+1 yılŞu memleketin neden ilerlemediğini sadece şurda sorulan sorular ve verilen cevaplardan anlamak mümkün. Adamın ya da kadının eşine ihanet etmesini aradaki yaş farkına bağlayan insanlarla aynı oksijeni soluyoruz arkadaş! Yaş farkı da 9 ! Ölürmüsün öldürürmüsün! Bilale anlatır gibi anlatayım.. İnsan eşini aldatabilir... Kadın veya erkek farketmez.. Aldatmanın her zaman mantıklı ya da mantıksız bir sebebi olması gerekmez! İnsan karmaşık ve gizemli bir varlıktır. Bazen neyi neden yaptığını kendiside bilmez! Sadece o an o işi yapmak ister ve yapar! 5000 yıllık insanlık tarihine bir bakın! Herşeyin mutlaka bir sebebimi var? Neyse... sana tavsiyem, çok iyi düşün ve acele etme karar vermek için. En doğru karar öfke ile alınan karar değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatımda bu kadar saçma bir soru daha duymadım kocam beni aldattı devam edeyim mi etmeyeyim mi? diye sorumu olur. sizin duygularınız hisleriniz güveniniz bu kadar basit mi? bir insan sizi aldattığında sadece fiziksel olarak değil herşeyinizi aldatmış kandırmıştır güveninizi, hislerinizi, aşkınızı, birlikte geçirdiğiniz zamanlarınızı...
250 gram uğruna sevdiği bir insanı bir kere aldatan sürekli aldatır bir erkek olarak söylüyorum bunu. ya da şöyle de bakabilirsin olaya seven insan aldatır mı? bu sorunun cevabını düşündüğünde seni sevmediğini ve ne yapman gerektiğinin farkına varmanı dilerim !20 Yorumla
Boşanmanız en doğrusu! Aldatılmayı hiçbir kadın haketmez. Bunun bahanesi olmaz. Çocuğunuz da yokmuş. Evliliğinizin yürüyeceğini sanmıyorum. Güven bitmiş, saygı yok, sevgi olsaydı zaten aldatmazdı. Gerçekleri göz ardı etmeyin derim.. Hayatınızı mahvetmeyin daha gençsiniz. Sizi gerçekten mutlu edebilecek biri karşınıza çıkacaktır.
03 Yorumla
Onlarin aynisini yasiyorum canim onlar baskasinin karisina bakar baskasida onlarin karisina gel gelelimki bir seyi begendiremeyiz bende dusundum bosanmayi ama 2 tane evladim var babasiz buyumesinler diye katlaniyorum
010 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılbir yuva kolay kurulmuyor ki kolay bozulsun. arkadaş cevresi, alkol, +18 videolar sürekli izlemesi sorunun kaynağına in boşanmak herzaman en kolay yoldur kocana sözü geçen biri gelsin aranızı bulsun derim. tekrarlaması halinde onda pek hayır geleceğini düşünmem ama bişe yaparken daima 2 defa düşün hatta 3 defa
00 Yorumlaüç nokta çok şey pek anlaşılmıyor. :D genç olduğun halde aldatması apsürt olmuş gerçekten. içindeki duyguların ne diyor ona bak. şeriata göre evli birisinin zina yapması idamdır. aldattığına kesinlikle eminsen ayrılmalısın bence. dedikodu olmadığına emin olmalısın bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır boşanma, kendi aranızda halledin nedir bu ayrılma mevzusu evlisiniz sevgili degil bunu kalın kafana sok ilk önce kurulu yuvaya baskoymussun ailene akrabalarina soz vermişsin. Mutluysan herseyi asarsin en ufak birseyde boşanmak nedir ates ederler etma da
05 Yorumla- +1 yıl
@Cadi6161 Hayır hanimefendi konuya 2 taraflı bakıyorum böyle bir durumda hatalı hemcinsimde olsa eleştiririm, ki hatalı oldugu açık ve net kusursuz belli. Sadece konuyu yanlis anlamişsiniz en ufak birseyde boşanmak niye diyorum ki bunlar iliskide asilir seyler oturulup uslubunce konusmak varken ayrilmak niye
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğunun olmaması senin için gerçekten büyük bir şans.. Çocuk olsa belki seni fazlasıyla zorluyabilirdi bu konuda eğer kendini gerçekten mutsuz hissediyorsan ayrılman gerekebilir, çünkü bir insana bir kez acı çektiren bunu defalarca yapabilir. Kendi hayatımdan örnek vererek söylüyorum iş arkadaşımın 2. evliliğini yaptı 2 çocuğu var diğerinden , bundanda yeni 2 3 gün önce bir çocuk dünyaya getirdi 2 evliliğinden ve telefon rehberinden 2 kişi var ikisi ile aldatıyor , uslanmıyor asla çünkü daha öncekii ilk evliliğinde yakalanmıştı ve sanırım boşanma sebebiyde aldatmaydı, ve sen gençsin çok gençsin aynı yaştayiz , bence hayatina ve sana saygı duymayan birisi ile asla ömrün boyunca devam etmemeni öneririm. :)
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Üzüldüm sizin adınıza. Aldatılmayı hiçbir insan hak etmez. Enteresan olan bir durum da daha yeni evli olmanız. Bir kez yapan bir daha yapabilir mi? yapabilir de yapmayabilir de. Yaşadığınız şey kolay yutulur bir şey değil. İyi düşünün her şeyi.
