Kadın cinayetleri yaygarasını o yüzden hiç dinlemem.😎 Aldat, yüzsüzce söyle, sonra nafaka al. Sonra "erkek vahşeti, kadın cinayeti, boşanan karısını öldürdü" Hiç s... mde olmuyor.😂
İrispi çocuğu anandir senin * sen ki irispi çocuğu ve de kardeşim pustun teki olarak hiç bir kadına hakaret etme hakkına sahip değilsin haddini bil * o popon sen dün bana ozelde üç cm lik pipinin fotorafini atıp nasıl diye soran irispi çocuğu tacizci şerefsiz değil misin onunla kimseyi mikemezsin tabiki bunun scisini başkalarından çıkarmaya kalkma acı acı mikerler
hahahaha ucuz bir f.. hise ile ne isim olur :)))))))) degil sana bir tek allahin kulu bunu diyemez bana :))) yani sen o.. pusun ve bir fiyatin var :) yirtınma bosa :)
Sa lak irispi çocuğu bak ben gaayet söylüyorum sen tam bir yobaz irispi cocugusun anan i babam seviyor seviyor anan zevk almıyor galiba babanın parası için onunla birlikte oluyor sanırım anan seksten zevk alsaydı normal insanlar gibi sen böyle be yin siz olmaazdin anan sifr para için mikisiyor sanırım ki seks yapan her kadını irispi sanıyorsun babana ppara için veren irispi anan diğer para veren erkeklere neler yapmaz sen düşün iripi evladın cahil şerefsiz ifz düşmanı ahlaksız toto veren embesil dal yaprak
Herkesin, senin anan gibi bir fiyatı yok. Ufkunu geliştir biraz ap talll bir iripi cocugu olabilirsin ama kaç yaşına gelmişsin briaz da olsa akillan ki insan olarak dünyaya geldiğine deysin ama beyin yoksa kafanda saygı duyarım bu sa lakliklarina rağmen sonuçta senin elinde olan bir şey değil sevgili saygısız irispi cocugucu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadın cinayetleri yaygarasını o yüzden hiç dinlemem.😎
Aldat, yüzsüzce söyle, sonra nafaka al.
Sonra "erkek vahşeti, kadın cinayeti, boşanan karısını öldürdü"
Hiç s... mde olmuyor.😂
Beyinsiz misin aldatsalar bile onlar da insan
İnsan değiller bence. Erkek ile kadın eşit değill işte. Erkek için hayattan önce gelen şeyler kadın için oyun.
Alırsın alırsın üzerine ev de yapar onu aldattığını için ödüllendirir seni ne kadar arsız kadınlar var ya
Yüzsüz, hem adamı aldatıyorsun hem de nafaka istiyorsun. Aldatılan erkek nafaka ödemez. bir de yorumlara yazmışsın onlarda insan diye yazık kafana.
ne yapicaksin nafakayi
viziteyi
2 saatlik 1000 tl yap iste
Ben öyle şey yapmam. Sen yap onu totonu satışa çıkar
evet evet
sen yapmazsin :))))
Anan sanma herkesi anasının ga vad oğlu yap su nickini de daha çok yakışır sana
hahaha bir surtukle dalga geciyoruz o bile kendini insan yerine koyup cevap veriyor :)))
İrispi çocuğu anandir senin * sen ki irispi çocuğu ve de kardeşim pustun teki olarak hiç bir kadına hakaret etme hakkına sahip değilsin haddini bil * o popon sen dün bana ozelde üç cm lik pipinin fotorafini atıp nasıl diye soran irispi çocuğu tacizci şerefsiz değil misin onunla kimseyi mikemezsin tabiki bunun scisini başkalarından çıkarmaya kalkma acı acı mikerler
Anası kah peeeeeeeeeeeel picin dolu
hahahaha ucuz bir f.. hise ile ne isim olur :))))))))
degil sana bir tek allahin kulu bunu diyemez bana :)))
yani sen o.. pusun ve bir fiyatin var :)
yirtınma bosa :)
Sa lak irispi çocuğu bak ben gaayet söylüyorum sen tam bir yobaz irispi cocugusun anan i babam seviyor seviyor anan zevk almıyor galiba babanın parası için onunla birlikte oluyor sanırım anan seksten zevk alsaydı normal insanlar gibi sen böyle be yin siz olmaazdin anan sifr para için mikisiyor sanırım ki seks yapan her kadını irispi sanıyorsun babana ppara için veren irispi anan diğer para veren erkeklere neler yapmaz sen düşün iripi evladın cahil şerefsiz ifz düşmanı ahlaksız toto veren embesil dal yaprak
Baban*
Gerçi senin ananı benim babamda mikmistir MK mikmeyen kalmamıştır oğlu bile böyleyse kim bilir kendisi nasıl kah peeedir
Herkesin, senin anan gibi bir fiyatı yok. Ufkunu geliştir biraz ap talll bir iripi cocugu olabilirsin ama kaç yaşına gelmişsin briaz da olsa akillan ki insan olarak dünyaya geldiğine deysin ama beyin yoksa kafanda saygı duyarım bu sa lakliklarina rağmen sonuçta senin elinde olan bir şey değil sevgili saygısız irispi cocugucu
zavalla fa... hise :))))
parada etmiyor
bedava becerip s... ettiler demi seni :)))))))
ucuzsun ucuz
Sizin gibiler yüzünden paragöz, nafaka isteyen açgözlülüğünüz yüzünden erkekler evlenmeye korkuyor.
Boşanırsa ispat ederse nafaka alamazsın �nşallah inşallah da nafaka falan alamazsın
Çaklll... Byk alırsın nafaka... Eee aldatma nasıl geçti? iyi vurdu mu?
Aldatma ağır kusur sayılır. Boşanma olsa da nafaka alamazsınız
Alamazsın, kimle aldattın
tövbe et birdahada yapma
swinger teklif et sada mazo yapın
bakkalın çıragı ılemı aldattın
Niye aldattın