Muhtemelen eşim ona yazdiklarim için telefon kaydi wp mesajlari vs isteyip mahkemeye sunacaktir bana bunlari dedi diye. Acaba burada takilmam ya da birilerine yorum yapmam vs problem olur mu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
burada takılman hiç bir sorun olmaz wapsapp da sorun olmaz aslında çünkü kişisel verileri paylaşmıyor
Ama mahkeme karariyla wp mesajlari delil olarak kabul edilebiliyormus
Evet ama sildiğin zaman sorun olmaz yedekleme yapmadığın sürece ulaşamazlar
Pardon ona yazdıysan zaten ekran görüntüsü almıştır ve delil olarak kabul edilir onun için doğru söylüyor ben yanlış anlamışım
Yok esime yazdiklarim onun telefonunda kesin kayitlidir ben sildim çoktan ama onu kullanir. Burdaki sorular vs de problem olur mu diye bi takildim sadece
Evet kesin kullanacak zaten kullansin hakaret etmistim o tarz seyler ama problem olmazmis avukatima göre..
Olmaz problem ama burada takıldığını da göremez sıkıntı olmaz
Teşekkürler
Rica ederim ✋ ayrıca görse ne olacak burası herkesin sohbet etmek zorunda olduğu bir platform değil
Ya isye mahkemede filan cok olaylar cikaran kisiler oluyormus bana iftira atmaya filan kalkar ne bileyim hersey olur.. çünki beni gidip evden birseyler caldi diye karakola sikayet etmis ben bosanma davasi acinca artik güvenmiyorum her seyi yapar...
Doğru ama buraya ulaşamaz merak etme sabırlar diliyorum bol şans 😀
Aminnn sabrimi siniyorlar gerçekten.. allah düşmanıma vermesin tekrar teşekkürler 🙋♀️
Rica ederim iş inada bindiğinde maalesef böyle şeyler oluyor 😔
gizli yaparsan bişi olmaz ama şifreni falan kaptırma. ve uygulama yükleme telefonuna, geçmişi de sil
avukatınız boşanma kesinleşene kadar sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor. flörtleşme ya da mesajlarda karşı tarafa hakaret vs etmeyin demek istemiştir. aleyhinize delil olarak kullanılmasın diye.
Evet öyle zaten ona birsey yazmiyorum yazmak zorunda kaldigimdada dikkatle secerek yazyorum cunki her mesaji kaydettigine eminim. Yinede burdaki yazsmalarda sıkıntı olur mu diye düşündüm
hayır burdaki mesajlaşmalar sıkıntı olmaz.. çoğu boşanma aşamasındaki çift biz boşanıyoruz zaten değil sevgili buluyor ama bilmiyorlar ki sadakat yükümlülüğü boşanmanın kesinleşmesine kadar devam eder.. biriyle görüşeceksen de topluma açık bir ortamda görüşme.. foto vs çekip bunu delil olarak kullanmasın.. çalışan mısın
Yok ya öyle bir derdim yok benim derdim bana yeter sevgili bulma kafasina nasil geliuor bu millet neyse evet calisiyorm
herkesin boşanma süreci farklı, biz kimin ne yaşadığını ve yaşayacağını bilemeyiz ama uyarmayı dava selameti için borç biliriz.. boşanmada bazen öyle çamurlaşabiliyorlar ki tahmini bile zor.. kamuda mısınız? nafaka beklentiniz var mı
Avukat misiniz aa sevindim 😁evet sasiriyorum ben bu adamla nasil evlendim. diye yaptiklarina bakinca özel sektörede calisyorum avukatim tazminat istedi sanirim
Hayırlısı olsun. Anladığım kadarıyla sadece tazminat talebiniz var çocuk yok nafaka talebiniz yok
Evet Cocuk yok dava dilekcesinde maddi manevi tazminat yazildi
Son tartsmada siddet uyguladi darp raporum var tazminat kesin verilir mi?