00 Yorumlaboşan tabiki böyle sorumu olur. bir insan sevdiğini neden aldatır çünkü sevmiyodur bu kadar basit. ama senin evlenme nedenin başka olabilir, zengindir, evden kurtulmak için evlenmişsindir , popülerdir vs vs ozaman katlanırsın devam edersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. 21 yaşındasın ve 30 seni sevdiğine bile inanmam. ve ayrıca boşan derim çünkü bir kişi bir şeyi yapıp tadına varırsa devamına da getirir ben şans verdim elime verdiler. ama sen verme çocuğun yok madem boşan 21 yaşındasın daha iyisini bula bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAbi bu hemcinslerim neden buldukları evlendikleri kız arkadaşları ya da nişanlılarına ihanet ediyor aklım bir türlü almıyor. Daha ne istiyorsun be adam
09 Yorumla- +1 yıl
Neden acaba?
- +1 yıl
@Denvers günahını almak istemiyorum her onu ekleyeni kabul edip cinsellik konuşacak boyuta gelebiliyorsa aldatabilecek bir yapısı var muhtemelen
- +1 yıl
Erkrklerin çogu böyle. Ne gulden nede kaktusten vazgecmiyolar. (Kaktus dıdardaki metres olan)
- +1 yıl
@Nefertiti__ nedeni belli işte böyleleri adam değiller. O kadınları da haketmiyorlar
- +1 yıl
@Denvers yazık. İnsanlar her yere aç gibi saldırır olmuş. Yine dediğim gibi o kişinin günahını almak istemem ama yaın birgün evli iken başka bir kadın göz kırpsa onada gidecek belli kş
- +1 yıl
@Denvers tabiki bilemezsiniz kader kısmet
+1 yıl20 yaşındayken 30 yaşında adamla evlenecek kadar ne yaşadın acaba asdhsjs
32 Yorumla- +1 yıl
:D kocanin andropoz döneminde sende onu aldat üzülme gizli
+1 yılBir kere yapan hep yapar. Ama boşanda diyemem. Yuvan yıkılsın istemem. Sabret otur derim. Emin ol diğerleri de farklı değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. bir şans daha ver 40 yaşındaki kadının fişekletmiştir adamı. erkeklerin zaafı vardır cinselliğe seni ne kadar sevse hayatta aldatmam desede bir kadının hafif duygularıyla oynamasına bakar aldatması :)
00 Yorumlaeşinin kafası kırık demek ki boşa pisliği gül gibi karısını bırakıp elin haram kadınlarına gitmiş yazık ya yazık resmen
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. boşa gitsin aldatmanın mazereti olmaz. bir defa yapan ikinciyide yapar. ayrıca anlattığın kadar seksi ve bakımlıysan daha ne arıyormuş?
00 Yorumlayaaahu ferrariden inip eşeğe binmek nedir yuhhh
bırak gitsin sen kıymet bilene git :P
dipnot: kıymet bilinir :D00 Yorumla
+1 yılbaban yaşında adamla evlenirsen tabi aldatır, seni çocuk gibi görüp olgun kadın aramış kendine.
