Güncellemeler
+1 yıl
Dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yapıldı bütün değerlerim temiz çıktı kulak burun boğaza gitmemi istedi kulak burun boğazında yapacağı gargara vermek olacak daha önce konustum dile mudahale edemem demisti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benimki böyle değil ama görmediğim doktor kalmadı. Psikolojik ilaç kullanıyorum artık.
Geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun
Amin cümlemize , kbb , enfeksiyon , gastro , dahiliye cildiye , psikiyatri , romatoloji , görmediğim bölüm kalmadi. Çare yok , ağzımda ve boğazımda kuruluk yapıyordu
Ben biliyorum istediğin yemeği yemezsin en ufak acıda gözünden yaş gelir ben yıllardır çekiyorum bu acıyı
Kahve çay sigara kola falan ölüm
o zaman sende b vitamini eksikliği var bemiks tablet al eczaneden kullan geçmezse doktora görün
😢😢😢antibiyotik , vitamin hapları , gargara kullanmaktan bıktım.😭😭😭
geçmiyor mu :/
Geçmiyor ve konusmamı çok fena etkilemeye başladı
doktor ne diyor peki
Doktor acı , ekşi , Tuzlu , asitli , yiyecek ve içeceklerden uzak durmamı sıgara içmemi söylüyor ama ben kendimi bildim bileli acı yemek konusunda bizimkilerle tartışıyorum. Eeee acısını çekmeyen bilmez.
Bide çok sıcak içecek yiyecek yememi söylüyor.
geçmiş olsun Rabbim Şafi adı ile şifa versin :(
Teşekkür ederim Allah razı olsun bana vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim umarım sağlık sorunlarıyla rabbim sizleride sınamaz En sağlılı güzel günler sizin olsun.
Amin senden de ALLAH razı olsun , cümlemiz inşaAllah, rica ederim :)
Amin
Dili düzeltirsen topuğa vuruyormus
Tapuğun tedavisi kolay ben kendim evde bizzat uyguluyorum ama dilin tedavisini bulamadım acı yemeklerden uzak duruyorum ama diğerlerinden uzak durduğum pek söylenemez
Annemde de vardı o gidermeyi başarmıştı ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum. konussaydik sorardım geçmiş olsun
Teşekkür ederim ben seni takip edim hatırlarsan bana yazarsan sevinirim tek kendim için değil ikizimin dilide böyle.
Anladim. hatirlarsam yazarım
Bu ne ya çok değişik birşey
Kendi dilimin fotoğrafını atsam ortadan ikiye ayrılmış gibi.