Sizce Iran'li erkekler nasil?
Türk erkeklerine benziyorlarmi?
Kültür falan?
Türk erkeklerine benziyorlarmi?
Kültür falan?
Kültür dediğin gelenek görenek-örf anane-dini değerler üzerine kuruludur. İran ile hemen hemen aynı kültüre sahibiz, yabancılık çekmezsin
Kapatmazlar beni dimi :P öyle basörtü falan...
İranlı diye müslüman olacak değil tabi. Fakat müslümanım diyorsa, nikahına aldığı karısını kapatmasını normal karşılamak gerekir. En nihayetinde ben bile bugün evlensem, hanımımı kapatırdım...
Hmm, acik olsa nolurki?
Dini yasaklar, hanımın açık olması yasaktır, kocası uyarmak zorundadır kapanmaz ise boşanmaya kadar gider...
türk erkeğinin daha ayısını ve yobazını düşün al sana İranlı erkek :)
Gercektenmi :O
Okadar kötümü?
Hakli olabilirsin
Adam Iranli ama Berlinde yasiyor desem?
Evet bende Berlin
herkes farklıdır
Bencede
umduğun gibi bridir inş değişmez
Cevap
6Cevap
İran yanis bilgi olmasin seriatla yonetiliyor buda demektir kapanmak. Ama araplasmislar irana gitceksin gitme
Daha neler, Iranda ne isim var...
Adam Berlinde yasiyor bende... oyüzden sordum iranli erkekler nasil...
Tamam da niye oyle noktalari uzatiyon hasta misin? Sadece iranin nasil bir yer oldugunu soyledim. Gitme gibi bir düşünce n varsa gitme dedim.
Istedigim kadar uzatirim...
Sana ne?
Ben degilde sen hastasin galiba.
Noktalara bile karisiyolar hay allahim ya
şizofren. Nokta uzatılınca manali oluyor smdi küfür etcem deymezsin. Ergen bilmiyorsan ögren
Ahahahhahah cok komik, basgit allahini seviyorsan.
Küfür edicekmis. Cocuk oldugun ordan belli, ergenler küfür eder. ;) ciao canim!
ahahah ulan ne diyim sana tamm sus senın bidi bidini cekemıycem dogrudur ergenler tek küfür eder abla haklısın pardon :( ergenım ben profılde ki de abim zaten eheheh
İran göçmeniyim insanım hiç bir farkım yok türk erkeklerinden...
Bizim türkler herseyi abartiyor...
Kiskanc olurlarmi Iranli erkekler?
Kabalarmi, yoksa normalmi?
Biraz bahsedermisin?
:D alınmak yok kızları güzel olduğu kadar erkekleri de yakışıklı iran ikiye ayrılır acem ve pers olmak üzere 2 ırk var pers olanlar çok yakışıklı ve düzgün efendi olurlar acem olanlar ise gördüğün gibi muta nikahı kıyar vs insanlıktan nasibini almamıştır.. çoğunluk acemdir iranda acemse hiç yaklaşma bile derim Bildiğin İşid üyesi gibiler genellemeden nefret ederim ama 100 tanesinden 99 u böyledir pers ise sorun yok çok şanslısın diyebilirim :D aşırı derece sadık olurlar kültürden dolayı şöyle bir örnek vereyim biri gelin getiriyorsa eve o çocuk eğer aldatırsa bir daha anne babası evladı akrabaları saymaz selam sabahı kesilir bunun korkusundan yapamaz aslında bu bahanedir karakter olarak asla aldatmaz kolay kolay eşim tek ve bir olmalı düşüncesi çoktur ve o kız gelin konumunda olmaz gelin kaynana ilişkisi çok ama çok ayıptır eve gelen kız gelin değil onların artık kızıdır yani sen gelinsin evi temizleyeceksin gibi sana kızıp iş yaptıramaz kendisi yapar sende yardım edersin =)
Wow öyleysw süper ozaman :D
Perslerden oda :D
Cevabin icin cok tesekkürler
Beyaz ten siyah saç siyah göz ise perstir
Siyah saç siyah göz esmer ise acemdir :D haberin olsun
Çok vicdanlı merhametli ve kibar olurlar haberin olsun tanıdıkça anlarsın =) pers
bide birsey var hepsi nedense burun estetigi yaptiriyor
Hepsimi?
tarzım değil uzak olsunlar
Nedenki?
çoğu şeyi benzemez
Nesi mesela?
cok cirkinler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar