İranlı erkeklerin bir ilişkide , kadına davranışı, Türk erkeklerinden farkları ve negatif ya da pozitif özelliklerini söyleyebilecek olan, Bir iranlı erkekle ilişki yaşayan/yaşamış olanlar ya da onları tanıyanlar anlatabilir mi?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. diğer okuduğun yorumları at çöpe ve yazıklarımı dikkatlica oku 17 yıldır iranlılarla iş yaptım iranlı sanatçılarla çalıştım 17 yıldır bitane düzgün erkek görmedim kadınlarını yatağa atmak kadar kolay bişey yok erkekleri hırsız şerefsiz güzel kardeşim adi hertürlü üçkağıt va başta uyuşturucu kullanımı olmak üzere her türlü kirli işler var kadınlara davranışını söyliyeyim kıskanç falan değildir kendi çıkarı menfaati için kendi karısını sunanları biliyorum o derece namussuz şerefsizdirler eğer bir ilişkin varsa derhal bitirmelisin başına çok kötü şeyler gelebilir dikkatli ol ha iran müziği falan güzeldir yemekleri kültürleri güzel ama insan olarak 5 para etmez bizim türklere kurban olsunlar en kötüsünede hatta şu dünyada başta yahudiler 2. ci olarak iranlılar kadar kötü bir toplum yoktr içlerinde olduğum içinb biliyorum paralarına falan dikkat et telefonuna herşeyine dikkat et özellikle kimliğine pasaportun varsa dikkat et çalıp satarlar sonra başına iş alırsın ne kadar iranlı varsa...
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden çalsın ki? İhtiyacı yok ki
- +1 yıl
Lan bacım evladi, türkler farklı bir bok mu? Şu an türkiyede namus iki bacak arasında değil diyip orospuları karısı yapan şerefsizler Iranlılarım tümünden daha fazla. Gerçek şerefsiz türklerdir. Sen ne biliyon senin karın onun bunun altında inleyip anal deliğini genişletip bakireyim diye sana gelmedi veya gelmicek? Şu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ne fahişe millet olduğunuzu görüyorum. "Çok anal ilişki yaşadım ama bakireyim, nişanlîm anlar mı?" Diye soranlar senin türk anan bacım değilmi güzel kardeşim seni! Bir de kendinizi iyi bok sanîrsînîz iğrenç pislik türkler. Bakire kavramının içine ettiniz iğrenç ırk sizi! Senin o tanıdığın şerefsizler de Iranın türkleridir. PERS îrkı şerefsiz olmaz!
- +1 yıl
Siteniz de kendiniz gibi boktan! Kelimeleri değiştirmişler ben sana güzel demedim. Pezevenksin sen
- +1 yıl
@Lovelygirl_1111 orspu çocukluğu bedava işte ahanda bir iranlı pçi daha lan iranlılar aksarayda orspluk yapıyor kocalarının yanında üstelik sende bütün iranlılarda türklere kurban olun iranada gittim ne bk olduklarını iyi bilirim senin ben ta ya orspu bsizden ala fhişe mi olur orda kara çarşaf uçağa binince donunuzu soyarsınız gelmeyin orspluklarınızı orda yapın 5 yaşındaki çocuk bile uyuşturucu içiyor per ırkı kadar nankör güzel insan yok daha dünyada pers ırkına tüküreyim ne bok olduklarını gördm ben utanmadanda buraya yazıyorsun ne işin var burda biz gidip iranda yerleşmiyoruz bk bir yer olduğu için insanlarıo güzel insan olduğu için siz geliyorsunuz gelme ozaman sktirgit irana ulan bekaretten söz ediyorsun iranda kadınlar evlenmeden bekaretini diker evlenir boşanır mehrini alır gider yeniden diker bunların hepsini biliyorum evlerde yediğiniz naneleride biliyorum kimin eli kimin cebinde belli değil sizden şerefsiz bir toplum daha olmaz güzel kardeşim senin kocandır kardeşindir namusuz
- +1 yıl
@Lovelygirl_1111 book olan sensin sektir git o halde siteden orusssssppppu defol git 5 dolara otellerde nikah kıyan pezzevenk mollalarınızın yanına gidin küçücük çocukları nasıl tecavüz ediyorlar dudaktan öpüyor şerrefsizler
- +1 yıl
Arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
En İyi Cevaplar
orda kadının değeri yoktur. kadınlar mal gibidir. sadece satılmaz alınıp kullanılır canları istediği zaman üstüne yenisini getirirler. öyle bir hayat. işte
16 Yorumla
Soran+1 yılO sadece devlet politikası. Eğitimli iranlıların bu sekilde düşündüğünü sanmıyorum
- +1 yıl
onların okumuşları nükleer bomba yapıyorlar. istersen iranlıları ve müslüman dünyası ile ilgli planladıkları. emelleri falan bir oku.. derim sana? iranlılar arap değildir. persdir. kendilerini araplardan üstün görürler. vs.. biraz araştırırsan karşına tüm çıplaklığı ile çıkar:))
Soran+1 yılEvet Tarık'a katılıyorum. Arapları sevmıyorlar hatta. Biraz anlatır mısın Tarık, tanıyorsan
- +1 yıl
İranlılar arapları ve kendilerine rakip gördükleri Türkleri sevmezler. bu nedenle toplumda müslüman olması nedeni ile saygı ve sevgi görsede yarın olası bir iç karışıklıkdan faydalanmak isticek ilk ülkede iranlılardır. Misal bir türk ermeniye ne kadar sempati ile bakarsa iranlılarda bizlere öyle bakmakta. bir türk erkeği kardaşyana nasıl bakıyorsa onların erkekleride sizlere öyle bakıyor.
