Arkadaşlar merhaba,
Ben kuzenime aşığım benden 2 yaş büyük yurtdışında yaşıyor halamın oğlu
Küçükken babası hep ilerde seni oğluma ağlıcam derdi bu durumu empoze etti
Ben internete özlü sözler falan atıyordum bu da ondan hoşlandığını bizim ortak kuzenimize söyledi o da anneme ama ben inkar ettim onu arayıp sen benim abimsin falan diye konu kapandı
Bundan bir yıl önce kuzenimi özelden biri aramış siz birbirinizle evlenin diye ama benim haberim yoktu ben yapmadım benim o sırada telefonum bile yoktu sınava hazırlanıyordum annemde psikolojim bozulmasın diye o zaman söylemedi
Ama bu durumu şu an teyzem halamlar annemler babannemler falan biliyor ben ona çok aşığım bir araya gelince birbirimizden uzak duruyoruz bu işin sonu nereye gider onu seviyorum unutamıyorum da. Ne yapıcağını bilmiyorum
Ben kuzenime aşığım benden 2 yaş büyük yurtdışında yaşıyor halamın oğlu
Küçükken babası hep ilerde seni oğluma ağlıcam derdi bu durumu empoze etti
Ben internete özlü sözler falan atıyordum bu da ondan hoşlandığını bizim ortak kuzenimize söyledi o da anneme ama ben inkar ettim onu arayıp sen benim abimsin falan diye konu kapandı
Bundan bir yıl önce kuzenimi özelden biri aramış siz birbirinizle evlenin diye ama benim haberim yoktu ben yapmadım benim o sırada telefonum bile yoktu sınava hazırlanıyordum annemde psikolojim bozulmasın diye o zaman söylemedi
Ama bu durumu şu an teyzem halamlar annemler babannemler falan biliyor ben ona çok aşığım bir araya gelince birbirimizden uzak duruyoruz bu işin sonu nereye gider onu seviyorum unutamıyorum da. Ne yapıcağını bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kuzenine aşık olmak imkansız aşk değil bu konuda rahat olabilirsin ve bu konuda tek de değilsin senin gibi binlerce insan var evlenip mutlu olan ve bunun için sevdiğinin peşinden gitmelisin
O biraz çekingen birisi bu iş olmaz gibi ama unutmak istiyorum
Gerçekten seviyorsan unutmamalısın bence çünkü insan kolay kolay sevemiyor
Yaaa karşılık göremezse onun duygularından emin değilim
Bunu anlamanın yolu da senden geçiyor bir şekilde bunun farkına varmalısin
Benden uzak durmaya çalışıyor
Ben duygumu hep içimde yaşadım ama o duygularımı anladı ben inkar ettim şimdi yabancı gibiyiz
Bana bakışlarını bazen yakalıyorum tesadüfte olabilir bilmiyorum
Beni küçükken öperdi (yanaktan) diğer kuzenlerine öyle değildi bir tek bunları bana yapardı öyle olunca bir de babası küçükken çok empoze etti kalbimin bir yarışı onunla atıyor
Senden uzak duruyorsa sana karşı sevgisi yoktur yani aşk konusunda sevgisi yoktur bu durum onun hoşuna gitmiyor dur ve bu sebepten dolayı senden uzak durmayı tercih ediyor dur mademki böyle bir durum var sen de ondan o konularda uzak durmalısın yoksa kendini yıpratır durursun en mantıklısı bu
Ben ondan uzağım
Aynı ortamlara girmiyorum evimize geldikleri zaman bile yanlış anlaşılmasın diye odamdan çıkmıyorum daha ne yapayım
Önemli olan ondan kaçmak değil ona bir arkadaş gibi yaklaşmak sen böyle yaparsan eğer o da sürekli senden kaçacaktır oysaki siz kuzen siniz yani akraba mısınız ona sıradan gibi davranırsan o da bir süre sonra bu durumu alışacak tır senin bir şeyler hissetmediğini anlayacaktır bu şekilde yavaş yavaş her şey normale döner önemli olan senin duygularını bastıran bilmen bunu başarırsan kaçmana gerek kalmaz birbirinizden
Ben öyle yaklasmya defalarca çalıştım o uzaklaşıyor ben de onu rahatsız eğmemek için ondan uzak duruyorum
