Gel diyiyorum gelmiyor git diyiyorum gitmiyor. Diyiyorumki benimle konusma yazma kafam karisiyor sen yazdiginda oda diyiyor arkadasca yaziyorum ne var bunda bendr diyiyorum arkadasa ihtiyacim yok benim hoşlandigim eski flortum neden arkadas kaliyimki bu beni uzer. Neyse oda bunlara ragmen ara ara hala yaziyor diyiyorum acik ol bana benden ne istiyorsun oda dedi Ya bir şey yok seni seviyorum gerçekten iyi birisin kafanı karıştıracak bir şey yok düşman değiliz sonuçta lütfen ya dedi sizce niye boyle yapiyor. Ben umutlaniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gel diyorum gelmiyor. Git diyorum gitmiyor...
Siz aynı yolda bile yürümüyorsunuz. Seninle aynı yolu yürümeyenlerle ancak Zahmet çekersin.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez...013 Yorumla
Soran+1 yılSizce ne yaziyim
- +1 yıl
Erkek ve kadın arasında kanka, bacım, arkadaşım diye bir şey yoktur. Ciddi bir ilişkisin yok ise mesafeli durmak icap eder.
Bir yola ya tek çıkarsın ya da yanında biri olur. Uzaktan göstermelik olmaz. Sevmek fedakarlık gerektirir. Bunun ki sadece can sıkıntısı. Sana merhem olmaz.
Aşk konusunda ciddi bir meselesidir. Aranızda zaten bir seviye yok. Net konuş. Lafı uzatmaya gerek yok.
Bir daha beni rahatsız etme de... Cevap dâhi yazmaya gerek yok
Soran+1 yılBakın ben net oldum en son ama sonra yine yelkenleri suya indirdim
Soran+1 yılBakin
Soran+1 yıl[28.12.2022 09:34] Cem: Merhaba
[28.12.2022 11:02] ✨: Merhaba
[28.12.2022 11:12] ✨: Cem bana yazmani istemiyorum.
[28.12.2022 11:14] ✨: Ya tam gel ya tam git olur mu? Ara ara her istediginde yazip konuşma benimle. Kafami karistirmaktan ve belirsizlikten baska bir sey olmuyor. Gerek yok yani.
[28.12.2022 11:21] ✨: Ben sana temiz duygularla geldim dürüst sekilde geldim ama sen arkani döndün simdi seninle konuşmami bekleyemezsin ki.
[28.12.2022 11:22] ✨: Konuşulmasi gereken her şey konusuldu bitti benim icin orada her şey. Konu kapandı. Hayatima, önüme bakiyorum. Buna müsade et lütfen. Yolun açık olsun
[28.12.2022 11:30] Cem: Arkadaş olarak yazıyorum ne var bunda
[28.12.2022 11:52] ✨: Benim arkadaşım çok ihtiyacim yok arkadaşa
[28.12.2022 11:53] ✨: Ya adam ol gel ve kal
ya da adam ol git ve birdaha karşıma çıkma
Sana son sözüm budur
[28.12.2022 12:47] Cem: İyi günler betul
Soran+1 yılBundan sonra yine yazdi
- +1 yıl
Yapabileceğin tek şey engellemek.
Karşında ki gerçekten dürüst biri olsa bir daha seni rahatsız etmez. Olması gereken de budur.
Maalesef karşındaki insan çok özür dilerim Yokluktan sana yazıyor. Tekrardan çok özür dilerim buna yazarken.
Cahil laftan beslenir. Sen karşılık verdikçe o da sana cevap verir ve daha da karşılık verir. Sen susar karşılık vermez isen bir zaman sonra o da susar. Ama yine seni yoklar.
Durum bu aslında. Engelle sadece. Yine ulaşırsa sana görmezden gel.
Karakterli bir insan başkasını rahatsız etmez. Edebini bilir ama bu kişi edebini bilmiyor.
İstersen bu cümleyi yaz ama ona ağır gelir. İnsanı zorla günaha sokmasına gerek yok.