10 Yorumla
+1 yılGençsin ve çocuk da yok. Ailen çağ dışı kalmış insanlar değillerse boşan. Boşuna vakit kaybetme
00 Yorumlaboşama konus kocanla bir onu dinle sonra bir karar ver
00 Yorumla
+1 yılYok ya niye boşayasın bida nerden bulursun aldatacak koca hiç uğraşma •°•°•
00 Yorumla
+1 yılSana bağlı eğer seviyorsan birde düzelir diyorsan bir şans ver.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence boşuna vakit kaybı hem bir dilekçe bitsin. Eşini paylaşıyorsun şu an farkındasın değil mi?
00 Yorumla Aldattığını bile bile aynı yastığa baş koyabilir misin
00 Yorumla
+1 yılDerhal boşan daha ilk seneden boyle yaptiysa ömrünü yer bu senin sektir et karaktersizi
00 YorumlaBoşanma adam sürekli domates yemekten sıkılmış 1 kerede şeftali yemek istemiş bırak domatesi özlesin güzel kardeşim
119 Yorumla- +1 yıl
süper olmus yarıldım
- +1 yıl
hahahhahahaha
bu kadar güzel oturur bir yorum evde kimse yok allahtan yarıldım burda - +1 yıl
@Batu_81 Ya arkadaşlar gülüyorsunuz da yarın sizin eşiniz salatalıktan sıkılıp patlıcan yerse, yine böyle mi düşüneceksiniz? Önemli değil be. Salatalık yemekten bıkmış. Biraz da patlıcan yesin. Hem bu arada salatalığı da özlemiş olur.
- +1 yıl
Olur mu olur sonucta zevk meselesi. Tufanda herkse yer var
- +1 yıl
@Sarpergülsoy Ne geniş insanlarsınız. Hayret doğrusu. Demek gangbang de istese zevk meselesi deyip kapatacaksınız konuyu. Aşmışsınız. Kafanızı gülü güle kullanın.
- +1 yıl
ne diyeceksin yapacak birsey var olan olmus ne yapım mum mu yakıyım bu saatte
- +1 yıl
@Sarpergülsoy Mum yak demedim. Yanlışa sahip çıkma yeter.
- +1 yıl
ilk defa makara yapıyım dedim sende limon suyunu çok koydun
- +1 yıl
@Sarpergülsoy Bazı şeylerin makarası bile hoş değil. Makara yaptığını en baştan niye söylemedin?
- +1 yıl
yemin ederim ben o yazdıgın yoruma makara yaptım yoksa konuyla hiç ilgisi yok. Lafa takıldım
- +1 yıl
@Sarpergülsoy Anladım.
- +1 yıl
Senin karında, bamya yemekten sıkılır, patlıcan yemeye giderse görürsün. :))
- +1 yıl
Her şey olacagına varır merak etme ama kesin olan birsey var evlendıkten sonra beni bırakacak bilecek kadın tanımıyorum bu kadar da iddaalıyım hadı. bakalm.
- +1 yıl
@miyavdiyeceksiniz Adamda bamya olduğunu nerden biliyon gız. Belki acurla geziyo! :))
- +1 yıl
Öyle olmasını istiyor galiba.
- +1 yıl
Uzayın, boş yapmayın.
- +1 yıl
Sadece bir yorum yapıldı ona cvp yazdım sizinle bir alakası yok.
Bamyayı ben yazmadım dikkatinizi çekerim onda ayrı bir konu
+1 yılAllah onun belasını versin ilk senesinde bunu yapan daha neler yapmaz boşan derim, henüz gençsin bir de, senin gerçekten kıymetini bilen biri çıkacaktır karşına.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 kere yapan bir daha yapar ve sen de her bir kere fırsat verirsen diğer olacaklarda da kırılan gururunla kalırsın diyor ve sayfayi kaydiriyorum
00 YorumlaBir sans daha ver bence yazik hatasindan doner bazilarida bulmus bunuyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Salaksin hemen ayril bidaha aldatir baska biriylr ol
00 Yorumlaboşa tabi kızım mal mısın amg 21 yaşındasın annem yaşında kadınla aldatmış seni amg yuhhhhhhhhhhhhh
10 Yorumla
+1 yılB3nce bir sans daha ver kesinlikle ver ama erkek herzman burnu surtunce akli basina gelir bidaha yapmaz
00 Yorumla
+1 yılKolay degil yuva yıkmak belki evli olmadığım ıcın böyle diycem ama boşan yani ben güven sorunu yasarım senin yerinde olsam
00 YorumlaBence kesinlikle boşanmalısın, eşini aldatan insanın seviyesi tartışmaya dahi açık değildir diye düşünüyorum.
Not: Seven adam bile aldatır ama eşine saygı duyan adam aldatmaz.10 Yorumla
+1 yılHiç tereddüt etmeden diyorum ki aldattığına %100 eminsen çocuğun olmadan boşa
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. bunlar var ise biraz ağır olacak ama sanırım kocan karaktersiz...
