Buluştuk sizce benden etkilenmiş mi?

Merhaba yaklaşık bir aydır konuştuğum bir çocuk vardı ilk kez dün buluştuk arkadaşlarım hep çok utangaç ve çok çekingen olduğunu söylerdi ben inanmamıştım ama gerçekten öyle 😊 konuşmadan önce etkilenmiştim bir arkadaş grubunda birbirimizi görerek konuşmak istemiştik. Dün gece buluştuk mıhabbet güzel döndü aslında ben hep konu açtım ortak sektörde oldugumu icin sektorun disina cok cıkmadık konusurken. Dışarda gezip kahve ictik sonra yuruduk ben biraz hizli yurudugum icin koluma girdi o sekilde biraz yuruduk sonra arabaya gectik biraz sohbete devam ettik usudugumuz icin elimi tuttu bi an sen daha cok usumussun dedi sonra bıraktı hemen. Ben artık donelim dedim beni eve kadar bıraktı arabasıyla aramız 40 dk kadar uzak. Arabadan inerken görüşürüz dedi ve yanağımda öpücüğü hissettim 🙃🙃 cok yakın ortak arkadasimiz var dun ben mesaj attım bulustuktan sonra cok soguktu gittin mi gibisinden o da bu kadar üşüdüünü dile getirseydin seni ısıtırdım dedi mesaja biraz şaşırdım çok utangaç birinden bekleyemezdim cevap veremedim 10 dk sonra mesajı silmişti 😂😂 bende gormemiş gibi yapıp aa ne sildin dedim gece biraz gec bir saatti hala bana dönüş yapmadı mesajıma. Yani bilemiyorum inanilmaz cekingen ve utangac biraz da saf temiz 😌😌 benim icin karakter onemli asiri beyefendi biriydi ama boyle cevapsiz yanitsiz kalmasi beni sıkıyor acikcasi taktik vs bilecegini sanmiyorum o yuzden ilk bulusmadan sonra ben mesaj attim 😅😅

Buluştuk sizce benden etkilenmiş mi?