Soran+1 yılBen biraz en son agir konustugumu dusunup vicdan yapmistim 10 gun sonra yazinca yrlkenleri suya indirdim
Soran+1 yıl[7/1 22:33] Cem: betul biraz sohbet edelim mi
[7/1 22:50] ✨: Edelim
[7/1 22:50] ✨: Yarım saat sonra musait olurum sende musait olursan konusuruz
[7/1 22:53] Cem: İnşallah burdan yazısıriz
[7/1 22:53] Cem: Duruma göre
[7/1 22:54] ✨: Olur
[7/1 23:23] ✨: Geldim
[7/1 23:43] Cem: Hoş geldin
[7/1 23:43] Cem: Nasılsın
[7/1 23:43] ✨: Hos buldum
[7/1 23:43] ✨: Cok iyiyim sen nasılsın
[7/1 23:44] Cem: Ben de iyiyim napıyorsun
[7/1 23:45] ✨: Bende evdeyim ustumu felan degistirip oturucaktim
[7/1 23:45] ✨: Sen ne yapiyorsun
[7/1 23:49] Cem: Uzaniyorum
[7/1 23:49] Cem: Dışarıdan mı geldin
[7/1 23:56] ✨: Evet kuzenimleydim
[7/1 23:56] ✨: Normalde bugun çalişmam gerekiyordu ama dün istifa ettim :)
[8/1 00:03] Cem: Neden ya
[8/1 00:03] Cem: 😊
[8/1 00:12] ✨: Senin aklına nerden geldim
[8/1 00:13] ✨: :)
[8/1 00:18] ✨: Bana açık olabilirsin ne istiyorsun benden. Açikcasi en son konuşmadan sonra konusacagimizi dusunmuyordum. Yani yazmazsin diye dusunuyordum
[8/1 00:18] ✨: Kafamı karistiriyorsun yazma diyiyorum yaziyorsun. 😌
[8/1 00:24] Cem: Ya bir şey yok seni seviyorum gerçekten iyi birisin kafanı karıştıracak bir şey yok düşman değiliz sonuçta lütfen ya
[8/1 00:24] Cem: 😊
[8/1 00:30] ✨: Peki öyle olsun. 😌 Zaten bende biraz vicdan yapmiştim ağırmi konustum acaba diye tatlıya bağlanmış oldu konu. Senin yarın işin var sanırım. Uyuyacaksan tutmiyim seni bende biraz yoruldum uzerimi degisir yatarim. 😌
[8/1 00:37] Cem: Yok işim
[8/1 00:43] ✨: Tatil mi
[8/1 01:16] Cem: Ever- +1 yıl
Ne seni tanırım ne de o çocuğu. Ama yanlış olan şu ki seni ısrarla rahatsız etmesidir.
Temsilen, aynı durum onun bacısıa yapılsa ne düşünür. Erkeklik damarları kabarır. Ama o sadece kendi nefsi ve çıkarı için yapıyor.
Senin gibi masumane düşünmediği apaçık ortada. O pusuya yatmış kurt gibi bekliyor seni.
Bir insana beni rahatsız etme demek anlamını bilmiyorsa bil ki başkalarına da aynısını yapıyordur. Çünkü Karakteri bu. Sana yaptığını başkasına da yapıyordur buna inan.
O yüzden sakın acıma. Boş bir insan. Seni yüreğinde taşıyacak bir tip değil. Sadece seni cebinde taşımak istiyor.
Farz Et ki sevgilin var yine mi sana musallat olacak. İnsan Hayır kelimesinden anlamalı.
Bunu şimdi anlamayan ileride de anlamaz. Bu adamı n bir çizgisi yok. Yani karakteri yok - +1 yıl
Boş muhabbet tehlikelidir bunu sakın unutma. Onun amacı farklı. Sana böyle yazan başkasına da yazıyordur.
Sen gönül evini temiz tut ki gelen de huzur bulsun.