10 Yorumla
+1 yılbir şans daha verirsen, gene aldatılacaksın..
o yüzden ayrıl..00 Yorumlabosanıp ne yapacaksın bellıkı 40 yas sendromu yasıyor esın bır daha yapmayacaksa affet bence bu yaslarda olması normal
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın nedeni olmaz ama yeni evliyken boşanma tamam yaptığıniye hak etmiyorsun daha ne istiyor bilmiyorum ama bunu ona de ve bir şans ver eğer yine yapacak olursa yol ver senden daha önemli değil
00 YorumlaDediğin gibiyse tekrar aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini övdügün gibi degilsin demek ki
Adama sormak lazım seni00 YorumlaKandırılmış olamazmi çünkü evde bir sıkıntısı yoksa büyük ihtimal kaldırılmıştır
00 Yorumla
+1 yılkendine güveniyorsan boşan nasıl başlarsa öyle gider
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa boşan gitsin daha iyisini bulursun yapan bir daha yapar çünkü
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBosan bugun yapan yarinda yapar kendini yipratmaktansa
00 Yorumla Sakin sende onun gibi karektersiz olup aldatma ya bosan ya da sans ver.. konus onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaşındayken 30 yaşındaki adamla evlenirsen böyle olur işte beter ol
Yaşıtın kişilere bak !10 Yorumla
+1 yılPeki eşin sende bulamadığı o 40 yaşındaki kadında bulduğu neymiş konuştun mu eşinle
00 Yorumla
+1 yılCanım ya üzüldüm senin adına , inşallah güzel olur herşey , gerçekten çok üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılKocanın bunu yapma sebebini öğren bence öncelikle boşanmak en basiti
00 YorumlaAranızda o kadar yaş farkı var nasıl kafalarınız uyuşuyor ki anlamıyorum. Aldatmanın affı olmaz boşan direkt..
00 YorumlaAynanın karşısına geç ne yapmalıyım de sonradan pişman olmakta var mutlu olmakta kimse kimsenin halini bilmez buna aile de dahildir
00 Yorumla
+1 yılvalla dediğin gibiysen daha ne olcak ziktiri çek adamda malmıdır nedir anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılYokk boşanma, kadınıda alın arka koltuğu üçleyin, kadıköyde inersiniz ahahha :)
00 YorumlaHeycan arayan birisi.. ya da elde etmeyi seven.. capkin mis adam
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz böyle insanları bilmem ki valla benim senin gbi eşim olsa kulu köpeği olurum bee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutfakta aşçı dışarda hanımefendi yatakta o... ya bu nasıl bir tanımdır allah aşkına
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPekı konustunmu onunla hıc ve sınırlaırn var mı senın?
00 Yorumla
+1 yılla. n neyine şans verecen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılEgo tavan yalnız. Bosan
13 Yorumla- +1 yıl
kısaca kendine biri arıyor 1 taşla 2 kuş vurcak :D
- +1 yıl
@Unutulan_34 aynen guncellemeyi gorunce kesinlikle öyle kadinlar böyle aç olursa erkekleri durdurmazsin
- +1 yıl
Haklisin bunlara yaranilmaz
Bugüne kadar yaptıklarınızın tersini yapın.
10 Yorumla
+1 yılgeri aldat. ben eşitliğe inanıyorum.
10 YorumlaPeki sende olmayan ne gördün o kadında?
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kocam 30 yaşında, evleneli 1 sene oldu. "Mutfakta aşçı, dışarıda hanımefendi, yatakta o..." dedikleri tarzda biriyim ama kocam beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı. Sizce boşanayım mı, bir şans daha vereyim mi? Çocuğumuz yok!
En İyi Cevaplar