Benim şahsi fikrim sen ona çok yoğun şekilde belli etmişsin hislerini sen bunun farkında bile değilsin bence ve o bu durumdan oldukça sıkılmış olacak ki sürekli uzak durma yoluna gitmiş inşallah bir yabancı gibi olmazsınız çünkü siz bir akraba sınız umarım her şey gönlünce olur çok da canını sıkma biraz etrafına bakmayı dene rahat ol
icinde tutma ya eger ailen de engel olmayacaksa acil ben olsam acilirdim soylerdim ailemin sıkinti cikarmayacaklarini biliyorsam eger
Annem sordu bir şey hissediyor musun ona karşı diye ben inkar ettim abim o benim dedim olay kapandı
Ben kapanan olayı bir daha açamam bir de bana karşı bir şey hissetmiyor galiba bilmiyorum rezil olmak istemiyorum
ya gidip herkese duyurma zaten eger kuzenim guvenilir biriyse ara yaz boyle boyle de cok utaniyorum duyulmasini da istemiyorum sen de bana karsi bir seyler hissetmiyorsan eger de sadece ikiniz arasinda kalsin kuzeninin kimseye soylemeyeceginden eminsen yaz bence gidip annene babana teyzene halana zaten soyleme ilk kuzenine acil konus konuyu oluru var mi yok mu yokla bi karsi tarafi eger o da bos degilse bi sekilde yol yapar soylersin ailene
Yaaa işte böyle bir olay olsa o hemen babama söyler ya da ikimizin ortak kuzenine işler karışır olay buyur
aa oyle biriyse bilmiyorum acilman zor olabilir tanimadigim icin kesin soyle yap boyle yap da diyemiyorum:( ama boyle seyleri cok merak ederim arada guncelle burayi bir sey olursaa
Tamam
Annene söyle aranızı yapsın sana istesin 😂
Herkes bazı durumların farkında ama bizim duygularımız olmadığını düşünüyor gerçi onun duygularını bilmiyorum
Ona sor eğer sana karşı boş değilse olur
Duygularından emin değilim alcağım cevabı az çok biliyorum olmaz heralde ben unutmaya calısıcam onu Rabbime sığınıcam nasipte varsa olur
Sıkıntılı durum ya
Bizde kuzen demek kardeş demektir..
Derhal açıl ona
Nasıl açılım beni tersler biliyorum duygularından emin değilim
Niye direk derhal açıl ona dedin
Onun bana karşı duygusu olsa o açılmaz mıydı
Olum sen açılmazsan dahada kötü olacaksın önce onu al karşına de ki ya benim olacaksın ya da Bülent Ersoy'un... herşeyi baştan anlat seni red etse dahi sonuca ulaşacaksın eğer red ederse en fazla 1-2 yıl acı çeker unutursun ama içinde kalırsa red edilme acısından daha büyük olacak
Bilmiyorum eğer o seviyorsa o açılırdı madem yok o zamn sevmiyor zaten benden uzak durmaya çalışıyor daha fazla aileme utandıramam nasipte varsa zaten olur
Olum zaten birinin bu olayı açıklaması lazım belki o da seviyor seni ama senin gibi çekingen olduğu için söyleyemiyor birinizin harekete geçmesi lazım
Harekete o geçsin istiyorum bizim ailede erkeğe daha çok değer verilir hep rezil olan utanan ben oldum bu olayda biraz cesaret edip o söylesin bari bunu göze alsın o bana bir adım atsa ben ona 10 adım atarim
Olum sen zaten telefonda demişsin ki öyle bir şey yok bu adam sana nasıl tekrar geri gelsin senin bu hatanı telafi etmen lazım şu an hatalı olan sensin o değil o yüzden bu görev sana düşüyor veya birini devreye koymaya lazım
Duygularından emin değilim biraz bile emin olsam söyliycem
Bu sosyal medya olayı çok büyümüştü olayı kapatabilmek için böyle bir şey yaptım krizi böyle yönettim
Ben ona sen benim anımsın böyle şey olmaz dedim
Şimdi offff bittim yaaaa
Sen benim abimsin diyerek -1 den başladın harekete geç ki ne ekside kalma kim bilir belki bir hareketinle artıya doğru koşarsın