Sizce KS? Ne diyorsunuz?
Erkekler daha kolay atlatır. Çünkü...
Kızlar daha kolay atlatır. Çünkü...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce KS? Ne diyorsunuz?
Erkekler daha çabuk atlatır çünkü ayrılık onlara çok daha sonra koymaya başlıyor. Kadınlarda zamanı gelince tak diye siliyor, sonra geriye dönüp bakmıyor bile.
Erkekler başkalarıyla birlikte olabiliyorlar kadınlar bence başkasıyla birlikte olmuyor ayrılık sonrası
Erkekler daha çabuk atlatıyor genelde de kadınları suçluyorlar ve duygusal varlıklar olmadıklarından bundan sonra işte şöyle olucam böyle yapıcam diyip agresifleşiyorlar bence
Kadınlar genelde ya takıntı yapıyor ya da acı çekiyorlar tek avantajı diğer Erkeklerin ilgisi ama biyerden sonra insan değersiz hisediyor o erkekleri görünce ve daha çok üzülüyoruz
Beklentiye hemen girmesek keşke
kadınlar daha rahat atlatır diyelim. genellikle ilişkide kadın erkeğe çok şey katar ancak erkek kadına o kadar şey katmaz. genellikle diyorum, her üstüne alınan yazmasın şimdi.
o yüzden de genellikle erkek zamanla kadının ona kattıklarını fark eder, başta iyi gibi gelen ayrılık ondan bir şeyler eksiltir, kadın ise artık odağını erkek hariç şeylere verebilir ve hayatında biri de olmadığı için arkadaş olarak da ilişki olarak da çevresi daha da aktifleşir.
Kadın ilk zamanlar çok acı çeker, erkeğin ise jeton sonradan düşüyor. Haliyle daha uzun sürüyor, onun için ağlayan seven kadın artık onu istemiyor. Bence kadınlar o yüzden.
Cevap
37Cevap
Kadınlar çok bağlanıyor ve takıntılı oluyor o yüzden kadınlar atlatamıyor
biz erkekler hemen salaşlığa başlarız zira alışmışızdır arkamızı birisinin toplamasına, evde bira şişeleri birikir, bulaşık çamaşır hat safhada ev zaten sorma gitsin bekarlar üşüşüyor ve derbeder hayat başlıyor, ama kadın öylemi ya? tam tersi hayata başlamak için dimdik dipçik gibi ayakta kalmayı beceriyorlar helal olsun kadınlara
Kadınlar daha çabuk atlatır. Ayrılık acısı çekilmelidir çünkü sağlıklı olan budur eğer ertelenir duygular bastirilirsa ileri zamanda bu karşımıza çıkar ve bu süreç uzamaya başlar erkekler yas tutmayı ertelerler başkalarıyla beraber olup duygularını bastırmak isterler kadınlar ise sıcağı sıcağına yas tutup duygularını yaşarlar kötü duyguyu atarlar erkeğin ise karşısına yalnız kaldigi anda çıkar bu duygular acısı 3 ise 10a katlanır biraz psikolojik konular aslında.
Kadınlar ilk bir kaç gün veya bir kaç ay ağlarlar ( ilişkiye göre) bu sürede erkekler bayram eder sonra kadınlar unuturlar ve eğlenmeye başlarlar bu kez erkeler yokluk çekmeye başlar ( genel olarak) kaybetti şeyin farkına varırlar ve ağlamaya başlarlar
Kadınlar her türlü daha kolay atlatır. Çünkü çevrelerinde onlara sürekli yanlayan erkekler, yedekleri vardır. Onları kullanarak kafalarını meşgul edip kısa sürede atlatırlar. Erkek sevdiyse ağır dağılır ömür boyu eski adam olmaz.
Kadınlar, duygusal ve kıskanç varlıklar iç güdüleri devamlı hareket halinde bu sebeple ayrılık kararlarında daha fevriler, erkekler yapı ve hormonları itibari ile sahiplenmeye daha meyillidir, düzen bozmaktan hoşlanmazlar.
Sanırım erkekler ama bazı kadınlarında çok umurunda olmuyor Kişiden kişiye değişebilir
Mecnun Leyla için çöle düştü.
Ferhat Şirin için dağları deldi denir...
Erkek perişan olur kadın en fazla 2 gün..
Nedenini yazarım ama çok uzun kısaca yaratılış boyle
kadınlar başta kötü hisseder ama çabuk unuturlar. tabi herkesi genelleyemeyiz kişiden kişiye göre değişiyor. erkekler ilk gün çok iyi hissedip daha sonra perişan olurlar
Erkekler daha kolay atlatir. Kadinlar cok duygusal. Erkekler hemen baska kiza yazar yalnizligini gidermek icin ama kadina teklif bile gelse kabul etmek icinden gelmez duygusalligi yuzunden.
Bu kişiye göre değişen bir durum
O yüzden ne söylersek boş
Erkek kadın farketmez gerçekten sevmisse duyguları samimiyse evet kolay atlatamaz...
Erkeklere göre kadınlar, kadınlara göre ise erkekler daha hızlı atlatıyor gibi görünse de bunun cinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ben
Terk eden taraf en kolay atlatır.
Çevremden gözlemlediğim kadarıyla da genel olarak kadınlar terk ediyor.
seven insanlar için kadında erkekde aynı duygulara sahip olur. gerçekden seven insan cinsiyet gözetmeksizin zor atlatır.
Kızlar daha kolay atlatır. Çünkü kadın olduğu için erkeklerden çok teklif gelir ve eski ilişkisini çabucak unutur
kadin gucludur ve kadina cok yazan olur hemen atlatir.
Erkekler daha çabuk atlatmaz mi ya
Kesinlikle erkekler, hemen birisini buluyorlar..
İkisi içinde kolay olmaz çünkü emek duygu sevgi varsa hiç kolay olmaz
bence kadınlar, erkeklerin unutması daha uzun sürüyor gibi
tabii ki kadınlar çok rahat atlatır gamsızlar
Kişilikle alakalı cinsiyetle değil
Çünkü erkekler kadınlardan daha az duygusal
Yazan bin tane erkek var biri gelir biri gider modundalar
Aslında bunun sevgiyle alakalı olduğunu düşünüyorum
Kadın erkek olarak bakmamak lazım ama kadınlar daha çabuk gibi
Erkekler daha zor atlatır ayrılık sürecinin etkilerini ama dışarı belli etmemeye çalışır.
kadınları bilemem. ama seven erkek için çok yıkıcı oluyor
Kesinlikle kadınlra daha hızlı atlatıyorlar. Vicdan az buçuk noksan kadınlarda...
O kişiye göre değişiyor bence bazı erkekler daha çok acı ceker mesela ama belli etmezler
Kadini erkegi yok bu isin. akilli olan cabuk atlatir.
Erkekler kadınlar diyor kadınlar erkeklerdir diyor😂
Kişiden kişiye değişir bu ya kimin önce atlatacagi
Erkekler, çünkü çoktan yedekleriyle başlamışlardır bile
Erkekler ayrıldı tamam ama kızlar acı çekerler hemen unutamazlar her gece onu düşünerek uyurlar erkekler odun
erkekler atlatır. kadınlar yazan var hala. yahu sitede heryerde eski sevgilisini soran bir sürü kız var.
Cinsiyetle ilgili değil, kim az seviyorsa o önce atlatır
Kesinlikle kadınlar. Bir anda yeni taliplerine yöneliyor çoğu.
erkekler çünkü tomlumda daha normal görüldüğü için
Erkekler daha kolay atlatır çünkü tek dertleri uçkr zaten
İnsanın bağlanmasına bağlıdır bence cinsiyet ayrımı yapmak, konuyu tek bir parametreye indirgemek yanlış olur❤
Erkekler daha kolay atlatır. Kadınlar daha duygusal oldukları için daha zor atlatıcaklarını düşünüyorum
Evlilik aşamasına ilerlememiş ilişkilerde istisnalar hariç erkeklerin fazla duygu beslendiğini düşünmüyorum
O kişiye sevgisine yaşanmışlıklara ve karaktere göre değişir
Kadında din yok iman yok. Ne gerek var sevgiye falan. Paradır kadın
4 senelik ilişkşmiz bittikten 2 ay sonra başkasıyla başladı
Bence ben zor atlatıyorum 1 saat içinde başka kız bulamazsam kahrımdan ölürüm
değer vermemiş her insan çabuk unutur
Erkekler
kızlar duygusuzdurlar çabuk atlatırlar
Çok seven daha zor atlatır.
Kadınlar daha çabuk atlatır
kendimden yola çıkarak kadınlar diyorum
Kadınlar
#Hükümdar