Aşk İlişkileri Evli flörtüm beni yoldan çıkaracak sonunda sanırım şu sözlere bakın haksız mıyım eriyorum resmen? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 🤤 Güncellemeler+1 yıl Güncel Evli flörtüm beni yoldan çıkaracak sonunda sanırım şu sözlere bakın haksız mıyım eriyorum resmen? Cevapla Flört Soruları Evlilik Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl İlk defa bu sözleri duyuyorsun sanırım, ne üzücü. Karısına da böyle diyordur, ilk değilsin yani. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tatlı cadı ve cimcime de diyorsa bu iş olmuş 😂 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Derler tabi öyle :) dilin kemiği yok. Daha verimli ol istiyor demek :) gaz veriyor sana. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bunada düşülmez beee ayaanın filan takılması lazım düşmek için buna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlk defa bu sözleri duyuyorsun sanırım, ne üzücü. Karısına da böyle diyordur, ilk değilsin yani.
Tatlı cadı ve cimcime de diyorsa bu iş olmuş 😂
Derler tabi öyle :) dilin kemiği yok. Daha verimli ol istiyor demek :) gaz veriyor sana.
bunada düşülmez beee ayaanın filan takılması lazım düşmek için buna
Güzel taktik ver gazi😊😊
İyide çok klişe bunlar liseli gibi
:))))),
Yürü
İnanma yalan
Etkiliyor
Adiler