Farzet ki sevgilin oldu bu adam sana yazdı ve bir şekilde gördü yazdıklarını. İyi de yazsa sana sevgilin ne düşünür.
İlişkide Güven ve Sadakat çok önemlidir. Bunu sarsar isen altında sen kalırsın
Soran+1 yılHayatima zaten giren ikinci kisiydi hayatimda biri olsa zaten asla o kisiyle konusmam bile numarami degistiririm
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Umutlanmanı gerektiren bir durum yok açık açık söylemiş sevgili olarak anlaşamıyorsunuz belli ki oda arkadaş kalmak istemiş abartma
03 Yorumla
Soran+1 yılAma hrr cani istediginde yazip xorla konusuyormus gibi yapiyor
Soran+1 yılVe oylesine konusuyormhs gibi
[28.12.2022 11:14] ✨: Ya tam gel ya tam git olur mu? Ara ara her istediginde yazip konuşma benimle. Kafami karistirmaktan ve belirsizlikten baska bir sey olmuyor. Gerek yok yani.
[28.12.2022 11:21] ✨: Ben sana temiz duygularla geldim dürüst sekilde geldim ama sen arkani döndün simdi seninle konuşmami bekleyemezsin ki.
[28.12.2022 11:22] ✨: Konuşulmasi gereken her şey konusuldu bitti benim icin orada her şey. Konu kapandı. Hayatima, önüme bakiyorum. Buna müsade et lütfen. Yolun açık olsun
Sana son sözüm budur
[28.12.2022 12:47] Cem: İyi günler betul dedi yine yazdi
Yedeksin sen. Konuştuğu birkaç kişi daha var onlar olmazsa geldim işte diyecek. Olursa da gittim işte.
020 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı hic sevgisi yokmu yani
Soran+1 yılIlgisizim artik
Soran+1 yılYani umursamazim ve uxak duruyorum
Soran+1 yılYaziyor kisa krsiyoruz en son hep goruldu atiyorum
Soran+1 yılDiyiyorum daha ne yapiyim sizce acik acik konusiyim yazma konusma bana umut veriyorsun soyliyim
Soran+1 yılEngelliyemiyorum
Soran+1 yılKiyamiyorum
Soran+1 yılBen ondan uzak durmaya calisiyorum yazmiyorum yazdiklarina goruldu atiyorum o sohbet edelim mi diye yazdiginda en son konusmada biraz ona karsi agir konustugumjn dusuncesi icindeydim oda yazinca karsilk verdim bu defa terslemek istememistim
Soran+1 yılYine yazdiginda ne soyliyim o zaman
Soran+1 yılBazen işte sevdigini dusunuyorum. Diyiyorum yoksa neden yazsin. Cunku bana o niyetlede yaklasmiyor konusmalarinda felanda yok o niyetle yaklassa zaten direkt anlarim muhattap dahi olmam
Soran+1 yılPeki neden arkadas kalmak istiyor. Yani hayatinda olmami
seviyor seni
03 Yorumla
Soran+1 yılSevse gelir
Soran+1 yılNeden oliyim gelicekse boyle gelsin ve zaten beni begeniyor disgorunus olarak
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik varmiydi
031 Yorumla
Soran+1 yılYoktu zaten kisa gorustuk vr benim oyle evlenmeden once cinsel birsey yasamiyacagimi biliyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman neyine yazıp duruyor
Soran+1 yılIste bende onu anlamadim
Soran+1 yılHemde en son dedim ya adam ol gel ve kal ya da adam ol git cikma karsima daha yazmaz diye dusunuyordum dun yazdi biraz sohbet edelimmi diye
Cevap sahibi+1 yılYa adam ne yapmak istediğine kararsız
Seninde boş olmadığını biliyor ondan yüz buluyor. Zaman kaybı. Belki ikna olursa iki tür sevisirmiyiz kafası galiba. Bence ulaşmasını engelle.
Sen gerekeni söylemişsin.