Tazminat kesin ama miktarına mahkeme karar verir. Manevi çok fazla vermiyorlar. Maddi de raporda işe gidemediniz ya da kalıcı hasar yoksa da fazla vermiyorlar. Şehir neresi
Fazla birsey yok ayakta geciriyor gibi bi ibare vardi raporlarda ama 3 gün filan gitmedim işe.. ama orada yazan rakam epey fazla sizin dediğinize göre cok büyük bir problem olacak ki öyle verilecek öyle mi 🤔poliste jandarma da ilk ifade verirken burdan birsey cikmaz vs dediler illa kolumuz bacagimiz kirilacak ya da ölecek miyiz... bana siddet uyguladigi icin ceza da almiyor sanirim üzücü
Tazminat için öyle dedim doğrudur
Raporda basit tibbi müdehale ile gidirilir ya da btb ibaresi geçmiştir. Ceza davası da açtınız mı bilmiyorum ama az da olsa ceza alır. Tabi hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına kararı çıkacaktır
Ceza davasi acmadimda sikayetci oldum uzaklastrma aldim savci inceler gerekki görürse dava acilir filan dediler ama herhangi bi bilgi gelmedi
Uzaklaştırma ayrı darp için dava ayrı demek ki fazla şiddetli görmemiş ve şikayet de olmayınca açmamıştır. Şehir neresi
Fazla siddet gormedim ama sikayetci oldum. Kocaeli
Belki de daha açmadı davayı, her türlü uzaklaştırma hızlı görülüyor
Insallah acar.. Çok fazla soru sordum 😅 Teşekkür ederim cevapladiginiz için 😊
Rica ederim sorun değil bilgimiz elverdiği sürece cevap vermeye çalıştık
Merhabalar size birsey soracaktim ben bizim tebligat karsi tarafin adresi değiştiği icin teslim edilememis iade yazyor. Oysa avukat sürenin dolmasina 1 veya 2 gün kalmıştı yanlis hatırlamıyorsam demisti arayip tebligatla ilgili durumu avukata söylemeli miyim?🤔
Bu tür durumlarda boşanmak istemeyen ya da işi yokuşa süren taraf tebligatı almaktan kaçınıyor süreci uzatmak için
Sizde de böyle bir durum var galiba. Avukatınıza söyleyin iyi olur
Yok ailesinin yaninda ama onlar tasinmislardi büyük ihtimal ikameti aldirmadilar ondandir. Tamam teşekkürler
gün verildi mi? ne aşamada dava merak ettim
Teşekkürler tebligat geri döndüğü için avukat tekrar mernis adresine 21/2 ne öyle bir maddeye göre tekrar gönderdi dün muhtarlga teslim edilmis görünüyor 😊
bu da demek oluyor ki tebligatı almama şansı yok muhtara tebliğ edildiği tarih tebligat tarihi sayılır.. hayırlısı olsun
Şimdi 15 gün cevap süresi olacak degil mi? Eğer cevap verilmezse direk mahkeme icin gün mü verilir?
cevap vermezse iddiaları reddetmiş sayılır ve kendi de savunma yap, delil bildiremez vs.. 15 gün süre.. sonra avukatınız cevap verir sonra da cevaba cevap dilekçesi verebilir karşı taraf.. ne kadardır ayrısınız fiilen
Himm uzayabilir yani ne zormus bu mahkemelik olaylar ya😊 her asamada bekliyoruz..30 kasımda evden çıkmıştım.
avukatınız davayı açarken hangi nedene dayandırdı? evlilik birliğinin temelden sarsılması mı yoksa hayata kast zina vs gibi özel boşanma nedenlerine mi
Evlilik birliginin temelden sarsilmasi
en geçerli ve temel neden.. umarım en az yıpranacak şekilde sonuçlanır.. uzamaması en iyisidir.. işiniz kamu mu özel mi=
Inşallah bir an önce sonuclanir gercekten bilmiyordum bu kadar uzayacak işler olduğunu beni zorluyor. Özel sektörde çalisiyorum.
