Arkadaslar kesinlikle en bastan uyariyorum ergensin soyle boyle diye onyargili yaklasmayin. 20 yasindayim ve hocama taktim cok uzun suredir ne aklimdan cikiyo ne kalbimden hep onla beraber oldugumu hayal ediyorum. Ama aramizda 10 yas var ve instagramina da sadece tanidiklar yazmis. Yani hicbir turlu Instagram fotolarina da bakamiyorum. Kilitlendim kaldimmm ya
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öğretmeniye evlenen öğrencilsrin sayısı hiç az değil belki bj kervana sen de katılırsın bol şans
Helal yaa sonunda akli selim bir yorum aw. Ne toxic bir siteymis arkadas burasi da
Allah allah ya kilitlenmis kalmis bak sen su ise acaba cevresinde ogretmeni kadar ona ornek rol model olan bir beyfendi olmadigi icin bu kizimizda pek disarilara goz gezdirmediginden kucuk cevresinde ona tutulmus olabilir mii ya Yok canım olur mu öyle şey olgun 20 yasinda bir kizcagizz.
Vay canina bak sen şuna yaa... allah allah oyle mi olmuss? Enteresan awk
Allahtan acilll sifalarsss
Bizde geçtik o yollardan ama üzülerek söyleyim ergensin. 1 sene geçsin üzerinden unutursun hatırlamazsın bile
Bu ergenlik degil abicim. Neyse fazla uzerinde duramicam. Yorumlarin bir kismini oku anlarsin ne oldugunu.
Bende de 3 yıldır var bu durum. Aşk mı bilmiyorum. Saf sevgi diyeceğim.
Senin şansın var.
Ben de hiiiiçç yook...
Nerden biliyosun kiz bende sans oldugunu shshsjsjw ve evet benimki de direktmen saf sevgi ya. Gorunusu filan hikaye yani direktmen karakterine focusum :(
Sen asktan kaciyorsun
Bekarsa şansını dene 😄
Evet bekar ama asla acilamam su konumda. Instagram gonderilerini gormek istiyorum onu da yapamiyorum
Sınıfta ders anlatırken falan gözünün içine içine bak seni fark etmesini sağla. Eğer niyeti varsa anlarsın mutlaka 🙂
Peki sanaldan? Hic mi sansim yok :)
Sanal muhabbeti çok da iyi değil. Adam zaten sanal sevse sadece tanıdıklar yazıp gizlemez profilini. Demek ki oralarda işi yok o yüzden gerçek hayatta ilgisini çekmeye çalış 😏
Peki yine de tesekkurler canim ❤️😊
Rica ederiim bol şans 🌼💆🏻♀️
Vallahi yaş hikaye boş ver yaşı ben kendimden 20 yaş buyuklerese aşık oluyorum ayriyeten hafifden mailli biriyse sıkıştır biyerde yapis üzerine en temizi gerisi gelir zaten
Yapis uzerine derken hsbdjdkswhjw manyak misin yapamam oyle bir sey o kadar da sey olmadik yani
Aaa çok kötüsün ya sen
Niye ya
Kız dediğin hain nankör duygusuz vede bencil olmalı bunlara uygun ol küçük kız git ve öğretmenini mutlu et onu canindan bezdir
Hmmm mantikli olabilir lan aslinda 😑 10 tane cevap geldi, arasindan sadece senin yazdindan bir fikir geldi aklima. Zaten hoca da surekli sey diyo soru sorun sorulara bogun beni falan diyo genelde hdhdjejdjsjd. Ve ben suskun moddaydim surekli.
Git yapış üzerine iş olursa haber et ayriteten iş olursa bana bir tane arkadaşını yapiyosun okeymi yiz kapiş?
Hdhdhekejejdjejd tm lan soz
Bak söz verdin, yapmazsan rüyanda kendini goblinlerin arasında ellerin bağlı bacakların jiletli ayaklarında gidiklanirken bul tamammi
Manyak aw ya ahxbxismsuwkwhiw
Ergensin hala çıkamamışsin
Ya ne alakasi var abi cikin su kafadan artik ya. Ogretmen diye hoslanamaz miyiz
Sende şu kafadan çık. Aklı olan zaten öğretmen senin gibbi kızla zaten sevgili olmaz. Adamın başı belaya girer sonra
Hasss tr lan ordan derler adama. Once bi -de leri ayirmayi bil lan kardeşim seni. Senin gibi kizmis. Puahahaha
Dipnot: Orasi kardesim degil direkt zanggg diye kufur
İşte ağır ergen olduğunun bariz belirtisi. Laf sokunca bana Türkçe hocalığı yapmaya kalkma
Ama evli degilmi
Degil
Senden hoslaniyormu
Ya nerden biliyim canim, kuzum deyip duruyor, yani gozunde 10 yas kucuk bir ogrenciyim iste
Babamda annemi liseden aldi 18 yasindayi
Babamda 30 yasindaydi
Selam soyle abi ben almiym
Uyudunmu
Ne yapiyorsun
Ne yapiyorsun Uyudunmu aksam
Bir hoca fantazisi dahaa
Evet nolmus
Çok güzel üniversite öğrencisi misin
Ne fark eder ki shdhjdjjef
Eder tabiki mesela bizim üni hocaları öğrencilerini beğendiği durumlar oluyor hsjsjs taktik verebilirim
Sanaldan falan yazmaz sana o topa gitmez güvenemez
Uni degil :)
Anlaşılan taktik istemiyon
Unililere ozel bir taktik mi bu aw shhsjsmwjwjd ver iste her neyse
Özele gel
Modlar hesabımı kapatmasin jsjsjs
Açıl
Nasil?
Bekar mi
Evet
Fiziğin nasıl
Fizikle ne alakasi var simdi?