Soran+1 yılSizce ne yapiyim. Diyiyorum daha ne yapiyim sizce acik acik konusiyim yazma konusma bana umut veriyorsun soyliyim
Cevap sahibi+1 yılYa yazma bana de.
Engelle gec. Sen onu beklediğini adam gibi çık karşıma sevgilim ol yol alalım demişsin. Ama o isin laylaylom kısmında halen. O maksatla sutla. Engelle geç. Kendine saygın olsun
Sana son sözüm budur
[28.12.2022 12:47] Cem: İyi günler betul dedi
Soran+1 yılEn son boyle yazdim ama 10 gun sonra 2 gun once yine yazdi betul biraz sohbet edelim mi diye
Cevap sahibi+1 yılTamam adam senle öylesine konuşma peşinde
Yani sevgili olma gelecek planlama öylesine takıl. iste kafasinda
Cevap sahibi+1 yılYa dedim ya adam halen oyelsine konuşalım kafasında.
Soran+1 yılBuda en son konusmamiz
Soran+1 yılOhhh bende hep goruldu atiyorum
Soran+1 yıl[7/1 22:33] Cem: Biraz sohbet edelim mi
[7/1 22:50] ✨: Edelim
[7/1 22:50] ✨: Yarım saat sonra musait olurum sende musait olursan konusuruz
[7/1 22:53] Cem: İnşallah burdan yazısıriz
[7/1 22:53] Cem: Duruma göre
[7/1 22:54] ✨: Olur
[7/1 23:23] ✨: Geldim
[7/1 23:43] Cem: Hoş geldin
[7/1 23:43] Cem: Nasılsın
[7/1 23:43] ✨: Hos buldum
[7/1 23:43] ✨: Cok iyiyim sen nasılsın
[7/1 23:44] Cem: Ben de iyiyim napıyorsun
[7/1 23:45] ✨: Bende evdeyim ustumu felan degistirip oturucaktim
[7/1 23:45] ✨: Sen ne yapiyorsun
[7/1 23:49] Cem: Uzaniyorum
[7/1 23:49] Cem: Dışarıdan mı geldin
[7/1 23:56] ✨: Evet kuzenimleydim
[7/1 23:56] ✨: Normalde bugun çalişmam gerekiyordu ama dün istifa ettim :)
[8/1 00:03] Cem: Neden ya
[8/1 00:03] Cem: 😊
[8/1 00:12] ✨: Senin aklına nerden geldim
[8/1 00:13] ✨: :)
[8/1 00:18] ✨: Bana açık olabilirsin ne istiyorsun benden. Açikcasi en son konuşmadan sonra konusacagimizi dusunmuyordum. Yani yazmazsin diye dusunuyordum
[8/1 00:18] ✨: Kafamı karistiriyorsun yazma diyiyorum yaziyorsun. 😌
[8/1 00:24] Cem: Ya bir şey yok seni seviyorum gerçekten iyi birisin kafanı karıştıracak bir şey yok düşman değiliz sonuçta lütfen ya
[8/1 00:24] Cem: 😊
[8/1 00:30] ✨: Peki öyle olsun. 😌 Zaten bende biraz vicdan yapmiştim ağırmi konustum acaba diye tatlıya bağlanmış oldu konu. Senin yarın işin var sanırım. Uyuyacaksan tutmiyim seni bende biraz yoruldum uzerimi degisir yatarim. 😌
[8/1 00:37] Cem: Yok işim
[8/1 00:43] ✨: Tatil mi
[8/1 01:16] Cem: Ever
Soran+1 yılOkumazsiniz diye dusunuyorum ama yinede atiyim dedim
Cevap sahibi+1 yılOkuyorum hepsini de sen benimkileri pek okumuyorsun galiba
Soran+1 yılYok okuyorum sizinkileride ama işte degisik biri asla net olamiyorum cok karisik biri benide karistiriyor. Sanki birakmak istemiyor gibi ama gelemiyorda sebebi benim. kafa yapimin ciddi oldugunu biliyor ozgurlugundende odun veremiyor ama benide birakmak istemiyor tam anlamiyla
Cevap sahibi+1 yılSen nesin oyuncak mi
Soran+1 yılDeğilim tabi sadece anlik sevdigini dusunuyorum bazen
Soran+1 yılDiyiyorum yoksa neden yazsinki cunku bana o niyetlede yaklaşmiyor o niyetle yaklaşsa derim bariz niyeti ortada
