Arap erkeklerine hiç bir şekilde güven olmaz İranlı iş adamı haberi var Çinli mi bi kadını öldürdü geçen haberlerde gördüm Araplar kansız kadına değer vermezler
Fazla erkek görmemişsindir başta herkes iyidir sana diyorum ki kanlarında bi problem var hepsinin kanında kansızlık var ve bunun sayısız örneği var sana İran’dan tut Irak Suriye Yemen kuwait suidi Arabistan hepsinde yaşanan kadın değersizliği olaylarını bir bir anlatırım ve kansızlıklarını
İranlıların çoğunluğu Perstir. Sami halkı değildir. İran'da çok az Arap vardır, o da Ahvaz bölgesinde. Aynı zamanda İran'da 30 milyondan fazla Azeri Türkü vardır ki belki arkadaşınız İran Türküdür.
Ortaasyadan göç etmiş olmamız Ortadoğu topraklarına yakın bi coğrafi konumda yaşıyor olmamız bizi ortadoğulu yapmaz. Aslolan gerçek tarihtir. Tıpkı Arapların yaptığı kansızlıklar bugün de günümüzde de yapıyor olmaları gibi.
Türkiye de Ortadoğu'da dedim ama sonrasında. Ortadoğuluyuz derken bunu etnik köken olarak belirtmek istemedim, buluduğumuz coğrafya açısından söylemek istedim. Lafım eksik oldu.
Herneyse Mühim olan Türklüktür yaşanılan coğrafya değil Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi mevcut olduğumuz kudret damarımızda ki asil kanda mevcut 🇹🇷
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güvenilmez
Arap erkeklerine hiç bir şekilde güven olmaz İranlı iş adamı haberi var Çinli mi bi kadını öldürdü geçen haberlerde gördüm Araplar kansız kadına değer vermezler
Ama gördüğüm erkeklerin hepsinden daha nazik ve düşünceli ki onunla konuşmama rağmen 4 aydır yanımda durmaya çalıştı
Kardeşim İranlılar Arap mı?
Fazla erkek görmemişsindir başta herkes iyidir sana diyorum ki kanlarında bi problem var hepsinin kanında kansızlık var ve bunun sayısız örneği var sana İran’dan tut Irak Suriye Yemen kuwait suidi Arabistan hepsinde yaşanan kadın değersizliği olaylarını bir bir anlatırım ve kansızlıklarını
Değiller mi
İranlıların çoğunluğu Perstir. Sami halkı değildir. İran'da çok az Arap vardır, o da Ahvaz bölgesinde. Aynı zamanda İran'da 30 milyondan fazla Azeri Türkü vardır ki belki arkadaşınız İran Türküdür.
İranlı olmaları Ortadoğulu olmaları gerçeğini değiştirmez @Kohlhaas
Iranlılar arap değildir. Alakaları yoktur.
Biz de Ortadoğuluyuz ama. Türkiye'de Ortadoğu'da. :)
Türkiye bir avrasya ülkesidir. Ne ortadoğudur ne avrupadır ne de asyadır. hepsinin karışımı all in one bir ülkedir.
Aydınlatma için teşekkürler ama bilemedim yani gerçekten farklı gibi 🥲
Bir sor bakalım, belki Türk kökenlidir. İran'ın Tebriz şehrinin çoğu Türk'tür. Orada Türkçe bilmeyen yoktur. Hiç yabancılık çekmezsiniz.
Ve Türkler orta asyalıdır Ortadoğulu değil.
Ortaasyadan göç etmiş olmamız Ortadoğu topraklarına yakın bi coğrafi konumda yaşıyor olmamız bizi ortadoğulu yapmaz. Aslolan gerçek tarihtir. Tıpkı Arapların yaptığı kansızlıklar bugün de günümüzde de yapıyor olmaları gibi.
Arkadaşın dediği gibi ırkını sor :) Kanında araplık varsa uzak dur
Türkiye'nin lokasyonunu Ortadoğu dedim zaten, etnik köken olarak elbette Ortadoğulu değiliz.
Yorumlarınız için teşekkürler 😘
Türkiye’nin lokasyonu Ortadoğu demedin bizde ortadoğuluyuz gibi bi terim kullandığın için açıklama yaptım kardeşim
Türkiye de Ortadoğu'da dedim ama sonrasında. Ortadoğuluyuz derken bunu etnik köken olarak belirtmek istemedim, buluduğumuz coğrafya açısından söylemek istedim. Lafım eksik oldu.
Herneyse Mühim olan Türklüktür yaşanılan coğrafya değil Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi mevcut olduğumuz kudret damarımızda ki asil kanda mevcut 🇹🇷
İranlı diyorsun kanka adamlar Pers ayrıca ülkeleri şeriat ile yönetiliyor onlar bizim gibi rahata gelemez
Ama kendisi pek memnun değil ülkesi yönetiminden
Ama orada büyüdü oranın kültürünü kaptı kolay kolay unutmaz ama sen bilirsin
iranlı erkekler sabit fabrikadanmı çıktılar hepsi aynı olsun?
Erkeklerin geneline zaten güvenmediğin kadar düvenceksin
nerede yaşıyor ki
İran'da ama ilerideki planları ne bilmiyorum
o iş zor iranda rejim var herkes yurt dışına çıkamaz
Kıbrıs'ta okuyoruz ikimzide
o zaman sorun olmaz :D
Yiaa teşekkürler 🥺
Turkiyede erkek mi kalmadı ?
Hiç sevmiyorum onları
Güzel çarpışırlar
hayal mi görüyorsun