Biri var... İmkânsız bir aşk denir... Tavsiye verin gardaşlarım?

Biri var... Biraz uzun ama anlatmak istiyorum. Dayım Kanada'da yaşıyor, 4.5 ay önce kız arkadaşı ve onun çocuklarıyla Türkiye'ye gezmeye geldi. Hoşgeldine gittik ve etkilendiğim çocuğu gördüm, tanıştık (bu arada çocuk dayımın üvey oğlu)... Baya ilk görüşte etkilendim. Bu arada türkçe bilmiyor ve ben biraz ingilizce biliyorum. Ailemle aralarında tercümanlık yaptım falan sonra biz baya sohbet etmeye başladık. Aynı dili tam konuşamasakta sanki gözlerimiz birbirimizi anlamaya yetiyordu. Ben konuşmaya çalışırken elini çenesine koyup anlamlı bir şekilde beni izledi sürekli ve bunu bütün kuzenlerim vs. farketmiş. Bana ne kadar güzel ingilizce konuştuğumu söyledi. Benim hakkımda bir sürü soru sordu. Anneside beni çok sevdi ve birkaç kere oğluna "Onu Kanadaya götürelim bizimle gelsin"dedi. O da evet, tamam vs. Dedi. Vee giderkende önce herkese iyi akşamlar dedi sonra bana özel dönüp yarım türkçesiyle iyi akşamlar diyip güldü el salladı... Hatta kuzenlerim falan ohaa evlilik görüyorum diye dalga geçtiler çünkü yaptıkları baya anlamlıydı.. Eve gelir gelmez instagramdan buldum ama 8 yıllık bir ilişkisi olduğunu öğrendim:(( O an yıkıldım gibi bir şey çünkü benimle konuşan o çocuğun asla sevgilisi varmış gibi bir tavrı yoktu. Neyse aradan biraz zaman geçti ve ben ona istek attım. Hayatımda ilk defa bir erkeğe adım attım diyebilirim. Sonra anında gt yaptı. Neyse şu an takipleşiyoruz birbirimizin storylerine falan bakıyoruz ama onun hâlâ sevgilisi var.(Kız aşırı güzel, tipik yabancı sarışınlığı mavi göz vs.). Burada sizden tavsiye istediğim nokta şu. Bu çocuğu hayatımda bir daha görüp görmeyeceğim meçhul, şu an farklı bir ülkede okuyor. O da sevgilisinden ayrı bir ülkede yani. Ve ilişkileri devam ediyor ama çok sevdiğini düşünmüyorum, sanki onun için rutin bir düzen gibi. Bana unut falan yazıcaksınız muhtemelen ama şöyle bir detayda var. 1-2 sene sonra ben kanadaya gidebilirim staj için ve eğer gidersem onunla aynı evde yaşıyıcaz çünkü dayımın yanına gidicem ve onlar birlikte yaşıyor. Napıcam help mee lütfen? (Sormak istediğiniz detay varsa sorun lütfenn) Kb. Uzun oldu ama daha yazmak istediğim bir bu kadar şey var.

Biri var... İmkânsız bir aşk denir... Tavsiye verin gardaşlarım?