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım anlık sevdiğini düşünmek işte acaba beni seviyor gibi düşünceler içerisine girmek Bunlar sadece zaman kaybı bakın oturacaksın düşüneceksin bu adama güveniyor musun bu adama yola çıksan sana güven verir mi ailenin karşısına çıkarırsan seni rezil eder mi ailen bunu kabul eder mi veya bir şekilde çevren akrabalar eşin dostun Evet bu adam benim evleneceğim adam diyebilir misin herkesi karşına alabilir misin Bu adamı her şeyden önce bunu kendine bir sor bir düşün ondan sonra hareket et Yani bu olanlardan sonra kusura bakma ben bu adama güvenmem
Soran+1 yılUyumlu olacagimizi dusunmedim dedi ayrilmisti. Onun oncesidr ben ayrilmistim ama sonra barismak istedim barismadi arkadas olurum seninle dedi ben artik bir sey yazmadim sonra o ara ara yazincda en son onlari soyledim sonrs yine yazinca hepten kafam karisti. Beni severse cok guzel seveceginden eminim bana zaten bunu inandirdigi icin aklim onda kaldi. Işi evime yakin isten erken cikiyordu sirf beni 2 dakika camda gormek icin ve cok mutlu oluyordu gordugunde
Cevap sahibi+1 yılSiz gerçekten de çocuksunuz ya da ergensiniz ya da 15 yaşında insanlarsınız şu hareketleriniz Gerçekten de çok çocukça yani olgunluk belirtisi göstermiyor bir insan severse Adam gibi sever bu şekilde saçma sapan oyunlar içerisine girmez çocukça şeyler bunlar ya ya gelirsin adam gibi yola çıkarsın ya da defolur gidersin insan oyalamazsın burada diyor ki sen de sevgili olmayalım bana işte tabi olma veya gelecek planı yapma ciddi bir şeyler düşünme öylesine Biz takılalım nesin sen birilerinin böyle boşta kaldıkça gelip tatmin olduğu sonra defolup gitti tatmin aracı mısın nesin sen sen kendine bunu mu layık görüyorsun
Soran+1 yılCok haklisiniz bir daha yazsin dediklerinizi onada soyleyip engelliyicem
Cevap sahibi+1 yılSenin kararın ama bu işi zamana yaymak senin zararına
Soran+1 yılKesinlikle belirsizlik yordu hem o bana acildi eger gercekten seviyorsa ya da sevmeye niyeti gonlu varsa ispatlar guven verir bu hisleri olusturmaz bende
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra da öyle bir şey bekleme olmayacak bence sen beklentiye girme açık söyleyeyim zaman kaybolur sadece eşine odaklan
Soran+1 yılÖyle yapicam hayatimda biri olmasina gerek yok ki
Cevap sahibi+1 yılŞu an olmasına gerek yok bilmiyorum ne işle meşgulsünüz ne iş yapıyorsunuz Bence işinize Sınav varsa sınava okul varsa okulunuza odaklanın gereksiz insanlarla vakit harcamayın
Soran+1 yılOyle yapicam bu kisiyide heptwn silicem
Cevap sahibi+1 yılTabii ki silmelisiniz bu sizin de sadece oyun oynamaktır vaktinizi çalmaktır gerek var mı birilerinin elinde oyuncak olmaya sizin kendinize ait bir yaşamınız var mümkünse kendinize ait yaşamınızın başkaları tarafından çalınmasına müsaade etmeyin
* seni ayık ol😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılIste o anlamiyor
Sana son sözüm budur
[28.12.2022 12:47] Cem: İyi günler betul dedi 10 gun sonra yine yazdi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!