özellikle boşanma ve ceza avukatlığında hukuki destekten çok psikolojik destek bekler müvekkiller.. bu yüzden de en kısa çözüm bazen en iyi çözümdür.. ailenizin yanında mı kalıyorsunz
Evet ailemle kalıyorum valla avukattan tek isteğim bir en hizli nasil olabiliyorsa halletmesi yani. Çünko bosanacagm sahis ilk baslarda sitemli mesaj filan atyordu e tebligat gitmeyince isin ciddiyetinide anlamadi gecenlerdede is yerime cicek yollamis rahatsizm bu durumdan o nedenle bende avukatimi darlyorum iyi ki öyle yapmisim yoksa daha gec kalacaktk
çocuk yokmuş, tekrar düşünmeyi gerektirecek bir durum yok.. bence de en hızlıca çözülmesi sizin lehinize olur.. herkes yoluna baksın
Yok ya dönüşüm filan yokta kendimi tutamam sayarım ederm lehime kullanır zaten her mesajimi sakliyor onun farkindaydim da o nedenle engelledim heryerden zaten.
evet gaza gelip sinirle hakaret edersin sonra kusur olarak yansımasın sana.. iyi düşünmüşsün.. ailen ne diyor destek oluyorlar mı
Evden ayrilmadan öncesinde yazdigim bsyler var wpta tam hatrlamyorm da gerçi onlari kullanir. Evet çok şükür ailem arkamda hep destek oldular
o çok önemli gerisi tırı vırı.. ailenin alternatifi yok
Aynen öyle bu süreçte onlari üzmemeye çalıştım hep ama anne baba işte hakli oldugum halde yasadiklarim onlarin da zoruna gidiyor
zorlarına gitse de karşı tarafa bir şey yapıp olayı uzatmamak lazım , bu demek değil ki sineye çekesin ama evlenmeden bilinmiyor.. hayırlısı deyip devam edeceksin
Esyalari getirirken çok zorlarina gitti karsi tarafin aldigi herseyi alip gitmesi ben alma imkanm varken dokunmadm hicbsye o aldktan sonra aldim esyalarmi ama insan bana aldigi hediyeleri alir mi ya giderken ne bileyim fotoğrafları birakms mesela ama yüzükleri almis ya mutfakta bi tane süzgeç almsti onu bile almis ayirip secmis yani pes yoksa zoruma gitmez
zoruna gitmez mi bekarım ama bazen emek verdiğin ilişkide yeterince ilgi ya da özveri görmeyince bile zoruna gidiyor boşanma en uç noktası.. sabırlı olmanı dilerim.. bi süre de duygusal ilişki yaşama.. boşanma ya da uzun süreli ilişkiden çıkınca hemen yaşanan duygusal tercih hiç sağlıklı olanı görmedim..
Sabrediyorum allah büyük canimi kurtardim diye düşünüyorum. Duygusal iliski yasamak da epey uzun zaman sonra belki ama güvenimi komple kaybettim erkeklere karsi...
Bosanma davalarinda erkekler nasil davraniyor genelde?
daha ince elemek sık dokumak lazım ama tamamen kaybetmek de olmaz.. sütten ağzınız yandı bi kere yoğurdu üfleyerek yemeniz normal ama tüm süt ürünlerinden de uzak durmayın :)
kadın psikolojisini bilirim ama erkek müvekkilim olmadı.. hukuk ikinci lisansım benim.. bahsettiğim deneyimlerin çoğu gözlem ve psikoloji gözündendir.. dava tecrübesi değil
Bu bosanma mevzundan sağ çıkarsam psikolojik ve fiziksel olarak dediklerinizi düşünürüm 😅
olumlu düşünün.. aksini bile aklınıza getirmeyin lütfen.. fiziksel olarak düşünün zaten :)
Muvekkillerinizn kadin olmasi da zaten genelde kadinlarin bosanmak istemesinden sanki 🤔😊 2. lisansinz mi hukuk 1. si nedir?
