyi herkes ağzını peresevk yapmış alışkanlık bir şekilde söylemeyi kendine görev edinmiştir. Bence en güzel duygu yaşadığın aşkım ve sevgiyi hissettirmektir bugün herkes aşkım canım bir tanem kelimeleri ile geziyor Ama kimse birbirine gerçek anlamda sevgiliye yaklaşmıyor kimse birbiri için fedakarlık yapmıyor cümle önemlidir Ama asıl önemli olan hissettirmektir.
Benim icin degerli bir insandan gelmedigi surece hic bir onemi yok , disari cikip her gordugume seni seviyorum diyebilirim , bu sozlerim bosluktan ibaret olur , bir yabanci oldugum icin.
Sozun degerini veren soyleyen insandan ibarettir tamamen.
Çok önemli değil ya, sevdiğini biliyorsam devamlı irdelemem. Karşımdaki insanı boğmaya gerek yok. O her akşam seni seviyorum diyerek uyur veya gün içinde de dile getirir, belki ondan eksikliğini hissetmiyorum ama sevdiğini bildiğim için de sorun yok
asla önemli değil hiç böyle takıntım olmadı aşkım canım içiyim çok problem hoşuma gitmez ama 30 30 40 yaşlarındaki erkeklerin en çok düştüğü şey bol bol ilgi ve seks böyle yaklaştığınız çocuğa o adamı evliliğe bile çekebilirsiniz aklı çıkıyor
Bayıyor bayıyor. Gün içinde ne değişiyor da sevmeyelim? Bugün bana hiç "Seni Seviyorum." demedin, Allah da belamızı verdi herhalde, bana da söylemeyin aga.
Artık sevgi sözcükleri yerini cinsel terimlere bıraktı, hem söyleyen kişi için, hem söylemesini isteyen kişi için, her iki tarafında önceliği değişti bana göre.
Benim için önemli değil çünkü artık önemsemiyorum diyebilirim çünkü önemseyen olmadı bu zamana kadar hep duygu olarak kullanildigim için hickimseyi istemiyorum hayatimda