sunum grubu vasıtasıyla yarım saat kadar bir sürede tanıştık grubun sorumsuzuydu hatta sakayla karısık bir kaç kez uğraştım cocukla tam ders bitti 5 erkeğin olduğu grupta onları çağırmadı bana şakayla karışık sende gelsene dedi ben etkilenmeye müsaittim etkilendim istek bile attım yani bir adım bile attım ona attıklarıma bakıyor ama yazmadı bir hafta oldu sizce o da benden etkilenmiş midir bir de kesin etkilendiğimi anladı demi?
Güncellemeler
+1 yıl
takiplestik ben fotoğraflar atiyorum hikayeye okula giderken gözüm de görmediği icin biraz dikkatli bakiyorum kesin sezmistir hahahah
O an ortamın durumuyla senle ilgilenmiş gibi ama o kadar hepsi. Beğenmemiş seni beğense muhakkak karşı şekilde yazardı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bence de ortamsal ama yine de o cümleden çıkaracağım anlama göre davranmalıydı gevseklik yapmanın sırası değildi yani zaten artık artı bir çabaya girmeyeceğim yarın da giderim sınavıma girer gelirim vallahi herkesin bir * noktası vardır
bana yazmadığı için mi bu sonuca ulaştınız iyide yazsa zaten anlarım etkilenip etkilenmediğini ben o gün kurduğu cümledeyim düsünüyorum acava diyorum benim etkilendiğimi sezdi de egosunu mu tatmin ediyor hicbir sey yapmayarak
Hayır sadece ondan değil eğer erkek bir kızın ondan hoşlandığını anladıysa ki anlamış gibi o kızı beğenirse ona baya ilgili davranır sadece sosyal medyadan yazmakla da alakalı değil
ortalama bir boyda yakışıklı tehlikeli bir aurasi var bende yeşil gözlü kumral minyonum güzelim yani hiç reddedilmedim hep yazılan taraf oldum elbise crop falan daha çok giymeye basladim dikkatini cekeyim diye o da mal herhalde çabamı görmeyecek kadar
takip kısmınj belirtmeden bu soruyu daha öncede sormuştum siteye etkilenmiş demişlerdi ama takip kısmı girince işin rengi değisti hahaha bıktım vallahi instagram kullanmiyor bile ne fotosu ne hikayesi var açmak için açmış çok sinirliyim
bir de o gün sunum grubundan bunun bir arkadası istek attı bana ben kabul etmedim çocuk geri çekti ing aynı sınıftayız kapının karşısına geçmiş bir kaç kez bakıyordu o hoslaniyor desek o da hoslandığını bu vurdumduymaza mı söyler bu hayattan kopuk kisiye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O an ortamın durumuyla senle ilgilenmiş gibi ama o kadar hepsi. Beğenmemiş seni beğense muhakkak karşı şekilde yazardı
bence de ortamsal ama yine de o cümleden çıkaracağım anlama göre davranmalıydı gevseklik yapmanın sırası değildi yani zaten artık artı bir çabaya girmeyeceğim yarın da giderim sınavıma girer gelirim vallahi herkesin bir * noktası vardır
takipten cıkarmayı bile düsündüm ama çıkarmayacağım ama çaba da sarfetmeyeceğim gerek yok olmasa da olur
Muhtemelen senin ilgilendiğini anlamıştır ama o pek beğenmemiş gibi seni
ya ben benle ilgilendiğini düsündüğüm için onunla ilgilendim daha öncesinde verdiğim bir taviz yok
Sen muhtemelen yanlış anlamış gibisin senden hoşlanmadığı çok açık en azından şu yazdıklarından onu anladım
bana yazmadığı için mi bu sonuca ulaştınız iyide yazsa zaten anlarım etkilenip etkilenmediğini ben o gün kurduğu cümledeyim düsünüyorum acava diyorum benim etkilendiğimi sezdi de egosunu mu tatmin ediyor hicbir sey yapmayarak
Hayır sadece ondan değil eğer erkek bir kızın ondan hoşlandığını anladıysa ki anlamış gibi o kızı beğenirse ona baya ilgili davranır sadece sosyal medyadan yazmakla da alakalı değil
ya çocuk okula gelmiyor sınavdan sınava geliyor sadece sınavlarda da baska tarafa oturuyorum konusma şansımız olmuyor
Egosunu tatmin mi ediyor bilemem Yakışıklı veya uzun boylu mu?
Fark etmez bir yolunu bulup her türlü o ilgiyi gosterirdi eğer beğenip hoşlansaydı
ortalama bir boyda yakışıklı tehlikeli bir aurasi var bende yeşil gözlü kumral minyonum güzelim yani hiç reddedilmedim hep yazılan taraf oldum elbise crop falan daha çok giymeye basladim dikkatini cekeyim diye o da mal herhalde çabamı görmeyecek kadar
Yazana bakma gerçek hayatta Yakışıklı erkekler teklif ediyorsa güzelsindir o halde kafaya takma sana
haklısınız ben artık artı bir çabaya girmeyeceğim zaten hatta takipten bile çıkartabilirim bu çabasızlığı bana iyi gelmiyor
bana sende gelsene diyerek gülümsemeseydi ben yine hayatıma bunları kafamda kurmadan devam ederdim yakısıklılığuna iyiymis der geçerdim
Valla açık konuşcam senden etkilenmediği çok belli o yüzden takipten çıkart bidaha da kafaya takma boş ver
takip kısmınj belirtmeden bu soruyu daha öncede sormuştum siteye etkilenmiş demişlerdi ama takip kısmı girince işin rengi değisti hahaha bıktım vallahi instagram kullanmiyor bile ne fotosu ne hikayesi var açmak için açmış çok sinirliyim
bir de o gün sunum grubundan bunun bir arkadası istek attı bana ben kabul etmedim çocuk geri çekti ing aynı sınıftayız kapının karşısına geçmiş bir kaç kez bakıyordu o hoslaniyor desek o da hoslandığını bu vurdumduymaza mı söyler bu hayattan kopuk kisiye
senden etkilenseydi kesin sana yazardi