birinci lisansım maliye.. müvekkil almadım henüz ama hayat tecrübesi ve hukuk okurken bir çok kişiye hukuken destek verdiğimden biliyorum.. evet kadınların boşanma isteği daha fazla.. erkek boşanma talebinden çok fiziksel şiddet ya da ekonomik şiddet uyguluyor eşine
Aa ne güzel 😊😊evet erkekler zaten nerde sorumsuzluk var ordalar. Teşekkür ederim bu arada çok vaktinizi aldim iyi aksamlar
Rica ederim aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz iyi akşamlar
Mehabalar nasilsiniz? Bizim tebligat 15inde teslim edildi 😊😊
merhaba iyiyim siz nasılsınız? 2 hafta süresi var.. haftaya salı günü son gün.. hayırlısı olsun. hayat nasıl gidiyor biraz olsun rahatladınız mı
Ya bu tebligatin gitmesii filan beni mutlu ediyor 😊en azindan süreç ilerliyor diye seviniyorum
kısa sürede fazla yıpranmadan sonuçlanır umarım.. boşanma kesinleşince kuş gibi rahat olursunuz.. yaza biterse boşanma gidin bir tatil yapın
Yaza biter mi ya acaba? Avukat 1 1bucuk yil dedi kurtulayim da bir 😅
kusurlara suçlamalara tarafların boşanmak isteyip istemediklerine göre değişiyor. tabi ispat delil şahit vs uzayabiliyor.. boşanma uzadıkça taraflar da hırslanıyor bu da yargının kötü tarafı
Ya ben karsimdaki insanin nasil biri olduğunu gördüm acikcasi hic güvenmiyorum elinden geleni yapacaktir ve abisi bosandigi icin de tecrübeliler diyebiliriz bazi süreçleri benden iyi bilir. O nedende bakalm hayirlisi artik.
boşanıyorum deyip de hayata küsme.. her şeye rağmen hayat devam ediyor aklında olsun.. kendine ruhen de fiziken de bak..
Cevremdekiler hep destek oluyorlar ama kolay olmuyor tabi bu süreç düşündüğümden de zormus ama ilk zamanlardaki gibi degilim bence iyi gidiyorum ruhen 2😅fiziken de zayfladm her goren aa ne kadar zayiflamssn dediklernde sinir olmuyor degilim😁
neden çok mu zayıfladın ki? boy kilo nasıldı eskiden şimdi kilo kaç
Yok ya millet abartiyor birazda 166ym yani biraz kilo almstm olaydan önce 55 filandm simdi 52 filandir yani 3ayda cokta da degil😁
senin bileceğin iş ama 166 boy gayet uzun 55 iyidir.. daha aşağısı zayıf kalır , eski hal bence daha kadınsı ;) evde tek bekar cocuk musun
Üzüntü stres bende hep iştah kapatir maalesef neyse onuda toparlarm.. yok 2kardesm daha var ilk evlenen benm😅neyse sabah is var iyi geceler teşekkür ederim sevincimi paylastiginiz için ☺
rica ederim, ne zaman isterseniz yazabilirsiniz.. whp vs olmadıkça buradan takipsiz ya da özelden konuşuruz.. iyi geceler
Aynen sizde.. teşekkürler 😊🙋♀️
Merhabalar nasilsiniz görüşmeyeli? 😊
Teşekkür ederim siz nasılsınız, gelişme var mı
Iyiyim bende teşekkürler evet bosanmayala ilgili dilekceye cevap gelmemisti bu hafta mahkeme gün verecekmis. Birde ceza mahkemesinde dava açılmış darp olayi ile ilgili avukat uzlasma için ararlar istemezseniz de mahkemeye gidip ceza alir dedi
Hayırlısı olsun hakkınzda ceza davası için ne düşünüyorsunuz şikayete devam mı
Avukat uzlasma icin ararlar para isteyeblrsnz ya da sikayet ederseniz ceza alir diyor? Parasinda degilim ama hapis cezasi alsinda istemem onu da paraya cevirebiliyor sanirim. Sizce ne yapmaliyim?
anladığım kadarıyla darp fazla ileri seviye değil, fazla ceza almaz dediğiniz gibi onu da HAGB yani hükmün açıklanmasının geriye bırakılması ya da adli para cezasına cevirirler.. somut bir şey olmaz.. uzlaşmada para ya da başka bir talep de edebilirsiniz.. ya da bağış yapmasını ya da özür dilemesini vs talep konusunda serbestsiniz.. ama arayınca düşünün biraz erken.. boşanmada benim mantığım en kısa sürede boşanma en iyi boşanmadır der...