Soran+1 yılAma bunun yarısı türk yarısı pers
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürklere benziyorlar ama daha ilgili ve romantikler sert görünmelerine rağmen. Cinselliğe düşkünler. Özgüvenli kültürlü bir annesi varsa öyle kızları severler. Türk kızlarına karşı çok ilgililer
19 Yorumla
Soran+1 yılTanıyor musun hiç iranlı bir erkek?
Cevap sahibi+1 yılBiri doktor biri emlakçı iki kişi tanıyorum. Ama bizim Türk erkeklerine çok benziyorlar. İranlı kadın olsun erkek olsun bizim milletten çok daha kültürlüler. Özellikle küçümsenen İran kadınları Avrupa'daki kadınlara fark atar.
Soran+1 yılİlişkide nasıllar? Romantik mi sahiplenici mi bizim türkler gibi kaba ve maço mu nasıl?
- +1 yıl
ne o iranlı erkeklere mi meraklısın onları daha erkek mi görüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBaşbaşa kaldıklarında romantikler erotizmi severler. Ama dışarıdan eski sert görünümlü türk erkekleri gibi işte. Maddi durumuna göre pahalı hediyeler alırlar.
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
gizli sen yurtdışında yaşayan acemlerle anadoluda yaşayan Türkleri karşılaştırıyorsun, yurtdışında yaşayan türk olsa o dediğin acemi sollardı irandaki acemlerle karşılaştır cesaretin varsa ve sen acemleri Türkten üstün mü görüyorsun da Türk erkeklerinden daha kültürlü olduklarını iddia ediyorsun milletinden ümidi kestin başka ırklardan mı medet umuyorsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Türk kızlarına kalsa Türkten başka her erkeğin iyi özellikleri var kötü özellikleri yok ya da çok az sabna diyorum ki yurtdışındaki iranlılarla Türkleri karşılaştırma cesaretin varsa irandaki iranlılarla Türkleri karşılaştır ama yok
Kızzzz Allah seni kahretmesin yoksa iranli birine mi aşık oldun? Sakın yavrum bak sakın Türk erkeklerine kıran mi girdi bozma soyunu sopunu
119 Yorumla
Soran+1 yılHenüz olmadım.
Soran+1 yılYa anlatıverin şu erkekleri ya 😔 Bildiğim tek örnek reza zarrab serefsizi
- +1 yıl
bozarsa bozsun iranlı erkekleri merak eden bir kadından soyumuz devam etmesin zaten
- +1 yıl
@Skyflor siz de başka ırkları böyle merak edecekseniz o ırkla sevişin soyumuz başka ırkları merak edenlerle devam etmesin
Soran+1 yılKıran girmedi de 'adam' kalmadı piyasada
- +1 yıl
Soran+1 yılPerslerden bahsediyoruz, araplardan değil. Karıştırmayın. Tarih okuyun lütfen biraz
- +1 yıl
Türklerin düşmanı perslerden bahsediyoruz hani şu Tomris hatunun savaştığı tarih okuyun lütfen
Soran+1 yıl@bloodbahtsız offf büyü de gel yorum yap
- +1 yıl
tarih okuyun diyene bak sen zaten başka ırklara namusunu peşkeş çekmek isteyen bir ahlaksızsın kendi ırkında adam kalmamış mış ırkından ümidini kesip başka ırklara namusunu peşkeş çekmeye niyetliymişsin zaten, şu soruya bak iranlılar cinsellikte nasıldır Türklerden artısı eksisi var mı bir de bizden daha erkek olmalarını umuyor millet haini git onlarla seviş
Soran+1 yıl@bloodbahtsız hahahahaa
Soran+1 yılHahahaha
- +1 yıl
aşağılık hain perslerin ganimeti, Tomris hatun kendisine evlenme teklifi eden düşmanı pers kralı dariusa savaş açıp kellesini kesip şarap fıçısına daldırmıştı onun torununun haline bak kendi ülkesinde adam yok deyip perslerden medet umuyor onları sekste üstün görüyor
Soran+1 yıl@bloodbahtsız psikiyatrik sorunların mı var?
