Güncellemeler
8 ay
Güncel
Güncellemeler
8 ay
Günclll
cok zor durumdayım lütfen sadece biglisi olan kişiler yazsın zararlı olabilir ama çok bir ömrüm yok zaten rahatsızlıüımdan dolayı son günlerimi en azından onunla geçirmek istiyorum. Vefk yapabilecek güvenilir bir hoca var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
inanma öyle şelere
Burada vefk yapan bulamazsin hatta reelde de bulamazsin çok zor bir iş
Nasıl bulurum nerede bulurım ölmek üzereyim çok kötü haldeyim güvenilir birine ihtiyacım var gerçekden yapan kişiler para almayıp birine yardım et hayır yap diyormuş basıma bela almadan ufak bir isim var nası bulucam
Kimseye guvenme yapacaksan kensin yapmalisin ben sana bi dua veriyorum nette bul oku
Esmai erbain idrisiyye
Bu hz İdris peygamberin duasidir
okuyayım okuyayım ama çok arastırdım yapıp basına bela almayan bi kaç kisi gördüm ama o kisilerin bilgilerini vermemisler bana yapan birisi lazım akıl verseniz nerden bulurum nası bulurum
İşte dolandırıcı oldukları için kimseye guvenme
Dolandırıcı olmayanlar para istemiyolarmıs herhangi biyere hayır yardım yapmamı istiyolarmıs öyle biri bulmam lazım bulanlar nası buluyo ya😔😔😔😔
Bak guzelim sen istiyorsun ki hem param yok veremem hem istediğimi yapsin bana sevgilimi versin bu mumkun degil öyle para almadan yapan hiç kimse bulamazsin çünkü bu tür şeyler yapsrken illa senden bişey almasi lazim zarar gormemesi için ee yapan kişide uzakta olduğu için
Para lazımsa veririm sorun yok ben onda değiliim sadece güvenilir isin ehli biri arıyorum daha sonra basıma bir sey gelmicek sekilde para da verırım zaten ama güvenilirlern cogu ğcret almıyormjş hani gördüğümğ dedim yoksa paralık sıkıntı yok
Birincisi nette gezenlerin ozellikle medyum adi altinda is yapanlarin hepsi sahtekâr çünkü vefk işiyle ugrasanin nete vakti olmaz bu bir ikincisi vefk yapan kisi seni yanina ister mecburen senin yaninda yazmak zorunda çünkü o vefk sadece yazi işiyle olmaz vefk yazdığı zaman onun uygulamasi cinlerle yapiliyor bu yuzden uzaktan olmaz
Ya tek bulayımda giderim vefki dualar ile yapan hocalarda varmış çok arastırdım olumlu sonuçtan sınra ücret alıyolarmış böyle biride arıyorum evet haklısın nettekilerin çoğu dolandırıcı ama ben belki yapan eden olur birisi der diye arıyorum hani gerçekten çok ihtiyscım var her türlü bulmam gerekiyor benimki ölim kalım meselesi ama dolandırıcı cok fazla nası bulacam bilmiyorum
Nerelisin
ankaralıyım
O civarda isinin ehli yapabilen hiç duymadim
peki duyduğunuz yakın sehirde birileri var mı acaba ben nasıl bulabilirim
Yok benim bildiklarim hatay adana osmaniye Gaziantep buralarda
Peki uzaktan yapma şansları yokmu vefki dua ile yapabilecek siz nerden duydunuz nasıl biliyorsunuz en güveniliri daha sonra basıma bela almayacağım hangisi acaba bir sorsam iletime geçsem
İyi günler buldunuz mu acaba güvenilir birini ben de aynı şekilde zor durumdayım lütfen ne kadar vaktim kaldığını bile bilmiyorum
bende ankaradayım buraya Instagram veya wp bişi bırak çözelim güzelim ben dila
varr
İlgileniyor musunuz tanıdığınız falan var mı
Ne lazım
İlgileniyor musunuz bilginiz var mı tanıdığınız falan
Tabiki ama burdan yazamam
Tabi ama siz mi yapıcaksınız yönlemdirme mi yapacaksınız
Lütfen burdan daha fazla açık etme
Mesaj atayım özelden
Takip isteği attm