Bosanma meselesinde öyle düşünüyorum ne kadar hizli olabilirse o kadar iyi orada netim ama bana siddet uyguladigi için de bunun bir cezasinin oldugunu öğrenmesi de lazm bence mahkemede 3 5 bin lira ödeyip kurtulacak gibi bilemedm birde ne icin erken?
dava açılsın uzlaşmaya davet etsinler sonra düşünürsün demek istedim.. boşanma hızlı olsun da yasal bağın kalmasın o adamla. belki ilerde flört vs edersin belli mi olur
Dava açilmis uyapta tebligatlari gördüm. Aramalari uzun surmez diye düşünmüştüm. Iste olmuyo ki yani bu devlet dairesi ile isler cok uzun sürüyor. Ama flört filan değil derdim her yerde evli görünüyorum ama degilim sacma bi durum yani kurtulmak istyorum o nedenle su soyadindan
bir an soy isminden kurtulmak en mantıklısı..
Birde sey sorucam bu darp olayinda uzlasma olursa bosanma davasina bi etkisi oluyor mu?
boşanma sürecinde uzlaşma etkilemez çünkü suçu kabul etmiş oluyor kusur yani boşanmada mahkeme kusur oranına bakar aile mahkemesi
E iyi o zaman :) Yalniz buraya cevap yazmak nerdeyse boşanmaktan zor olacak 😂yorumlardan 2 makale cikar 😅bu halde bile cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben kaçtim iyi geceler😊
Rica ederim iyi geveler boşamdım özgürüm haberinizi bekliyorum
Bu gidisle o haberi bende alamayacam sanirm mahkeme günü belli olmus avukat 9. ay diyor asabim bozuldu gerçekten ve bu tarih öne alinamiyormus :(
Maalesef yargıdaki en önemli sorun sürelerin uzunluğu. Yazın tatile gitseniz evlisin biriyle görüşsen evlisin bir resmi iş yapsan evlisin kredi vs çeksen ev alayım desen evlisin. Avukatın suçu yok süreler hep uzun aklınızda bulunsun
Ay siz sayinca bi daha kötü hissettim gercekten. :( evet bsyde alamam biriyle oturup bi kahve icsem basima bela olabilir bu ne yahu bunla yasanir mi bari bosanma davasindan sonra kaldirsinlar bu durumu
Kötü hissettirecek kadar var süreç uzun sürüyor. Yalnızlığa devam
Merhabalar nasilsinz? Karsi taraf avukat tutmus adresine tebligat gelmedi kabul etmiyoruz demisler birde cevap dilekcesi yazip kabul edilmesni istemsler ustelik maddi manevi tazminat istemis bana daha oncesinde vurmadigini benm iste gorevlermi yerine getirmedgimi cocuk istemedigimi evden cikarken evi dağıttığımi paralari caldigimi filan söylemişler ne diyorsunuz :( her gun 3 cesit yemek yapan bana kendine kadar yemek yapiyordu filan demisler valla allah varsa yedigi ictigi haram zıkkım olsun😅asabm bozuldu ya
selam, iyiyim teşekkür ederim siz de iyisiniz umarım.. ben daha önce de bahsetmişimdir benim düşüncem ve telkinim boşanma davalarının bir an önce bitirilmesi.. diğer türlü işler iyice sarpa sarıyor ve intikam alma çabasına dönüşüyor.. bu yüzden bir sürü iftira ya da kusur atılıyor ortaya yalan dolan hakaret vs.. neyse sıkmayın canınızı.. emin olunca boşanmaların çoğu bu şekilde ilerliyor.. keşke bu hale gelmeden bir an önce çözülseydi..
Teşekkürler Yani bende istyorum çözülsün ama nasil çözebilirim ki? Bana deseler tazminat nafaka bsy iste isteme hemen anlasmali bitirelm filan ben ona da okey verirdim
Peki o dava açmasa sizin boşanma talebinizde tazminat vs yok muydu? Dava dilekçenizde?