- +1 yıl
sen milletinin namusunu başka ırklara peşkeş çekmek mi istiyorsun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Biraz daha siyah oluyor elleri kolları bacakları yüzleri gözleri heryeri kısaca vsvsvs
12 Yorumla
Soran+1 yılNe bu be zencileri sormadım😂
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Klasik dogulu bir erkek iste. Farki azdir
116 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılSekse takmış, tam bir abazan. İki kelimesinden biri seks. Fazla aç kalmış anlaşılan. Ben 'ilişkide nasıllardır' diye soruyorum, sekste nasıllardır diye anlıyorlar.
- +1 yıl
ne cinsel ilişkide değilmiydi o bana abaza demeyin bu sitede zaman geçirince ilişki kelimesini sexle karıştırıyorsunuz çünkü cinsellik sorularının çocu ilişki diye başlıyor
ve ben sana ayrı birşey soruyorum @ladymelo Türkiyede penis boyu rekoru kaçtır diye bir soruda 14-16 filan demiştin bu ne Türk erkeklerinin penisini o kadar küçük mü görüyorsun sana rekoru soruyordu - +1 yıl
@bloodbahtsız Sen gercek bir #yarakkafa sin
- +1 yıl
sende sünnetsiz penis hayranı mısın
- +1 yıl
ne diye #yarakkafa diye kızıyorsun beni sizin gibi kendi milletinin erkekliğine hakaret edip diğer ırkları üstün gören aşşağılıklar böyle yaptı kendi eserinizle gurur duyun, ben ne bir kadına asılıyorum ne de sapıklık yapıyorum sadece başka ırkları kendi milletinizden daha mı erkek görüyorsunuz diye kızıyorum @ladymelo
- +1 yıl
çünkü türkiyede en fazla kaç cm çıkar filan diyor ve sen sanki bundan daha fazla çıkamazmış gibi 14-16 yani normal dünyada standart kabul edilen boyutu söylüyorsun ve demin itiraf ettin sünnetsiz penis meraklısıyım diye
- +1 yıl
bir Türk kadını kendi milletinin erkeğinin penis boyunu küçümsüyor ama başka milletleri daha erkek görüyor sence abartıyor muyum eğer bunu abarttığımı düşünüyorsan yazıklar olsun
Soran+1 yılAhahahahah
Soran+1 yıl14-16 fena değil canım, 5-10 var
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yıliranda yetişmişse buradakindan daha katı olduğunu düşünebilirsin..
00 Yorumla
+1 yılErkek her yerde erkektir. Çok farklılık beklemek olmaz
10 Yorumla
+1 yılEn son okuduğum haberde ve gazetede Türk kkız arkadaşını öldüren iranlı genci yazıyordu, İzmit ya da izmirdi galiba araştır internetten okursun.
00 Yorumlabir kız vardı bir ara iranlı tanışmıştık yaw.. unutuldu hee
00 Yorumlafarklı ne yapabılırkı o dedıgın insandan insana değişir seks
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bir kuzu keser çevirme yaparlar her yeri yağlanır sonra yallah diye dalar :)))
00 Yorumla
+1 yılne o iranlı erkeklerin Türk erkeklerinden daha iyi seks yapmasını daha erkek olmasını mı umuyorsun!
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ilişki diye cinsellikten bahsettiğini sandım ama sen yine de millet hainisin çünkü ülkede adam kalmadı deyip daha beter olan iranlılardan medet umuyorsun
+1 yılİranlıyım aman ha uzak durun
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Sen dinle beni. Sonra pişman olma
Soran+1 yılNeden uzak durmalıyım?
- +1 yıl
Tek eşlilik yok. İran kadınları neden öyle kokuş sanıyon erkeği elinde tutmak için
+1 yılhayrola, geceleri rüyalarına mı giriyorlar : ))))
00 Yorumlairanlı deyilimde iranlıları iyi tanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır mısın
Iranli kadin desen anlatirim
04 Yorumla
+1 yıliranlı sevgilimle dene gör;)
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek diyorum 🙄
- +1 yıl
sevgilinle demek istemiştim yok mu iranlı manitaan
Soran+1 yılYok, merak ediyorum
- +1 yıl