Selamlar, yardımcı olur musunuz?

Bu yıl üniversiteye gidicem. Bölümümüzün wp grubu açıldı. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın baştan belirteyim amacım yanlış, kötü bir şey değil. Kızların profil fotoğraflarına bakıyorum, hepsi çok güzel, cool, seksi fotoğraflar koymuşlar. Erkeklere bakıyorum, ya yapılılar, ya da tarzlar. Ben ise özgüveni düşük kilolu birisiyim.

Anasınıfında ilkokulda ortaokulda çok da kilolu olmamama rağmen şişko deniliyordu. Lisede aşırı zayıfladım 183/82 kiloydum 8. Sınıfta. 9 da 78 10da 72-71 e kadar düştüm. Tüm çevrem yemek ye boyun uzun zayıf duruyorsun diyordu. Çok hoşuma gidiyordu. Ve maalesef ki geceleri 12-1 hatta 2 gibi cips yiyip dizi izlemeye başladım. Resmen bir şey yemeden izleyemez oldum. Çoğu gece böyle devam etti. Bimden 2 paket dürüm köfte alıp yiyordum vs vs.

Şu an anlık olarak 88 kiloyum boyum 183 184 falan. Kilom belki size çok da fazla gelmeyebilir biliyorum. Doktor bir akrabamız var, çok fazla karbonhidrat ağırlıklı yiyecek tükettiğim için (hamburger, pizza, komagene, cips..) fazla kilolu durduğumu söylemişti. Haklı; benle aynı boyda, daha kilolu arkadaşım aşırı fit duruyor.

Son zamanlarda inanın berbat hissediyorum. Sabahları akşamları evde normal, az yiyorum. Çünkü eski alışkanlığım bu benim 72 kiloyken böyleydim. Ama abur cubur olsun, hazır yiyecekler olsun beni bitirdiler. Ev boş olsa da hamburger söylesem diye gün kolluyorum. Hem maddi hem manevi zarar.

Okul 20-30 eylül arası açılıyor. 1 ayım var. Son 1 hafta kala su orucu tutmayı düşünüyorum. Şu tüm gün sadece su içilen diyet. Bu 30 günde ne yapabilirim bilmiyorum.

İçimi dökmek istedim. Umarım sonuna kadar okuyup derdime ortak olabilirsiniz❤️
Selamlar, yardımcı olur musunuz?