Bı kaç kere iş yerinde denk geldik ama efendi sessiz sakin biri düşünün ben de öyle o da öyle ve Afgan bir çocuk ve cidden patron da onun için çok efendi diyor benim içinde neyse dün ben onun çalıştığı yere yardıma gittim kadın çağırdı biz sürekli bakıştık ve etkilendim ben o da etkilenmiş midir çünkü gözü üzerimdeydi genel olarak gülümsüyordu ben de öyle çay yaptı çay içtik ablayla onunla falan çok konuşan biri değil benim gibi ama efendi olgun saygılı biri hiç yapmadığım bir şeyi yaptım istek attım bulup onu instadan acaba etkilenmis olabilir mi ben de güzel kızım çirkin deilim orta güzellikte 🙂
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar ırkçısınız ya sizene Afgan olmasından sizden daha karakterli olduğu kesin bu çocuğun
Şimdi biri var arkadaşlar :) Acaba etkilenmiş midir benden?
şıpsevdi değilim, aptal da sensin. birine uyruğu üzerinden aşık oluyorsun belli ki ama ben öyle değilim ve kimse de böyle olmak zorunda değil. bunun hangi partiye oy verdiğinle de alakasını ancak senin gibi sanal primatlar kurabilir zaten. sana şimdi elli saat aşkı anlatmayacağım anlayabilecek bi malzemen yok çünkü
Abi cidden mültecilere bu kadar hayransanız mutlu mesut birlikte yaşayın onlarla o zaman. Bak sayın erdoğan da gondermiycez onları diyor seçim de de ona oy atın işte
ırkçılık demeyelim de Neden o bizim insanımız varken bir sürü ha Afganistan da yaşasan anlarım bu durumu ama ne bilim neyse beni ilgilendirmez ben sorunu cevaplayayım. Muhtemelen oda senden etkilenmiştir ama onun sana açılması bir tık daha zor çünkü yabancı biri ve sen Bu ülkenin yerlisisin yanlış anlaşılmaktan çekinecektir. Eğer dediğin kadar hoşlandıysan bence instadan yaz bakalım konuşacak mı seninle sanaldan muhabbeti yürütüp buluşmak daha mantıklı geldi bana hem çocuk çekinmez toplumdan böylelikle.
Bizim insanımız tamam da ben böyle çocuk bulmuşken bizim insanimizi niye bekliyim ki çocuk gayet iyi neyse diğer yorumun da gayet mantıklı ama yazmaya utanıyorum napicam bilmiyorum
senin tercihin ama patronun güvenip sevmesiyle senin onunla birlikte olman aynı şeyler değil çünkü insan her durumda aynı ruh halinde olmuyor mesela atıyorum ben arkadaş olarak mükemmel bir insan olabilirim ama ilişkide çok toxic biriyimdir bunu benimle birlikte olmadan kimse anlayamaz :)
Haklısın 🙂 doğru ikna oldum ama en azından bı tanışmak görmek isterim nasıl biri olduğunu duruma göre belki karar veririm daha rahat normalde kimse için böyle bir şey yapmam düşünmem ama bu çocukla böyle düşündüm ilk defa
Afkanlilar hakkinda efendi diyen ilk kisi sensin. Adam yabanci bir ulkede efendi davranmasi lazim isinden olmamasi icin ama ozunde nasil biri bilemiyorsun. Bu arada ne is yapiyorsun
Neden Afgan diye ön yargılısıniz çevresi saygılı efendi diyor ben de öyle hissettim şimdi çocuğu Afgan diye uzaklasayim mi aa sen afgansin ben senle olamam mi diyim olsak bile ne kadar saçma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Etkilenmemiştir
etkilenmiş olabilir ya neden olmasın ki kabul etti mi isteğini
Saçmalamaaa
sana mı sordum
Allah aşkına sen kendin ister miydin afganlı birisiyle
Henüz değil yoğun olduğu için çok telefona bakamıyor sanırım dün gece attım bekliyorum bakalım
Ya lütfen Pinkpant tarafsız bı şekilde yorumlar mısın bu erkekler çok ön yargılı cidden
Tamam hadi yorumlasın
ne alaka afgan olmasıyla aşk bu yani sebepsiz ve tanımsız bi duygu
Allah kahretsin arkadaşlar ben gidiyorum size afganlarla iyi şanslar
Aldın mı cevabını ya o kadar emindim ki senin böyle iyi niyetli cevap vereceğinden bu erkekler çok ön yargılı cidden teşekkür ederim sana 🤗
ben dediğim gibi hoşlanmış olabileceğini düşünüyorum sonuçta baya bakışıp gülüşmüşsünüz. olmasa bile olur yani bakmaya ve bakıp gülmeye devam et💅
Yerim ya mutlu oldum kadının gücü 😍🥰
Slcokskxjslxmwjxa
ay güzelim ben de seni yerim takma böyle tipleri. hiç üzülme inşallah çok güzel olur sonunuz🫶🏼
Ayy inşallaaahhh 🤗😇😇
Beni niye dışladınız olm şimdi
Kadınlar sizin gibi ön yargılı değil işte biliyordum böyle diyeceğini hadi naş
Peki
Aşk sebepsiz ve tanımsız değildir
bence sebepsiz ve tanımsız?
sana göresini de sormadım?