Davayi ben actim zaten o Şu an avukat tutmus benim dilekcede tazminat talebi var
sen dava açarken tazminat istemiş miydin? onu soruyorum. senin dilekçende kusur olarak olarak neler belirttin ve neler talep etmiştin
Evet istedim. Iste darp var bosanma nedenide evlilik birliginin temelden sarsilmasi
sen kazanırsın davayı ama üzücü olan süreç biraz uzayacak gibi... keşke bu uzamasa da yaza bekar girsen tekrar flört etsen vs
Zaten mahkeme tarihi eylule verildi asabm bozuldu
Siz flört filan demisken ya ben imstagramda wpta vs kimseyle komusamayacak miyim? Arkadaslarm var mesela yazyorlar havadan sudan muhabbetler problem olur mu? Kiminle nasil konuacagimi bilmiyorum
instagram wp bir sey olmaz, yeter ki facebook veya instagramda bi erkekle falan foto paylaşma.. bir de mümkün olduğu kadar bi erkekle cepten arama, wp den falan ara..
Yok o cepten arama yapmyorum dedigim gibi bazen wptan ya da instadan havadan sudan konusmalar. Resim filan olmaz zaten ayrica tum akrabalarni filan sildim engelledim telefon numaralari da ayni sekilde kimse ulaşamıyor
dediğim gibi kimseyle görüşme demem ama cafede dışarda karşı cinsle oturma mümkün olduğunca, illa biri çıkarsa da kapalı mekan ya da güvendiğin bir arkadaşının evini tercih et.. var mı ilgi gösteren biri
Yok ya öyle seylerle ugrasamam Şu an kiz arkadaslarmla kafa dagitma dönemindeyim zaten en ufak ilgi farkettgim zaman uzaklaşiyorum karsicinslerden hic mahkemede suclu duruma düşemem
boşanmış olsanız var mı ilginizi çeken biri? iş hayatında falan,? hormonlar durgunsa sorun yok beklersiniz
Ilgimi çeken biri yok ama ilgisini cektigim illaki birileri vardir ben yüzüğü cikardiktan sonra evli oldugumu bilmeyenler bir farkli bakiyor farkindayim ama tabi yüz vermedikçede atak yapacaklarini sanmam. Neyse konu bu değil Şu an .. dilekceyi okudukca sanki o melekmis ben neler neler yapip karsi tarafi delirtmsm gibi gostermiler ayrica bana sinir hastasi filan demisler panik atagim var diye 🤦🏻♀️
Beni darp eden o sinir hastasi olan ben oluyorum ya buna gercekten inanirlar mi ve bu cevap dilekcesi kabul edilir mi sizce? Adres degsiikligi yapilmis e devlette ama biz eski adresine gondermimsz usulsuzmus tebligat vs mernis adresine yolladık sonrada muhtara teslim edildi zaten
Evet devlet Mernis adresini kabul ediyor muhtara teslim edildi ise geçerli. Şu an cevap dilekçeleri yani iddialar aşaması sonra bu iddiaları kanıtlama aşamasına yani duruşmaya geçilecek. Herkes her şeyi iddia edebilir önemli olan bunları kanıtlamak ve mahkeme heyetinin kanaati, kafayı yorma kusurlu olan o çıkacaktır ama süreç uzaması canını sıkacak maalesef
Ama cevap suresi doldu bana nasil cevap verebiliyor
Wpta hakaret etmsm kanitlayacagi tek sey bu evden para caldi demis evi giderken dagitti demis evde yemek yapmyodu filan demis cocuk istemyordu demis dedigim gibi tek kanit wp yazismalarmz
Sen wp yazışmalarına sahip çık ama kesin delil değil başka delillerle desteklemek lazım. Usulsüz tebligat olduğu için süre öğrenme tarihinden başlamştır
Kendi avukatim usulsuz degil bizim tebligatlarimz dedi ama daha sisteme bakmamisti
Karşı taraf tebligattan haberdar olmamıştır ve hak kaybı olmaması için mahkeme cevap dilekçesini kabul etmiştir ama yine de görmeden bir şey diyemem
Umarm mahkeme kabul etmez dilekçeyi :( :)
umarım, sadece sizin iddialara cevap vermek zorunda kalır.. iş hayatı nasıl gidiyor? Kocaeli tavsiye eder misin yaşamak için? ben pek sıcak bakmıyorum havası pis diye
Foton olmadığı sürece sıkıntı çekeceğini sanmam
Yok foto filan hatta burdaki hesaptan kimsenin esimin vs haberi de yok zaten onunla oldugum sürede kullanmadim hic
Sıkıntı çıkacağını sanmam takılmana bak
Hesabın fake ise hiç bir sorun olmaz