Çok saçma gelebilir fakat anne tarafından bir akrabamız 2015 yılında tanıştık ve ben o günden beri seviyorum çok şey yaşandı yani onun hayatına birçok kişi girdi ve ben her defasında kendime unutucam diye söz veriyorum dönüp dolaşıp aklıma takılıyor unutamıyorum ve artık gerçekten çok yoruldum onu sevmekten değil sürekli olarak hayal kırıklığı yaşamaktan... Bu yaşadıklarımı bu zamana kadar hiç kimseye bir kişiye bile anlatmadım hep kendi içimde yaşadım herşeyi
buraya yazsam roman olur ne yapmam lazım artık kendimide iyi hissetmiyorum hep mutlu görünmeye çalışmaktan sıkıldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aranızda bir şey mi oldu anlamadım yani sevgililik flaan yoksa platonik misin? Şimdiden çok yıpranmışsın ileride de bu düşünceler seni bırakmaz kendimden biliyorum yol ver gitsin kaderinde varsa karşılaşırsınız yine kimse engel olamaz.
Hayır platonik. karşılaşma oluyor akraba olduğumuz için 3-4 ayda 1 kerede olsa görüşüyoruz aile ortamında filan yol veremiyorum işte keşke verebilsem
Bence bu sevmek değil. Öyle olsa gider açılırsın kabul ederse eder etmezse yol verirsin hayatına devam edersin neden kendine eziyet ediyorsun o hayatına bakarken hayatına birilerini alırken
Başkası olsa çoktan söylemiştim ama arada akrabalık olduğu için söyleyemiyorum birde beyefendi biraz ukala yani nasıl karşılar böyle birşeyi bilemiyorum sjsjs
Seninle hava atıp akrabalar arası adını çıkarabilir ama bir şey diyim mi akrabadan olmaz unut gitsin. Ben de uzaktan akraba ile evliyim asla önermiyorum
Yaa ciddimi neden? Keşke unut diyinve unutabilsek
aranızda özel olmaz. Herkes her şeyi bilir duyar. Sorunlarınıza dahil olurlar uzar bu yüzden.. evlilik iki kişi arasında olmuyor yani akraba olunca
evet haklısın çevremdede duyuyorum var öyleleri haklısın
Öyle yani umarım hakkında hayırlısı olur.
Amin teşekkür ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!