Şıpsevdisin o zaman
Abi suriyeli ve afganliya aşık olacak kadar nasıl aptal olunur anlamıyorum
şıpsevdi değilim, aptal da sensin. birine uyruğu üzerinden aşık oluyorsun belli ki ama ben öyle değilim ve kimse de böyle olmak zorunda değil. bunun hangi partiye oy verdiğinle de alakasını ancak senin gibi sanal primatlar kurabilir zaten. sana şimdi elli saat aşkı anlatmayacağım anlayabilecek bi malzemen yok çünkü
tamam sana alalım bir tane suriyeli ya da Afgan o zaman?
Almayalım abicim ne işi var afganla
Bunun gibiler yüzünden zaten o suriyeliler yüz buluyor hep türk kızlarından
Öyle evet
Senin gibi şıpsevdi değilim seçiciyim. Kalite farkımız var ablası
@Shaul türk kızları bizim olacak diye sosyal medyada video bile çektiler. Bu erkeklerle sevgili olan kız dünyanin en adi aşağılık kızıdır
Hakaret etmene gerek yok
ablası mı sjshjdkejsks abisi senin şizofrenik sanrılarınla yalnız bırakıyorum. ben senle baş edemem
@Shaul kaliteli ya ondan hakaret ediyo başından beri
Tamam boş ver seviyesini belli etti zaten uzatmayalım daha fazla
Suriyeli ve afganlara göre tesettürsüz olan her kız güzel zaten sana da bir ekmek düşer madem bu kadar hayransın onlara
Abi cidden mültecilere bu kadar hayransanız mutlu mesut birlikte yaşayın onlarla o zaman. Bak sayın erdoğan da gondermiycez onları diyor seçim de de ona oy atın işte
ağır şizofrenisin :"( he mülteci fetişim var benim
Mülteci fetişi ne a*k
Lan sabahtan beri onları savunan sensin asıl aklı başında olmayan sensin
Türkler bitti almanlar bitti sırada afganlarmı var :D
Heh geldi bı ırkçı dahaa🙂
ırkçılık demeyelim de Neden o bizim insanımız varken bir sürü ha Afganistan da yaşasan anlarım bu durumu ama ne bilim neyse beni ilgilendirmez ben sorunu cevaplayayım. Muhtemelen oda senden etkilenmiştir ama onun sana açılması bir tık daha zor çünkü yabancı biri ve sen Bu ülkenin yerlisisin yanlış anlaşılmaktan çekinecektir. Eğer dediğin kadar hoşlandıysan bence instadan yaz bakalım konuşacak mı seninle sanaldan muhabbeti yürütüp buluşmak daha mantıklı geldi bana hem çocuk çekinmez toplumdan böylelikle.
Bizim insanımız tamam da ben böyle çocuk bulmuşken bizim insanimizi niye bekliyim ki çocuk gayet iyi neyse diğer yorumun da gayet mantıklı ama yazmaya utanıyorum napicam bilmiyorum
Çocuğu daha tanımıyorsun bile peşin hükümlü olma bence 😁utanıcak bir şey yokki zaten eklemişsin işin zor kısmını halletmişsin 😁
Hayır patron üç senedir tanıyor ve gayet efendi çok iyi biri ya falan demişti ki patron da çok iyi biri ben de güveniyorum yani dedikerine belli oluyo
senin tercihin ama patronun güvenip sevmesiyle senin onunla birlikte olman aynı şeyler değil çünkü insan her durumda aynı ruh halinde olmuyor mesela atıyorum ben arkadaş olarak mükemmel bir insan olabilirim ama ilişkide çok toxic biriyimdir bunu benimle birlikte olmadan kimse anlayamaz :)
Haklısın 🙂 doğru ikna oldum ama en azından bı tanışmak görmek isterim nasıl biri olduğunu duruma göre belki karar veririm daha rahat normalde kimse için böyle bir şey yapmam düşünmem ama bu çocukla böyle düşündüm ilk defa
e tabi orası senin tercihin buna değeceğini düşündüysen kesinlikle yapmalısın olmazsa da kafanda soru işareti kalmamış olur.
Turk bitti suri bitti afkanlarami takiliyorsunjz 😜
Ya boş cevap verme sjshshs efendi mi efendi ırkı kökeni beni ilgilendirmiyo insanlığa bakıyorum
Afkanlilar hakkinda efendi diyen ilk kisi sensin. Adam yabanci bir ulkede efendi davranmasi lazim isinden olmamasi icin ama ozunde nasil biri bilemiyorsun. Bu arada ne is yapiyorsun
Değişik bir ön yargı bence neyse
Soru Afgan’dan sonrasında benim için bitmiştir
😂😂😂ya niye niyee
Bir bitmedi su biri de
Ahahahah
Afgana mi yurun bide
Of offfff
Akpli misin ne işin var afganla?
Benmiym o
Sus dalga geçme
Bende öyleyim kız
Şaka de nolur
Ya bı git
Büyük bir hata yapıyorsun sana erkek mi yok
En büyük hatam boyle soruyu sizin gibilere sormak
Kırılmanı istemiyorum ama sence normal mi
Neden Afgan diye ön yargılısıniz çevresi saygılı efendi diyor ben de öyle hissettim şimdi çocuğu Afgan diye uzaklasayim mi aa sen afgansin ben senle olamam mi diyim olsak bile ne kadar saçma
Sen nerde yaşıyorsun ki?
Doğuda felan mı
Batı
Neresi tam olarak 😂
Batı krdnz
Ben cidden iyiliğini düşünüyorum sana kalmış yinede ama sen bilirsin bence vazgeçmelisin eğer güzelde bir kızsan sana erkek mi yok